Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

Anonim

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

Vai mafanafana o le vai i totonu o le fale laupapa e aunoa ma se ata e iai le numera o le sili atu le lelei, o le mea sili le mamafa o le mamanuina o le fola o ia Malosiaga.

I se faʻaopopoga, vai mafanafana vai e aunoa ma le tipiina o le sili ona tamaoaiga o le tamaoaiga, ma le faʻatumuina faiga e tele lona taʻutaʻua, e le oʻo atu i le vevesi. O le maualalo o le Interidia faʻatagaina mo se taimi puʻupuʻu e maua ai le faʻatulagaina o le tulaga o le vevela o le vevela, faʻaalu le aofaʻiga maualalo o le malosi o le malosi.

Vaega o tekonolosi

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

O le faʻavaeina o le faʻamamaina o fola o faiga e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻavae lea o le a faʻataʻoto ai le feʻau o paipa. O le faʻavae e mafai ona faia o fafie poʻo polystyrene. O le isi vaega taua o loʻo avea ma uamea o loʻo manaʻomia mo le toniga vevela tufatufaina.

Talauaitele i lalo o le laugatasi mafanafana fola e aunoa ma se sikaina, maualalo vevela felauaiga e tatau ona amanaia. Ina ia mautinoa e sili atu le lelei o le vevela, uamea papatusi na faia i luga o le faavae o le Alumini o loʻo faʻaaogaina.

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

Mo se sili ona lelei le vevela o le fola, uamea uʻamea e faʻaaogaina

Tusa lava poʻo le a le pipili poʻo lalo o le laʻau, o falaoamata e faʻaoʻo, o le a tatau ona e tausia le fausiaina o uma tulaga mo le vevela-lelei vevela vevela. O le sili ona lauiloa i le aso o le tekonolosi o tekonolosi, tusa ai ma le faʻaaogaina o gvl e manaʻomia e fatu ai se vai mafanafana vai. O le tekonolosi o le tekinolosi e mafai ai ona e mauaina le faʻatuatuaina o faʻapipiʻiina uma o vaega ma aua le fefe o le a fausia ai le fausiaina o le "taʻalo".

Faʻaaogaina se faʻamago mago e mafai ai pe a manaʻomia e faʻatino le toe faʻaleleia o le auala tele.

Le manatu ma foliga o le gvl

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

A o le faavae i lalo o le vai matagaluega, hydrococcul

O le gvl o le matutu o oloa o loʻo faʻamauina o se faʻavae, tautua e faʻatumu ai Voids i le va o le paipa o loʻo faʻaaogaina o le pito i luga o se laminaʻe poʻo se isi fola e ufiufi ai se laminaʻe poʻo se isi fola.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o le pito i luga o faamalama - chedile decerories

Faʻaluaina ia "pai" i le tulaga o le motusia ma le foliga o ai ai o fea aipes, e le mafai ona taʻua lava lea, e mafai ona taʻua o le tulaga lelei o lenei vaega.

O le GVl e tele lona lelei i luga o le masani sima fou pepa. E malosi tele i le mafaufau loloto ma le faʻamauina, seʻi lelei le amio lelei o fale faigaluega. Fuafua i luga o le lapoa o le paipa, o le ogatotonu vaega o le mago o loʻo faia, ausia le manaʻomia o le maualuga ma le faʻapipiʻi o pepa muamua o Gvl.

Ole maualuga ole maoa e tatau lava ona omiga ai le paipa mulimuli ile paipa.

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

O le fausiaina o le vai vai e aunoa ma le tosoina e mafai ona faʻaaogaina ni laupepa faʻapipiʻi ma avanoa faʻapitoa mo le lalagaina paipa.

O ia papatusi e fetaui lelei i paipa ma matua faʻateleina le vevela, ae o le Gvl laupepa e sili ona manaʻomia ona o latou uiga faʻapitoa ma le taliaina tau.

Latou le mafai ona lagolagoina e aofia ai:

  • tau tau fefaatauaiga;
  • Faigofie gaosi;
  • siosiomaga faauo;
  • Saogalemu le saogalemu.

O pepa o le Hypox fiber o loʻo faʻaaogaina e fai ai se faʻavae o le mama mafanafana o le fola i lalo ole laminate poʻo le linouum. Gvl e i ai ni mea e faʻatautaia ai mea e faigofie ona tipiina i se vaega o le umi umi ma le lautele pe a gauai atu i le vale o paipa.

Faapipiiina

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

A faʻapipiʻiina gwl, paga ma le mafiafia o le kalama e faʻaaogaina foʻi

E tele auala e fetaui ai ma fola e aunoa ma le tosoina. O se tasi o sili ona saʻili-pe a maeʻa ma lauiloa o le faʻaaogaina o Gyptum fiber pepa. I soo se tulaga, o le galuega e tatau ona amata i le faʻasologa o le faasologa, e tusa ai ma le matasele o le paipa o le a faia.

O lenei polokalame o loʻo faʻaaogaina i le pito i lalo o le mago o se mago. Ina ia fausia se faʻavae, o le a manaʻomia i le va o peni e faʻatulaga ai mea o:

  • vapporizoution;
  • faaititia;
  • Vevela vevela.

Matau uma faʻapipiʻi nofoaga o meafale ma mea faigaluega i le aiga, o tulimanu ma faʻapipiʻi tulaga o le hermostat ma le vevela manogi, mafai ona e amata faʻatupuina le lagolago.

O le vevela e tatau ona tu i luga, lea e taua le faʻaitiitia faʻapitoa i le faʻaaogaina o mea o lo o totoe. E fautuaina le faʻaaogaina na o mea faʻataʻoto i le taimi o faʻapipiʻi, faʻamaonia le lelei o le loloto o le vevela i le itu saʻo.

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

I le va o Lass, e manaʻomia le tuʻu le papupuni, i luga o le unaʻi ma toe o se vaega o le vasa pa puipui e mafai ai ona puipuia uma laupapa ma le le mautonu. I le pags, o le va i le va e le sili atu i le 60 cm, ma le fesoasoani a oe lava-tofoina papatusi, mamago-fiber-fiber-fiber-fiber-fibers o lo o mautu.

Tusitusiga i luga o le autu: homemade tipitipi mo le toe faaleleia o le taavale faia oe lava

I le iʻuga, o le auala o le sitaili o le paipa supa e faʻapipiʻi, toe faʻailoa mai uma o suiga ma pe a. O lea ua mafai ona e amata tipi laupepa i tamaʻi fasipepa ma faʻapipiʻi i latou e faʻapipiʻi i lalo i le faavae o le fausaga. O le mamao i le va o le HBL fasi e tatau ona sili atu nai lo le lapoa o paipa na faʻaaoga mo le fola mafanafana.

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

I luga o lenei fausaga o laupepa faʻapipiʻi. O le a latou tautua e pei o le faʻavaeina o le fola o le fola.

O le galuega a le faʻatauga o le a faʻalagolago i luga:

  • vaega o le potu;
  • foliga o le le malulu;
  • vevela leiloa;
  • Le agavaʻa o mea o le a vevela ai le vevela o le vevela.

Foliga o le faʻapipiʻiina ma le filifiliga o paipa

O le sili ona tele i le taimi o loʻo i ai i tupe mai le kolosi-fesoʻotaʻi poʻo le vevela-tetee postethylen, o loʻo taʻoto e tusa ai ma le "faʻaluaina o le" le "snake". O lenei auala e faʻatagaina ai oe e ausia le sili ona tutusa o toniga o le potu. O a paipi e tatau ona filifilia mo se vai matagaluega, vaʻai lenei vitio:

Vai mafanafana i le fale laupapa e aunoa ma le tosoina

O le sili o le sili o le lapoa o le paipa 16 mm, ma sili le umi o sea paipa e le tatau ona sili atu ile 8 m.

Uma le faʻaalu uma o le paipa o loʻo tuʻufaʻatasia ma fesoʻotaʻi i le biuler poʻo le ogatotonu o le vevela.

O le polokalama e tatau ona faʻauʻuina ma le aoina faʻapipiʻi mo:

  • Tape le sapalaiina o le suavai e vavaeeseina ai le aufaatasi (Loops) o paipa;
  • Fetuunaiga o le taumafaina o le vevela o taʻavale e faʻatatau i le vevela o le fola poʻo le pito i lalo o le tino;
  • Faʻatumauina le paleni o le unaʻiga i lapisi uma o paipa.

Ina ia faʻataunuʻuina nei galuega uma, o le polokalama e faʻaoʻo atu i vasa faʻapitoa ma le hermostat. Tausia le tulaga manaʻomia o le malulu vevela, faʻamautinoaina masani o le siʻosiʻomaga o le paʻu i le paipa faʻapipiʻi i totonu o le vevela-magalemu o le fola ua faia e le vaʻavaʻaiga o loʻo faia e le pamu o loʻo faʻatinoina e le vaʻalele o loʻo faia e le pamu o loʻo faʻatinoina e le vaʻalele o loʻo faʻatinoina e le vaʻalele o loʻo faia e le pamu o loʻo faʻatinoina e le vaʻalele. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o paipa, vaʻai lenei vitio:

Faʻamamaina le mafanafana o le fola e le iloga i le maualuga o le malosi o le eleele ma o le a le mea e masani ai ona fatuina se mafanafana o le faʻamamaina o fale nofomau.

Faitau atili