Faʻafefea ona tuʻu i luga o le laumua: O ni nai faʻailoga aoga (vitio)

Anonim

I le maeʻa ai o le puʻega o le umu, o le taualuga na faia, sa faʻatino ai le eletise, ma uaea le laki, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina o le ANDON. O le taimi nei, o le laʻau o se tasi o mea e sili ona taatele ma masani ona faʻaaogaina mea, pei ona aoga tele, maualuga-maualuga, masani ona gafatia. O nisi e faʻaaoga o le le tumau le fola. I lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina auiliili ia faamutaina le lisi i luga o le laugatasi, o a uiga o le galuega ma le mea e tatau mo lenei.

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le laumua: O ni nai faʻailoga aoga (vitio)

Elemene mo fusi palasitika prelion.

Filifilia o le PLONTO I LUGA

Ina ia faʻalelei uma elemene o le teuteuga i totonu o le potu ma faʻatasi ma faʻatasi, e tatau ona mafai ona filifili saʻo. E matua popole lava i lenei mea. Le aso, e tusa ai ma mea o le gaosiga, e vaevaeina i ni vaega autu i le tolu:

  1. O le muamua e faia i palasitika.
  2. O le lona lua o le MDF.
  3. Lona tolu - mai le fua faatatau masani.

Laminare o le mea moni o le masani tele fafie e masani ona i ai se papupuni mautu. O le susu e mafai ona faʻatamaʻia i itu. O le laumua e tatau foi ona matutu uma i le taimi atoa. Afai na e sasaina ma le le mautonu soʻo se vai i luga o lea, e tatau ona faʻaitiitia vave. Tele taimi i luga o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi afifi, e iai se faʻailoga masani e talanoa e uiga i le mea e aoga ai le faʻavaeina o mea na e faʻatauina (e manaʻomia e faʻalogo i ai i le hypermamory.

E tusa ai ma tagata tomai faʻapitoa o loʻo auai i le gaosia ma le faʻatinoina o lenei ituaiga oloa, o le sili ona lauiloa o le upu, faia mai ituaiga eseese o palasitika. O lenei ua faamatala mai i itu nei:

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le laumua: O ni nai faʻailoga aoga (vitio)

Ata o le pyinw masini.

  1. E ogatasi ma le tele o le foloa i totonu o le foloa, e aofia ai le laumua. Aemaise pe a fai o le le ioeina o le meli.
  2. O le mamanu o le palasitika prejinn e mafai ona maua ai le masking o uaea ma uaea.
  3. E i ai se foliga lelei.
  4. E i ai le lelei o le faʻatinoga o meatotino (maualuga le mama o le le gaoia, e le o le sui i le taimi o le vevela o le ospeors).
  5. Taugofie le tau.

Mataupu i luga o le autu: O le Namusquido upega e faia oe lava mo le 72 Norbles

I le tulaga lua i le lauiloa o loʻo i ai le upu na faia mai le MDF. O ia galuega foi ua i ai ni avanoa, o loʻo aoga ai le matauina o se foliga matagofie, maualuga le faʻamama i le faʻamamaina, faigofie o le faʻapipiʻiina, ma isi mea. O le mea taua o le mea leaga o le plf o le MDF e mafai ona mafua ai:

  • o se tau saoasaoa maualuga tele;
  • Le atoatoa.

Toni tulaga mai se fua faatatau, o le mea moni, o le sili ona siosiomaga faauo ma taugata.

I se faʻaopopoga, o lona faʻapipiʻiina o le sili ona faigata ma manaʻomia se masani lelei tele puipui. A leai, o laʻititi lava e masani lava ma faʻaletonu o le a vaʻaia i le lē lavalava mata. O le mea lea, o lenei ituaiga o le procen e faʻatatau i le tele o le lua muamua.

Eseese faʻapipiʻiina tekonolosi mo laminate pronth

  1. I le kelu.
  2. Faʻaaogaina o oe-tipping fao.
  3. I luga o ni fao-fao.

Ia e tatau ona totogi i taimi faapena:

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le laumua: O ni nai faʻailoga aoga (vitio)

O le polokalame mo le fuafuaina o le manaʻomia o le manaʻomia o le upu.

  1. A faʻatau se mea i le pronth, e manaʻomia le siakiina o le latou seti atoa. O le tulaga masani e aofia ai tulimanu, pito sili pugs ma fesoʻotaʻi elemene.
  2. Afai o le laumua o loʻo faʻaaogaina o se tuʻugamau le tumau, ona faʻataʻalo lea o le (taʻoto i le mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le puipui. I le tulaga lea, o le a sili atu ona faigofie ai le lelei o le faia o le teteʻe.
  3. A faʻapea o le umi o le faʻaaogaina o le laumua o loʻo fuafuaina, o le taimi lea o le PRODO, e mafai ona tuʻu i luga o le Gliue Gliue, Faʻamamaina o le suavai faʻaaogaina ata (mo faʻataʻitaʻiga o le vaivai o le pamu). I le tulaga lea, o le pa puipui o loʻo feoaʻi i totonu o le pa i le 30-50 cm faʻateleina.
  4. Faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga ma le 'au i totonu o loʻo faia i le taimi e masani ai ma le omea o le uaea i totonu o latou, o le nofoaga o loʻo tatau ona faʻaititia nai lo le maualuga o le tele-fetu.

Tulaga o le faʻapipiʻiina o le fiafia i luga o le laminate

E tatau ona e iloa e tatau ona amata le fanua i luga o le laumua i luga o le laau o le potu e faasolosolo. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻiina ma malupuipuia le faʻavae i luga o le tasi (muamua puipui), o le faʻailoga o togitogi i lalo o le taʻele. Ina ua uma, galue i le faasologa nei:
  • Toso se pu.
  • Faapipiiina le upu.
  • I luga o le faʻailoga muamua, faʻaseʻe le fao.
  • Faia o se fasi pepa ma seti elemene.
  • Malupuipuia le pito i luma. E faia lea e le mitamita.
  • I luga o le PLOGNDS e faʻapipiʻi ai le pu.

Tusitusiga i luga o le autu: lauiloa i totonu o totonu sitaili ma ata ma faʻamatalaga

O le taua tulafono: Faia le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga elemene, o tagata atamamai na fautuaina e le faʻatuai le faʻaliliuina o le tagata o le anth e mafai ona suia pe gagau. E fautuaina i le faia o le faʻamaeʻaina o le ono faʻamalosia pe a maeʻa le faʻapipiʻiina mulimuli ma faʻasaʻo uma elemene.

Tele fautuaga aoga

    • Ae le i faʻatauina se mea i le upu, e tatau ona e fuafua lelei le tele o mea manaʻomia, manatu i tulimanu, pulumu, matala ma isi foliga o le fuafuaina o nofoaga.
    • O le tipiina o le PROV e sili atu le faʻatinoina ma le fesoasoani a se ata, tusi lesona poʻo se eletise eletise.
    • Afai o le laualuga o le puipui i luga o le fola e latalata i le lelei, o le faʻapipiʻiina o le pronth o le a faia i totonu o fao vaivai pe faʻapitoa faʻapitoa.
    • Afai o faʻaletonu poʻo ni faʻalavelave o le puipui i le fola o loʻo maua, latou te manaʻomia le aveeseina o le a le o amataina le fola.
    • Pe a faʻatau upu faʻatau, e fautuaina le siaki o seti taʻitasi e faʻafetaui ai lanu o le oloa lava ia, ona vaega ma isi mea.
    • I nofoaga o fesoʻotaʻiga, o le upu e tatau ona le mautonu i se tulimanu o 45 tikeri. E sili le faia i le fesoasoani a se ata ma se electrolovka ma se masini faʻapitoa mo le tipiina o mea i se tulimanu.
    • Tuʻu le igoa o le laʻau, o le a amanaia o meatotino a le fola o le fola o le fola e ufiufi ma foliga o lona mou. Muamua lava, e faʻatatau i mea totino o le mea e vaʻai ma faʻalautele i lalo o le faʻamalosiʻau o le ea vevela.

    O le mea lea ina ia mafai ai ona taofia le lauiloa o le Demeniation, o le tuʻua ai o le faʻapipiʻi i le va o le puipui ma mea, ma le le folo e ufiufi ai i le puipui, ae le o le vai o lo o teu i le puipui, ae le o le fola e sili atu i le puipui, ae le o le vai e ufiufi ai i le puipui, ae le o le fogafale e na o le puipui.

    Lenei ua faia ina ia o le faʻalauteleina o le laumua e mafai ona alu filemu i lalo o le pronth, pei o le totoina o le plth o loʻo tupu tele ma o loʻo faia ma le hammer. E tatau ona faia e faʻaaoga ai le paʻu o paʻu, mafiafia o tisu ma isi mea.

    PLOV RIME meafaigaluega

    • Teʻa ma le ave i le tiaʻi o le seti poʻo le malosi o le pule;
    • lima hacksaw, Burgaria poo le eletise eletise;
    • sikulukalaiva;
    • Faʻapitoa faʻapitoa mo le teuteuina o le upu i le 45 tikeri;
    • lava-lipping scw;
    • rofautte;
    • maualuga.

    E taua le manatua o lenei gaioiga o se taimi moni lea o le taimi ma le poto mai i le tagata faigaluega, o lau mea tonu e le tatau ona ave. O le sili sili ona lelei filifiliga o le a tuʻuina atu ai lenei galuega e sili ona agavaa agavaa tagata faʻapitoa o loʻo faia pea lenei galuega.

    Ae afai na e filifili mulimuli ane e tuu le tulaga i luga o le laʻau, ona e tatau ona e mulimuli i tuutuuga mo lo latou gaoa, e aunoa ma le faʻaopopoina o se mea.

    Tusimauga i luga o le autu: Faapipiiina o le menu i ou lava lima: o le alu ese o le samoa mo le taualuga, pe faapefea ona e faia oe lava, vitio

Faitau atili