Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Anonim

PE E MAFAI ONA E MAUA E mafai ona faʻasaʻoina ni mea faigaluega, ma o nisi taimi e suia ai le manatu mai le teuga ma lona faʻamoemoe? Matou te manatu ioe. Ma o le aso tatou te mananaʻo e faʻamatala e uiga i le lalelei o le pateta. Masalo, e le o tagata matua uma o le tagata matua mitamita, o le mauaina o lenei fesoasoani i totonu o le pusaaito. Ae, a uma ai, e tatau ona i ai i tama se pepe! Afai o oe o le tina o se tama ma sea fesoasoani i lau tama, matou fautua oe e faitau lenei vasega vasega ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona suli se pesini mo se pesini mo se penisini.

Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Cotton ie o soʻo se lanu;
  • seleulu;
  • Lua velcro;
  • Portnovo nila;
  • masini suisui.

Wech bust

Faʻafefea ona faʻaaoga se pesini mo se tamaititi? Muamua lava, o le a tatou faia se aufana, e fai lenei mea tipi o se tamaʻi pili na faia i le kuka kuka. Faaopoopo se alauni i le au. O le tele o a matou faʻasologa faʻatasi ai ma alauni o le 12x20 cm. Gagana o mea i le afa i le uumi o le umi. Mulimuli i mea ina ia o le itu o le itu i le ogatotonu. Gagau i le isi itu ma toe itu. Aveese i le pito i luma ma fai se avanoa fou i le ogatotonu. Le isi, faasee ou tamatamailima se fasi i le harmonica ma laa i le ogatotonu.

Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Matou te faia se fetuunaiga mo le ogatotonu o se aufana

Ia tatou faia se ogatotonu mo le aufana: tipi ese se tamaʻi fasi fasi mai le ie ma gagau i le afa o le lua pito e lua e mafai ona faʻafesoʻotaʻi. Sa matou usuina le a matou fasi i le taimi muamua e fai ai le mafiafia. Fafaga toe, ae i se isi itu ma le nofoaga i luga i le uumi itu. Ufiufi fasipepa i tafatafa o le fusi pepe ma siaki pe o fea e tatau ai ona i ai se isi itu. Gagau i le afa ma se suti i le mea na latou matauina. Aveese le fasi i le pito i luma ma tuu i le ogatotonu o le pepe, tuu le am i luga o le itu tauagavale.

Mataupu i luga o le autu: Snow Madean Cropchet: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Na matou sueina le fasi autu

Ia fuaina le ua o le tamaititi ma faʻaopopoina ni nai nofoafika mo togi i luga o le pito i luga. Tipi mai le tisu le umi o le umi. Gagau o mea i le afa o foliga foliga. Punou le pito o le tafatolu o le tafatolu ma amata. Taofi i luga o le puʻupuʻu itu o itu. Ona agai atu lea i luga o itu mamao ma aveese le itu i luma o le itu. Laʻasaga i le mamao o le umi o le tasi poʻo le faʻaluaina o le sami. O le fusipi mo le tama ua toe sauni, e na o le pau le mea e faʻapipiʻi ai velcro. Ia faia lenei mea, faʻapipiʻi lua velcro i pito o le itu o le itu. Afai e tatau, tipi i lalo o le tele o le lipine. Faʻafeiloaʻi lemu le velcro i le fasi i luga o le masini suʻisuʻi poʻo le lima. E mafai foi ona e mauaina i latou e faʻaaoga le tala manino o le a le tuʻua ni faʻailoga. Tuu i luga le fasi mea i le ogatotonu, ona faʻapipiʻi lea o se aufana i totonu. Tapunia le taimi na muta ai. Manaia tele le galuega!

Faʻafefea ona e suʻi se pepe mo se tama

Faitau atili