Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

Anonim

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

O le oona o le a faigofie ai le faʻamaoni o le a faigofie ma muamua tusitusiga i totonu o loʻo iai totonu. Talu ai nei, e taʻutaʻua lea o le olive, ae o tagata e manatu e faʻaoga ia totonu o latou fale mautotogi.

E mafai ai ona e faia se siosiomaga o le filemu ma le le atoatoa le malulu ma le vevela i totonu o le fale.

Sofa fausia i le olive-sitaili

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

I lea taimi, o tagata uma e iai lona manaʻo e sui se mea i totonu o loʻo i totonu o lona lava "faamoega". Ou te manaʻo e faʻasaoina lagona o le faʻamafanafanaga, ae i le taimi e tasi, o le masani ai styletic fofo ua uma ona fafagaina. Ole mea lea, e tatau ona solo le filifiliga i luga o le muamua sitaili ma tusitusiga cozy.

O le sili sili filifiliga e faʻamalieina atoa ai mea uma o loʻo tuʻuina atu i foliga o se sofa na faia i le octive style. Fausia ana tagata Farani ua suia o se tasi itu o le sitaili.

O le olive o le olive e iloga i le mea moni o loʻo i ai i le tele o le tele o le tele o matapogia ma saʻo fofo. Aua o ia faʻaaogaina mea masani. Ma le isi, e mafai ona maua le tuʻufaʻatasiga o lanu pupula ma se fugalaʻau fugalaʻau. O le SOFE "faʻamaonia" ua iloga ma o le a le mea e tosina ai se tuʻufaʻatasiga o mafanafana ma malulu.

Faʻamaonia Sofas, lea, lea o mea uma o loʻo i luga o loʻo i ai ni fofo o loʻo avea ma, faʻafaigofie ona faia se tulaga ese.

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

E tatau ona iloiloina o se filifiliga mo lou faʻalogo, e pei ona faʻalogo ia te ia, e mafai ona e maua sina faʻaupuga Farani, lea e tele le galu o le sami.

I le faʻatau atu o sofa i mea olive, e taua tele le mafaufau e uiga i meaafale ma isi mea o le a faʻaaogaina faʻatasi ma tutusa. O le a le toe faia le itumalo o Farani e mafai ai pe a iai ni mea laupapa i totonu.

E mafai ona avea ma laupapa laupapa ma nofoa uʻamea. I le taimi lava e tasi, o se teuteuga manaia mafai ona faaalia i luga. E mafai ona e faʻaaogaina ni kapeneta eseese, malupuipuia e masani lava i le tutusa itua fofo. O mea uma e tatau ona masani ai, e pei o faʻamaonia e le taliaina le pathos ma leaga.

Mataupu i luga o le autu: iʻa o iʻa: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio mo tagata amata

Oloa Lelei

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

Toeitiiti lava o Sofas uma, e aofia ai tulimanu, i le mamanu lea o loʻo aʻafia ai le sitaili olive, o loʻo faʻaalia i laina filemu ma lamolemole.

E i ai pea ni laupapa faʻapipiʻi ma isi faʻauiga ma manaia nofoa. O faleoloa faʻapitoa e tuuina atu i se lautele o mafuaʻaga mafuaʻaga o loʻo iloiloina, lea e faʻapea foi ona vae laʻau poʻo le faʻavae atoa o lenei mea masani. O vae e iloga i le matagofie ma le saʻo o loʻo i ai, o le mea lava e tasi e faʻaseʻe atu i tulimanu sofas.

O le SOFE "faʻamaonia" e masani ona sili ona lelei ma maualuga i tua. E sili le filifilia o le filifiliga ma se laupapa atoa. Ia pipii i le laina sanatika, e sili le faia o le fiafia i le oloa, lea ua i ai nei i tua i ata tipi-lalo. O se fofo sili lea mo le fale, pe a mafai ai ona e ausia le sili ona moni, ae i le tutusa taimi matagofie aafiaga.

O le tulimanu Sofa i a matou suli mafanafana manaia e faʻatino ai la latou gaioiga e sili ona lelei. E masani lava e sili lona mamanu ma tele, o lea o le sifi o ou lima i le itu taumatau e le faigata. E i ai vaega o oloa ia o loʻo faʻamalosia e le autosoga i le itu taua o le shafa, e faʻapena foi ona aoga lea i nisi vaega o teuteuga fausaga.

I se tulaga lautele, o le tele o tulimanu ma o se mea masani sa teuteuina, teuteuina i le olive, o loʻo faʻaalia i le faʻateleina o le mafanafana ma le faigofie.

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

E tusa ai ma le iloiloina o mea fai meafale ma e tusa ai ma tagata faʻapitoa, o lenei ituaiga ua faʻatagaina e tagata taʻitasi e suʻe le tulaga sili ona talafeagai. E mafai ona e nofo i luga ma le malologa i le tulaga pepelo.

Mo faʻamalosi tino lelei, le sona o loʻo fautuaina e faʻaopopo se tele o aluga. E sili le filifilia o latou ma le fesoasoani a le faufautua pe faʻaaoga le ofo a le tagata gaosi oloa. O le mea autu o lo latou valivali e tutusa lelei e mafai ai.

I ituaiga masani, tulimanu ma gagau ituaiga o meafale e faʻaaoga ai se tulaga iloga o le matua. O meafale mafai ona maua i toetoe a soʻo se tasi Farani fale.

Mataupu i luga o le autu: Macrame kashpo lanu: Oa i luga o polokalame ma laasaga-e-sitepu faia

E mafai ona ausia lenei faʻaseseina ma le fesoasoani a auala eseese: o le leiloa o le laʻau, o loʻo i ai lava o le laʻau, o lo o faia le galuega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ae mo lenei, vagana ai mo le shina, e tatau ona e filifilia ma le saʻo isi vaega o le faʻatauvaʻa ma meaafale.

Faaumaina le mamanu

Foliga o le sofa i le sitaili o le faamaonia

O le olive-sitaili sofa e tatau ona teuteu i mataupu mama, e foliga sili ona taugofie ma le matagofie, o lea la, o lea e faʻaaogaina ai le faʻapitoa. E taua tele le foliga o foliga, ata ma laina e manino ma tuufaasolo.

O le sili ona lauiloa mea masani mo le gaosia o meafale o loʻo iloiloina o se laʻau. Eseese ituaiga e eseese i a latou uiga lelei e mafai ona faaaogaina. Mo se lupe sofa (iinei e mafai ona e faitauina ma le tulimanu ituaiga) e sili atu le alu i luga.

Masani ma le tele o le asfalar sofas aofia ai eseese tala lelei. O le sili sili ona matagofie ma le uluaʻi vaifofo o le faʻaaogaina o le faʻamagaloina, e tusa lava poʻo le a le manatu, e ui lava e avea ai ma sili atu le soona fai. Mo le tuuina atu o le saʻo saʻo ma le faʻasaʻoina o le filifiliga, o se mea na manatu i ai, o loʻo faʻaalia ai le sitaili olive i elemene o le lalagaina.

O lenei auala e mafai ai ona sili atu le faia o le vaega o le natura Farani ata e tumu i se siosiomaga o malologa ma le filemu.

Uma Sofas Vaega, e aofia ai le pepelo ituaiga, o faia e faaaoga eseese aano eseese. O le vaega filifilia autu o le masani ai, o le mea e faʻafiafiaina e tuʻuina atu i le flax ma ctton fou, e mafai ona e feiloai i le tuʻufaʻatasiga o nei filifiliga.

E tatau ona maitauina o le filifiliga e saʻo lelei i le toto poto o le tino, pei ona sili ona lelei ma aoga.

O le tulimanu, o le gagau ma masani tagata e tutusa ma le faʻaaogaina o le tutusa ituaiga lanu lanu. Naʻo lanu palau e masani ona faʻaaogaina, ma o le filifiliga e faia i totonu o pupula mataina. O lanu e sili ona lauiloa: Tarquoise, lanumoana, salati, piniki, beige, beige, oneone, ma isi

Mataupu i luga o le autu: O meaalofa i le faamanatuina o le faʻaipoipoga faia oe lava i tausaga ma ata

I le avea ai o se matuitui malosi, ma o lana masani masani ituaiga o loʻo faʻaalia e ala i faʻataʻitaʻiga mai isi faʻataʻitaʻiga o eseese ata o loʻo faia i luga o le tasi laina. O le tulimanu o tulimanu e masani ona puipuia i mea e faʻaaoga ai sela o eseese ituaiga poʻo ni vaega lautele. E foliga mai e tutusa, ae i le taimi e tasi e talafeagai tele. Ua fai lava Shemata e avea ai ma Sofa, ma se ie ma se ata o tamai lanu.

O le olive i le siosiomaga e aoga ma le manuia. E manaʻomia le mafaufau e uiga i le mea moni o lenei manatu e aoga e le naʻo le manatu lelei o manatu.

E mafai ona e faʻatauina ni mea taugata pe a fuafua ma o loʻo fuafua lelei ma mamafa le maketi maketi faʻataʻitaʻiga i lenei mataupu.

Faitau atili