O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

Anonim

Ata

O le a le mea e manaʻomia e le glazing balcony poʻo le loggia

E tofu le tagata ma se mafuaʻaga tele mo le palu o le palu poʻo le loggia. Atonu o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻa fofoga faʻaata i totonu o le potu. O le Logzed Loggidia e mafai ona faʻaititia ai le pisapisao o le a sau mai i auala. Tele tagata anoy e masani ona paʻu i taimi uma le kiona poʻo le timu, o le a mafai ona mafua ai faʻalavelave i le gaioiga ma le faʻaaogaina o le Logginia poʻo le faapaologa i pisinisi. O le mea lea, e aoga le fesili poʻo a ni metotia o loʻo iai nei o le glazing balconies.

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le lelei tele o le glashing ma le aveeseina o le mafai ona faʻapipiʻi se faʻamalama tumu i le vaipuna e oʻo atu i le 50 cm, ae masani ona faʻatonuina le siʻitia o le faʻamalama sill ma le faʻamalama.

E le faigata ona filifili le mea taua ma le sili-uiga lelei galuega. O se mamanu e faigofie lava ona faigofie tele, o lea, e i ai foi o se tagata fai fatutusi e mafai ona fausia.

Muamua lava, o le a manaʻomia lou faia o faʻavaeina o le faapaologa. E fautuaina le tausia lelei o le faʻatonuga i le taimi lava e maeʻa ai se faʻavae atoa o le atoa mamanuina. O lenei ona o le mea moni e mafai ona e faafaigofie mo oe lava. O le a naʻo le faʻapaʻiaina o le mamanu faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga o loʻo mauaina.

O vaivaiga o glazing Logginia o ese mai lea lalolagi, o lenei mea o le a iloiloina le sili ona lauiloa o latou. Faavae i fuafuaga mo le faʻafaigaluegaina o le potu, e tatau ona e filifilia le metotia e sili ona talafeagai.

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Glazing Aveesea o loʻo faia e faʻaaoga ai puipui faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i le pa (faiga).

Elemene o le a manaʻomia mo glazing:

  1. Ipu.
  2. Pvc panels.
  3. Laina.
  4. Palasitika rollers.
  5. Taula belts.
  6. Silika seleni.
  7. Faapipiiina o Aam.
  8. Faamalama.
  9. Tagavaa.
  10. Filifilia le Soush.

O le sili ona masani masani ata tifaga mo balconlies

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o le faʻaluaina o le faʻaluaina o faamalama, meaaiga ma faʻamaufaʻailoga, o le lelei o le ata faʻapipiʻi e mafai ai ona e liliu le loggia i totonu o se loggia i totonu o le loggelia i se isi potu malolo.

  1. Fafie fafie. O tagata lava ia e masani i le faia o mea uma i se tulaga tuai, e ese mai pe tatau ona faʻapipiʻiina tupe, e tatau ona faʻapipiʻi le laupapa. O le laʻau e tumau ma aoga mea i taimi uma. Le isi, o le ata o le a manaʻomia ona vali ma faʻamaonia. O le paʻu-lalo fuʻa o le a manaʻomia ona pupula muamua, e mafai ona faʻafaigofie galuega.
  2. Palasitika pupula. Tele o tagata e sili le manaʻomia le faʻaaogaina o lenei metotia o lotoa o meaʻai papaʻe. O lenei fiafiaga sili ona taugata, ae o loʻo tuʻuina atu ai se vevela vevela ma matagofie, e faʻavavau lava e tautua.
  3. Alumini. Pipi le loggia po o le faapaologa e ala i le faʻaaogaina o le alumini (Alimini faʻamatalaga). O lenei mea o le a mafai ai ona aofia ai magego mai le kiona ma timu, faʻaititia le vevela faʻaseʻe ma faʻaitiitia ai le faʻaleleia. O le ala o le ala o le almininum o glazing e aoga mo le tau, ae o loʻo i ai le taua tele - malulu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nana puipui e leʻi filifilia e faʻaaoga ai le filifilia lelei

O le mamanu e gaosia e ala i le faʻaaogaina o tioata ma almininum fusi, o le mafiafia o lea e mafai ona o le 5 mm. O le faʻavae o le a manaʻomia e faʻasaʻo i le pito i luga o le ipu ma paʻu poʻo le faʻapipiʻi o matato. E mafai ona filifili talaaga lanu e fuafua i le fiafia i ai le tagata lava ia.

O tagata e manaʻo e faʻafiafiaina le matagofie o vaʻaiga i fafo atu o le faʻamalama atonu e mafaufau i le faʻapipiʻiina o le manino o slazing (leai se aoga). I lea tulaga, o le a le mafai ona faaleagaina se faiga lautele, ma le faʻapaologa lava ia poʻo le loggia o le a vaʻai ma le le lelei ma le masani ai.

O le mamanu e mafai ona tumau malosi ona o le faʻatulagaina o le pito i lalo ma pito i luga o le pito i luga o le mea e tatau ona e faʻapipiʻi saʻo i papatusi. O le foliga o le faapaologa e tumau pea le suia. O le a gaoioi le tapoleni ma le fesoasoani o le mimilo i luga o le uati o le pito i luga talaaga. O le o le a mautu le opesitia i lenei tulaga, ia e faʻatagaina i latou ona i ai i soʻo se tulaga.

O uiga autu o le flax glazing o le faapaologa

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O loʻo iai le Graress Greshing o Balcon o loʻo atagia mai ai le faʻaaogaina o tioata ma le mafiafia o le 6 i le 12 mm. O le filifiliga o le tioata tioata faʻalagolago i le fola ma le maualuga o le faapaologa, faʻapea foi ma le matagi avega.

O metotia faaonapo nei o glazy bacnoes e eseese mamanu mamanu. E aofia ai ma fausaga mai leleuuna, fafie, ua leva ona manatu i luga. E toʻatele tagata e manatu e leai se mea e le mafai ona tupu, aʻo leʻi maeʻa ona amata ona faʻaaoga i manaʻoga sili.

I lea tulaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina faʻamatalaga manino, matte ma e oʻo lava ile ipu tioata. O le Vaega o Vasega e faia ma isi tioata eseese:

  1. O faitotoa lafoia ua tatalaina i totonu ma agai i fafo.
  2. Pendulum, o le a faaalia i itu uma e lua.
  3. Sliding, o loʻo iai le tusi lesona poʻo le tatalaina o le tatalaina.

O le tulaga lelei o le mea e mafai ai o le mea e faʻatusatusa ai i isi ituaiga, o loʻo ia te oe le maualuga o le malamalama mai le la ona o le leai o se maualuga. Pe a iai le pili o le smush, e mafai lava ona misia atoa le la susulu.

Penefiti o le faapolopless glazing badcmoniny

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le ata o le faʻavaʻa o le mafiafia o longsias i le taimi o le mafanafana o le tau e mafai ai ona faʻagaioi le papa i le itu, faʻaofuina atoa, o lea, o le moli moli.

O le sili ona taua o lenei ituaiga o le glashing e le gata i le ituaiga, ituaiga, tautua olaga o le faapaologa po o loggia. E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le a faʻatagaina le faʻalavelaveina le foliga o le Faʻafanua, aua e manino.

E aoga le matauina o le faiga e mafai ona aveʻesea, aua e faigofie ona faʻagaioi i luga o le palasitika rollers. Ina ia mafai ona tatalaina, na o le tuleia i latou. Ma le isi, e mafai ona latou usuina i le tusi, alu ese. Mai lenei, e mafai ona faʻataunuʻuina o le tatalaina ma faʻaiʻu, e le manaʻomia ni taumafaiga faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: uiga o le totonu o le mamanuina

O le isi lelei ua i totonu o lea faiga e le masani i le tioata, ae o foliga mai, o le mafiafia o lea e mafai ona i ai i le 8 mm. O ia uiga e mafai ona faia e tetee ai i ni ē ta suega, o lea lava. Ae peitai, i totonu o le mea na tupu o loʻo latou tino ai, e le felelei pea i maʻa tuai, ae pei ona taʻoto i papa laiti.

Ma le isi, o le pomu tutusa e mafai ona puipuia le potu mai le efuefu, pisapisao ma timuga. Faʻafetai i le Malamalama e faʻagaioiina o tioata, e faigofie lava ona fufulu uma i le ogatotonu ma fafo atu. O tagata gaosi e mautinoa e le motusia tioata o ia faiga, ma feaveaʻi taʻavale e le motusia. Soʻo se mea ma le faaeteete o le a lelei tele.

Le mautonu o le gaogao glazing

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O mea uma e tutupu o le a faia i luga o le faapaologa o le a iloa manino atu i tuaoi ma pase. O le mea lea, ia e lalafi mai le ita tele, e tatau ona e faʻapipiʻi ni tauaso pe faʻatau ni ie mataina.

E ui lava i le mea moni o na faiga o loʻo iai lava le tele o numera o le lelei, o loʻo iai mea leaga. O le mea e leai se tino na o se ipu tioata e le faʻatagaina ai oe e faʻamafanafana le faapaologa. O le mea lea, i le taumalulu vaitaimi, o le vevela i luga o le loggi o le a sili atu le maualuga nai lo le auala. Tusa lava pe e te faia faʻamalosi, e foliga mai e le faʻavae i se manuia.

E tusa ai, o le filifilia o se ituaiga tutusa o le glazing palepani, o le a leai se avanoa e faʻaaoga ai avanoa i le lumanaʻi ina ia faʻalautele le aoga o le vaega o le mea. O lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai mo le mafanafana vaitau.

E aoga le malamalama o mea uma e tupu i luga o le tutusa paneta. O le a le popole le fola i luga o le a le popole, ae o le pito i lalo o le a matuā gauai atu i le au fia fia iloa manatu, o le a talafeagai ai ma le tautau nila pe pupuni.

O le isi misus - iniseti o le a taumafai e felelei i le fale mautotogi i le mafanafana o le aso.

Ona e aoga lea o le le faia o le leai o le atoatoa o le mamanu. Faatasi ai ma le fesoasoani a uʻamea uʻamea-palasitika afifi, e mafai ona puipuia faʻasolitulafono ma le pisa, ma faʻaaoga ai le mamanu lea e le mafai. O lenei ona o le mea moni o le mea e leai se mea na fausia ai le tele o le teuteuga mo le teuteuga nai lo le ita.

E uiga i le tau o fausaga o le leai se mea e aoga o le faia o le system ma ventrain merchancysm o le a tau e tusa ma le $ 300 i le 1 sq.

Tagata gaosi Rusia e maua ai foi ni ata tutusa. E le gata i lea, e aoga le matauina o faʻamoemoega o latou oloa e sili atu nai lo le lumanaʻi. E maualuga tele a latou mea i se tau laiti. 1 sikuea Sa mafai e le Mincil Glazing ona faia e tusa ma le $ 200, e taugofie.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i le umukuka - aoga aoga

Masani Palota Fagaloa Glozing Metotia

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

Afai e manaʻo i ai, o fafie laupapa e mafai ona valivali i soʻo se lanu pe e ufiufi ma valenau lava ina ia avea le laʻau o laʻau.

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa ma eseese tioata (masani, pin tioata, faʻamalamalamaina ma o lea). O le siitaga o puipui mai totonu o le Logginia poʻo le faapaologa o PVC Panels poʻo le o le a fesoasoani i le tele o le pisa i le 2-3 tikeri i luga.

A faʻapipiʻi ni faʻavaʻa laupapa, e manaʻomia le matauina o le tekonolosi faʻagasologa o le faʻapipiʻi - o loʻo faʻatautaia e le aufaʻatasiga ma soʻoga o le INDOBON, pe a maeʻa le Spines ma Voaor.

E tutusa o le pamu e mafai ona puipuia mai le timu, matagi ma kiona. O faʻamaumauga o loʻo avea ma mea e masani ai o le taupega, aua o mea uma e aofia ai le sili ona masani fiafia ma soʻo. O aso uma o loʻo faʻaaoga ai ma le itiiti ma le le mautonu lenei metotia. E mafua mai i le mea moni o le aso nei o loʻo i ai lava le tele o le tele o le tele o sili atu ona faʻaonapo nei.

Glazing e ala i le faʻaaogaina o le malulu ma faʻamafanafana o le alamini

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

Alumini Glazing o se ata mata o se palepao pe o le a taai mai le loggia.

O se tasi o le sili ona lauiloa ma gafataulimaina auala matagofie o Aluminim i aso nei. O se mamanu tutusa e aofia ai se otuminim spul i mata tioata, o le mafiafia o le mea e le sili atu nai lo le 5 mm o le sash i se ata tele e masani ona sasaina. E aoga le matauina o loʻo iai se mea ma tele, ona o le avanoa aoga, e masani ai ma laʻititi.

O foliga mai o le mamanu e matagofie lava le aoga, e paʻepaʻe lanu. Pau lava le leai o le almininim e maualalo le malosi o le vevela. O le eseesega i le va o le vevela i luga o le auala ma o le faapaologa o 5-9 pasene.

O le mamanu o le mafanafana almininum ei ai le Humarmal Master (o le talaaga o le tumu i le vevela o le vevela). E puipuia atoatoa mai le malulu.

I se tulaga faapitoa, o le saash o loʻo tausaina uma ma faʻaʻoleʻole. Aluminim stra e tatau ona faʻapipiʻi i le taula bol bolts. O le tele o mea faʻapipiʻi, o le malosi o le a taofi.

E aoga le mafaufauina o le mea moni o se lagona pupula tele e mafai ona faia mo tupe sili atu taugata nai lo glazing ma pvc.

O le mea lea, o le Almininum e faʻaaoga lelei i mataupu pe a iai le Loggia o loʻo iai se tulaga faʻapitoa.

Glazing ma PVC Inffiles ma le lua-glazed Windows

O le tau o sea ata e faʻalagolago i le faʻatulagaina ma le tele o le faʻavaʻa, o le ituaiga o matala (gagau, faʻataʻamilomilo, faʻataʻamilomilo, faʻaʻoleʻole-ma le ata o tioata pusa. PVC Windows o se mea masani o le atoatoa loggia puipuiga puipuia faiga mai le malulu ma leo.

E tatau ona manatua o loʻo i totonu o pa o le faapaologa, ona suamalie palasitika, e tatau ona ufiufi i palasitika pane. E manaʻomia ina ia aua nei taʻe le moa i puipui ma le togafiti na faʻaalia mulimuli ane.

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

O le Banky Glazing Filifiliga (Ata)

Faitau atili