Palota Fuafua Manatu

Anonim

Palota Fuafua Manatu

O le a le taimi e amata ai le olaga fou o liusuavai fou? E fuafua lava poʻo a manatu o le faʻatonutonuina o le paneta e te mafaufau ai. A manaʻo iai, o le faapaologa poʻo le loggia e mafai ona liliu atu i se sili ona malie, mafanafana, malamalama ma aoga.

Faapitoa tomai ma le laumata fiafia o le faapaologa na mafai ai e ia ona avea ma se potu atoa i le fale mautotogi. O le a aso nei, ia ou faaseʻe i luga o le faapaologa, faletupe ma le taele a tamaiti - o lona uiga o le faʻaalu o se nofoaga i totonu o le fale, faʻauigaina lau aoga.

Se tamaʻi manatunatuga, ma e mafai ona e faia se mea mai le faapaologa, ma oomi ese le isi, sili ona talafeagai nofoaga.

Uluai paneta ma loggia manatu manatu

Ia sili atu ma sili atu i le faapaologa poʻo loggia, e i ai se nofoaga malolo, o se tulimanu o loʻo mafai ona e faia i se tusi poʻo se ipu o le afiafi ma le ipu o le afiafi.

E mafai ona e alu tele i le faia o se isi nofoaga mai le papena, le nofoaga na iai, e le lava lea, e le lava le mataala. Ma. O le a se mea e mafai ona e faia mai le faapaologa?

Faletusi Faletusi

Afai o tusi i le fale mautotogi o Togo ma vaʻai ia te oe manumalo, ua oʻo i le taimi e maua ai se nofoaga faʻapitoa. Pei o se tulafono, e leai se mea faapena i le maumale.

Peitai, afai e faitau mo oe o lona uiga o le tele i le faletusi, pe a e manaʻo, e mafai ona e liliu lau faapaologa. Mo le mea e manaʻomia e faia ai le sologa e faʻatinoina i luga o le faapaologa.

  • Fai sina malamalama ma le malamalama i tulaga.
  • Faʻaopopo se punou poʻo se tamai moli e taulaʻi i le nofoaga e tatau ai ona faitau.
  • O fata e mafai ona faia o le tutoʻatasi o faʻamatalaga atoa.

Palota Fuafua Manatu

O se pea o mea laiti, pei o le faʻasilasilaga, vali ata, fala, ie puipui, ma lau tamai-faletusi, lea e mafai ona toe faitau ma le filemu ma le malolo, sauni.

O le faapaologa - Tagata faigaluega a le tagata lava ia

Masalo o le tulaga iinei ua lata faʻapea foi ma tusi. Afai o loʻo e fiafia i ni mea sellerwork, masalo o le faʻapolopolo o filo, pakete, faʻamau, tangles, pe a le pepelo, e le o le pau lava le avanoa i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le puipui o le vai-tulaga vali: o loʻo faia se gaioiga

O le faʻaiuga e mafai ona avea ma faʻalapotopotoga o le galuega-aʻoga-aʻoga i luga o le faapaologa. Lenei ma le mafanafana, o lau "oa" o loʻo potu potu, ma o le a toe tuʻu toʻu le fale i le faletusi poʻo le mekasini.

O le nila e masani lava ona faia se fata atoa, i o latou matagaluega e mafai ona ofi uma mea laiti mea uma. I lalo o le fata, faʻapipiʻi le kesi o le a sau ia te oe i le maualuga, ma se nofoa lelei.

E leai lava se taimi e faʻatapulaʻaina ai iinei, ina ua uma ona faʻamama le potu, e mafai ona e faʻaaogaina se mea. I totonu o pusa, ato, pusa - O mea uma e aoga mo le teuina o mea, fuafua i ou fatufatu manatu.

Palota Fuafua Manatu

O le mea taua o le aʻoaʻo pe faʻafefea ona taofi le faʻatonuga i totonu o le potu, a leai o lou faapaologa o le a vave ona toe foʻi i le tulaga o le maʻi.

Fale kalapu

I se isi mea, nai lo le potu lima, e mafai ona e faia se potu o le fale mai le faapaologa. O ni nai taimi e taua ai iinei.

  • E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le moli ina ia mafai ona e galue malie ai i le ao ma i le afiafi.
  • E manaʻomia le pikiina o se laulau mafanafana ma se nofoa, lava lava lava, ae le tele, ae le o ni mea leaga tele.
  • O le fesili o le teuina o mau taua, sysers, ua faaleleia tusitusiga ma le fesoasoani a le tutusa malu. E mafai ona tatalaina uma ma maua faitotoa.

E aoga le faapea atu o le faʻaopopoga i le faʻatinoina o le fesoʻotaʻiga, ma le faʻatulagaina o le ofisa o le ofisa e taua tele le amanaia o le talafeagai o lona faʻaaogaina. E tatau ona e masani ona e tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, i fata, e le tatau ai ona poloka fua le laulau ma fealuaʻi agai atu i totonu o le potu.

Palota Fuafua Manatu

O le filifiliga lelei o le faʻapipiʻiina o le laulau mai le iʻuga, o le taimi o totoe o le faapaologa e toetoe lava saoloto, ma o iinei e mafai ona e faia se fasi tamai nofoa po o putu.

Faletupe - Taʻaloga Taʻaloga

O le uluai muamua ma sili ona lauiloa manatu i le aso - fai se teineitiiti gym mai le faapaologa. O le pea o simulator ma le swedy puipui o le a ofi i luga o le tele ogalaau. Afai e le lelei tele le faapaologa, se fala ua lava mo yoga, gaoi ma dumbbells.

Tusimauga i luga o le Autu: Okeliga o Italia: Mo pa, ata i totonu, Zamba, Sirpini, Ementas, emen, ormet, operture, operture, prominif, premie

O le mea lelei o le a faia i lenei tulaga o le a fausia le siosiomaga manaʻomia, ma o le a le toe manaʻomia le sailia o le taimi e asiasi ai i le faletaalo. Afai e te maasiasi e tagata ese, o le faapaologa o faamalama e mafai ona tausia pe tuu le tauaso.

Palota Fuafua Manatu

O le mea moni, o manatu o le faapaologa o le faiga faitala e faʻatinoina ma le faʻaeteete, e manaʻomia lava le aʻoga faifaipea. Muamua lava, sa faʻamautu lelei le palota poʻo le ogalaau ma le Logisia ina ia latou faʻatinoina ia latou galuega faʻatino mo le tausaga atoa, ae le gata ile masina atoa.

E le gata i lea, e aoga e iloiloina le gonowlity male alaga o le faapaologa. O lenei faiga e sili ona faʻatagaina ia i latou na tomai i le ata o le iʻuga e faʻamaonia ai lou faʻamoemoega.

Faitau atili