Pulea Toilato: Faʻapipiiina, Taui Faʻafitauli ma fofo

Anonim

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻapipiʻi o se puʻupuʻu fou o loʻo i luma o mea taua uma meafaigaluega, e le tatau ona tilivaina soʻo se togafiti. Ae le o mea lelei e lelei tele e pei ona foliga mai. E tupu pe a fai o le faia o faʻapipiʻi, o le tele o faʻafitauli tulaʻi mai e le mafai ona foʻia le pule a le tagata e le masani ai. I mea uma, o le faʻapipiʻiina o le CD Clillent o lona uiga e le gata o le faʻasaʻo o ana pesini i luga o le fola, ae o se fesoʻotaʻiga ma le suavai o le masini lava ia e manaʻomia.

Pulea Toilato: Faʻapipiiina, Taui Faʻafitauli ma fofo

CD faleuila masini.

E tatau ona e faitau auiliili i tulaga uma o le faʻapipiʻiina galuega ma mafaufau ai i ni faʻafitauli foliga uiga o lenei ituaiga o faʻapipiʻi.

Sootaga ma sepo

Pulea Toilato: Faʻapipiiina, Taui Faʻafitauli ma fofo

Polokalame o faleuila-fale faleuila ma le otaota.

Ole tulaga ole fesoʻotaʻiga male suavai ole gaoi ua aiaia ai se Fonotaga a le Sour Teatwork, lea e aofia ai le fesoʻotaʻiga o le faleuila.

Ma e ui lava, i le taimi muamua e tepa, e faigofie mea uma, e le aofia ai faafitauli. O le mea muamua e faʻalogo ai o le bandwidth o le o se suavai. Ina ia mafai ona mautinoa le faleuila o faleuila, ua lava le 1.6 l / s, o lona uiga o le fesoʻotaʻiga i le paipa, o le a sili ona lelei o le lautele. Tusa lava pe o le paipa slope ua faʻaititia, faʻatuatuaina le faʻatuatuaina ma galuega o le a tuʻuina atu ia te oe.

Masalo na e gauai atu e oso i totonu o faletaele e faia tonu mai ia paipa. Ma e le gata o tulaiga, faʻatelega o le natura faʻa-faʻaupuga ua faʻaagaina foi i le fesoasoani a sipai o sea lautele. O le igoa o lenei otaota mamanu o le sasata. E mafua ona o le mea moni e mo le lelei e leai se isi taumafaiga e manaʻomia, seʻi vagana ai le kalave.

Ina ia mafai ona i ai ni faʻafitauli e leʻi mafaufauina i le faʻafesoʻotaʻi o le faleuila i le pito i luga, e sili le faʻatau o le taimi muamua, seʻia oʻo i le pito o le faʻapipiʻiina o galuega. Naʻo le tulaga lea o le a iai le avanoa moni e tuʻu ai le paipa o le paipa i le maualuga maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Tetee Abosperbers ma Dambers mo le fufuluina masini

Masani ona maua faʻafitauli pe a faʻafesoʻotaʻi se chipboard ma le lepela i totonu

Sootaga o le ata e pipii ai i le pito.

O se tasi o ia faʻafitauli o le ese tulaga o le maualuga o le faʻamatuʻuina o le faleuila ma le paipa, pe o lona faamutaina. O le a le mafuaaga? E faigofie mea uma.

Afai ae e te leʻi faʻapipiʻiina le faleuila, i le faletaele, o loʻo faʻamaeʻaina galuega i luga o le fola o le fola o le faleuila, atonu na e fetaiai ma faʻafitauli o le faleuila. Talu mai le maualuga o le faʻailoga o le paipa ma le tatalaina o le faleuila, e foliga mai o le a ese lava. Aemaise pe a fai ua e faʻatau se ata fou o loʻo i totonu, matua ese mai le mea tuai.

Faʻafefea ona foia lenei faʻafitauli? Afai o le maualuga eseesega e le sili atu nai lo le 1-2 cm, ona mafai lea ona e suia le avanoa i fafo.

Tele taimi uma, o le aveʻesea o le faʻamaumauga o le tumau o le uʻamea o le faʻataʻitaʻiga tuai o le faigofie ona le fiafia.

Afai e malosi le fusi, o le a mafai ona fuafuaina ia. O le faʻaaogaina o se lapisi mai le palasitika e maua ai se avanoa e sui ai le malifa o le slope i sina tikeri, e aunoa ma le tuʻuina atu o faigata tetele.

Ata o se moli moli talesini

Ae i le tulaga o se sili atu taua tele i faʻailoga, o le filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina o se palasitika fetuutuunai aveesea. O loʻo taʻua foi le harmonica. Faʻapipiʻi e faigofie tele ma vave.

O le isi tulaga masani e sili ona umi o le umi o le aveeseina. O le uiga o le tulaga o le suia o le matua o le faleuila o le soli o le soviet o taimi (i ai o le puipui puipui) i se pipili vai taele.

O le mea na tupu ai o lenei faʻafitauli e aʻafia ai foi le manaʻomia o le au e ona e fai le faʻapipiʻiina o se masini e sili ona talafeagai. Mo nei faʻamoemoe, o le faʻaaogaina o se fetuʻutuʻunaʻi le lelei e talafeagai ona le mafai, a itiiti, e le tatau ona e faʻalavelaveina i le pa o le faʻataʻitaʻiga tuai.

I le tulaga o le palasitika lafoai, e mafai ona faʻaititia lona umi e ala i le faʻapipiʻiina i le sili ona manaʻomia. Ae o se eseʻesega tele, sa sili atu pei o loʻo i luga, ia faʻatuina se faʻasologa o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Black White Wallpapers: Ata i totonu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu, uliuli ma fugalaʻau

I soo se tulaga, e tusa lava pe o le a le filifiliga e te manaomiaina meafaigaluega.

O le a le mea e ono manaʻomia pe a galue

  • Bulgarian;
  • Uafu;
  • maualuga;
  • rofautte;
  • Ave ma viliina.

O lenei ua aoga nei e uiga i le faʻafitauli o le le malamalama i le faʻamutaina ma le faʻamatuʻuina o se paleti paletila, ae ua amata i le vaalele lautele. O le a le mea na mafua ai? Ioe, o le manaʻoga e suia le nofoaga masani o fale teu, ma faʻaalia sina umi pe saʻo. E pei o faʻataʻitaʻiga i luga, o se tagata fetuʻunaʻi e talafeagai mo le foia o lenei faʻafitauli.

Bulgarian o se tasi o mea faigaluega manaʻomia e faʻapipiʻi ai le faleuila.

E tupu foʻi faʻapea o loʻo lisiina uma faʻafitauli ile tasi faletaele. Ona leai lea o se auala e aunoa ma se fetuʻutuʻutuʻutuʻunai, na o ia e mafai ona fesoasoani.

Afai o loʻo e popole e uiga i le tulaga o loʻo i ai se fasi vaega o le laʻau o le sami ma le tatalaina o le faleuila, ona iai se fofo mo ia.

  1. Tele taimi, o le faleuila o loʻo fesoʻotaʻi i le fale mautotogi, o le lapoa o le 100 mm. A faʻapea o loʻo i ai se lapoa o lau SOWEW, mo se faʻataʻitaʻiga 150 mm, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se faʻaopoopoga faʻapitoa. Ina ia fesoʻotaʻi i se paipa ma se lapoa o le 75 mm, foi, faʻaaoga le addhipter.
  2. A iai se manaʻoga e fesoʻotaʻi i le 50 faʻaputuga paka sipepeta, ona iai lea o le a i ai faigata. Ile a lea, o le a manaʻomia ai ona faʻateleina le fatu o le faʻaalia o le paipa, ae o le a le maua ai i le 100% faʻamaonia o le faʻatuatuaina ma le lelei o le otaota. Masalo o le mailei o poloka.

Ina ia puipuia lenei faʻafitauli, faʻatau se faʻapitoa faʻapitoa pamu. E i ai lona loto ulumatua i lana mamanu ma e saʻilia oe mai faʻafitauli le aoga.

Faleuila Bowl: faapipiiina ma ona foliga

O le galuega e le sili ona faigata. I le itu itu o le pesini e iai 2 pu e fuafua mo le fusi i le fola. Faʻaaogaina o se penitala poʻo se faʻailoga, e tatau ona e faʻailogaina le nofoaga o nei pu i luga o le fola. O lenei e tatau ona e alu ma puipui le ipu o fao. E foliga mai e le tatau ona i ai ni faʻafitauli.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se taʻavale: Taua tulaga taua ma fautuaga

Pulea Toilato: Faʻapipiiina, Taui Faʻafitauli ma fofo

Ituaiga o ipu ipu.

  1. Ae o le faʻapipiʻiina o le faleuila e fetaui lelei i luga o le fola mai Ceramic Tile poʻo le Porcelain Coungware ua na o loʻo avea ma faʻafitauli o le pe a faia le tafi. O le latalata le pu o le a tu i le pito o le tale, o le sili atu le lamatia o vaeluaina. Faʻamolemole vaʻai faʻapitoa i lenei.
  2. Masalo e te manaʻomia se taʻavale ma se maualuga-lelei le fiafia mo laupapa ma fafie. Talu ai talu ai o le faʻaoʻo atu o le koleni fou na faia i luga o le foloa tuai, o le laupapa laupapa e mafai ona i lalo o se faaputuga fou i le 'upega tafaʻilagi.

O le a se isi mea e tatau ona totogi pe a faʻapipiʻi le ipu o le faleuila? Na o ia lava, e faigofie lava, e sologa lelei. Tele taimi e masani ai, e mafai ona i ai mai le 1 i le 3 mm, leai se isi. Ae o loʻo i ai pea i lenei tulaga, e le atoatoa le folo i le foloa. O lea, e manaʻomia le faia o auala e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻiina.

Uma le lulu faataamilo i le tino e tatau ona misia ma se faʻapitoa silig-o loʻo fuafuaina mo le pipili. O se mea faigaluega faaopoopo, o le polymer lipe mafai ona faʻaaogaina (taugofie). Afai o slots e lava le tele, faʻaaoga palasitika kesi o le mafiafia mafiafia.

Fesootai i le suavai

Tulaga mulimuli - sootaga i le plumming system. O le saoasaoa ma faigofie i mea uma na muamua. I le faʻaaogaina o se mea e faʻapipiʻi ai le umi o le manaʻomia, ia aua neʻi faigata.

O a faigata e tulaʻi mai i lenei tulaga?

O le mea lea membrane alatoto. O lona faʻaaogaina i vaega o onapo nei 2 'ua masani ona masani ona masani ona oʻo lava. Ae o lenei mamanu e manaʻomia ai le mamafa lelei i le pamu, pe a fai e misi, e sili atu le mauaina o se faleuila o loʻo faʻaoʻo atu ai i le lotoa o loʻo faʻaoʻo atu ai i se membrane o loʻo faʻaoʻo atu i le membrane alatogia. Filifili faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le alatoto o le taulaga.

Ia aofia ai nei le vai malulu ma siaki le faʻapipiʻiina o le plumming masini mo le goosage. Faapitoa ma le faaeteete oe manaʻomia le suʻesuʻe o le faapipiiina o le hose, o soʻoga o le tane ma le pesini. Afai e leai ni faʻafitauli, ua tetete e pupuni ai le tane taalo fugata i le nofoaga, ma e mafai ona faʻaaoga le meamata.

Faitau atili