Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Anonim

Na vave ona ou manaʻo e fai mai o le matafaioi a faamalama ma toega i le olaga o le fale atoa ma ona tagata o loʻo i ai. O le mea lea, o le filifilia o nei mea e tatau ona soona faia lelei, i totonu o le laupapa ma le sima poo se fale piliki. O le maeʻa o le faʻamalama matala e tatau ona tupu i tulafono uma, ae maise i le taimi e tupu ia o latou lava lima. O lea ia tatou feagai ma le faʻafefea ona fai se malifa i totonu o le fale laupapa.

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Faaumaina o line ma o latou lima

Le manaʻomia mo le faʻamaeʻaina mo le tatalaina i se fale tumaʻoti

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Faaumaina o malifa i totonu o le fale laupapa

Tusa lava pe manaʻomia e se aʻoga pe aisea e manaʻomia ai faamalama, o le a faigofie ona ia fesiligia lenei fesili. Ae o le a le mea o le tulaga i le malifa o le faamalama? I le taimi muamua sa ou malamalama lelei i ai le mea na latou manaʻomia, ae aisea e le mafai ai ona tali. Ioe, faʻatasi ma le fesoasoani a latou ile faʻaogaina o le faʻamalama o loʻo faia, ae o nei galuega uma na latou faʻatinoina? Ma afai e te filifili e faʻaalu uma mea e faʻamaeʻaina ma ou lava lima, manatua:

  1. O le faʻaaogaina o le fausaga, o le mauga o loʻo ufiufi, lea ona o mea faʻasaga i fafo e le naʻo le leiloa o ona foliga, ae o loʻo iai foʻi mea totino.
  2. Latou te faia i le puipuiga o le faʻamalama matala mai le susu, e tatau ona faʻaputuputu i totonu o le taupega
  3. Faʻamaonia le faʻaumaina e mafai ai ona e ausia ni foliga manaia mo le faʻamalama

Afai tatou te talanoa e uiga i mea, ona mafai ai lea e sau fafie ona teu lua laupapa ma faamalama palasitika. Ma e sili ona taua, e taua mo mea o le a latou faʻaaogaina: totonu poʻo fafo atu. Afai e iai nisi teuteuga sili atu mo le filifiliga muamua, ona le gata na o le aulelei, ae o le eaaisi foi-ono ma mea aoga e tatau ona faʻaaogaina mo mea aoga.

E ui lava i le mea moni o le fale e mafai ona faia o fafie, e matua naunau lava e faʻapipiʻi le palasitika faamalama ma malifa. Ma mo lenei e tele mafuaaga:

  • O le mamanu o le palasitika Windows e tumau lava e tumau ma ua umi se olaga.
  • O le frost tetee o le palasitika e atoatoa
  • E leai ni mea e maua ai le ea poʻo le susu - e manaʻomia mo fale mai se pa
  • Palasitika siosiomaga ma saogalemu
  • Faigofie ona tausia

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona suia le moli moli?

E masani lava ona faʻaaoga e le pa puipui o palasitika se tupe, talu ai o le tau o mea faʻalenatura e taua tele. Ae peitai, ia aveese le fale io latou lima, o le a sili ona manaia le matamata i laupapa laupapa elemene e moni foi:

  • Muamua o mea uma, fafie e masani, ma o le mea lea o le siosiomaga faauo mea
  • E i ai le avanoa e vali ai se laau, e maua ai le lanu talafeagai
  • O le malosi maualuga o le olaga o se olaga umi. I se faʻaopopoga, o le faʻaopopoina o le sili atu o le vaʻaga e fesoasoani i le faʻaleleia o meatotino o fafie

Matou te faia galuega sauniuni

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Ka faia faamalama faamalama ma malifa i totonu o le fale laupapa

O le mea moni, o le tuueseeseina o linepela e tupu na o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama i le amataga. O lea la, o le mea muamua o loʻo fuafuaina: O le faʻamalama o le a faʻaaogaina ma le fesoasoani a le palasitika poʻo le laupapa laupapa. Mo le faʻapipiʻiina i Windows ma ou lava lima, mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia:

  1. Palasitika po o laupapa laupapa
  2. Tulimanu
  3. Pupler fausiaina
  4. Taligalu
  5. O le i ai o se sikulukalaiva e manaʻomia mo le faigofie o le galuega faia

TAUA! I le fale fai sikini o le a sili atu le faʻaaogaina o faamalama laupapa, faʻamalama faamalama ma malifa. Faʻafetai i lenei, o le a foliga sili le mataina o le fale i fafo ma totonu.

Oa

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Matou te tutoʻatasi le faʻamalama faʻamalama ma malifa i totonu o le fale laupapa

Ou te manaʻo e faʻailoa o le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o linu o faʻamalama e tutusa lava le galue e pei o fafo ma totonu o lou fale. O lea faiga o le faiga e faigofie tele, ua lava le faʻaaogaina o se faʻasologa o se faʻasologa:

  • O le panels na faʻaaogaina e tatau ona faʻasaʻoina e faʻaaoga ai fao. Mo amataga, o le itu itu o loʻo faʻapipiʻiina - o le faʻaaogaina o le tagata o le tino e tatau ona i nofoaga, o le mea lea na ia nana i lalo o le 'au teuteu
  • Mulimuli i le tini o le pito i luga matala faamalama
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le sami, o soʻoga uma o papala o loʻo faʻagaioia. Faʻaaogaina o laʻau laupapa e tatau ona faʻaaogaina le puipuiga o le susu
  • A maeʻa uma itu uma, e manaʻomia le faʻapipiʻi o tulimanu. E faʻaaogaina ai le kiʻau o le mauga ma le fau. I fafo o le fale, pito i fafo tulimanu faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o le mauga, na o le puipuia o le atoa mamanu mai le susu

Mataupu i luga o le autu: Mauga o le fufuluina o le laulau

O le mea sili ona manaia na ou maitauina o le mafai ona faʻapipiʻi le palasitika mamanu e le gata mo le pvc faamalama, ae mo fausaga laupapa. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o pou laupapa o le a talafeagai mo le faʻataʻoto na faia i mea lava e tasi. Aua neʻi galo, o le teuteuga e sili atu mo le fou faʻapipiʻi faamalama e tatau ona tupu pe a uma ona faʻamamaina atoa o le fausaga. O lona uiga, o le a e tatau ona tolopoina lenei faiga mo sina taimi. E masani lava ona e faʻatali le 12 itula pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama, ma o le aso na sosoʻo ai, e mafai ona e amata i le teuteuga mamanu.

Lava le Faapipiiina o le faamalama Sill i se fale tumaoti

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Faamalama pa ma malifa i totonu o le fale laupapa fai oe lava

Ina ua maeʻa le faʻauma i fafo atu o le fale, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu. O faʻamalama a le faʻamalama mo faʻamalama e mafai ona maua mai i mea eseese, ae afai e te taʻitaʻia le faʻatusa o le palasitika, ma mo le pa - laupapa.

Leai ni maa tuʻufaʻatasi i luga o le tagata lava ia faʻapipiʻi, o le mea lea na lava le taʻitaʻia e sea gaioiga:

  1. O le mea muamua o le faʻamamaina o luga o le a faʻapipiʻiina le faamalama. Afai o loʻo ia te oe le sui o le tuai i luga o se mea fou, ona faia lea o se faʻaletonu o le upega tafailagi tuai, aisea le faʻamamaina o le tino mai palapala ma sauni le tele o le faʻamalama fou
  2. O le laualuga o le faamalama manogi e tatau ona matua polesi. A maeʻa, e faʻapipiʻi i le tatalaina ma nofo i luga o fao
  3. O fao e tatau ona afifi i le pito i lalo o le pusa i luma o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama fou sill
  4. Faʻaaogaina Wooden Walls ogatasi le Windows, ona Teteʻe ai lea o le fao
  5. Ina ia mafai ona faʻatumuina uma a tagata uma, o le mauga o le mauga e tatau ona faʻaaogaina. Ina ua uma ona mago, e mafai ona e tipi tele
  6. Ina ua uma ona faʻamamaina le faʻapotopotoga a le faʻapotopotoga, plassid nila e tu i le va o malifa ma le faamalama

Filifilia o mea mo le faia o galuega. Vaʻavaʻai mo o latou lelei. E le tatau ona avea o ni tagata debie, i ai ni faaputuga po o chips. O le laualuga o le vaega e tatau ona atoatoa le lamolemole, e aunoa ma dents po o le faafeagai o le tele o tau. Naʻo le faʻaaogaina o mea pito i luga, o le a e faʻalauteleina le tautua ola o lau galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fatuina se ata faʻapogi o le umukuka potu potu 20 sq m faia oe lava?

Sina mea e uiga i le sisitema

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Ducks mai Mrwall

E masani lava, o le faʻauma o le pito i fafo o faamalama e tupu ma le fesoasoani o le digwall. O se filifiliga faigofie lea, o le faʻatinoga o lea o se tagata fou. Pau a le mea e manatua o le filifiliga o le susu-puipuia mea mo galuega. O le faʻapipiʻiina o le faʻagaioiga lava ia e tupu, o palasitika elemene, o lea e tatau ai ona e maua se faʻamatalaga mo le faʻapipiʻi o le pusa.

E mafai ona faʻaaoga le streps e vali, talu ai pe a uma ona faʻapipiʻiina i latou e vavaeeseina e le laupepa ma olo. O loʻo faʻaaogaina mo se fale laupapa pe a faʻapipiʻi faamalama palasitika i totonu. Afai e iai sau manaʻo e sefe sina mea itiiti i luga o le pito o le atunuʻu fale, e mafai foi ona e faʻaaogaina le drywall.

Auga

Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai se malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

Faamalama tamai ma malifa i totonu o le fale laupapa

A e mafai ona e vaʻaia le faʻaumaina o le faʻamalama matala e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi. E manaʻomia faʻapitoa mo i latou e tutoatasi foi ile faʻatuina o Windows i lo latou fale. O le mea sili ona taua aʻo le i amataina le galuega o le mautinoa lea o le faʻamalama o le faʻamalama ua faʻapipiʻi lelei. Afai o le a faʻaalia ni mea sese sese o le a faʻaalia i le tulaga lea, e tatau ona aveʻesea aʻo leʻi faʻamaeʻaina le malifa ma le faʻapipiʻiina o le faamalama ma le laupapa laupapa. Mo le maualuga-tulaga faʻatino uma faiga, e manaʻomia le saunia o se lelei lelei, filifili naʻo le maualuga-uiga maualuga elemene ma e le mafai ona faʻaaoga le gaioiga o le tagata faʻatauga.

Faitau atili