Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

Anonim

O le ata faʻaalu o loʻo faʻaaoga i totonu o le fauina o nofoaga ma fale talimalo a le vasega o aʻoga. O loʻo vaʻaia foʻi le faʻaaogaina o le Wild Wind Windows i le tele o maota ma fale. Ma le tioata tioata glazing, o le fale-fale e mafai ona maua ai le sili ona lelei geometric foliga. I lenei tusitusiga, mafaufau i ituaiga ma uiga o le lautele o le tioata glazing.

O le a le tioata o le tioata

Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

I le tioata o le tioata susulu, o le tasi tioata ua faʻaaogaina, o le tasi-potu tioata tioata, o le mafiafia o le 24 mm, lua-grober-glazed blass

O le igoa lona lua o le punope tioata o le aleorgocum grizing, talu ai o faamalama tele e le amanaiaina le panoma o le eria. O le ituaiga tioata i le fau o fale o fale, kamupani lautele ma fale e fausia ai i totonu o fale mauputiga. I le tioata o le tioata glazing, o le tasi tioata ua faʻaaogaina, o le tasi-potu tioata tioata, o le mafiafia o le 24 mm, o le lua-potu-gaʻo-gaʻo Grouramic tioata fai ni ituaiga: tele ma faʻapipiʻiina.

Faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi mai totonu o le potu, o loʻo faʻamautu le tioata faʻaaogaina se stroke. Faʻapipiʻi ia faamalama e aunoa ma le faʻaaogaina o le siʻitia o masini. O sea sima e fesoasoani i le tusiaina ma mamanuina e iloa ai manatu lototele. Elemene o le tino, pei o se tulafono, o le tamaminin, uamea, palasitika, polecarbonpedate ma tioata.

O le a le pa o le pa o le parumami

Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

O le Pamefulic Glazing e faamamafa ai le pisinisi o le fale o le fale

O le tioata tele na faʻaaoga o le tele o fale o loʻo faʻaaoga i le fauina o fale tele-faleoloa ma tumaʻoti fale.

Apalai:

  • E faʻamamafa ai le ituaiga pisinisi o le fale, faʻapipiʻi le tioata tioata faʻamalama i le sitepu;
  • O le tele o Sui o Fale o Fefaʻatauaiga ma Nofoaga Taʻalo ua fiafia e vase Airetics;
  • Ina ia tosina tagata faʻatau, o tioata tioata tioata na faia ai le ulufale atu i le fausiaina o falefaigaluega, faleʻaiga, faleʻaiga, faleoloa;
  • E nana ni mea faaletonu pā;
  • O le tioata tioata glazing (ma se faʻavaʻa ma e aunoa ma se almininum stra) o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o meaʻai, logsias, talafeagai mo le glazing le potu, soʻo se foliga foliga o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: meaafale mo le potu o tamaiti - 150 ata o meaafale fou i totonu

Ituaiga o glazing faʻaaogaina le auala faʻapipiʻi

Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

Glazing ma le talaaga e aunoa ma le faʻaaogaina o se limamurinum faʻavaʻa

I totonu o le Payuramic Greazing o fale o loʻo faʻaaoga le Glazing ma se faʻamatalaga e aunoa ma le faʻaaogaina o se alamminim sloud, faʻapea foi ma le faʻavae o le malulu poʻo le mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana o le malulu pe mafanafana E tele ituaiga o Pamelamic Geozing, e faʻavasega e faʻatatau i le metotia o le faʻapipiʻiina o le fausaga:

  • O le apogaleveleve (partir) o le tau faʻaopopoga o loʻo faʻaigoaina o lea ona o puipui o loʻo i ai le faʻaluaina o le faʻaluaina e pei o le apogalevele. Mock i se tulaga, o le mamao i le va o tioata e tumu i le taligalu. E mafai ona iai se faʻatusatusaga foliga, aofia ai le volumam, a o iai, e i ai le atoatoa mafolafola luga. O le potu ona o le leai o se faʻavaʻa e foliga sili atu le lautele, o le tele o le malamalama e ulagia i ai i na faʻamalama. E iai le tau maualuga, faʻapipiʻi i totonu o fale o le vasega olī.
  • Sese-pidge Glass Sound Wind poʻo Seaddade o loʻo faʻaogaina e faʻapipiʻi ai le puipuiga puipui.
  • O le faʻatulagaina o le semi-fausaga e aofia ai le faʻaaogaina o ipu i totonu ma le fesoasoani i sts ma placs, o loʻo maua ai le fua o foliga.
  • I le faʻatulagaina o faiga, o le faaluaina-glashed Windows e tumau i le faʻavaʻa faʻaaogaina ai se faʻapipiʻi faʻapitoa, ona o auala, e leai ni pamu mai le auala. I totonu o tulaga faʻapitoa lava, eleelea maualuga ua faʻaaogaina, o le fale e foliga foliga lalelei ma taugata. O le faʻapipiʻiina e toe lafoina ni avanoa laiti e faʻalautele ai ma le faʻaititia le vaega o le elemene pe a pa'ū le vevela.
  • Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

    I totonu o le semi-Tapunia o le siʻusiuga-Bolt system, o se faʻavaʻa o loʻo tuʻuina atu i fafo atu o le itu i fafo (sipela poʻo le faʻamalosi tino) ma le faʻapitoa.

  • Classic Perigel system. E aofia ai ma le tegenile ma lagolago rack (ave uma utaina). O le Rugery e faʻaauupegaina i Grooves mo le faʻamalosia o le aveeseina ma le faʻamautinoaina sili ona lelei ventipers i totonu. O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi mai i totonu o le fale. O le malosi o le polokalama o loʻo tuʻuina atu i le paʻu o le paʻu. O le faiga e faigofie ona tausisi i ai, e maualalo lona tau. O le talaaga o loʻo vaaia i luga o luga (vaʻaia vaega o le faʻamatalaga o le 50 mm).

O le faiga o le siʻosiʻomia o le fofoina o fale o loʻo filifilia fuafua e faʻatatau i manaoga mo le foliga mai o le mea e tatau ona teu ai le vevela ma le tino o le tagata atiaʻe.

Ituaiga o Glazing, Faʻatalanoaga i le malosi-faʻasaoina o uiga

Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

Mo srames faʻaaogaina mafanafana ma le malulu o laʻau

Mo srames faʻaaogaina mafanafana ma le malulu alumini.

O le malulu o le Alumini e faigata ona faʻamafanafana, e faigofie. I le taimi lava lea, o le faʻamatalaga e faʻaaoga le mafiafia ma e maualalo le tau. O lenei mea o loʻo faʻaogaina e faʻatulaga ai fefaʻatauaiga ma vaitusi, puipuia lelei faasaga i le tui o le efuefu ma le susu i totonu o le potu, o se foliga talafeagai.

I le mafanafana o le mafanafana, o le polymim e faʻapipiʻi i totonu o le laʻau o le alminum, lea e mafai ai ona faʻatumauina le vevela i luga o le siosiomaga. O loʻo faʻaaogaina i totonu o fale vevela ma luga o paleni, lea o le siʻitia o le vevela o le fausaga o le fausaga e talafeagai. I manatu faapena, e talafeagai le faaaogaina o le stosof-sefe tioata. O le faiga e faʻamauina i se auala o le skelet.

E masani ona faʻaogaina nai faʻamalama e le i maeʻa ona faʻamalama, ae a manaʻomia, o le na o le tioata tioata ua faia: Swing, Swivel-Fravel-Fravel-Floect poʻo le Passtotikity poʻo le Passtotics.

Manuia

I nisi tulaga, o le Alminim na pisia o le tele o tagata na te faia ni mea uamea uamea-palasitika faamalama o fausaga, pei ona i ai le tele o penefiti:

O se faʻataʻitaʻiga o le galue i luga o fausaga sipela, vaʻai lenei vitio:

  • Matagofie, foliga manaia, ma le fesoasoani mai a latou foʻi vaʻaia ua mafai ona e avatua se aso faʻaonapo nei, na maeʻa ona vaʻai i le faleʻoloto;
  • Faʻamatalaga o loʻo faia i ni vaega lanu;
  • Glass o loʻo faʻaogaina i ata tifaga (siliva, lanumoana, lanumoana, lanumeamata ma isi lanu), e mafai ona valiina le tele o tioata pe sili atu lanu.
  • Ole avanoa e le masani ai o le filifilia o le faʻatulagaina o ituaiga fale, e mafai ona tuʻuina atu le faʻamatalaga e ala i le tele o tioata faitautusi;
  • e talafeagai mo le faapipiiina i fale ua toe faʻaleleia ai ona o lona le mamafa sili atu ma sili ona feololo;

    Sound Glass Glazed faʻapipiʻi i le fale matagofie, asthetic, o taimi nei

  • O le faʻavaʻa e faia i le alumininum e le susunuina, e le lagolagoina le pulega, fetaui ma tulaga saogalemu saogalemu mautu;
  • Aluminige Glazing e maualuga faʻasino faʻailoga o le pisapisao le mautonu, ona o le malosi atoatoa, o le leo mai le alatele o le a le mafai ona fesiligia i totonu;
  • O le mafanafana o faiga e taofi ai le vevela i totonu o le potu.

le atoatoa

O le tioata tioata glazing slade ei ai ni mea sese:

  • Faatasi ai ma malumalu o le eleele, o eleele, e gā lafoaia amio tatau;

    Ituaiga o le ata o le ata o le loggia ma le palu

    Afai e te fefe i le maualuga, ona e le tatau lea ona e faʻapipiʻi pakelomic faamalama

  • i vaega o loʻo i ai i sone o loʻo i ai i afa tausaga, e sili atu le faʻapipiʻi o e le tele faamalama;
  • O tagata e matatau i maa maualuluga atonu e le lelei i le fale maualuga, ma le suesueina o le ie puipui i le eria atoa o le eria;
  • Ia o le fale e i ai le agavaa ai, e manaʻomia le soloia meaai mai totonu i totonu ma fafo atu;
  • Glazing mai le malulu o le alumini o le mativa taofi le vevela.

Manaoga mo le Mauga

I le fausiaina o se ata tele-vole, o ona elemene uma ua numera. O le Fono Aoao e apoapoaiina lava i fuainumera. E tatau ona faʻapipiʻiina mo tagata taʻitasi i lona tulaga. Faʻatulagaina ni faʻamalama uliuli, faʻavaʻa o elemene ma ausilali o vaomatua i luga o le maualuga e mafai ona faʻaaogaina ni faʻailoga.

O le a le auala e fai ai le Syradoc Greak Glazing, vaai lenei vitio:

O le fono e amata i le faʻapipiʻiina o se uʻamea faʻavae ma sela mo le faʻapipiʻiina o tioata. Mo le tumau, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o elemene uma i le maitauina o le tekonolosi. E maitauina ma le faʻaeteete i le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i le tatalaina o faʻamalama ma le faʻaluaina-sipela faamalama.

Galue ia faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o tioata tioata o loʻo faia e faʻaaoga ai se fausaga o le tele, e oo lava i sina vaega o le skew e mafai ona oʻo atu i le suia atoa i le taimi o gaioiga.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Manatu mo musumusuga: Ata, Thatthes o Pitck Profick Suelo ma le Quiltings, o manatu o le Tausaga Fou mo le fale ma o latou lava lima, vitio faatonuga

Faitau atili