Lava-oresheve umukuka pepa

Anonim

Lava-oresheve umukuka pepa

I le taimi nei, tagata gaosi oloa ofoina se lautele lautele o mea faʻamaufaʻailogaina o mea uma ma eseʻese mamanu ma faʻapitoa uiga. O le lauiloa lauiloa o tagata lava ia e manatu faapito mo le umukuka ua faateleina le faʻateleina, galue faʻatasi ma mea faigofie. Latou te faʻatagaina oe e faʻafou le umukuka i totonu mo se taimi puupuu, talu ai e le manaʻomia le faʻaaogaina o le kulimi e galulue ma latou.

O a latou otootoga ua uma ona ufitia i le kelu, luga o luga o le ata puipuia o le ata puipui. Ma o lona uiga o le a le manaʻomia e faʻaaoga le taimi ma le malosi ile kova o le kulimi o le sami ma puipui o le umukuka i le faʻamago. Le manaʻomia le fefe o le a gagau le pepa puipui, pe a fai e te tatalaina le faʻamalama aʻo leʻi oʻo i le taimi e gata ai. E aoga foi le le iloa o lenei ituaiga faʻaumaina o mea o loʻo faʻaalia e le tele o isi lava lelei:

  • le oona;
  • leai se susu e fefe ai;
  • tetee i le vevela eseesega;
  • ua faateleina le vevela o le vevela;
  • faamatalaina e lelei lanu toe gaosia;
  • tumau;
  • Latou te maualuga atu le tetee atu i acidic ma Alkaline fofo.

O le pepa puipui o oe lava e mafai ona faʻaogaina e faʻatonutonuina e le gata i puipui, ae o soʻo se pepa umula i totonu. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona faʻaleleia ma suia i foliga o le pusaaisa, faitotoʻa, o loʻo iai se umukuka, soʻo se umukuka i luga o le umukuka. I le taimi lava e tasi, latou te vaʻai moni ma faʻalelei.

E mafai ona faʻaaoga ia lava ki e filifilia ai vaega galue o le umukuka, mo se faʻataʻitaʻiga, puʻupuʻu. Ona o le tetee atu i le vevela maualuga, o puipui puipui e mafai ona faʻaaogaina latalata i fale eletise ma ato. I lea tulaga, e foliga mai o se ata, fuafua le malu.

E mafai ona e tausia oe lava ia o le tagata lava ia e faʻaaoga ai le faʻamamaina o le mama, faʻapea foi ma se ie susu poʻo se pupuʻu. I lea tulaga, e mafai ona le fefe i lena taimi pe a faʻafesoʻotaʻi ma le susu, o le oloa o le a faʻaleagaina.

Fesuiaiga o le tagata lava ia

O le filifiliga o le tino ma lanu na ofoina atu e gaosi oloa o loʻo agavaʻa nei. Mai le itu pito i luga, o le tagata lava ia e mafai ona gaosia le pepa puipui e mafai ona gaosia mai mea eseese. O le mea e sili ona taatele i aso nei o:

  • Pvc;
  • le ie;
  • Shung.

Mataupu i luga o le autu: laititi faleuila mamanu

I le tulaga muamua, o le pito i luga o loʻo ufiufi i se pupula poʻo se matte ata mai polyvinyl chloride. E i ai le maualuga malosi uiga uiga ma aapa lelei. Lelei tele mo le sefeina o le umukuka.

Lava-oresheve umukuka pepa

Satin (Fabric) oloa e iloga e se ituaiga e tatau ai, faatinoina. O se tulafono, i le ituaiga o le ata puipui. O le oona o ia lava o le tagata lava ia o le aumea o se faʻaleleia atili o le ituaiga omea ma ese i meatotino o loʻo i mea o loʻo faia - maualuga le vevela ma le maualuga le vevela ma le sili ona vevela. E sili ona taugata o meaola uma e igoa uma, ae o le taimi sili ona umi. I le tulaga o le talosaga i le gaosiga o se isi vaega o le Soux, o le olaga tautua ua faateleina i le 20 pe sili atu. Talafeagai mo le faia o se potu malolo.

Lava-Asheeves tapoleni ma se kapoti o loʻo lauiloa, o le mea e faʻaalia o le agavaʻa e tusia ai le paie i latou. E manatu o latou e sili atu ona talafeagai.

Lava-oresheve umukuka pepa

Na gaosia foi le pepa puipui, i luga o le tino o loʻo fafie, paʻu, maʻa e toe fai mai. O le tapoleni, o le fuafuaga o le laau, vagana le faʻaaogaina o puipui, e masani ona faʻaaogaina i totonu o fatuga.

Lava-oresheve umukuka pepa

Tulafono o Talosaga

A o le i amataina le faʻapipiʻiina, oe manaʻomia e saunia galuega - aveese le polo, kilia ma faʻamamaina puipui. E taua le aveeseina o mea uma o loʻo i ai i totonu o puipui o loʻo i ai, e pei ona le mafai ona lalafi ia lava e na te lalafi mai le tele o le tele ma le mamafa. O le iʻuga o le galuega e faʻalagolago i le lelei o le puipui o puipui. O puipui puipui e tatau ona lamolemole, lamolemole ma mago. Aua uma le aveeseina o ni faʻaletonu, pefu, na manavaina ai oneone, poʻo lauulu mai le pulumu e tatau ona faʻamamaina teisi teisi.

Sosoo ai, e ala fuafua e iloa le tulaga o le a faʻaaoga iai le uluaʻi foē o le a faaaogaina, ma tusi se taʻiala muamua e ala mai i le faʻalologo i le puipui i le puipui. E sili atu le amata le kulimi mai le nofoaga natia mai mata. I lea tulaga, o le aofia ai o le ata o le a le maitauina pe a uma le taimi mulimuli ma muamua e fesoʻotaʻi.

Afai e faia le galuega toe faʻaleleia i se fale tuai ma puipui le lua, Ma e le manaʻomia le ituaiga o filo, ona le mafai lea ona filifili se tulimanu o le agi mai. E mafai ona e amata mai le tulimanu pe a fai o le tagata lava ia o le a faʻaaogaina o le a faʻaaoga i luga o le tasi puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Fasiga o le pamu e puipuia ai lou fale mai timuga ma malulu ma teuteu mamanu

A paʻia o fusi, e manaʻo e tuʻu se umi se umi (5-6 cm), lea e faʻatagaina ai i latou e faʻafetaui i latou e faʻafetaui ai mamanu. O le muamua e tatau ona faʻapipiʻi saʻo i le laina penitala. Amata ona faʻaaoga le fasipepa mai luga i lalo. Lenei e mautinoa ai le sili ona paia. Ina ia faaputu le ie e faatino ai laasaga nei:

  • Faapipii se fasi pepa i le puipui;
  • Na faasolosolo ona aveese le ata puipuia ma Press lou ie, ma le le amanaiaina lelei mai le ogatotonu i pito;
  • I le tulaga o le faʻavae o paʻu o le ea, tuia o latou nila;
  • Alu i le puipui ma se vaega poʻo se ie mama o loʻo i luga ma mai le ogatotonu i pito.

I le itu lava e tasi lea e faʻatatauina uma solo, o pito o loʻo i le faʻagasologa o le galuega o loʻo fesoʻotaʻi uma ma le tuʻufaʻatasia o le mamanu. E fautuaina le siakiina o taimi e siaki ai o le lapisi o fusi e manino lava o loo i luga. O loʻo faʻaaoga le fusi i le lifi ma se siiina o le tusa o le 1 cm. I nofoaga tuʻufaʻatasi, e taua le puipuia o le snaps ma le maanuminumi e faʻaaoga ai se pulumu vaivai ma le ie e lamolemole ai. O le tele o kusi e vave aveesea ma le susu susu. O loʻo faʻamamaina le pepa pasi.

I le tulaga o le pepa puipui o loʻo fuafua e faʻapipiʻi i luga o le tioata, uʻamea poʻo palasitika, a o le aveʻesea le ata e tatau ona latou susu.

Aveesea o ni ki e le-tu-lua e le faigata. Le faʻaʻaisa, o le a le manaʻomia mo ni taumafaiga faapitoa mo le umi le faʻateʻa ma gaoi. O itula faigaluega ua faʻaititia tele, e pei ona aveʻese ai ni mea ale tagata lava ia.

Faitau atili