Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Anonim

O le inu i le Jigsaw e ono manaʻomia pe a maeʻa galuega, ae tele lava ile faʻagasologa o oloa gaosi ma o latou lava lima, fata ma isi mea. E le tele se meainu a o ia, ae ia faʻatinoina lelei lenei galuega. E manaʻomia le vave saunia o mea uma ma mea faigaluega, faʻaeteete i tulafono e leʻi faʻatumuina ma tuʻufaʻatasia i tulafono e le mafaatusalia ma fautuaga.

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Fackfts mai le Plywood e le gata i le tutusa o le pule, ae faʻaoga foi i le aiga.

E faʻatatau i lenei ata puʻeina i Plywood Harcessing, Inu faigofie ma lavelave fatufatu faavae. E taua foi le unaʻia o le Jigsaw i le aia tatau ma saʻo i le taimi o faʻagaioiga, e faʻamautuina faiga saogalemu uma, e pei ona galulue ma se isi mea faigaluega.

Meafaigaluega ma Mea

Lobzik inu e le gata i le naʻo le poto masani, ae faʻapea foʻi le faʻaaogaina o se faʻasologa o mea ma mea faigaluega. E aofia ai:

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Pe a inu oloa mai le Plywood ma le Snow Eleele, e manaʻomia le faia lelei o le galuega ina ia le mafai ona faia se laina laina o le tipi.

  1. Plywood pepa. E manaʻomia le filifili o le mea e sili ona tausisia manaʻoga o le galuega. E masani lava o se ie manifinifi o loʻo faʻaogaina, e aofia ai ma le tele-vaega fafie laupapa laupapa. Faʻalagolago i le lavelave o le galuega, o le masani ai poʻo le le lelei-puipuia plywood o soʻo se tutusa foliga talafeagai e mafai ona faʻaaogaina.
  2. O se masani masani o le junks e mafai ona faʻaaogaina mo le inu, pe a fai o galuega e le tele tele, e aofia ai i meainu manifinifi. Ae e mafai ona faʻaaoga se vailaʻau eletise e talafeagai mo se tele o galuega.
  3. Silo ua faaaoga e fai ai pu mo le proppilov. I le pito i ai na tuia lelei se pu ma le lapoa o le lava ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina se vai inu. Ina ua mavae lena, o le faʻamalologa faʻagasolo amata. Nai lo o le suisui, e mafai ona e faʻaogaina le tauemu ma le tineia o le lautele o le lautele, o le a televavevave e sauni ai pu. O le filifiliga o lenei po o lena filifiliga faʻalagolago i le faigofie o le galuega.
  4. O le lafoina o le Jigsaw e le tau e aunoa ma le faatauina o se seti o faila. E manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻamamaina uma pito o le mea taua. E masani ona tupu i le tele o le matai o le pito, e aliali mai se tamai lipine. I lenei tulaga, ua filifilia se faila, lea e sili atu nai lo isi e fetaui ma mea, o itu uma ma pito sili ona faamamaina.
  5. O le taofia o ipu ua faaaoga e faʻamalosia ai mea ma mea faigaluega. E taua mo le galue ai ma ni vaega manifinifi ma laʻititi o le galuega galue e sologa lelei, ae le o le paʻu.
  6. E i ai isi mea faigaluega e ono manaʻomia. E masani lava o le samala o le hander, pliers, o le maʻai maʻai ma le suia o blades, o se liliega ma se penitala, o le a manaʻomia e faʻaaoga ai le sltlim i luga o le skelpocing i luga.

Mataupu i luga o le autu: creek i le atunuu eria. Faʻafefea ona tuʻu iai ma faʻatulaga i ou lava lima?

E masani lava, i le i ai o le poto masani, o le taulaitu vave faaaoga ata i luga. Ae mo le amataga o le a manaʻomia faʻapitoa pepa lautele, Cotka. I lea tulaga, e aliali mai e fai se ata i luga o le plywood e tutusa ma matagofie pe a mafai, ma o le a lamolemole laina.

A filifilia se mea faigaluega, e tatau ona totogi ina ia mautinoa ai e fetaui ma le galuega o faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo ni vaega se vaega, e sili le faʻaaogaina o se mea lima e sili ona fetaui, ae ma le tele o tusi, mo se faʻataʻitaʻiga, ua manaʻomia le faʻaaogaina o le eletise ae. O ata o loʻo tipi, e seasea faʻaaoga, tuʻusaʻo fefaʻasoaʻi vaʻalele, tipiina vaega tele.

Faʻafefea ona faʻaaoga le jigsaw mo le tipiina o ata?

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

A lafoaʻiina le ata i le Plywood, ua lava le faia o le mamanu i le Plywood card ma tagofia ma se penitala.

Mo le faatufugaga o le tipito i luga o le Plywood, metotia faʻapitoa ma metotia e galulue faʻatasi ma le JIGSAW e tatau ona iloa tele, latou te faʻatagaina tele le galuega e maua ai. I le faʻaopopoina, ia faʻaaoga le mea faigaluega e manaʻomia saʻo ma lemu ia aloese mai le afaina.

E manaʻomia le amata faigaluega i le moli lelei, mea faigaluega uma ma mea e tatau ona sauniuni muamua atu. O le inu i le jigger o arttics vaega e iloga e ala i nisi mea, e le mafai ona faanatinati, e tatau ona faia ma manino galuega. Afai e te le usitaʻia faʻamatalaga ua faatonuina, o le a le tutusa, o ata o le a "vavaeese".

Fautuaga mo le Galue ma le JIGSAW:

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Lima Tumau Sefe Pe a Feinu Aese Ae.

  1. E tatau ona tausisia gaioiga faʻataʻitaʻi ma le malosi o mea faigaluega, ae i luga o gaioiga faʻataʻitaʻi i le taimi o faʻagaioiga, i se tasi mataupu e le mafai ona togi le Pylon, pusa. Afai e te le usitaʻia lenei tulaga, o vae o le a maumau i le laʻau, ma o le oti lava o le a faʻaseseina. O le isi faʻafitauli o le piniki e piniki, ma o lenei ua mafai ona taʻitaʻiina atu i manuʻa.
  2. A tipiina le aufaʻatau mai le Plywood, e manaʻomia le muamua faia le pu ma le pu ma se tasi. Ina ua mavae lena, ua faaofi le fasioti tagata i totonu o le pu kuka, o le faiga na vaaia amata. E taua 'e iai nifo i le tulaga saʻo, o le taimi e manaʻomia ona faia e aunoa ma le faʻalavelaveina o le taupuga.
  3. E manaʻomia le mautinoa o le piniki e sologa lelei, ua lelei le saʻo, e mafai ai ona leaga. Ole mea lea e manaʻomia ai mo le galue ma soʻo se mea faigaluega. Ioe, ma o le galuega lava o le a avea ma se le mautonu ma le lelei uiga.
  4. I le taimi o le tipiina, e le mafai ona faʻatagaina le piniki e faʻaosofia ai, pei o le plywood card o le a amata vaeluaina, faanatinati. E le mafai ona lamolemole upu, o le galuega o le a toe amata. Afai o le Jigsges o loʻo faʻaogaina mo le lelei Plywood, o le mea e tatau ai e avea ma se faʻaopopoina o se pa mo le faʻasaʻoina o le galuega i luga o le faleʻoloa.
  5. A o e tipiina, e tatau ona e siitia le taufai e fetaui ma le Aligsaw, ae e le mafai ona faanatinati. Lobzik O ia lava e tatau ona alu i se tulaga saʻo, e le mafai ona faʻataua.

Mataupu i luga o le autu: metric mo teine ​​exprodery croptary stasem: mo tamaititi fanau, leai se totogi, seti e aunoa ma le lesitala

Lafoai se jigsaw o foliga faigofie

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Faigofie paddding mamanu.

Oti mai le plswood o ata faigofie e faigofie ona faigofie, ae taua le tumau i luga o laina. Laina Laina, o leau mai, e tatau ona faʻatonuina nifo nifo o le laina, o le ogalaau o le ogalaau.

Afai e te le usitaia o lenei tulafono, o le tamaʻi mea fai togafiti e tutusa lava le "iloa" i totonu o le laʻau, o le a liua ai lava, ma o le a faʻaauau pea le galuega. E le mafai ona i ai se malosi malosi i luga o mea, o le fic e tatau ona sologa lelei, o le faanatinati e le tatau . Lobzik O ia lava e toe foʻi mai i le tulaga o le tulaga, o le tapoleni ua tutoʻatasi.

E manaʻomia e le au faʻamalosiʻau ma le valea ma le valea. Mo vevesi itu, o le taliaina o loʻo faʻaaogaina i lea nofoaga, i.e., o le tipi faʻateleina, ina ua tatalaina le plywood e tatalaina ai. O le iʻuga, e aliali mai ma matagofie faʻailoga ma le faʻailoga talafeagai o le toeseinaʻeiina.

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Ata Templates mo na o le na o le autonoi o le potu.

A iai se manaʻoga e inu ai se auiliiliga ma tulimanu tulimanu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le auala o le matap formation. I le taimi muamua, o le tasi itu o le tulimanu ua foafoaina, ona mafai ai lea ona pa ma le cabe i fafo atu o le itu lona lua o le vaega lona lua o le pito i fafo le tele o le tele.

O nei metotia uma o loʻo faʻaogaina e tipi ai vaega eseese, ma faʻafefea ona fai ni vaega o loʻo faia i totonu? E tipiina tulimanu valea ma maʻamaʻaunaga (mo faʻataʻitaʻiga, fetu, laʻau, fugalaʻau fatufatu), e manaʻomia le faʻatinoina o ia gaioiga:

  1. I le taimi muamua, o le tagatavaai poʻo se faʻailoga ma le manifinifi ma le manifinifi o loʻo faia ma le pu o le a amata le plywood o le a amata i le pito i tua o le lumanaʻi.
  2. Ina ua maeʻa, ua toe foʻi le upega i le tulaga muamua i luga o le tipi.
  3. O lenei ua mafai ona e amata fausia le itu lona lua o le tulimanu, alu i le itu manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻaliliu le ata i le plywood card?

Inu le mea teuteu vaega o le jib o le plywood

Le itu o nifo o le piniki.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o le afu i totonu o le totonu o le potu

Ina ia lamolemole ma matagofie, e manaʻomia le siʻitia o le ata i luga o le foliga lelei. I le avea ai ma tulafono, aunoa ma se fomaʻi muamua, e le manaʻomia, e manaʻomia le faʻataunuʻuina o le galuega.

O le faigofie filifiliga pe a faʻatino le galuega, o le faʻaaogaina o le tufa atu o loʻo faʻamatalaina. O le ata e faʻaseʻe atu i le galuega, pe a maeʻa le mea ua tipi. O le tau o sea tane e maualalo le paʻu, e mafai ona faʻatauina ma se faʻasao. Ae o le faiga e manaʻomia ai le tausiga ma le onosai - laina taʻitasi o le a feaimiaina ma le faʻaalia o Iaoniga ma le saʻo.

E mafai ona e faʻaaogaina ae le o se taimi e faʻaalu ai le auala e faʻaaoga ai le ata i le plywood card. Mo lenei, o le poloketi e faʻaaogaina, naʻo le faʻaaogaina o le ata o loʻo manaʻomia ai le ata. Ae e iai iinei ma a latou mea e leai. Tatau ona avanoa le startor, ma e le maualalo le tau. E le mafai ona suia le Poneour, e tatau ona faʻasaʻoina moni "malosi".

E mafai le faʻaaogaina o le starcator naʻo le taimi o le ata o ata e le tele tele, o le faʻateleina o le a le manaʻomia.

E toʻatele tagata tomai faʻapitoa manatu na mafua mai, e ui lava e alolofa ma fiafia i ai i latou ma le lelei i latou.

Lobzik Artwork mafai ona faatinoina ma e ala i le pipii i luga o le tele o le tagata. Faʻaoga le lolomitusi, o le manaʻoga manaʻomia e muamua lolomiina, pe a uma le pepa pasi i luga o le alene. I le lelei o le tipiina, e le afaina se pepa i soʻo se mea, ae o le ata e le mafai ona palu ma matauina tonu lava.

Oti mai le Plywood o se tulaga-aluga i le taimi lea e manaʻomia ai le poto masani ma le onosaʻi, ae le o tagata uma e maua mai i le taimi muamua e te aoga. Peitai o le saʻo tonu lava i faʻaiuga uma ma tulafono o le tipiina e mafai ai ona e vave faʻatonutonuina lenei ata.

O le tele o mea masani-uiga, o mea faigaluega talafeagai, ia matua faʻafiafiaina lenei galuega ae le o faʻafitauli. Tele, amata ona omo ma laʻititi tomai, ua toe agaʻi malie lava e agaʻi i se tulaga faʻapolofesa, ma gaosia ai galuega moni o faʻavae.

Faitau atili