Vaega o le faʻapipiʻiina o se vai "vevela le uʻamea-apefai"

Anonim

O lenei aso, o le faletaele faaiu o le faletaele e faigata ona mafaufau i ai pe leai ni ofu mafanafana. E aunoa ma i latou, leai se faletaele o loʻo manaʻomia. O nei mea aoga aoga ua mamanuina mo le faʻamamaina o solo ma isi tamaʻi liqundent ie. I se faʻaopopoga, latou te fatuina se lelei microclite i le faletaele, pei ona latou fesoasoani e faʻateʻaina soʻo ma le faʻanoanoa.

Vaega o le faʻapipiʻiina o se vai

Faapipiiina o le taai solo solo.

Ina ia mafai e le toʻotoʻo ona osofaʻia e le gata o se teuteuga vaega o totonu, e manaʻomia ina ia saʻo ma fesoʻotaʻi lelei. O loʻo faia lelei le faʻapipiʻiina o soʻo se meafaigaluega e maua ai le maualuga o le aoga faʻaaogaina.

Soo se tasi, o le mea e laitiiti ai le masani i le mea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻia le galuega o le taʻele. Faʻapipiʻi, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma e manaʻomia le sili ona faigofie lima mea faigaluega. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi i lau faletaele ma ou lava lima, o le a e mauaina ni fautuaga aoga ma fautuaga.

E lua ituaiga o faʻamatalaga o le faʻamafanafana iunite: gata ma apefai. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou talanoa e uiga i le auala e faʻapipiʻi lelei ai le solo apefai. Faʻafesoʻotaʻi le ituaiga lea e tele suiga.

Metotia o sootaga

O le ie puipui o nofoaafi e mafai ona galue ai mai le vevela ma mai le vevela vai sapalai.

Fesoʻotaʻiga ata o le vato o le taʻele o le solo.

Faʻafesoʻotaʻi le faʻatosina o le solo i le aufaʻi e mafai ona tolu o auala: o se tulaga ese ma lua suiga i le tutusa. E ese mai i latou i le mea moni o le e tasi i le lima e tasi, o loo i ai nei, o lona paipa e fatufa ai sina auala puʻupuʻu. O lona i ai o le mafai ona tapunia le solo solo solo mai le faiga e aunoa ma le manaʻomia e ova le faʻaaogaina atoa. O le lua fesoʻotaʻiga filifiliga e le faʻapea e le faʻapea ai le i ai o le bypass. Vai, ulufale i le pito i luga, alu i le apefai atoa i le isi pito o le diagonal.

E i ai fesoʻotaʻiga eseese filifiliga ma le vevela o le tino. E ono avea ma diagonal, tuusaʻo ma maualalo le fesoʻotaʻiga i le heating system. Ae ia gaosia le faʻapipiʻiina o tulaga lelei, o sauniuniga talafeagai e tatau ai. Soʻo se isi vaega o le a manaʻomia ni mea faigaluega ma mea.

Tusitusiga i luga o le autu: pupuni filo i le umukuka: liua i totonu

Lisi o mea faigaluega ma mea

Vaega o le faʻapipiʻiina o se vai

Sootaga node solo tietie uila.

Tatou amata i mea. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le mea teuteu apefaipese apeti. E te manaʻomia le iunite lava ia. O le aso o loʻo i ai le tele o filifiliga o lenei oloa, ae aua le faʻavaveina ma le faʻatau. O le mea moni o le faʻaulufale mai o le pito i luga o le solo solo e le o fetuunai i le faʻapipiʻiina i le plumbing system. O le mafuaʻaga lena ua sili ai le tuʻuina atu o le tuʻuina atu o le taʻutaʻua i le gaosiga i le lotu, talu ona latou usitaʻi Atoa manaʻoga uma o le tagata malaga. Afai o e mutia se nofoaafi solo i totonu o le fale o le atunuʻu o loʻo faʻatinoina ai le vai ma le vevela, o loʻo mafai ai ona faʻaaogaina le mataua le paʻu o le vai malulu.

Ina ia saʻo ona faʻapipiʻiina, o le a e aʻoga i paipa ma vaovavale. O paipa e ono lelea pe palasitika. Pe i ai i lana āga e te fesoʻotaʻi ai le solo solo solo, o le a e mitamita i le wody po o le auala mafanafana o le a fesoʻotaʻi i le latalata ane o atoso, lea, pe a faigofie ai o le a le aafia ai le gaioiga o le tulaga atoa. Fetaui ma ofu e mafai ona o mai mai mea.

O le mea faigaluega e tatau ai mo le faʻapipiʻiina o le lapela o le laʻei o le laʻei o le masani masani pimbing plumping prombing meafaigaluega, paʻu ki o eseese lautele. Mo le faʻapipiʻi, o le le mafai ona faia e aunoa ma se meafaigaluega faʻapitoa, pei o le tuʻufaʻatasia mo uʻamea paipa poʻo le faʻaaogaina o uʻamea mo palasitika. A sauni uma lenei mea faigaluega, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻapipiʻiina. Ae a o le i fauina se solo mafanafana fou, e ono e tatau ona e fiafia i le mea tuai.

Faʻateʻaina o le tuai ma le fesoʻotaʻiga o le fou fofoa solo

I totonu o le fale mautotogi o le Soviet foolat, osofaʻiga toʻotoʻoina o loʻo faʻapipiʻiina i foliga o se gata. E faʻaoʻoina i latou, o le ae manaʻomia le faʻaaoga tatau o le grinder. Ae muamua, e manaʻomia le tape muamua o le vai ma toso i luga ma le siʻitia. O le gaosia o lenei gaioiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi e tagata o se fale mautotogi i le JCC poʻo se isi faʻalapotopotoga mo le tafe vai. Ina ua uma ona faʻaoʻo atu le solo tuai o le solo, e mafai ona e alu e faʻapipiʻi se mea fou.

Mataupu i luga o le autu: faʻaputuputu ituaiga vai vai ma ou lava lima

O le faʻapipiʻi e sili ona lelei na amata i le BPASPAS TASI. O le alavai o le auala lea o le a faʻatagaina ai le lumanaʻi e sui ai, fufulu ma toe faʻaleleia se solo vevela e aunoa ma le solia o le suavai atoa. Mo le faapipiiina o O Papasa, e tolu vamataina: Lua mo se solo laei, tasi mo le faitotoa ua leai. O le muamua e lua alatoto ua faʻapipiʻiina i nofoaga o le faʻapipiʻi o le solo solo. O le vanivae o le tolu polokaina le fesiitaiina o le vai i le faitotoa ua lueina.

O le isi tulaga o le a avea ma faʻapipiʻiina o le solo solo taʻavale-apefai i le puipui. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le tagata Erator e tuʻufaʻatasia puipui faʻapitoa o le a faʻapipiʻiina.

Ona i ai lea o se osofaʻiga vevela e fesoʻotaʻi ai ma vaovavale. Faʻapipiʻi le oloa i le bypass e mafai ona e mafai ma le fesoasoani a lima poʻo ni mea faʻapitoa. Faapipiiina o le ladDor hewel hil gaosia. Ina ia faʻatumuina le solo solo faʻamafanafana, e tatau ona e tatalaina pine uma. Ae ina ia mafai ai ona aloese mai le masini i le mafuitu, e tatau ona faia se isi mea.

Fautuaga aoga i le faapipiiina

  1. E le aoga le faʻaaogaina o faʻamatalaga mai mea eseese i le tasi faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o alalara eseʻese, e mafai ona mafua ai faʻaleaga eleele, lea o le a taʻitaʻia ai le le faʻatagaina o se faʻaleagaina. I lea tulaga, o le faʻatulagaina o paipa papeti ua faʻatagaina e fesootai ai paipa mai soʻo se mea.
  2. E taua le mafaufau i le taʻele o le taʻele, o loʻo fesoʻotaʻi ma le vevela, ua fuafuaina mo le aoga i le taimi malulu. Ia faʻaaogaina i le potu atoa, e tatau ona fesoʻotaʻi i le vai ole vai ole vai vevela.
  3. E mafai ona faʻapipiʻiina le paʻu vevela vevela i le pito i luga ma lalo ole paipa. Ae e aoga le mafaufau pe a e faʻafesoʻotaʻi i le pito i lalo o le auvae, o lona malosi o le a faʻaititia i le 10%.
  4. Afai e masani ona e maua se gata fofo solo, ma e te manaʻo e sui i luga o le apefai, o le masini ma se itu e sili ona talafeagai.
  5. Afai o le lapoa o paipa lea e faʻapipiʻi ai le timu solo, e le tutusa ma le lapoa o le au faifaatoaga, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina ni faʻasalalauga. Ae o le lapoa o le apoapoaʻi e leai se mataupu e tatau ona laiti nai lo le lapoa o paipa. A leʻo o lea, o le tamaʻi lapoa o le a faʻatupuina le soona faʻamalosi i totonu o le solo susu mafanafana, lea, e ono oʻo atu ai i se faʻalavelave.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia se leoleo faitotoʻa i totonu

E aoga le mafaufau o le nofoaga o le vai vevela o le vevela e tatau ona avanoa i taimi uma. Ina ua maeʻa faia uma faʻapipiʻi galuega, aua neʻi galo le siakiina o le fufusi o fesoʻotaʻiga uma.

Faitau atili