Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Anonim

Nofo i le taumafanafana i totonu o le fale, pe a fai e te faʻaaluina le taimi i le ea fou? E le sili ona lelei manatu. Ma kuka pe fai milo - ma leaga. Tele sili atu le manaia ma sili atu le aoga e faʻaalu ai le taimi i lalo o le papy poʻo se moli, feula le fausiaina, o le tele o le "umukuka umukuka". O le taumafanafana o cuisinines ma o latou lava lima e mafai ona fausia faigofie faigofie, aemaise filifiliga tatala.

Tatala le Summer Kitchen: Manatu ma ata

Tatala - E sili le tatala avanoa Gazebo pe Veranda. Filifiliga lelei mo le mafanafana vaitau. E le o ni itulagi uma, tusa lava pe o le taumafanafana e mafai ona e alu i luga o le auala mo se taimi umi. Ona fai lea o le tapunia o le taumafanafana Cuisine - O se tamai fale lea e mafai ona fausia i soo se tekonolosi e foliga mai e sili ona e aulelei.

Summer umukuka - o se faaopoopoga

Tatou amata i nofoaga matala. Afai o loʻo manatu mo le taumafanafana, o le gaioiga tele o loʻo tuʻuina atu i le ea fou, o le a sili atu ona faigofie mo le taumafanafana umukuka e faʻapipiʻi i le fale o iai. I lea tulaga, fai se veranda. Tele taimi, muamua faia. O le faigofie auala e fai ai se fafie. I se vaega masani lava o le faʻaupuga, e mafai ona naʻo ni pou e faʻatonutonu ai le taualuga.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O le faigofie filifiliga o ni nai pou o loʻo lagolagoina moli moli moli lima ma ou lima.

O lenei filifiliga e lelei tele mo le itu i saute, lea o le tele o le tausaga i luga o le auala e mafai ona faatulagaina mo se taimi umi. Mo nisi itu i matu o le itu i matu poʻo le fale o le fale tumau, e masani lava ona filifili le faʻalauteleina e faia ai le sili atu. Muamua faia le taulaga, ona tele ina mafaufau i se isi mea e tapuni ai le Spans: Ou te manaʻo e faʻalautele le "faʻaaogaina taimi". O le iʻuga, ua tapunia se tama susu matala.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Tatala le Summer Kitchen mai le pa faʻapipiʻi i le fale

O mea e sili ona taatele mo lenei ituaiga osofaiga o fafie. Ia pala, faʻamagalo atili tele faʻalogo, o le mea e mafai ona faʻasaʻoina atili ona faʻasaʻoina peʻa leai se faʻamalosiʻau, o le mea lea e faigofie ai le galue tusa lava pe leai ni tomai. O le malamalama foi lea, auā o le faʻavae i lalo o le taumafanafana umukuli mai le laʻau e mafai ona faʻafaileleina ai - kolisi pe faaputuga, e mafai - ma se vali.

O le vaega sili ona lauiloa o se piliki pe teuteu le maa. Afai e iai "lima" lima ma le tausisia o tekinolosi ma mea e mafai ai e tagata atiaʻe ona galueaina. Mo le fausiaina o le fale e aunoa ma le poto masani e le manaʻomia, ae gagau ni pou ma vaega i lalo o le taumafanafana e mafai ona e taumafai.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻataʻitaʻiga o se faʻaopoopoga i le fale ma piliki o piliki

Ae talu ai e oʻo lava i se pu o piliki poʻo le maa o maʻa e le o umi atu i lalo o le selau kilokalama ma le sili atu, o le faʻavae mo le manaʻomia tele. Afai tatou te manatu o le a ave se isi uta mai le taualuga, o le a tatau ona e faia ni faaputuga poʻo ni faaputuga, ma se lelei faʻaaogaina agavaʻa.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Aveesea i le itu o le fale - o se siosiomaga i fafo ma le ogaumu ma le Mangal

Afai o loʻo e mafaufau e tuʻu le pamu piliki, e sili atu le faʻatumuina uma le faʻavaeina o se faaputuga-piligi faʻavae, ma le lipine o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le loloto ala o le alavai loloto. Afai e le ofi lenei filifiliga - O le loloto o le malulu o le tele poʻo le le faʻamalosi e le faʻatagaina, e manaʻomia le faia o kuki monolith, e oʻo lava i le isi lava laʻau, e faia lava lea i le isi tekonolosi. Fausia i ou lava lima, o le taumafanafana umukuka e lelei ma lelei o le iloa uma o foliga o le ata i le mea itiiti, e mautinoa lava le fausiaina o le fausiaina.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona filifili se tusi talafeagai o loʻo iai?

Vavae ese

E le fiafia se tasi e pei o le grechon manogi e mafai ona pauu i totonu o le fale ma se faaopoopoga. Ona fausia lea o se tamai fale i se mea mamao mai le fale. O le i ai o le taumafanafana umukuka o se mea e sili ona taua o fale tumaoti i le itu i saute. I luma o le vaitau o le ea, o se mea leaga tele i le vevela i le eria: o le falelauasi maualuga "i luga o pa o nofoaga vevela ma le atoaga O le mea lea, na latou faia ai le laʻititi totoʻa fale, na tuʻu ai e ia aai se ogaumu kesi ma le siliva, i le avasaged o se tamaʻi ogaumu. O nisi e oʻo lava i le "Krogas" poʻo le faʻailoga.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Tuufaatasia avanoa-tapunia ituaiga

O mea masani a le tupu o aso nei, e mafai ai ona e le mafai ona faafaigaluegaina uma nei faaletonu, ae o le sologa lelei o le taumafanafana o loo faaauau pea ona fausia. E masani ona latou faʻaaogaina o se fale talimalo - faia ia i latou ma le fogafale mo le fogafale.

Le taugofie filifiliga - o pou e lagolagoina le taualuga. E mafai ona avea ma laupapa, piliki pe tuʻufaʻatasia - o loʻo i ai i le faʻavae o maʻa, ma le pito i luga-faʻataʻitaʻiga o se pa. O le sili lea o le sili ona lelei i tulaga o faʻagaioiga: O loʻo puipuia le fafie i le aʻafiaga o le tele o le faʻaoso, ma i le taimi lava e tasi o le mamafa e le lapoʻa.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Sili ona lelei le vaʻai o pou mo le tatalaina o le taumafanafana umukuka

Filifiliga mo vavaeʻese le potu matala i luga o le taumafanafana - mamafa. E fausia i luga o le ituaiga lava e tasi pei o galuega, e mafai ona i ai lapo lapo lapopoina. O te tekinolosi tekonol o le avanoa avanoa o le binditick mafai ona vaʻaia iinei, o le faiga o le fausiaina o le laʻau o loʻo faʻamatalaina iinei.

O nisi taimi, e mafai ona fai a latou 'au taʻalo i lalo o le pagā poʻo le barbece. Faʻafefea ona fai se pu faʻafaigofie mai se piliki faitau ii, e uiga i le piliki piliki - iinei.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O se tasi o le malamalama filifiliga

O le a le mea e fai ai le fola

O Paulo i totonu o nei umukuka e mafai ona folasia. E faigofie atu le faia, ae toʻatele o le a toe faʻafofogaina o le a toeitiiti lava mafai ona puipuiga. E mafai ona e foia le faʻafitauli i ni auala se lua. O le mea muamua o le faʻaogaina o le malosi puipuia o le puipuia - pei o suauʻu poʻo le wax mo fafie fuafuaina mo galuega mai fafo. Latou te lē faatupuina se pupula matamuli, ae puipuia lelei ma le susu ma mai le palapala. Faʻaoga fesuiaʻiga mo le taumafanafana umukuka e le o le sili ona lelei manatu. Ua amata ona latou palu ma tafi e faʻafou ai le tau o loʻo e manaʻomia e aveese le atoa, aʻo le suauʻu e manaʻomia e le sili ona faʻamamaina, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega fou.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O lenei faʻafitauli o loʻo faʻagaioia e Pinotex Terrace Suauu

O le tulaga lona lua e le o le faʻaaogaina o fafie, ae o le fafie-polyar o le tino (DPK). O le au laupapa nei e aofia ai le paluga o fa o fafie ma polymers. Latou te vaʻaia ma le paʻi atu e pei o fafie. E naʻo le pau lava le eseesega latou te le suia ai le lapoʻa faʻalagolago i luga o le susu, ae peitaʻi o le vevela o le vevela o loʻo iai. O ia ituaiga e taua o le "dreves" po o le "sqquique" faalagolago i le talaaga o le laupapa. O loʻo i ai foʻi le "Minuss Parqutel". O lenei faauuga na faia mai ile mea lava ia, na potopoto i ai talita, pei o le maʻi. Na ona mafai ona latou faʻavae i le eleele, e aunoa ma soʻo se sauniuniga.

Mau i luga o le autu: hexagon gazebos mo le tuuina atu - Vaaiga Vasega o Filifiliga ma Fausia mo 6 laasaga

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O le faʻafitauli ma le fola i le taumafanafana umukuka e faia i le DPK - Polti-Polymer Consiate

O tulaga lelei o le DPK e aofia ai se vaitaimi umi o le faʻagaioiga e aunoa ma le suia o ni mea amata. E fuafua i le tele o tausaga o tausaga, ae o loo suia tele lona faalagolago i le tagata gaosi. Minus e le o le sili ona o le taurmoratic tau. Masalo o lenei ua mafua lenei mea i le mea moni e faia ai le tekonolosi, pe a fai o tagata gaosi a Ruia na omia.

E sili le faʻatele o le tau o le tau poʻo le faʻapitoa faʻapitoa, ae o le masini o le fola e le faigofie. Afai e naʻo lou tuʻu i luga o le iliili-oneone i lalo ifo o le paʻu, tapuni le paʻu i le tautoulu, i le malulu o le nonoa e mafai ona gagau pe oso. E manaʻomia le faia o se mafanafana monolithoc, vaʻai uma tekinolosi: ma le oneone-fatufatu, faʻamalosi, faʻatumuina o le sima. O fuaitau o lenei vaega o le 50-60 cm sili atu faataamilo i le tulaga faigata nai lo le fale fuafuaina. I se tulaga lautele, o le tau ma galuega e matuia, e ui e talafeagai le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O le tasi o le fola o le fola - o le tele o mau lapopoa na faia i le maualuga o ituaiga sima

Ina ua mavae sina taimi, a maua ai e le sima le malosi (o le itiiti ifo e tatau ona pasi 2 vaiaso, ma o lenei i le averesi vevela o le + 20 ° e mafai ona faaputuputu. E mafai ona e faʻaogaina le ipu - o le la i le faaputuga, e te mafaia - procelain maaa, poʻo le frost-ofeʻau laupapa.

O se filifiliga faigofie o le taʻoto i le tulaga ma le faʻatulagaina o pou. Ae o se mea faʻapitoa lea o le taumafanafana. Ae e aunoa ma le faavae.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O le tulaga i lalo o le taumafanafana umukuka e mafai ona tolopoina e ala i le papupuni.

Afai o le taumafanafana cusine ua fausia i le atunuʻu, atonu o le sili sili ona lelei filifiliga filifiliga. E liliu ese ai ma le aoga ma aoga.

Tapuni le taumafanafana

O i latou e fia maua uma le vaitau o le vaitau i le vaitau o le vaitau mo le kolisi poʻo kuka, tuu le tele o fale tupe. Tele taimi e fausia ai i luga o le Framework Technote - vave ma e sili atu ona taugata, sili atu taugata, ae sili atu le laumua.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Filifiliga "ore" - Racks mai le pa e ufitia i le laupapa laupapa

I le tulaga o le faʻavasegaina fausaga, o mea uma e matua faigofie lava: ma se tamai laʻasaga, o fata mai le pa e tuu ai (e mafai foi ona ia tipiina mai le lua itu. O le a lau filifiliga, i le itiiti ifo i le laupapa-laupapa po o palasitika, o le poloka chamois, isi mea. Totonu, e masani lava ona pagwood i totonu mo teuga tupe, DVP, GVl, Opt, po o se mea faapena. A manaʻomia, e mafai ona faʻaitiaina. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i luga o le itu e tasi e teuteu, o le faʻamalosiʻau o loʻo tuʻuina (masani o le fulufulu fulufulu, o le togafiti o loʻo tuʻuina i le isi itu. E vave lava ona e le gata i lea, ae a mavae se taimi, o le a na o le aveeseina o le tipi i le tasi itu.

Tusitusiga i luga o le autu: Tapunia o laugatasi i le chipboard, linoleum, parqut (vitio)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

O le a le mea o le "auivi" o le taumafanafana umukuka i luga o le tekinolosi tekonolosi foliga

O le fale auivi e talafeagai ona tuʻuina atu i ai ni ituaiga, ma o le faʻavae e mafai ona malamalama tele i ai - faʻalagolago i eleele - faʻaputuga poʻo le lipine. O ia faʻavae e manaʻomia i lalo o fale laupapa - mai le ogalaau poʻo pa. Lenei tulafono uma e tutusa. E taua le mauaina pe okaina se poloketi, ae e aoina - le mataupu o tekinolosi.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Summer umukuka faia o ogalaau

E masani lava, e mafai ona fausia mai ni isi mea - mai i Bam poloka - e piliki pe fusi foi foi. O le mea atoa i le aofaʻi o loʻo e fuafuaina pe mafai ona faʻaaluina i lenei fausaga. O le a manaomia ai pea le fausiaina o se fagu sima lea, foliga lelei, o nisi poloka fale, Samana. O Clacoblock, e pei o Samam, e mafai ona faia tutoatasi, ina ia faia le filifiliga o mea, ona fausia ai mea uma i tulafono uma. Naʻo le tasi le faʻaletonu: Faʻalauiloa mo le taumafanafana umukuka pe le faia atoa, pe faʻafaigofie. O le isi taimi - o le faʻamafanafana e masani ona toesea i totonu, ma e tatau foʻi ona ia faʻatinoina ma pe a faʻatulaga ni mea mo fausiaina, ma mo le faʻamutaina.

Ata Lipoti Fausiaina o le taumafanafana Cuichine ma se avanoa avanoa

O le taumafanafana Cuishine ua fausia ma le mafai ona "nofo i le ea". O lea, sa filifilia se siosiomaga ma se matala matala. O le faavae o le fale e aoina mai le BR 200 * 200 MM, faamaufaailoga - mai le 150 * 100 mm. I fafo e pei o le tele o sese, ae e leai se aoga, aua sa talia foi e le nofoa faatasi o le vaa, ia fatuina se mapusaga.

O le faavae o loo faia koluma. Talu ai o le fauga e māmā lea, o eleele o se mea masani, o koluma e toso naʻo le 60 cm.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Sauni tuatusi

O le fusi na aoina mai le BR 200 * 200 MM. O se mea moni na fuafuaina i le antiseptictic. Sa fesoʻotaʻi ma itu sa fesoʻotaʻi ma le masani ai - na latou faia le ofu. Nofo i le uamea u-foliga ata. E le faʻamau le pa, aua o le a avea pea o se gaioiga, ina ia mafai ai ona "savali".

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faapotopotoina le fusi

O fata na faia mai le pa o le 200 * 200 MM, o se faʻatumu o le 150 * 100 mm.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Matou te aoina puipui

O puipui na aoina vave ma aunoa ma ni faʻafitauli: E leai se isi, e manaʻomia le umi o fasi laupapa i totonu o fata. O le taualuga e faaluaina, ma se tamai itu. I luga o le itu e tasi, o le aveesea o le taulaga o vae e sili atu - ia faia se palepao mai le veranda, o le a ufitia i le tafe o timuga.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

A uma ona aoina puipui o loʻo fai i se vave faiga

O le falemelifaga pito i le pito i luga na faia i le kaneteni vaaia, lea na faia loa i le mafaufau i luga o lana Machine.

Taualuga Seatch - Komiti Faatino

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Ua leva ona valivali ma tuu le faʻavaʻa

O le Summer Kitchen Duck: Ata

Ina ua uma ona fau se umukuka umukuka, se isi faʻafitauli e tupu: E manaʻomia le faʻatulagaina. O le faʻatulagaina e aofia ai le na o le saʻo o laulau ma kale, e manaʻomia i le sosoʻo ai o se mea faigaluega, i se isi mea e teu ai zexv mo le ogaumu, lea e masani ona tuʻuina ii.

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Faʻafefea ona fausia se taumafanafana umukuka (40 ata)

Ma nisi nisi manatu i ata vitio

Faitau atili