Faʻafefea ona tuu se laʻau latalata i faitotoʻa: Nuces (Vitio)

Anonim

A o le i faʻataʻotoina se fanua o latalata i faitotoʻa, e tatau ona e mautinoa o tulafono ma manaʻoga mo le taʻoto o lenei fola e usitaʻi. O le a se mea taua tele e tatau ona taulai atu:

Faʻafefea ona tuu se laʻau latalata i faitotoʻa: Nuces (Vitio)

Laminate Laasaga o le ata i luga o le puipui.

  • Siaki le maualuga o le fola ma se mea e tupu i luga o le fola o le fola o le fola. I le va o le vaega pito i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma lauiloa e tatau ona fausia se kilia o le itiiti ifo ma le 1 cm;
  • O le Tagi o le Faminite e tatau ona faʻatinoina faʻapitoa i luga o le mafolafola, mautu ma faʻagaioia faʻavae faʻavae faʻavae;
  • I totonu o le potu o loʻo foliga ai o le fola o le laumua o le laumua, e le tatau ona i ai i le ea o le tele o le susu.

Faasologa o galuega

Faʻafefea ona tuu se laʻau latalata i faitotoʻa: Nuces (Vitio)

Laminate o le lisi o le faasologa.

O le gaioiga muamua i le amataga o le galuega i le faʻapipiʻiina poʻo le suia o le fola e tatau ona avea ma iloiloga o le tulaga o le faʻavae o le a faʻaputu ai le fanua mo mafuaʻaga mo le malosi o le fola.

O le maualuga-lelei le laminate o loʻo faia o loʻo faia i luga o alavai nei:

  • linouum;
  • Ceramic Tile;
  • Komiti Faatino laupapa ma le mafiafia o le 30 mm;
  • o le nonoa o le sima sima;
  • Papatusi o Olivao
  • Sima slab inter-stocky luga.

O lisi o lisi e i ai le malosi o loʻo i ai, o se tasi o le tulaga autu mo le tumau o le faʻataʻamilosaga o le fola e ufiufi ai.

E matua le fautuaina e seti se laumua mo se faʻapopoleina ma agamalu, o le kapeta, pe faʻavae i luga o le maualuga o le susu susu, o le a le paluga o vailaʻau faamavaega o ni laupapa vavalalata.

Sauniuniga o le Faavae mo Laminare

Faʻafefea ona tuu se laʻau latalata i faitotoʻa: Nuces (Vitio)

Fola masini.

Ma le maualuga o le faʻatuatuaina ma le faʻatagaina umi, tuʻu i ai le taotoga (o le upu "lameta" na o mai i le fausiaina o le faʻauiga o le "mea e mafai ona tupu i luga o le" lalagaina o le "mea e ono afaina ai.

O le le amanaʻiaina i luga o le 3 mm mafiafia, lea e mafai ona tauia e se vaega o le suia. Uma le mataʻutia ma bulls sili atu i lenei maualuga e tatau ona aveese e ala i le faʻaaogaina o se spacion paluga poʻo le olopalaina.

Mataupu i luga o le autu: faigofie pupuni faia oe lava: gaosiga tekonolosi

O mea tuai laupapa laupapa na sikoa ma Beavex Compards poʻo pa o loʻo noatia ma olo. O Papatusi Papa i luga o nei ala e tatau ona faʻataʻatia i le itu o le ogaumu tuai.

O le mataala faʻapitoa e tatau ona totogi i le tulaga o le faʻavae i le sone latalata i le faitotoʻa. O lenei vaega e latalata i le faitotoʻa faitotoʻa e sili atu nai lo isi vaega o le fola o le a tumau pea avega.

Faatau mea e suia ai: Ala

O a tulaga e tatau ai o le afuaina o se laumei mo se mea e tupu ai:

  • i luga o le faavae o minerale mea e puipuia mai le susu ma le vaipanoa vai;
  • Pe a o le faavae o le "faamafanafana mafanafana" faiga;
  • ma le nofoaga latalata o le eleele eleele;
  • I se tulaga o loʻo iai se suiga ma faʻafeagai i le faanatinati o mea faʻavae;
  • I potu i lalo o le potu.

Mo le gaosiga o le Hormal Crouculation e aofia ai le polythylene.

Faʻafefea ona tuu se laʻau latalata i faitotoʻa: Nuces (Vitio)

Laugatasi fausaga.

O le mea lava e tasi e maua ai le manaia o leo, faʻamalosia o loʻo mafai ona mafai e se susuga-faʻatonutonu pepa laupapa.

Faʻagaioia le laumei latalata i le faitotoʻa e tatau ona amanaia le isi foliga o lenei fola e ufiufi ai. E faia ma le faʻaaogaina o mea masani ma mea faʻalenatura: o se laʻau, e mafai ona suia ai le uluaʻi faʻaaliga ina ua fau ni suiga vevela, pe e fai ma tagata faigaluega galuega, "Manava". O lea, latalata i puipui ma faitotoʻa e talafeagai le tuʻu i ai le laugatasi ma avanoa mai le 10 i le 15 m 15 mita.

I potu ma potu tele ma le tele o faitotoʻa, o le laumei, o le laumei e tuʻuina atu ma le faʻatulagaina o taui o taui i le fua o le 1.5 MM o le 1 p. I lea tulaga, o le "fola o le" Storetation Store "System e faʻaaoga pe a le o le fola o le fola i le faʻavae, ma o le pm e faʻapipiʻiina ai faʻapitoa i puipui.

Foliga o le "fola fola"

I le le mautonu o le taotoga, o le laumua na faia e le HDF Tekonolosi o loʻo faʻaaogaina, o loʻo maua ai le maualuga o le teteʻe i avega ma le tele o le susu.

Peitaʻi, mo tusi lesona faapipiiina, o se teuga o le talafeagai e le talafeagai, tausaga o le saʻo o le leai o se totogi e le o faʻamautinoaina. O fesoʻotaʻiga faʻapitoa ua faʻaaogaina mo le faʻamamaina, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o loka lima tuʻusaʻo i luga o le panels. O le faʻaaogaina o loka e mafai ai ona e aloese mai "fulafula" poʻo le tele o le fola o le fola.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Geluum i luga o le fale i luga o le fale: Ina ia faʻatagaina ona faʻatagaina, faʻapipiʻi mo soʻoga ma faʻateʻaina

O fafo atu i fafo i le faitotoa

E faapefea e tuu a laminate latalata i le faitotoa: nuances (vitio)

Tagi o laugatasi i lalo o le faitotoa.

E tusa ai ma le au fauina - Faʻamaeʻaina, o le lafoina o le fola o le fola, aemaise lava e pei o lamepaina poʻo se maʻi sipela, i le faitotoʻa o se tasi o le sili ona faigata tulaga.

Faʻagaioia le laumei i le faitotoʻa o le faitotoʻa e faia e le 2 metotia. E tusa ai ma se tasi auala, talafeagai (o le teuina) o le ua faia elemene laminate o le laminate, ma i se isi auala, e onā i le faitotoa o le laau i lalo o le pepa laminate.

O le auala lona lua o le sili atu tomai faʻapitoa, ona e le tuʻuina atu ai le le talafeagai. Ae o ia foi o lana lava tina. O le sili ona taua minus pepelo i le mea moni o le a suia le fola e ufiufi i se manifinifi, faia o se paipa paipa o le a tumau i le maualuga o le dm. O le fesili ma le itu tautupe ua tu mai foi. Afai o le tino faitotoa e faatatau i le vaega tau VIP-vasega, lea e le tatau ona faanatinati i le faitotoa o le faavaa faitotoa.

Le talafeagai o le laminate i lalo o le configuration o le faavaa faitotoa o le minuses i luga e le oi ai, ae pe a fasiotia, ua faia le eseesega i le nofoaga o le interfacing o le fola o le fale e aofia ai ma le faavaa faitotoa. E tatau ona latou faʻapipiʻiina, pikiina lanu lanu.

Mo le teuteuina o le faitotoʻa, na vaʻaia ma nifo laiti. E iloa ai le maualuga o le maualuga, e tatau e faaaoga ai le faataitaiga o le -O le faatasi ai ma le substrate faapipiiina. E silia ma le 3 mm le tatau ona tuuina sao. Tubes i luma o Shear e sili atu le le mautonu.

Ona ua faia le fua o le nofoa ma le vavaeina o le laupapa o le laminate. E tatau ona alu i lalo o se pusa o le 5-10 mm, ae i le taimi e tasi e le tatau ona faʻatapulaʻa i totonu o le ata sima o le vasega.

O le laminate laupapa ma o le taunuuga o configuration muamua faatulaga i le loka longitudinal (itu umi), ma i le fesoasoani a se paʻu samala ma se pa laau, aveina lemu i loka transverse. Faatasi ai ma le umi laupapa umi, o le le pulea o le le lava o le le lava o le le umi o le skeew, lea e mafai ona faaleagaina loka.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga o lanu e lua i totonu o le itu i totonu o nei

Pe a aveina le faitotoa, e tatau ona e faia muamua se mamanu. O le ata o loʻo faia i le mafiafia o le kaseta laupapa ma naʻo lona fetaui e feʻaveaʻi i le fola o le fola. O le kiliaina o latalata i le faitotoa pusa e manaomia, ina ia aloese mai le manatu volitiga. Mulimuli ane, e tatau ona i ai ma le ela o lona uiga mo le malosi.

Faaee o laminate: filifiliga ma meafaigaluega vala

Mo ni galuega lelei ma maualuga-lelei galuega, filifiliga faʻaeteete ma sauniuniga o meafaigaluega talafeagai uma e manaʻomia. A leai, o le tolu taimi e faʻaalu i le faia o soʻo se taotoga o le a tuʻuina atu i le sailiga mo le masini manaʻo poʻo se mea faigaluega.

Afai o se faasologa o gaoioiga i le faaee a ufiufi laminated ua iloa, e tusa lea o lenei faasologa ma e tatau e filifili se meafaigaluega ma meafaigaluega ausilali po o le masini.

  1. O le tulaga muamua i soʻo se seti o mea fai pisinisi, tusa lava poʻo le a le galuega faʻapitoa, o le roulette.
  2. Ona iai lea o se penitala, e sili lava ile fausiaina, ae mo le leai o se talafeagai ma faigofie. Ae ina ua sili atu le maualuga atu o le mala nai lo le "TM", maeu le solomuli, o le sili atu ona faigofie e maua ai faailoga. Naʻo le tulaga, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻailoga uliuli i le penitala.
  3. Mo le makaina o vaega, o le a e manaʻomia se sikuea, sili atu laupapa e 'alofia ai le mafai ona faʻaseʻe i le faʻatalale.
  4. O le tipiina o panels o le a faʻateleina ai le i ai o le eletise eletise poʻo le lapotopoto na vaʻaia i luga o se moega tele. Vaaia foi le sili atu, aemaise lava ma lapoʻa lapoʻa o le tipiina i totonu ma se lavelave faʻalelei.
  5. Fafie-Hacksaw o le a aoga mo ni moe moe.
  6. Paʻu paʻu mo fetuʻutuʻu vaega;
  7. Faasee.
  8. Auai ma se seti o "fulu" conty o ni faʻailoga ma le lapoa o le 5-6 mm e fai ai pu i luga o le paipa.
  9. Uamea Hacksaw.
  10. Le puipui mo le faʻamalosia o laupepa o le lametate i le loka.
  11. E i ai le avanoa i le va i le va o le va i le va o puipui ma le pito o le fola o le fola.

E leai ni taugofie pe vaʻavaʻaia i le faʻaaogaina o mea faigaluega.

Faitau atili