O le laulau a tamaiti e faia - oe-oe lava: Mea, Meafaigaluega

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona fai se laulau a tamaiti
  • O le laulau a tamaiti e faia oe lava mai le pepa malo

Tele tamaiti i le vaitaimi o le faʻavaeina o le faʻauiga o le faʻamalositino o gaioiga faʻamalosi naʻo le nofo ma puipuia.

O le laulau a tamaiti e faia - oe-oe lava: Mea, Meafaigaluega

Laulau laupapa e fautuaina mo vai-faavae Lacquar.

Latou te faia i soo se mea - Nofo i luga o le fola i luga o le fola, i se nofoa, ma taʻoto solo i luga o le laulau a Mamona, i oʻu lima, o loʻo vave ona tulei. I taimi faʻapenei, e mafaufau matua i le manatu e faʻataunuʻu le laulau io latou lima e faʻatino ai le ata o le la tama.

Faatatauina o se laulau o tamaiti ma ou lava lima, o le a mafai ona e fetuunai i le tele e mafai ai lau tama, ona e mautinoa o se oloa.

Faʻafefea ona fai se laulau a tamaiti

Uma mea talafeagai mo le mamanu o le laulau e mafai ona faʻatauina i totonu o le Jonedine Heatishop. E tatau ona e okaina se galuega, 4 pu mo le faʻatinoga o le eletise ma 4 avanoa mo vae o le lumanaʻi laulau.

A o le i amataina le gaosiga o se laupapa laupapa mo se tamaititi, ia mautinoa o loʻo taulaʻi atu mea faigaluega:

  1. Electrode ma se seti o laupapa faʻapitoa laupapa.
  2. Wood Hackswaw.
  3. O le samala.
  4. Patipati.
  5. O le magese naifi.
  6. Oneone
  7. Kupe manu.
  8. TULAFONO, RAULELETH, Square.

O le laulau a tamaiti e faia - oe-oe lava: Mea, Meafaigaluega

Ata o le laulau o le laulau.

Mauaina o Booden Boodlets ma aoina uma mea faigaluega, e mafai ona e amata galuega. Muamua o mea uma, fuaina uma faʻamatalaga o le lumanaʻi laulau. COLOLARY SILI LE AMERIʻEʻI O LE VAEGA O LE LAUGA MO LE TAOFI LUGA O LE LALOLAGI, FAAPEFEA LE MATAUPU FAʻAFIʻI LE LATA O LE TAʻITAʻI O LE TAʻITAʻI.

O le maualuga o le laulau e sili ona faʻamoemoe i le nofoa o loʻo nofo ai le tamaititi. O le tua o lau chad pe a galue i le laulau e tatau ona lamolemole. Laulau mo Tagata Matutua amata e gaosia mai le maualuga o le 70 cm, o laulau a tamaiti, sa fai io latou lava lima, ua fai ma le itiiti ifo maualuga o 55 cm.

Mataupu i luga o le autu: o vae i le atunuu e faia oe lava: faʻafefea ona faia se faʻatoʻaga matagofie (36 ata)

Ufiufi futu o le laulau ma le hacksaw, taumafai e fai ia tutusa. O poloka e vali ai ma le filiga ma le maelega ma le auvaivai ina ia leai ni bur. Fai ni togatotogi i vae: taofi i latou ma se patipati ma viliina le tasi pu i le pito i luga o le vaega, ma le tipi i le maualalo tele, faia se sikafuina. O le tutusa gaioiga e tatau ona faia i isi vae uma.

Ona manaʻomia lea o le loloto o le taʻitaʻiga o le tofi. Matou te ave le pa o le mea o le a faia ai le malosi o le laulau, fuaina le pule i luga o vaega taitasi, tutusa i le loloto o le uroo i luga o vae. Siaki le tele tele o pa uma e fa pe a e maua le eseesega, aveese le ma hacksaw.

Ina ua maeʻa, faʻamau pa mai itu uma. Aveese le fafie e le tatau ona fafie i le maʻai naifi, faia foliga o le soʻotaga o le vaega o le tutusa o le sifiniga.

Aoina le faʻavae o le laulau o le laulau i le lumanaʻi e aunoa ma ni tusitusiga, faʻafesoʻotaʻi uma faʻamatalaga saunia uma ia i latou. E itu uma, ia mautinoa o le saʻo o itu uma o tulimanu - E tatau ona saʻo. Afai e tatau, faafesuiai nisi vaega e maua ai le tasi-fasi ata.

O le laulau a tamaiti e faia - oe-oe lava: Mea, Meafaigaluega

Laupapa laupapa laupapa laulau.

A o le i faʻailogaina i le vaega o le faʻavae, faia se makaina o le tausisia o togatotogi ma vae. O lenei o le a mafai ona e auai i le Jounemar Glue e liligiina elemene o le fesoʻotaʻiga ma aoina le faʻavae o le lumanaʻi o le lumanaʻi laulau.

Ona mafai lea ona e faʻamau le laulau i le faʻavae. Muamua, tuu i le pito pito i luma i lalo o le fola, ma luga luga faʻapipiʻi le faʻavae. Faailoga vaega o vae o vae o vae i le fale. I tulaga uma o le sikuea, e manaʻomia le tosoina o se pu mo meaafale spike. Faʻaaoga kulimi i nei pupuʻu ma malupuipuia i latou i le laulau. I luga seti le faavae.

Ua sauni le laulau Diaty! O lenei la lau tama e aunoa ma le afaina o le ola maloloina e mafai ona tusia.

Toe foi i le vaega

O le laulau a tamaiti e faia oe lava mai le pepa malo

Ina ia faia se malamalama lelei o le laulau a tamaiti, e te manaomia:

  1. Laina.
  2. Stationery naifi.
  3. Faigofie penitala.
  4. Pv kulue.
  5. Tapasa.
  6. Pusa pusa.
  7. Pepa peleti.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le eletise mafanafana eletise ma ou lava lima?

Faʻaaogaina se penitala, fai ni faʻailoga i luga o le pepa laupapa ma tipi se tasi elemene, o le itu o le 55 31 cm. Ona tipiina lea o faʻamalosi tino. Ua sili atu le saogalemu o tulimanu mo tamaiti, e le gata i lea, ina ua solo le fanua ato a le card, latou te le afu. I le maeʻa, fai le faʻatulagaga o pu mo vae e faʻaaoga ai se lapisi. E tatau foi ona latou tipi. O le lapoa o pu e tatau ona faʻapipiʻiina ma le tele o le kalama o kamela.

Faʻaaogā le vaega muamua o le laulau e fai ma faʻataʻitaʻiga, tipi ese le isi tolu elemene tutusa. Ona e piki lea o le stensil tutusa ma tipi le countertp eng (e te le tau tatau ona faia i totonu). Filifili le kamuta centinders o le manaʻomia manaʻomia mo vae o le laulau a tamaiti. Pepa laupapa mo vaega o mamanu uma, filifili tumau, i le tele o vaega, vaseai. O le mea moni, o le laupapa laupapa o loʻo faia pusa mo fale o aiga. Cappobboard o 'au e mafai ona ave mai i lalo o pepa solo poʻo pepa faleuila. O se pepa laupapa e faʻavae mo ata tifaga poʻo le fore mo le tao e talafeagai lelei.

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le taofi ma le fetaomi, faʻafesoʻotaʻi le fa laulau pito i luga o le pito i luga (e aunoa ma luga); Faataʻitaʻi vae i pu. Afai e le o lelei pu, ogatasi ma le fesoasoani i le oneone, ae aua le soona fai.

A maeʻa ona faʻataʻitaʻi vae o le laulaufaiva, faʻafaigofie le pito i luga o le tusitala, lea e mafai ona e mauaina e ala i le manaʻo. E mafai ona e ufiufi le laulau ma le paʻepaʻe masani a le tagata lava ia-tech, lea e faigofie ona i ai ma suia i soʻo se taimi.

O lenei e tatau ona e tauʻape ai vae i le laulau pito i luga - ma ua sauni le laulau mo le faʻaaogaina.

O sea laulau ma ou lava lima e faigofie mo le ata tifaga, faʻataʻitaʻiga ma le tele o isi ituaiga o fatufavi ma e mafai foi ona e nofo ai ma ia i soʻo se mea - luga o le fola.

Faitau atili