Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Anonim

O le i ai o le Uluaʻi Rusia Uven i totonu o le fale tumaʻoti tumu i se faʻamafanafanaga o le fale, ma se lautele filifiliga o le faʻasaga i le stypesh staged ma le potu. Ona o le moni o le ogaumu o le ogaumu, e tatau ona faʻaosoina ai le vevela o le vevela, o lona uiga o le faʻauma i o latou lava lima o se gaioiga valiina o tekinolosi.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Lusia o le ola o le desior decearation ma le tali atu i le fale

Fuafuaina o le Olaga

Ae le i filifilia mea e maeʻa ai le faʻaumaina, e aoga lona faʻalagolago i le mamanu o le potu. Tele taimi uma, o le iai o se ogaumu a Rusia e aofia ai le utupoto a Ruscen system, o loʻo i ai i le migao ma le itupa o le seminare. Ae ui i lea, manatunatuga ma sina mea faʻapipiʻi e faʻatagaina ai oe e fausia isi filifiliga tulaga ese, lelei talafeagai i totonu o le siosiomaga.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Lusia le ogaumu a Rusia i totonu o le umukuka faaonapo nei

Tele taimi e fai ai se ogaumu ma o latou lava lima e faʻaaoga ai le faʻafefeteina o piliki. I le avea ai o se tulafono, e le manaʻomia ai se isi ma e mafai ona faʻaaogaina o se tutoʻatasi elemene elemene. Ae, i le tulaga o se faʻailoga le mautonu ma le umukuka mamanu pe afaina ai amio tonu i le taimi o faʻagaioiga, o mea o loʻo manaʻomia ai se faʻaiuga faaopoopo.

E tele filifiliga: O le ogaumu e mafai ona tuʻu tapunia poʻo le maʻa, faʻaaoga i le teuteuina o fusi pe na o le faʻapipiʻi ma vali i se tasi o lanu. O le filifiliga o le a faʻalagolago i naʻo le faigata ma le tau o galuega.

Faauma luga o le ogaumu ma le sima

Mamanuina mamanu ma le sipuni - o le faigofie auala e uma ai. Na faʻaaogaina muamua le Comy Comy Condosges o loʻo leiloa a latou mea taua, ona o le foliga mai o foliga o le matutu o le vevela vevela-puipuia.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Ua maeʻa le Ova Lusia ma le Plaster ma teuteu faʻamau

E taua le manatua ao leʻi amataina le faʻafinaʻi galuega e manaʻomia le toe foʻi i le vaitaimi masina mai le faʻaiuga o le ogaumu. O lenei vaitaimi e manaʻomia mo le faʻamamaina atoa o le mamanu.

Aʻo le i amataina le polokalame faʻasao, e manaʻomia ai le faia o se sauniuniga:

  • Aveese toega o le fofo ma le pefu;
  • faaloloto uma i le 10 mm;
  • e le masani ai le galuega i luga;
  • Ufiufi le mamanu o se vao aulelei i luga;
  • Faʻalautele le ogaumu ma faʻamama ai puipui ma le vai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aoina ma faʻasoaina le potu faʻaalu

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

O loʻo faʻaaoga le sima i le tele o vaega seʻi oʻo le lamolemole le vaega lamolemole.

O le faʻatonuga tuʻusaʻo o le faʻapipiʻiina o loʻo aofia ai i le vaega o loʻo i totonu o le vaega o loʻo i ai i le 4 itula - mo le faʻamagoina atoa o vaega taʻitasi. O le ata muamua o le fofo e tatau ona lava vai. O lona galuega o le tuʻufaʻatasia o le laufanua ma le faʻavaeina o tulimanu.

I le averesi, e faʻaaogaina mai le tolu i le fa vaega e maua ai se lamolemole lamolemole. O le iʻuga o lea galuega o le a faʻaumaina.

Le faiga o le pisia le atavali

Le faavae mo le valiina o le ogaumu i totonu o se fale tumaʻoti mafai ona avea o se faaputuga luga o le faʻapipiʻiina ma se piliki i se foliga masani, ia o le amio saʻo e le solia. Filifiliga o vali ma blots seti. Sii mai le filifiliga talafeagai nai lo le valiina o le ogaumu, e mafai ona e mafaufau i le maualuga o le lavelave o galuega, o le aano o tupe ma le aotelega o le umukuka.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Valivali le ogaumu

O le faigofie auala e vali ai le ogaumu ma ou lava lima o le pou po o lio paepae. Mo le faʻamalosia o le vaega faʻavae, o le masima e faʻaopopoina i totonu, lea i le gasologa o le faʻagaioiga o le fausaga o le a puipuia ai le magoto o le valivaliina o le lanu. E manaʻomia le valiina ma se tamai fausaga i le tele o faʻavae, e le gata i le lelei o le koleni o le a faʻalagolago i ai lea, ae o se ituaiga o ogaumu.

E i ai foi le tele o vevela-faʻafefete vali, faʻailoaina i le faigofie o le talosaga ma se lautele lautele o lanu. O ituaiga taatele o latou o:

  • Alkyd;
  • Silctic ascate;
  • Silicoon-organic.

Pisia le ogaumu pe a uma ona tapenaga

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le ogaumu, e mafai ona vali i soo se lanu, faʻapea foʻi ma le faia o se ata tulaga ese ma o latou lava lima. O le ata vali e le o faigata, e taua le na o le muai tapenaina i luga. Mo lenei e te manaʻomia:

  • Aveese mea totoe o le maeʻa o le mea muamua (pe a iai);
  • fufulu lelei le laualuga;
  • I le i ai o le tele o nofoaga, aveese latou ma le soda sima.

Manatua: Valivali le ogaumu e mafai ona leai se taimi muamua.

O le pisia o le ogaumu luga (piliki poʻo le sipuni) o loʻo faia e faʻaaoga ai se faʻaseʻe ma le averesi faaputuga. O le pulumu e faʻaaoga na o le valiina o le pito ma faigata-i-taunuʻu nofoaga.

Valivali le ogaumu ma ou lava lima e sili ona lelei i ni nai vaega, e oʻo i le taimi faʻaalu mo le faʻamamaina atoa.

Fautuaga: Ae e te leʻi amata vali, o le ogaumu e sili ona tauʻaveina. Soʻo se vali e sili ona pa'ū i luga o le mafanafana. Ae ina ua maeʻa le galuega, o le vevela o le ogaumu e leʻi leva atu nai lo le 2-3 aso.

Feagai ma le ogaumu ma fusi

Tiens o se mea tulaga ese ma tuai. O le mea o loʻo fai ma sui o le tulaga o Cermorac Fules i le tasi itu, ma i le isi itu, o loʻo faʻatinoina le faʻauiga o le faʻagasologa.

Mataupu i luga o le autu: Tripping Passcany ma Wallpaper: Fai le sitepu i le sitepu

O le lanu o taʻaloga o le taʻamilosaga o ese, faʻafuaseʻi, e eseʻese a latou mapusaga ma le ata. O le ogalaau e laina i lenei auala o le a iai se vaaiga tulaga ese. Peitaʻi, o le tau o mea e mafai ona sili atu nai lo ituaiga o loʻo totoe o le faia o le komiti. E mafua mai i le mea moni o le atavali o le tini o loʻo faia faʻamalosi tino.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Na uma le One o le One o Lusia ma Tiles

E tuʻu i lalo le ogaumu ma fafie, e manaʻomia le tausisi i nisi fautuaga faʻapitoa ma faʻataunuʻuina i totonu o le faʻasologa o loʻo lelei:

  1. Muamua, o le nonoa e tatau ona faasusu i le vai. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tuʻu atu o le ogaumu e aunoa ma le faʻaaogaina o le fofo - mo se toniga o vaega. Le isi, e tatau ona aveesea uma laina vagana ai lalo.
  2. Laau laina, amata mai le pito i lalo, i le fofo mai le omea. I lea tulaga, o pine uamea faʻapipiʻi i totonu o le HALS RMSP e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se uaea, fetaomi atu i le tasi i le isi.
  3. Fesootai 'aʻai e faʻatele atu ma faʻamaumau ma pa puipui i totonu.
  4. O le tulaga mulimuli e avea ma omea sima.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Polokalame o le faapipiiina o faaputuga i luga o le laufanua o le ogaumu

O le aufono taua: o le fulafula o fuʻa o loʻo olopalaina ma le va o le tele o millimeters, ia amanaia le soloia o pou.

O le mea na faʻamamaina i se fale tumaʻoti o se faʻamalosia, monolithic mamanu ma se tulaga faatapulaaina tautua.

Teuteuga o le ogaumu

I se isi mea, o le ogaumuluga faʻaiʻu i le fale tumaʻoti o le Ceramoc Fules e mafai ona fesuiaʻi. Faʻagaioiga Teuteuga o faʻamatalaga o Maiolica - o se paʻu paʻu, gaosia e le fetaomi ma le faʻaluaina o le fana. O se mea teuteu mea e fai mai le lanu omea, ma o le pito i luma o loʻo teuteuina i le pupula mata. E mafai ona e setiina le ogaumu ma lana fesoasoani, e sili atu le faigofie nai lo le faaputuga, ma o le faʻamoemoe mulimuli o le a faʻamalosia atoatoa i totonu o le avanoa o le anisii.

O le Terracotta le-Glazed Pile e mafai ona avea ma mea tau paketi mo le maeʻa. I le tulaga o le malosi, e le o le faʻamuamua ia Matoolhie, i luma atu, e tele isi filifiliga mo le ata: Faʻataʻitaʻiga i lalo o se piliki poo se maʻa masani.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻasoasoaina o le faitotoʻa o le a le tapunia

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Le faiga o le feagai ai ma ogaumu o le ogaumu

I le avea ai ma mea e sili ona fuafuaina, o le faʻamaeʻaina e tatau ona faʻalogoina i le falemaʻi - le ituaiga o Cerearatic Tile faia o le maualuga-sile comy ituaiga. O lenei mea e mafai ona e maitauina e le gata i le umu i totonu o le umukuka, peitaʻi o isi foʻi loʻo iai, faʻapefea onateʻaina le tele o le vevela.

Ina ia tuʻu i lalo luga o soʻo se ituaiga o pou ma o latou lava lima, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻavae faapitoa-sili ona teteʻe i luga o le vai.

FAAMATALAGA: Aʻo le i faia le ogaumu ma fusi, e tatau ona e teʻa ma le faʻaeteete ma le tuʻu i luga.

Faasaga i se maa

Aveese le laualuga o le ogaumu e mafai ona faʻaaogaina ma le natura poʻo le maʻa. O tausaga uma o lenei metotia ua atili ai ona lauiloa. O lenei e tatau ona o mea uma e lua i le toe fetuunai o mea ma le athetic. I se faʻaopopoga, ina ua maeʻa se taimi o le faʻagaioiga o le ogaumu, e mafai ona e faia le tele o la matou mamanu, na o le faʻaali o le ata i le lanu e manaʻo ai.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

Uaea le maa

O le natura o le galuega o loʻo i ai i le galue malosi e tutusa ma le mamanu o laupapa. Ae o loʻo iai le eseʻesega e aofia ai ma le faʻaaogaina o mea. Aemaise pe a fai o le fesili e faatatau i le natura maa e iai ituaiga ituaiga ma lapoa.

O le faʻagasologa o le omea o loʻo taoto i laʻasaga nei:

  1. Puipuia le laufanua o le ogaumu e mautinoa ai se maualuga maualuga o le anoa o mea.
  2. Faatoloto le laina pito i lalo o maa, faaaoga se tulaga. O le pepa e faʻaogaina ai se tali vevela-sili-fou o loʻo aofia ai sima, oneone ma synthetic maopoopo.
  3. Mo sootaga o le auvae, e mafai ona e faʻaogaina ni fasi vaega laiti o laupepa.
  4. Faapipii le maa e faia ma le fesoasoani a se ata ma se disc i luga o le sima.

Fautuaga: O le faʻailoga taua e tatau ona faia i lalo o le Bull Row o le Bulgarian, e aloese ai mai.

Ituaiga o ogaumu o le ogaumu ma o latou lava lima i se fale tumaoti

O le ogaumu o se mea faʻapitoa o le vaega o le atunuʻu nei fale.

Fausia se ata tulaga ese o le umukuka i totonu o le fale tumaʻoti ma le ogaumu e le gata ma se tasi o ituaiga o le faʻamaeʻaina, ae tuʻufaʻatasia foi. I se isi itu, o le lauʻeleʻele mafai ona faʻapipiʻi uma e tuu le maʻa masani. Pe faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o piliki mason i le pito i lalo o le ogaumu, ma le pito i luga vali i totonu o le leo poʻo le mamanu mamanu.

Teuteuina o le ogaumu ma ou lava lima e mafai ona e fausiaina se vaega tulaga ese o totonu, lea o le a faatumuina le fale i le mafanafana ma le mafanafana.

Faitau atili