Mat i le ituaiga o le urou ofuvae

Anonim

Mat i le ituaiga o le urou ofuvae

Lelei le aoauli!

O le a matou o i le sailiga mo le paʻu o se pole uuna. Manatua, i taimi ua teʻa i fale, e nana loa le asini i luga o le fola? O lea, na foliga mai ia te au lenei manatu o le manaia.

O le a tatou le savali mamao, pau lava i le tino lata ane mo mea faitino, ma fai se fala i foliga o le urosa ma ou lima.

Medvechaya Ski rug

Mea mo le fala i le faiga o le urou ofuvae

O le mea e mafai ai, o se mea e mafai ona mafai ona faʻaaoga le fulufulua, e mafai ona faʻatau i totonu o le faleoloa i taugofie, ma atonu i le fale e mafai ona e tuʻuina i le fala.

I lea tulaga, e faigofie ai ona suʻi le fala e suʻisuʻi. E le gata i lea, ma suʻi, e le tatau ona fai se mea, e tatau ona e vaneina se fala mai le fulu i le foeu o le urosa ma suʻi o lou ulu ma le atigi o lou ulu ma le atigi o lou ulu ma le atigi o lou ulu.

Ata o le utupoto uila, ou te manatu e le tatau. E mafai ona e faia o oe lava, ona faʻaalia foliga o le urosa, pei o le tasi lea i le pito i lalo o le ata.

O tagata alolofa e tutusa lelei le vulu "o le mutia". Ua uma ona i ai ni galuega se lua - lua fluffy fala mai "mutia". Ou te matua fautuaina le vaai o le a ou le vaai i ai.

E mafai e le tagata ona urou le vaega o le toto, ia le itiiti ifo ma le ufiufi nila. I luga o le fala ma le umi o le 50 - 55 cm, o le tatagi o le brochet numera 3,5 o le a manaʻomia le 300 kalama o le vulu (120m / 100g). Semanu ou te fusia se mea sili atu, ona tatau lava lea o le vulu.

A e manaʻo, e mafai ona e suʻiina se fala i nisi o le faʻavaeina o le faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le burlap, lipine poʻo ni jeans tuai.

Crochet Bear Bug

Na ou mauaina lenei ata i le nusipepa "100 kolose manatu mo lou fale" (№8 / 2010)

Mataupu i luga o le autu: Meataalo meaai ma ou lima Fetra mo Dolls ma Vitio

Mat i le ituaiga o le urou ofuvae

Ou te toe faamatala le tusitusiga mai le nusipepa, pe faapefea ona e nonoa se fala.

Matou te tolopoina le 55 matapole ma lupe se ie tuusaʻo ma le umi o le 50 cm.

Ulu . I luga o le ogatotonu 25 matape, tatou te faaauau pea ona kolosi lou ulu. 7 laina matou te o gatasi e aunoa ma se tagata faʻapitoa ma se upega tafailagi i luga o le upega tafailagi, ona o le amataga o laina taʻitasi, ua tatou faʻaititia le tasi le matasele

Ae foliga mai o aʻu o le a manaia pe a faia le ulu e volumaric. O ai e mafai, e mafai ona e fusia poʻo le faʻamamaina o le ulu o le ulu pe fai i fafo mai le papier-mache. Pe atonu, o le pa puipui o le padddy o le a tumau pea i le fale, o lona ulu o le a siitia atoatoa mo le fala.

Lima . E tatau ona e faʻafesoʻotaʻia 4 paws i le itu itu o le tapoleni. Amata mai le tulimanu, koluma 20 koluma e aunoa ma se nakid ma faaauau pea ona faʻapipiʻiina se Upega Tafaʻilagi Uo o le 15 cm. Ma, i le amataga o le matasele (4 taimi).

O loʻo i luga o le palu o loʻo uliuli filo uliuli.

Siusiu . I luga o le 10 vaifoliga mataua o le pito i lalo o le tapota, o le 2 laina e ala i kolisi e aunoa ma se sakid, ona matou faʻaitiitia ai lea o le matasele pe a tumau le do ua tumau.

Taliga, mata, isu . Afai e leai se mea na tupu mai le suli, ona mo la tatou ulu e te manaʻomia e fai taliga, mata ma le isu. Mo taliga, e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ni mea laiti se lua, o mata e mafai foʻi ona fesoʻotaʻi pe suʻi, isu ma nonoa ma filo uliuli i le ituaiga o le oval. O vaega uma na suʻi i le ulu o le urosa.

Isi auala e fausia ai se fala i le ituaiga o le urosa

E foliga mai ia te aʻu o le mea ou te mafaufau ai poʻo le a le mea o le a le mea o le urosa o le a mafaufau, e le gata o koluma, ma le 'ai o meaʻai "o loʻo taofia ai foi i le mamanu" gatete .

Ma le manatu o le faia o se porlar tauaveina mai po o le po o le a ou te fiafia foi i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Crochet Patterns: polokalame ma faʻamatalaga o le cout ma tuna ma ata

Mat i le ituaiga o le urou ofuvae

Faʻafefea ona fai ni pamu vave ma le masani ai, faitau ii >>. Pamu e tatau ona sili ona mafiafia, e sili le faʻaaogaina o le vulu ma le faʻaopopoina o synthetics, o le a foliga mai o le popoona o le a pei o le fulu. Pomp -mnov o le a i ai le matagi tele, ona suno lava lea i luga o le faavae o le mafiafia o le tisu pe lalagaina.

O le pad pad e mafai ona suʻesuʻe i le vasega pepe e latalata i le moega, ma i le itu i luga o avā ma le sofa, aemaise lava o le a lelei, mo se nofoaga o le fale.

  • Faailoga le uluai Iapani Rug
  • Crochet roses rug
  • Uluai ma sili ona faigofie cugs crochet
  • Lapotopoto solo le fala
  • Faitau atili