Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

Anonim

O loʻo i ai le faʻamalosi o loʻo i ai le otaota ina ua maeʻa le fafie i le faiga o le aupito itiiti o le pefu o le pefu ma chips. O lenei iloa mea ua faʻaaogaina o se mea leaga saogalemu mo le tele o tausaga, aua e mafai ona onosaʻi i luga o le laʻasaga umi, ma faaiʻu le laupapa lelei, lea e faia ai le mea lelei atoatoa. Le faʻaaogaina o le vaʻai, o le tuʻufaʻatasia o le 'ai pese, pine, maa, e lelei, e lelei ona e mafai ona tautua i se taimi umi.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

E tatau ona manatua o se mea na tupu o se nofoaga i raytat po o isi mea e fiafia i ai.

O fea le itulagi e faʻaaogaina chips

O le maualalo-tulai mai o le fausiaina o le vaega autu o Shavings. Ua faaopopoina e pei ona faaopoopo ai le siʻitia o le ofi i le omea ina ia mafai ai ona fausia mai lenei tuʻufaʻatasia o ni vaega faʻapitoa mo fale i nuu maotua.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

O le kalafi o le vevela o le vevela na faamatalaina.

Afai tatou te faia i luga o le tulaga o lenei tekinolosi mo le faʻaauuina o le taualuga ma le pito i lalo, ona ua uma ona faia e le pisinisi mea o le pisinisi. E aofia ai ma Arbelte, sima ma matagā, poloka laupapa e maua ai se faʻavae faʻatuatuaina o le ulaula o loʻo faʻatuatuaina.

I le faʻaaogaina o loʻo maileia ai ile faiga o fale, o le tului o le atinaʻeina o fale tumaoti, e faʻaoga ai le taualuga, puipui o puipui, faʻataʻulaʻu, faʻatafunaga o le fola. Faʻaoga mea faʻapipiʻi e pei ona mafai ona i ai se faʻafitauli i le itu i luga o lo latou taugofie. O le taualuga, i le inter-storet maualuga, fagota, faʻafalefale, faʻaleafale, fola ma puipui o loʻo taofia meaʻai eseese. O le Cection Fofo, Chips ma Gypsim e mafai ona faʻaaogaina e faʻaseai ai elemene o le fausiaina, o le fale 'ie, e faʻafaigofie ai le tau o le tamaoaiga e faʻaalu tupe.

Aisea e tatau ai ona gaosia le fanauina

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

Vevela o fola ua taofiofi.

Ia mautinoa o loʻo faʻaaogaina le malosi o le fomaʻi, hydrofins, e muamua saunia i se auala. Afai e leʻi faia le faʻalavelave pe a fai o le gaosiga o le gaosia, o lenei mea e maua ai ni mea sese e lua, o:

  1. Afi.
  2. Nofoaga mo havey isumu po o isi pine.

Mataupu i luga o le autu: manatu mo tamai cuiisii: resitala lagolago, ata

A o le i faia le galuega ma le paʻu, e tatau ona fefiloi ma le faʻavae o le pa, sima poʻo gypsum, faʻaleleia se mea faʻapitoa, o le mea lea, o le loi. O le faʻaputuputu o le ai ai o le a maua ai le palapala ma maua ai puipuiga mai i mea a manu. Afai e amata ona e fausia se nofoaga faʻatulagaina ma le ita i luga o le fale faʻapipiʻi poʻo le taualuga o loʻo faʻaaogaina ai le raw matata, ona ono maua ai o taunuuga le lelei.

Ona o le vave faʻaaogaina o le afi, o se fale pupuʻu o le fale e mafai ona mu. O le mea lea, aʻo le i fausiaina, e manaʻomia le fuaina lelei o mea lelei lelei. O loʻo mafai ona suia i isi mea vevela-faʻatonutonuina mea, faʻataʻitaʻiga, o se eco-faʻatataʻiga, lea e iai foʻi ona sese. Soʻo se mea faʻaletonu e masani ona fuafuaina ona o le agavaʻa faʻaaogaina o mea na faʻaaogaina.

Faaaogaina le mea na tupu ai i le mafai ona ogatasi ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

Talosaga e faavae i luga o le fale

E masani lava, e mafai ona faʻaaoga chips ina ia mafai ai ona faʻatautaia le vevela o fale e tasi-faleoloa. A faʻapea e le SALUS CALLAtor mai le fiu, o le maualuga o le ituaiga o mea ma mea faigaluega e tatau ona saunia:

  1. Le fiafia.
  2. Lio.
  3. Na.
  4. Suo.
  5. Faamalosi.
  6. Antipssitic.

O le Humarmlel Insulation Syster Atonu o loʻo iai le mafiafia o lona tele ua fuafuaina e le lua itu:

  1. Tulaga o lenei nofoaga.
  2. Multifanil Faʻamoemoe o potu malolo. O le Humarmal Insulator o se lautele o le 25 cm, o le a lava le faʻavaeina o luga o le 15 cm lautele mo puipui.

Mo lenei faʻamoemoe, o se fata faʻapitoa o loʻo faʻaputuputu i luga o le faʻavae autu, o loʻo fausia avanoa ma le mafuaʻaga o le fering i ai.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

Puipui le taofiga o le proctipme pupuu.

Ia agavaa faʻataʻitaʻi i le faʻalumaina ma le vaʻai, e tatau ona e iloa manatu nei:

  1. Ia mautinoa ia amanaia le auai i mea o loʻo i ai se tulaga lamatia o le ofi atu i fafo o loʻo aofia ai, uaea, o feoaiga, fusuʻaga ma se mea e le mafai ona mumu.
  2. E tatau ona fesoʻotaʻi le eletise eletise eletise ma chimney paipa.
  3. E masani ona lafi ai uaea uaea i paipa uʻamea ma le mafiafia o le 3 mm.

Ina ia mafai ona faʻaaoga le tele o le vai, e tatau ai i le faʻaliliuina. E tatau lava ona matauina o ni mea taua na aofia ai faʻamatalaga faʻapitoa e taofia ai le faʻauʻuina o le siʻosio ma le vai. O le pologa o le fofo e vaivai, o lea e mafai ai ona taofia lenei faigata e ala i le susu togitogiga ae leʻi faia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se auala ki oe?

Faʻafefea ona saunia se faʻafefiloi faʻavae i luga o le faʻavaeina mo le vevela o fale

Ina ia fausia se vevela o le ea faʻaaoga ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo, o mea nei e tatau ona saunia: 10 taga o le pulupulu ua ave e le tasi pakete sima ma le pake. O nei vaega uma e tatau ona faʻafefiloi mo le sili atu le faʻatonutonuina o le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo tapenaina, o le faʻatino o le taualuga poʻo le ata. Ma e alagatatau ona faʻateia ai le antiseppich i totonu o le vai, sasaa lea i le totogi e faʻasa ai le paluga.

O le siakiina, o le faʻafaileleina o se fatuga ma faʻapipiʻi i le itu peʻa le foliga mai o le vai, ma o le faataapeapeina o le lump e le tupu, o lona uiga e saʻo le tali. I le isi laasaga, faia se paʻu'ū o le tuʻufaʻatasia ma le sima ma lona sima ma lona vaega-e-o loʻo i ai i le faga. Atoa le matua o poloka e tatau ona faatali mo le lua vaiaso ia le itiiti ifo.

I le faʻamautinoaina o le faʻamaluluga o le taualuga, fola poʻo puipui ma le faʻavae o chips, o galuega uma o loʻo faia i le potu e le Mydrid. Lua vaiaso mulimuli ane, na pupuni na nofoaga e tatau ona taliina, ia e faʻatagaina e iloa le iai o palota e aliaʻe mai le faʻamamaina. Afai e iai le gaogao, e faʻatumuina i le chip faʻavae.

Faʻafefea ona faʻatinoina le faʻaosoina o le mafaufau, taualuga, foloina o le fogafale ma puipui ma puipui

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le matata o loʻo avea ma faʻamafanafana vaipuna, o le a avea ma vevela auupega e le gata mo galuega i totonu o le taualuga, ae faʻatagaina foi le lotoa o le taualuga poʻo le talita. O loʻo faʻaaogaina le fofo pe a fau o papatusi, ua taʻapetipe solo ma mago. Afai o le chips o loʻo faʻaaogaina i le ituaiga mama e aunoa ma ni faʻanoanoa, ona naʻo le fausiaina o papatusi. I le iʻuga, e tatau ona tuʻu faʻataua ma faʻamagifule.

I le auala e faufaleina ai, mama faʻatuatuaga uila e le faʻaaogaina, aua o lenei mea e faigofie ona susunuina, sa vave tele.

I le faaaogaina o chips, e faʻaosofia ai vaega o lo omai i le tele o vailaʻau, pei o pulumusa, eco-faʻatinoga. E mafai ona latou gaosia le maualuga-maualuga o le maualuga o le fale puipui, tradic ma isi nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: Tulafono o le fetuu i luga o le ie pupuni i luga o le laina: polofesa Master vasega

Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻafanua

Sauniuniga o le mea na tusia ai le faaaogaina.

O le mafanafana o le fola e faʻaaoga eco-fale e mafai ona avea ma se masini faʻapitoa mo le tasi-taimi talosaga. O le mea lea, e le faʻatagaina e faʻavaivai le fola ma o latou lava lima, pei ona taugata le masini. O le fofo e sili atu le fofo e sili atu ai le au faigatapuia, ma afai e te aoga ma le malosi, e mafai ona e faʻaaluina le faʻasee mai le 40% sili atu.

Ina ia faavaivai le foloa i le eria o le a le o le vevela o le ea e le o le paʻu i lalo -20 ° C, o le a mafai ona faʻaaogaina se vaega o le vevela o le 12 cm. Manaʻomia le faʻaopopoina o le vevela-inculator ma se vaega o le 4 cm.

Fuafua le tuʻufaʻatasia o le taualuga ma le matata, e mafai ona e faia poloka o chips. Afai e te faʻaopopo i le sima ma le apamemea sipap e faʻaalu e susu ai, o le a latou suia le amataga o le amataga. O le sima o loʻo faʻaopopo i le fua o le 1 i le 10, o loʻo mautinoa ai le soʻona o le papala o le papala.

I luma ole fale o le fale o le fale puipui, o isi fausaga ma isi fausaga e faʻapipiʻi le vevela, lea e tusa ma le 20%. O le faʻalavelave o le faʻaputuga o le tuʻufaʻatasia e tatau ona faia e ala i le faia o sitepu nei:

  1. Tuu i luga o le pito i luga o le taualuga.
  2. Faʻagaioiga o laupapa o le faʻafoliga o le afi.
  3. Saunia se vaifofo o le sima ma le vai (1 i le 10), faʻaopopoina le 10 pakete ma le 1.5 taga vai.
  4. O le paluga e tatau ona faʻatumuina i se vaega o le 2 cm mafiafia i le pito i luga o le pito i luga ma le tamper.

O le faʻalavelaveina o le tuufaatasia o le tuufaatasia e sili atu ona maua i le taumafanafana, talu ai i le tulaga lea o le a mago ai mea uma. O le paluga pe a uma le mago o le a le avea o se tagata taʻitoʻatasi, ae o le a le mautonu i lalo o ou vae. Afai e te faʻaaogaina le paʻu o se vevela o le teuina mo puipui ma ni suiga, o taualuga, ona maua ai lea o le tuʻufaʻatasiga ma le matutu o le 1 i le 10.

Faitau atili