Laminated fola mai le Joss Beamont

Anonim

Laminated fola mai le Joss Beamont

O le folasaga o le fola ua leva ona le fiafia i le rusia i totonu o Rusia. O lenei o se tasi o se tasi o le sili ona manaia faaiuga filifilia e iloga ai le oa o le anoanoai o le lanu ma mea.

O le isi agavaa mo le gauai mai o meatotino a le fanua laugatasi fola o lona ofu tetee. Ole uufaatauga e mafai ona tautua mo le tele o tausaga e aunoa ma le suia o ona uiga muamua. E masani lava, afai e taunuu le fesili i le filifiliga o le fola, tatou te sili la latou sitepu.

Ioe, o le manaʻoga mo le folasaga o folaʻomia e fananau mai i se ofo. E ofo mai e le tele oa latou oloa gaosi oloa, ia e tatau ona malamalama i ai. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le filifiliga, matou te fautua atu ia te oe latalata atu i le oloa o loʻo matala, o le gaosiga o le taimi nei ua tatalaina nei i Rusia.

I totonu o isi tagata gaosi oloa, o le joss beaumont e aoga i le taimi e tasi i le tele o tulaga:

  • E ala i le faʻaaogaina o le Siamani lolomi, o fola o le JOSS Beaummon e faigata ona iloga le faʻavaeina o le fola laupapa;
  • O le slab mai le siberian larch e faʻavae i luga o le faʻavae o le fola e sili ona tumau ma mautu i totonu o faʻaupuga o le maketi;
  • uiga lelei faʻatonutonu i tulaga uma o loʻo mautinoa mai o lona afioaga;
  • O le Joss Beaumont e maua ai se faamaoniga lelei mo lona 'oloa;
  • O le i ai o fale teu oloa ma na gaosia moni i Moscow itulagi e faia le folasaga o le fola o loʻo avanoa mo le faʻatauina ma le faʻaoʻo i le taimi puʻupuʻu i le taimi puʻupuʻu.

E te filifilia le lanu o le laupapa, lea o le a faia ai lau itupa, atoa ai ma le tele o le oloa ma le metotia o lona faʻaiʻu. Na aoina e Joss Beaumont uma tulaga lelei o le lalagaina o feusuaiga e ofo atu ai i tagata faʻatau le oloa sili na faʻaalia i luga o le maketi.

Laminated fola mai le Joss Beamont

O le tele o aoina o aoina o le a fesoasoani ia te oe e filifili le fola i soo se mea, o le tagata sili ona talitonuina. E tele filifiliga mo fale gaosi oloa ua fuafuaina: vaapiapi, lautele, umi, tulaga faatonuina. E le gata i lea, o le kamupani o se taʻitaʻi i le gaosiga o mea faigaluega mo le tipiina o faʻamatalaga maualuga ma talitonuina polokalama mo le laumei. O le tele o pate o le tagata e umiaina tagata o loo umiaina le Joss Beaumsont, toe tasi ua toe faamautu ai le taua o uiga o le kamupani i aitalafu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se palanikeke i luga o le faʻailoga?

Mo mo le tulaga lelei o oloa na gaosia, iinei o se tasi filifiliga tele o valivali ma le decoration filifiliga filifiliga e talanoa mo ia lava.

  • O le Joss Beamomonito na aoina laupapa folasaga o taimi uma e faʻafou ai, e aofia ai ma aga fou filifilia i le lalolagi.
  • E ala i le faʻaaogaina o masini tau po o aso, o le oloa mulimuli e mafai ona maua uma le lamolemole lamolemole ma se laualuga i luga ma se mapusaga e faʻataʻitaʻi ai laʻau masani.
  • Mo le malupuipuia cominelation, maualuga-malosi o le malosi o saienic Resbins o loʻo faʻaaogaina, e faʻaleaga faʻalelei ma saogalemu mo tagata.

E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le eseese o le va o le fanua o le aufaitau o le Juss Beaumsont, ma mafai foi ona e faamasani i oloa o lenei ituaiga www.josboupompoumpo.

Gaosiga o le laugatasi fola jess beamont i Rusia

O le vaʻai i ona lava mata le tolu tutasi o faʻaputuga o tuʻapeʻa laupapa laupapa, muamua na faʻaalia i le maketi a Rusia, ae le vave lava ona tatou vave. Ia Fepuari 2019, o loo tatalaina e le kamupani se fou itu ua fou mo le gaosiga o le faataamilosaga folasaga i Rusia.

O le atoa otometi laʻau o le a fesoasoani e faʻalautele avanoa mo le faʻaogaina o le maualuga o le tulaga lelei o le fola. E tusa ai ma sui o le kamupani, o nei mea faʻaputuputu o le poto masani ma avanoa o loʻo gaosia nei tekinolosi o le a mafaufauina.

Laminated fola mai le Joss Beamont

O mataupu faavae faavae e iai le joss beamonot e ave le faavae o lana galuega, o lenei

  • uiga;
  • Le Fiafia;
  • Tumau o oloa.

O le laumua na gaosia i Rusia o le a iloga ai se vaega tulaga ese ma sili ona lelei uiga: faateleina le laei ma le tumau o oloa. O le isi faʻaopoopo - o le laumua o le a faia e faʻaaoga ai le pateni Unickic Camber sootaga mai le lauiloa Europa-faʻavae paʻaga o le Unillin.

Faʻafetai i le gaosiga fou, o le tatalaina o le mea ua fuafuaina, le faʻatauina o le faʻaita o loʻo filifilia mo tagata o loʻo avea ma faʻafaigofie ma taugofie. Ia mautinoa o le lelei ma le faʻatuatuaina o le jess beamonot fola i lou lava poto masani!

Faitau atili