Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Anonim

Paʻepaʻe ma le lanu palasitika pipi o loʻo faia o mea e aofia ai le uʻamea faʻapitoa o le faʻavaʻa. Ma le saʻo faʻapipiʻi, latou te sailia le faaauauina o le faamalama. Ua malamalama le potu ma le malamalama. O le fale mautotogi. Sili ona vaʻai i le laʻau masani. Ae o le le malamalama o le malamalama, e manaʻomia le tausiga faifai pea. Faʻapipiʻi laupapa laupapa laupapa faʻapitoa. O le Plarder o se filifiliga o loʻo i ai le paketi, ae o le atoʻatoa lelei ona faʻamamaina ma le lelei, faʻanoanoa.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Palasitika malifa i luga o faamalama

Palasitika polyvyl chloride ma lona faʻaaogaina

PVC - Polyvinyl Chloride, o le palasitika e le faasaolotoina mea leaga. O lona taualame autu ethlestone ma le chlolone o mea na gaosia e latou suauu ma masima. Ina ia tuʻuina atu mea talafeagai mea, sili atu nai lo 10 vaega ua faʻaopopoina i le palu. E le pei o le palasitika fagu, polyvinyl chloride i le taimi o le fagona e le malupuipuia mea oona. O le taualuga ma le faʻamautomoli ma le tolopoina o pusa e faʻaaogaina, e faigofie lava ona faia ni mea fou.

I se vaipanoa o aso nei mai le PVC palasitika, faia:

  • Tautiga;
  • faamalama;
  • faitotoa;
  • Susu;
  • linouum;
  • laminate Coating;
  • Susu;
  • Faasee i le uaea.

I le fale tumaʻoti, e mafai ona e mauaina se faʻamoemoe mo vai, o se tino maliu o le fale gaosi manu, o loʻo siʻosiʻomia ai ma siʻomaga. O malifa mai le palasitika e mafai ona faigofie ona tipiina ma le shallsh hacksaw, o le tui i luga o faamalama. O le maeʻa mai le palasitika o loʻo avanoa i tagata uma e manaʻo e faia oe lava.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Faamalama malifa mai le PVC

Tofiga ma foliga o faamalama o faamalama

O malifa i luga o le Windows ua tapunia ma tauofoga ma avanoa i le va o le puipui ma le faavaa. O le teuteuina e ala i palasitika laupapa o loʻo o faʻatasi ma le tui o puipui. I le faʻapipiʻiina o palasitika linefu ma ou lava lima, e manaʻomia le vave tapunia uma le pore ma le gaogao. Ua puipuia le fasi ie mai le faatafunaga, e faigofie foi le mama. O lona lamolemole maualuga e soloia efuefu. Afai e te manaʻo e vaʻai i ou faamalama e masani ona pupula le mama, e tatau ona e faia ni malifa mai papala paʻepaʻe.

O le tulimanu o le dawn e faigofie ona faavaeina se auala aoga. O le sili ona lelei e tutusa ma le fua faatatau o le 1:10. O le lautele o le pa, o le le tutusa foi. Ma o le faʻamalama ua maeʻa, o le tele lava e te manaʻomia e foia ai le tatalaina o le faʻamalama. Ona aliali mai lea e fai ai le ita tele, puipuia le laualuga mai le faʻafanoga, ma foaʻiola totonu o se vaaiga matagofie.

O faamalama lapoʻa e mafai ona maua ai le faʻaitiitia o le faʻaititia, o le palasitika lanu palasitika panels i itu taumatau. I lea tulaga, e manaʻomia e le platbands le vaapiapi pe faʻapipiʻi le f-dime ma pipii i luga o le pepa puipui.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga, auala e teuteu ai faamalama

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

O malifa i luga o le Windows ua tapunia palu ma slots i le va o le puipui ma le faavaa

Faapipiiina o malifa ma moli o le potu

I luga o le Windows, o le faʻauma e faʻaaoga ai le tele o le palasitika. E paʻepaʻe ma se pupula mata, o lea e atagia mai ai le malamalama. Ma se mea e faia lelei ai le aluga o le Dawn - o le tasi itu ma luga o le vaega ona o le faʻalauteleina o le faʻamalama matala i le itu i totonu

O malifa mai le palasitika e fetaui ma mea o le ufiufi o le uʻamea pito i lalo. O le faʻaeega lenei o loʻo faʻa teteʻa ma le mapusaga ma le faʻamalama ma foliga mai pe a faʻaauau pea.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Ma faʻamalama pe a maeʻa le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le palasitika

E mafai ona e faia se kopiina e isi mea:

  • sala tupe;
  • fafie;
  • laumoa;
  • Styrofoam;
  • fale /;
  • Laupepa coated alumini.

O le isi lanu ma le tino o le a vaʻaia le faʻaititia o le tele o le faʻamalama. I lenei tulaga, o le a avea lava le potu ma le potu.

Vaega o vaega mo palasitika panels

O le faʻapipiʻiina o palasitika slopes o loʻo faia i le faʻaaogaina o faʻamatalaga i totonu o le palasitika puipui poʻo sanuisi vaega o loʻo faʻaofi. A o leʻi faia le faʻatauina o mea, e manaʻomia le faia o fuaina ma filifili i le mamanu ma le ituaiga o faʻauma.

O le amataga o le p-foliga o loʻo faʻapipiʻiina e ia lava-ata i tulimanu tuʻusaʻo latalata i le faʻamalama faʻataʻoto. O le lautele o lona groove o loʻo filifilia i le fuafuaina ina ia o mai faʻamalosi le panels. Faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o le taumafaina, o le a fai mai o otaota e tipiina ai tulimanu.

E mafai ona e faia se vaapiapi o le Platband e faaaoga ai le F-Disward. E faʻapipiʻi i luga o le pito i fafo o pou pe a uma ona mimiti ma le gutu.

Ua faapipiiina ma le palasitika slopes ma faʻaaogaina le amataga J-faʻamatalaga. O lona faʻapipiʻi e tatau ona faia i luga o le pito i fafo. E faʻaaogaina i le tulaga pe a leai se tulaga atoa o le Platband poʻo le Foregater faʻamaeʻaina o le tatalaina o le amataga o loʻo faia e le faʻatonutonuina PVC.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Pvc amata talaaga otootoga - p-foliga

E fuafua ai mea, ou te fautuaina se laulau:

TalaagaUmi le umi o tapulaa
P-Deball StarterLautele + 2 maualuga o le faamalama vaega + 3%
J-talaaga amataO le lautele + 2 o le maualuga o le mauaina o le mauaina i totonu o le pito i totonu o le tatalaina + 3%
F-talaagaLe lautele + 2 o le maualuga o le mauaina o le mauaina i totonu o le pito i totonu o le tatalaina + 5%
Pusa teuteuO le lautele + 2 o le maualuga o le mauaina o le pito i totonu o le pito i totonu o le tatalaina + 3 lautele o le ufiufi + 3%
fanuaAfai o le malologa ua uma ona o le vaega, o le lautele + 2 o le maualuga o le faamalama vaega + 5%
Laupapa laupapaO le lautele + 2 o le maualuga o le mauaina o le mauaina i totonu o le pito i totonu o le tatalaina + 3%

Mataupu i luga o le autu: eletise o le electcardctor electrolux

Afai o pupuni o loʻo laʻititi, ona sili ai lea o le tele o le tipi. Ina ia faia ni faamalama matagofie, palasitika e sili ona le totogiina. E gaosia i le lautele: 250, 380 ma le 500 mm. Faʻamama lelei le lautele o le puipui i le tatalaina, aua e te faʻatinoina lona siʻitia ona o le tulimanu o le taeao.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Faapipiiina o palasitika slopes o loʻo faia le faʻaaogaina o faʻamatalaga i luga o le palasitika puipui poʻo sanuisi vaega o loʻo faʻaofi.

O le a le mea e faʻalotoi ai le faʻapipiʻiina o le faʻamalama

O le faapipiiina o palasitika malifa i luga o le faamalama e amata i le mauga o le faamalama sill. E mafai ona mai le PRC poʻo isi mea: Marrable, Cennite, maasiasi.

Mo le taimi umi e tatau ai e fai ai ni malifa ma le faasee:

  1. Ia lelei le fetaui i le avanoa i lalo o le faʻavaʻa aʻo leʻi faʻapipiʻi le ipu kuka.
  2. O le faamalama e tatau ona fufusi i le va o le pito i lalo o le faamalama faʻataʻoto ma lagolago i luga o le puipui i lalo o le 8 mm. O le uta autu pe a paʻu faamalama paʻu i luga o le ogaumu i tafatafa o le faʻamalama. E manaʻomia le faia o se mea taua.
  3. O le tafe atu le susu mai le atopau na fausia ai le tuaoi o le vevela o le vevela - latalata i le faʻavaʻa, e manaʻomia le faia o se malifa. O le Windows o loʻo faʻaalia 1-2 tikeri i le potu.
  4. Ua tapuni uma Gas ma tagata votatea uma male faaauupegaina, ma Tamaʻitaʻi, Sealant, tuʻua.

Afai o le susu i le itu tauagavale, e oo lava i le natura maa ma palasitika o le a amata ona malepe. Aemaise le pa puipui. O le mea lea, taʻele lea o SPTo e manaʻomia, muamua i fafo. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faamalama, vavae ese le tele o ona osa ma ufiufi i le fola ma vali. E manaʻomia le faia i le isi aso talu ona taʻamilosaga o le faʻamalama. I le taimi lava e tasi, o le faapipiiina o malifa.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama, tipi le isi ea ma le ofu faʻatasi ma le pulupulu ma vali

Fafo ma totonugalemu

A fai le filifiliga o paketi ia te aʻu, ou te taumafai e motusia mai le foe. Ou te faʻaaogaina papatusi mai le faʻalauteleina o le paʻu o polystyrene. O panels e tutusa le feita. Ma le faʻamaoni ma le faʻapipiʻiina, latou te le maua ai le susu. E le maua e le au fitafita ia i latou.

I lalo o laupepa mai le fomu, e tatau ona e saunia se tulaga mafolafola o le vaalele o malifa o malifa. Mo lenei, o le sima pupuni mai le sima-oneone base e talafeagai. E tatau ona ufiufi i Primer i le 2 - 3 vaega. I le faʻaopopoina o le faʻaleleia o le agaga, o le aafiaga o le sima i luga o le laulau mea e le faailogaina.

O malifa mai le vaalele o Ham vaalele na faʻapipiʻi saʻo i le vaalele o le tatalaina. Faia le faʻapipiʻi e manaʻomia i lalo o le tulaga faʻaaogaina faʻapitoa kelu. O le taufetuli latalata ma se taligalu. O le laufanua e luluina ma le tini o le laina, o le eleele ma ufiufi i vali.

O se faʻasologa tutusa o le galuega ma le taimi e fatu ai i fafo atu suiga ma platbabs i luga o faʻamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: potumoe mo se teine: mamanuina ma le mamanuina o manatu (41 Ata)

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Moe mai le ausa

Fafie Fafie: Pros ma es

O le fafie mafanafana ma le eco-faauo mea. O le leai o se hygroscosictity ma tali atu i le ultraviolet rays. A galulue ma fafie, e tatau ona faʻagaioia ma antiparens ma Antitags, faʻaseʻe mai le afi.

Fafie Fafie e talafeagai lava i lalo ifo o nisi totonu. E fetaui ma sitaili o loʻo iai se laʻau i le puipui puipui, sili atu ma le taualuga. O nei atunuʻu o le atunuʻu o tagata o tagata o tagata, scandinavia ma Lusia, atunuʻu, sami, cobnial. Fala laupapa ma le itiiti ifo puipui puipui o le a tatau ona i ai i totonu o le potu. A leai, o malifa mai le laʻau o le a foliga manaia tele.

Aoga ma faigofie faapipiiina o palasitika malifa i luga o faamalama

Fafie Fala

Faʻapipiʻiina ma fetaui lelei tulimanu i luga o laupapa e sili atu faʻafitauli nai lo le PVC panels. Manaʻomia se toe faʻafouina o le lacquer o loʻo ufiufi. O le pito i lalo o le WAX ​​e sili atu le faʻaaogaina, aua mai le vevela o le laʻei ma le taumafanafana susulu o le a aveʻesea ai.

Mo le faʻasaoina o le malamalama, faʻaaoga moli moli laupapa, fai se tulimanu tele o le taeao. E manaʻomia le ufiufi laupapa i Scandinavia i le sitaili - paʻepaʻe valenish. Ma o le mamanu o le potu e vaai ma le faaeteete. Ua fusia faamalama. O le malamalama o loʻo atagia mai ma faʻaoʻo atu ai i le fale.

Faitau atili