Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

Anonim

O faitotoʻa-palasitika i aso nei, aemaise lava i fafo, ua faia i mea kamuta ma e i ai se tulaga mautu e mafai ona faʻatumuina i le tele o le o le tele o le amata ma le tapunia taamilosaga. O faitotoʻa e tetee ai i itu mai fafo, e le tuʻulafoaʻia i lalo o le gaioiga o le tele o faʻaʻeseʻese o le vevela o le vaitau ma le la. O le vaivai o oloa mai le PVC ua leva ona iloa e fetaui. I le itu lea, o le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina se 'au i luga o le faitotoʻa palasitika, i le taimi o lona malepe poʻo le manaʻomia e faʻaleleia le ata o loʻo iai.

Le manaʻoga e sui le 'au o le fale palasitika

Sui le faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo manaʻomia i mataupu nei:
  • solia;
  • Faapipiiina o le lokaina o le ucckanism;
  • Faapipiiina o isi vaega mai le auala.

Suia o le '' au

Ina ia suia le au malepelepe, o le ae manaʻomia le faʻatauina o se fou ma faaauupegaina ma le koluse sikulukalaiva. Muamua o mea uma, e manaʻomia le tuu o le pa matala pe toe toʻesea mai i le "tatala" tulaga - tutusa - tutusa i le fola. Ona, liliu lea o le teuteuga faʻapipiʻi ma tatala avanoa e faʻapipiʻi ai fao. Aveese le faʻapipiʻi ma aveese le 'au faʻatasi ma le uamea o loʻo foliga tutusa. Matou te faʻatuina se kopi fou ma faʻalelei ia ma tagata taʻitoʻatasi.

Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

Liliu le au palu i le "tatala" tulaga - tutusa i le fola

Sui le nutimomoia o le palasitika o le palasitika e faʻaaoga ai se faigofie sikulukariva. O le faʻagaioiga o le a le manaʻomia le tele o taimi ma tomai faʻapitoa. E naʻo le manaʻomia le mauaina o se sui.

Faapipiiina o 'au ma se tapuni

Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

Faapipii se tuʻinanau ma se masini e manaʻomia ona fautuaina pe a iai se tamaititi i le aiga. E tatau ona mautinoa e matua lo latou le mafai ona tatala le tamaititi i le faitotoa o le faapaologa. O le a talafeagai le faʻatauina o se mea talafeagai ma faʻapipiʻi i le faʻasologa lava e tasi e pei ona suia le masani o le gasolo masani.

Le loka faʻapipiʻi o le a faʻamaonia mai le faʻalavelaveina o le tamaititi o se tamaʻi tamaititi i le faapaologa a o faʻafitauli o le falepuipui.

Faapipiiina o le faʻapipiʻiina

Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

Tele o tagata e fai ma sui o se pa puipui, masani i le faitotoʻa pale, o se faʻaupuga o le faʻamalama e naʻo le 'au e manaʻomia mai totonu. Toetoe lava o faitotoʻa uma e tutusa ma matagi faʻapitoa. Nofoaga autu faitotoʻa faitotoʻa, faʻapea foi ma le Windows, e iai se 'au i le tasi itu.

Mataupu i luga o le autu: Loneng Storey i luga o le faapaologa: nofoaga o le malologa, e aunoa ma le tuua o le fale mautotogi

Peitai, o le 'au mai fafo e sili ona lelei, ona o lea, aemaise i le taumalulu, e manaʻomia le faitotoʻa e le aunoa E uiga i le mea e fai pe a fai o le 'au o le faitotoʻa o le faapaologa, vaʻai lenei vitio:

E i ai tulaga pe a tapunia se tasi i luga o le faapaologa. Ina ia le aofia ai taimi tutusa, e mafai ona e faʻapipiʻi se isi mea faʻaopoopo i luga o le faitotoʻa palasitika, i.e. Fai lana masani e lua. Faʻatino o ia faʻagaioiga e faigofie ma faʻamalosia i fale taʻitasi tufuga.

Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

E i ai tulaga pe a tapunia se tasi i luga o le faapaologa ...

Muamua lava, e manaʻomia le faʻatauina o se oloa e sili atu le gaosiga e tutusa le gaosiga e pei o lelei atoatoa o ou faʻamalama ma faitotoʻa. Afai e le mafai e le tagata faʻatau ona iloa pe fiafia i lima o le isi overpport, e mafai ona e taumafai e sui i latou ma isi faʻasologa. I le tele o taimi, o le tele o mea e gaosia e tagata lauiloa e faʻatauvaʻa pe sili atu foʻi le tasi i le isi.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le lua-ala 'au, o mea nei o le a manaʻomia:

  • Viliina ma se seti o uamea drills;
  • kolosi sikulau;
  • faailoga.

Mo auiliiliga, vaai lenei vitio:

Muamua, aveese le oloa totonu, e faʻataʻitaʻi ai e pei ona suia ai le ua malepelepe. Aveese le sikuea CERE ma Drill D = 4 MM Drill i se pu. O le ogatotonu o le tatalaina e tatau ona tusa ma le Coincide ma le ogatotonu o le autu, o loʻo taumafai nei i se pu i le taʻavale D = 8 mm mai le auala auala. Faʻapipiʻi le laupapa sikuea, faʻapipiʻi i le loka loka, matou te tuʻuina atu i latou e faʻatautaia, o le a manaʻomia le siaki le faʻatinoga o le auala "paʻaga".

Faʻapipiʻi se 'au i luga o se fale palasitika

Ia faia lenei mea, liliu le oloa i le tele o taimi. Afai o le 'au o loʻo sosolo fua i luga ma tuʻu i lalo, tuu le faʻailoga o le nofoa i lalo o le faʻaofuina o le tagata i lalo o le pulupulu ma tiʻetiʻe le pu i le drill d = 2 - 3 mm. Fou elemene ma fao ma le pito i tua liliu le sikafule sikafu.

Matou te toe faafoi le 'au i totonu ma faʻasaʻo le paʻu. O lenei ua i ai se mautinoa e leai se tasi e tapunia oe i luga o le faapaologa i le taumalulu o le a vevesi.

Mataupu i luga o le autu: matagofie o le potu malolo, 40 ata o le avanoa avanoa

Toe faʻaleleia le 'au o le faitotoʻa palasitika, faʻapipiʻi le loka poʻo se isi i fafo o le a mafai ona mafai ona mafai ona faʻaaogaina tomai faʻapitoa e faʻaaogaina ai le mea faigaluega.

Faitau atili