Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

Anonim

PainApple Scheme Cropchet ua lauiloa i tagata uma poto masani ma le poto masani. Ae maise lava, o le tasi lea o foliga sili ona matagofie ma e faigofie foi i le viccosity. O le polokalame Pisipaso o le ese, e ese ai ni motugaafa ma sitaili. O loʻo iai foi le "pineapple" o le lautele, talafeagai mo soʻo se ituaiga lavalava, pei o le afu poʻo ni vailaʻau. O lenei vasega matai e aoga tele i tagata uma e fiafia e fusia ma fai mea matagofie ma matagofie ma o latou lava lima.

Lapotopoto tatala le solosolo

Le mamanu e sili ona lelei e amata aʻoaʻo mai oloa faigofie. O se ie manifinifi manifinifi-cobweb e atoatoa mo le taimi muamua.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

O le matagaluega i le lio o loʻo faʻaalia ai numera o le faasologa. O le tala "3ps" faʻailoa mai le numera o le ea faʻamoemoe i le arch.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

I le amataga o le galuega, faʻaigoa se filifili o le ono paʻu ma latalata i le mama. O le laina muamua e amata mai le tolu vaalele o vaalele, * tolu perio teaops ma tasi koluma ma Nakud. Laina mai * i le ono taimi, ona toe foʻi lea o le 3 Air Loips, maeʻa le numera o fesoʻotaʻiga pou i le lona tolu o loʻo i ai le lona tolu o le 'afa. O le laina lona lua ia laʻeina tutusa, ae o le tolu o le lua i le va o koluma ma le Nakid lakid 5.

3 laina amata mai le ad Arch o le lima Air Loops, o le koluma e aunoa ma se faʻaofi i le adch o le laina lona lua, o le a le ARC e aunoa ma se pekid i totonu o le lima o le ea. ma nakada o le laina muamua. Aofai o 16 upches e tatau ona o mai.

O isi laina o isi mea e amata ai i le fa o le siiina o se uila. Faʻaauau ona faʻasalaina e tusa ma le polokalame. Taitasi laina e uma ai ma se laina fesootai.

Sulu manaia

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

O se mea manaia o le sakete e matagofie mo le ata o le afiafi o le taumafanafana savali.

O le oloa o loʻo gaosia le faʻaaogaina o le 100% o le alofa o le cotton ma le matau numera 2. Tele 38-40 e aoga pe tusa o le 700 g, luga o le tele 44-46 e uiga i le 950-1000

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e faifaimea ma sulu se tamaʻi faʻataʻitaʻiga. Faafetai i lenei mea, o le a mafai ona iloa pe fia matauaisa e tatau ona sikoa muamua. O numera i le ata o lona uiga o le tele o mata i le faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: Lepim mai PlaceCoind: Vitio lesona ma ata mo Amataga

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

O le lapotopoto faʻataʻitaʻiga e matua faigofie tele, e oʻo lava i tagata e fiafia i ai o le a faʻaputuputu. "Pine" e tatau ona faia faatolu i le lua i le gaosiga gaioiga. O le lalaga o le ata. Ina ua uma ona siaki se numera o le tasi o le a avetamaina o le lima Air Baups Tumau, i le isi laina e tui ai le vaega + tolu laina o le arc o le lima o le tolu Air Loips ma le adā o le tolu o le ea nai lo le 'au ma le ea.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

I le faaiuga o le galuega, e nonoa uma "pineapple" e koluma e aunoa ma nikid ma Pito.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

Taumafanafana outfit ma Coquette

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

O le a aoga i luga i le taumafanafana.

Manoa ese mai le 100% Merciption Cotton, Hook No. 1.5-2. Le galuega naifi i se lio. O le faʻataʻitaʻiga e maua ai se polokalame mo le tele 40-42.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

O le galuega e amata i le mea moni e te manaʻomia e vili ai se filifili o 192 Kettles ma latalata i le mama. Le isi, e siaki le au fana mai le tasi koluma e aunoa ma se nakid, lima o le ea ma se koluma e aunoa ma se fana o le laina muamua. Faauma le muamua laina e le laina fesootai. E 48 ni poloka e tatau ona liliu i fafo. O le laina lona lua e amata ai le lalagaina e toatolu faʻafesoʻotaʻi koloks i le matasele o le Arch o le laina mulimuli. Ona kofanaina lea o ni faitotoa o le laina muamua. O le laina lona tolu e tutusa.

O le lona fa laina e amata i le tolu fesootaiga laina i le autau o le laina mulimuli, ona o le koluma e aunoa ma se ankada, lua a le arcran ma le lua faavae Hinges ma ni koluma e lua ma Nakud), lua Aiss Hoops, o se koluma e aunoa ma se nukid, lua vaalele, ono boons *. Oona seia oʻo i le iʻuga o le laina mai le * i *. Faaumaina le laina fesootai koluma. Lalaga i lalo o le ata autu i le laina 32. I luga o liʻo taitasi e toe amata i le 12 "pineapple". Mai le amataga o le mamao, fuaina 17 cm ma faia se faailoga mo le ofutau. I le pito o le pito o le ofutau e nonoa ai se filifili o le luasefulu a le ea. Kile ofu i se lio i le umi umi. Luga mai le ofutino i lalo e faʻaauau ai ona fai i se lio i le vaega lona tolu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se sakete ma se manogi: fale mamanu mo le tipiina tipi

Amata mai le tasi vaega o fesoʻotaʻiga i totonu o le Arch of the Town Loops o le laina o le laina o le laina o le laina, o le tasi le ea o lop, tuli i luga o le ea Loops, o se koluma e aunoa ma nikida i le isi oloa *, la po ai seia oʻo i le iʻuga o le laina mai le * i le *, maeʻa le living meli.

Ia koni le muamua ma le lua laina i lalo i le vaega lona tolu toe i le 10 cm. Ona laina lea o laina 3 ma le 4, na faia se faʻaititia o kolisi i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le tele o pou i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o laua i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o kolisi i le va o pou i le numera o kolisi i le tele o pou i le numera o le afu i le va o pou i le numera o koluse O le pito i lalo o le lalagaina i le vaega lona tolu.

Pineapple crochet: polokalame i totonu o se lio ma modefs ma mamanu

Vitio i luga o le autu

Faitau atili