O fafo e aofia ai le faʻaaogaina mo le umukuka ma le carridor

Anonim

A fuafuaina le faʻaumaina o se fale fou poʻo se toe faaleleia, o se tasi o faʻamuamua o ia, e tatau ona avea ma ulufale potu, o le umukuka ma le lima i le va o latou. O nei nofoaga e sili atu nai lo isi o loʻo faia ituaiga eseese o aʻafiaga o aʻafiaga: susuga, vevela mataua, masini leaga, ofuina.

I le alatele ma le o le auala, o le mea ua fuafuaina o le a i ai i le mata ma palapala i le auala o seevae, pe a uma le timu, o le mea lea, o le tau i luga o nofoaga nei ma faigofie ona malaia. I totonu o le umukuka, o le faʻaalia i ituaiga uma o loʻo tutupu: O le Shorm Laʻu, ma faʻamalo ese mai le taimi i lea taimi le vai, ma le faʻailoga o vaeluaga o Tapu ma le laulau.

O lea, o le filifiliga o le fola o loʻo ufiufi i le umukuka e tatau ona fai i le mafaufau mamafa. O manatu o mea faitino, o le mea moni foi, o se matafaioi mulimuli ane pe a filifilia se fola o se auala ma se umukuka.

Talu ai nei, o ni tali sili ona lauiloa o linoleum, nonoa ma laumua. O nei filifiliga e tolu e latalata i o latou uiga ma e tusa pe a lava le tau o le vaega. O le feeseeseaiga, o le fea o nei mea e tolu o le sili sili ona lelei, ae o se taunuuga, o le manaʻo e tuʻuina atu, faʻavae i luga o le lagona alofa mo se tasi pe o le isi pili.

Ae ui i lea, vagana ai o ituaiga autu, e le masani ai, ae le o le le lelei o le foloa lea, e mafai ona tuu lelei le umukuka po o le kalama.

Linosum

O fafo e aofia ai le faʻaaogaina mo le umukuka ma le carridor

O le faiga masani filifiliga o le folasiaina o le folaina mo soʻo se nofoaga, uma na faʻasoa ma faleʻau uma, ma fale. E tele, e ui i lea, o le linoleum ma nisi vaega o le teena, mafaufau i ai na tupu ma saili e taugofie. E ui lava, o le mea moni, o sea tuufaasolo lautele o le a talafeagai pea, ona o le tele o ona avanoa.

I se faʻaopopoga, o tekonolosi faʻaonailima ua mafai ai ona fai se linouum sili atu, ma tele lanu, mamanu e faʻaosofia ai isi taugata sili ona taugata.

Mataupu i luga o le autu: o puipui i totonu o le faletaele, metotia o filifiliga

I le faʻaopopoina o lo latou taugofie, o le linoumu e matua le ona lava: e le vaivai lava, ma le mafanafana, e faʻamafanafanaina, e faigofie lava, ma fufuluina le vai, e faigofie lava ona fufulu. O se mea taua o se faigofie faʻafaigofie faiga faʻapitoa ma poʻo fea o le a feagai ma se tasi ma a latou.

O se mea taua tele o lenei mea o loʻo taoto i lona le faʻaaloalo o le Ecoology. Linoleum e gaosia e faʻaaogaina ai le tele o vailaʻau leaga, o le a le taimi o loʻo amata ona tu i luga o le ea, e ono afaina ai le soifua maloloina o tagata ia o le fale mautotogi. Ioe, e tele naua feusuaʻiga ituaiga o linoleum, ae e sili atu le taugata sili ona taugata, lelei, maualuga-maualuga-maualuga o le linetee lelei.

I se faʻaopopoga, o se mea vaivai ma mama lava o loʻo i ai ma le malosi faifai pea o tekonolosi o tekinolosi ma meaafale i le umukuka, lea e oʻo atu i le fofoga o vet. O le a le taua tele pe a fai o le umukuka meaafale ua setiina ma le fuafuaina mo se taimi umi.

Laminate

O fafo e aofia ai le faʻaaogaina mo le umukuka ma le carridor

O le lona lua sili ona taʻutaʻua filifiliga mo le maeʻa o le umukuka poʻo se auala o le taʻavale, tuʻusaʻo malosi ma linouum. O le laumua e faia mai le Chipboard Coated ma se ata tifaga ma se ata, faʻataʻitaʻiina ai ituaiga eseese, maamora, Granite ma isi maa.

E le pei o linouum, laminate faigata ma malosi, masini leaga e le afaina. E faigofie foi ona suaina, e le ole atu mo le faaeteete ma le faaeteete. Peitaʻi, e manaʻomia lava le tausiga, ae o taimi - i taimi -, o le fanua laumua e matua faʻamalamalamaina, ma afai e le pala, o le a fufusi le ogaumu. mafai ona faʻasaʻo. O le tau o mea o le mea e sili ona faatemokalasi.

Ceramic faaputuga

O le tulaga lona tolu e mafua ona tele, atonu, o le faʻamatalaga aoga o le fola e ufiufi ai uma mea uma. O nisi e le fiafia i ai i lona matua malosi ma le malulu. E ui i le mea moni e masani lava e le matagofie e ufiufi ai fola, pei o pa, e le o le taulaiga, ma le matatamaʻavale pe pasi i totonu o tamaiti, ma enu le laa i tamaiti, ma matatamaovae e ave ai le ogaoga o le tino.

Tala Faatau o Luga: Aisea atonu atonu e le liliu ai i luga o le vai vevela?

O le Tile ua i ai i le taimi nei e lua:

  • malosi;
  • Atoatoa le atoatoa i soʻo se aʻafiaga o le vevela poʻo le susu mata;
  • Eseese mamanu.

MONI, faʻaputuputu e tatau ona faia i le taulimaina o ia mea, aua o le malosi le fusia e tusa ma mea e paʻu ai ai, pe o se isi mea na paʻu ai.

Ae ui i lea, e faigofie tele ona aveese le elemene o le paolo ma tuu se fasi fou fou. O le leaga o le fale o lo o faia e mafai foi ona avea ma le lelavava, e ui lava o le pito i lalo o faiga o lenei minus.

Mea masani

Mo i latou e sili ona popole i le eco-faauo fola o le fola o latou umukuka poʻo le auala moni, mea moni pei o se laʻau, o le a le sili ona lelei le laʻau poʻo le bampoo poʻo le a le sili ona lelei o le oona. Ioe, o loʻo latou taua tele nai lo taimi muamua ai, ae o loʻo totogi saʻo e tau i le vasega muamua o le ata ma le faʻaleleia o le fale.

O se tamaʻitaʻi mai le togalaʻau masani o Corwood e maualuga le malosi, ae a uma ona matua faʻamasani ai, talu ai i le laʻau matagofie, faʻalautele ma faʻafitauli mai aafiaga o le vevela. E le gata i lea, a leai se auala e gaosia ai, na mafai ai ona feeseeseaiga.

O Cork o se filifiliga manaia, e ui lava e le o maua le lauiloa lauiloa. Ua i ai i fafo o le Cordoor Corks ni tulaga taua: E tuʻufaʻatasia le vaivai ma le vevela o le linouum, le Ecoolog o le laʻau ma le tumau o Cerampes. I se faʻaopopoga, o le faʻaleleia atili o le soifua maloloina o feoaʻiga.

E tatau ona masani ona masani ona latalata i le filifiliga o se fualaʻau, talu ona mafai ona ono taofia, pei o le ulaula, sili atu ona fai le sukisū. O le militeli o feoaʻiga e mafai ona aofia ai se tau maualuga, faʻapipiʻiina tekonolosi tekonolosi, toetoe lava a manaʻomia le aʻafia o tagata faʻapitoa, faigata i le vateatea ona o le vasa.

BAMBOO - aulelei tele mea mo le fola uma. O loʻo sapalaiina i latou uma i le ituaiga laupapa ma i clill faʻapipiʻi i luga o le pepa faʻavae. O le lautele lautele o le lanu ma le pito e mafai ona ulufale ai i le taimi e ulufale ai i le Bamboo canqut i soo se mamanu. O nei mea e lelei le malosi ma ia faia se taimi umi e oʻo lava i nofoaga e masani ona asia.

Mataupu i luga o le autu: fasi o pata o le afu mo teuteuga

E -ology ma hymiloty o le a tautua lelei le soifua maloloina o le soifua maloloina o tagata nofoia. E faigofie ona tausi, pei o Aneti-lima ma sili atu le tetee atu i le efuefu ma palapala nai lo isi mea. Peitaʻi, o le BAMBo e noatia i le faʻaleagaina tino, pei o le faʻaleagaina e mea faʻapipiʻi, ma vete foi i le la susulu.

O lea, o le filifiliga o mea i le maketi e matua lautele. O le filifiliga o se fola talafeagai mo lau umukuka pe o le auala o oe o oe - pe e te naunau i tu masani pe manaʻo i le vavaeʻese. Ma le faʻamatalaina ma le manaʻo ma o le a fesoasoani ia te oe ia faia se filifiliga saʻo.

Faitau atili