Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

Anonim

I le faagasologa o le faatinoina o le toe faaleleia teuteu i totonu o le fale i se taimi, e uiga i le fesili i le auala e faapipii le faavae i luga o le fola. I mea uma, e aunoa ma lenei ata o le elemene, e le mafai ona maua se potu o loʻo iai se vaaiga manaia. Ma le le mautonu, e oo lava i le sili ona taugata ma sitaili puipui ma puipui puipui o le a taugofie lelei. O le PLOV e manaʻomia mo le teuteuina o avanoa o loʻo fausia i le va o le fola o le fola ma le puipui. E le gata i lea, ma lona fesoasoani, o itu o le fola e puipuia mai leaga leaga. O le matafaioi a se e mafai ona faaaoga elemene interlass elemene faigofie tuusao po o le teuteu o le plank.

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

Ioe, e le gata na faʻatonutonuina le potu, ae nana foʻi le uaea.

Plunv Faapipiiina Filifiliga Filifiliga

I luga o le fola, o le fiva e mafai ona tumau i auala eseese. E aofia ai:

  • faapipii ma fao ma fao;
  • Taula pe tusi ni talavali;
  • guging i le itu i tua;
  • Le faʻaaogaina o le tagata lava ia-afu i luga o le fola o le pronth.

I nei metotia, e sili ona talafeagai se tasi o le filifiliga e kelu le pluen i le vai o le suavai po o kufula keke.

O le mea lea, e mafai ona e faʻafaileleina ni pa puipui i luga o le folaau, aunoa ma le faʻaleagaina o le mamanu. Tele taimi uma, o lenei metotia o loʻo faʻaaogaina i le mataupu pe a o le galue ma oloa fafie, e mafai ona gagau i lalo o le gaioiga a le samala poʻo le faʻaseʻe.

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

Elemene mo fusi palasitika prelion.

O le faʻamoemoe faʻaopoopo o fao o le suavai e matua talitonu o le faʻaaogaina o latou i le leai o se mea e faʻaleagaina ai le laualuga. A maeʻa le faʻapipiʻi e le mafai ona matauina se fomaʻi o nifo, pe tuʻua ese mai le samala. I le taimi lava e tasi, o le a le manaʻomia ona e tigaina ai ma le teuteuina o pulou mai fao poʻo le popo o le tagata lava ia, o le a mafai ona vaʻaia. O tulaga lelei o le faapipiiina o le PLONTON i luga o fao o le:

  • Maualuga maualuga le mafai ona tusia faavae;
  • Anapogi teuina o mea e fesoʻotaʻi;
  • Malosiaga e faʻaaoga ma ni fale fale: Mai le fafie masani ma maa i mea o meaʻai gaosi, pei o faigamalo, palasitika ma le mdf.
  • O tulaga lelei e aofia ai le ono faʻaaogaina o nei faʻamau i le tulaga maualuga o le le lelei o le le mafai, i le vaʻai atu lea e mafai ai ona faʻapipiʻi le fola i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale i le fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: o se sima sima, malu, vitio

Faʻafefea ona faʻasolo le plunn i luga o le paʻu o fao?

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

O le PLOVE I luga o le vai o le a mafai ona faia i luga o le atoatoa panu atoatoa.

O le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o se pro i luga o lona uiga e matua faigofie lava, aua o se mea faʻapitoa o loʻo faʻaaoga e apalai ai i le pito i tua. O le sauniuniga a le AMNON e faʻaaoga ai meaola vai e aofia ai le vaʻaiga i luga o le lauʻeleʻele i luga o pepa, o le a faʻaola mai le pefu ma palapala. A o le i pipii i le pm i le foloa, e tatau ona e toe mautinoa e mama le laualuga. Ina ia faia lenei mea, e faaaogaina se fasi sandpaper, lea ua mavae i luga o le tua o le vaega tele o taimi. E fautuaina e tagata atamamai le faʻatauina o le Universal Laina o Maele e talafeagai mo faʻamau mamanu mai soʻo se mea. Faapitoa fautuaina pe afai e le mafai, mo se faataitaiga, e maua ai le mea o loo faamatalaina i luga-e suia i susu kelu 88. O se faigofie ona faaaogaina mea noatia ei ai e lelei e pei o:

  • aʻoaʻoga maualuluga;
  • mauaina o le masoga ma le suporomo.
  • o le leai o vailaʻau leaga i tagata ma meaola, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaulalo;
  • O le kulimi e sili ona lelei mo soʻo se mea i fafo ma le taualuga, a o le le faʻaʻaisa mo se taimi umi e aunoa ma le leiloa o ana mea fou e leai faapena foi.

Faʻaopopo mataupu o le auala e faʻasusuina ai le PLOON i luga o le fola

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

Mo le tipiina o le "mafai ona e faʻaaogaina le toe faʻaaogaina.

O galuega uma e tatau ona amata i le PLONHO tipi ma kuka le galuega talafeagai. Talitonu i ai:

  • hacksaw;
  • rofautte;
  • o le samala;
  • faagaau ma le suavai fao ma se mea faʻapitoa, fana;
  • O le pamu a Crumber.

A e saunia uma mea talafeagai ma le mea faigaluega, e mafai ona e alu i nisi galuega. Latou fautuaina fuaina le tuaoi o le potu, i le amanaia ai le protrusions ma recesses oi ai nei. E tusa ai ma le faʻamatalaga o lenei faʻamatalaga, o se metotia ua fuafuaina ma toeititi toetoe o saʻo o mea talafeagai. Ona maua ai lea o le kelue. O le isi itu taua o le tipiina o le pronth i luga o mea o le umi manaomia. Tagata atamamai taumafai i luga o le manaʻoga e tipi le PLONTON i se vaega o le 45 °, o le taimi uma o loʻo faia ai i totonu ma fafo atu. O leʻi amata ona vavae le itu lona lua o le tulimanu, faapipii le laulau i le muamua ma le taumafai e sausauina o lea e le o faia le tulimanu i luga o le plinths tulimanu.

O le isi laasaga ua faailogaina i le faaaogaina o fao suavai i le laualuga o le plinth, lea o le a fetaomi i le puipui ma le fola. Afai e te faaaogaina a plinth vaapiapi, ona e manaomia e faaaoga i luga o lea mataua, i se mamao e 5-10 cm tasi mai le isi. Afai e te faʻatauina le lautele o le PLANDES, o le kelu e sili atu i le pito i tua o le pigū o le pigzag vaega. O lenei faamaoniga o se tulaga mautu.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e filifili ai le le talitonuina mo fola sima

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

E tatau ona amata le fola i le fola i le fola mai le tulimanu.

O le vaega muamua o le a faʻapipiʻi i le fola o le a umi lava lea e faʻaaoga i le tulimanu. I le taimi lava lea, ia e matau mai le puipui o le a saʻo le upu o le Tuatu o le a lelei atoatoa. A leai, o le vaega o le a maua ai le galu-pei o le "i le iʻuga, o le a ala aʻe ma pa'ū ese, tusa lava poʻo le faʻavaeina o le sperproomos. O le taimi lava e faʻaaoga ai le kulimi i le tulaga, o le a manaʻomia le tapunia malosi i le puipui, taofi i se tulaga laʻititi o loʻo tumau i le nofoaga e faʻaalu ai i le nofoaga. I le avea ai o se tulafono, pe a maeʻa le 15 minute, o le a le mafai e le pronü o le a le mafai ona toese ese. Peitai e tusa lava pe e te filifili e sopoia ma aveese mai le vateatea muamua, o le a le mafai ona toe faʻafitia le vaega lava lea e tasi, aʻo le propter ua suia.

E aoga le matauina afai o loʻo e fuafua e sopoia le puipui i se lumanaʻi lata mai, e sili atu le faʻatopetope i le faʻapipiʻi o le ili. A uma mea uma, o le Hosepapers sui e le mafai ona faia i luga o le POLOSNES, O lea la ua tatou mafaufau totoʻa i laasaga taʻitasi o lona faʻafouina.

Afai o le faʻapipiʻiina o le pa e o faʻatasi ma le taia o le kulimi i le luga o le lima, o le a manaʻomia ona faamamaina vave se paʻu spatila. Ona mataua lea o le pito i luma e solo ai le susu susu. E tatau ona tumu i luga o le i le va o le Amman elemene i fao vaivai, o le a faigofie ma faigofie ona faʻaaoga se tamai paʻu.

Lava-Aiatusi Althinth, o lona uiga ma le faʻaaogaina

Faʻafefea ona glue le plun i luga o le fola: filifiliga

E le faigofie le faʻaupuga o le tagata lava ia i le faʻaaogaina o le tagata, ona o le atoatoa o pa okela e le manaʻomia mo lana masini.

O le tagata lava ia o le folauga o le mea na mamanuina ma tatalaina i le faʻatauga faʻatau faʻapitoa mo na o tagata e fausia e le manaʻo e faʻaleleia i se taimi umi, ma latou te taumafai ma le faia o le palapala. O sea fou na aliali mai i luga o le maketi mo le sili atu nai lo le 5 tausaga talu ai ma ua manatu e talafeagai mo le teuteuina o le potu o lona nofoaga e ufiufi ai i le laminate po o linouleum.

Mataupu i luga o le autu: maualuga o le fola o le moli o le fola o le fola mai le fola: i luga o le mea e tautau ai

O foliga iloga o sea mea e aofia ai:

  1. Mea o gaosia - vaivai pvc po o le alumini.
  2. Le mafai ona faʻaaogaina i potu tele tele, o nofoaga taʻitasi ma le ofisa. Faigofie faapipiiina i le toetoe lava o se isi mafolafola.
  3. O le tagata lava ia o le tagata lava ia e ese mai i le tele o lanu lanu, e aofia ai faʻataʻitaʻiga o laʻau masani, maa, ma isi
  4. E mafai ona faʻapipiʻiina i nofoaga faigata e le gata i le lautele, ae ua faʻamautu foʻi e masani fesoʻotaʻi elemene. O le Alminin filifiliga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laualuga ma le kolisi faʻapipiʻi lipine poʻo le lua-lua povi.

Fesootai le tagata lava ia-pipiʻi plinth, e taua ai le iloa lelei lava, ma e sili atu ona lelei e faamanatu ai ia i latou nofoaga o le a tumau. Talu ai e saeia, i le tulaga o talosaga talafeagai, ma tuua ai o le laualuga o le faatagaina o le puipui ma le fola, o le ae manuia.

O le faʻaeteete mo nei faʻasologa o mea uma o le a faigofie tele lava. E mafai ona fufuluina i le vai masani ma se vaivaiga vaivai. O se tulafono, o le laualuga o se plinth ua puipuia e ala i se ata tifaga oxide, lea e puipuia ai le pa mai le faaleagaina eseese. Faapipiiina o lenei mea e le faapea e leai le teuina, e pei ona e matua tau talafeagai. Ma e faigofie ona tuu eseese le lua. O le tau o fetuʻutuʻunaʻi plth e sili atu le maualalo ifo nai lo le eseese o mea mautu.

O le a le mea e manaʻomia ona faia e faʻamalamalamaina ai le pllow i luga o le fola?

Malamalama o tekinolosi o saʻo plinth vaivai faapipiia mafai ai ona e vave ma faigofie ona feagai ma lenei galuega, ma o lea, ma i taimi vave faauma toe faaleleia. Muamua faamama le laualuga i le mea o le a faapipiiina le lipine. e tatau ona soloi ai, aveesea uma le palapala ma le efuefu, ma soloese mea uma i se ie susu iai sina i le vai. Ona tikeri lea, ona o se faʻataʻitaʻiga, ma le 95% le ava malosi.

Ona ave lea o le lipine ma aveese ma le faʻaeteete le taʻe puipuiga mai le pito i tua ma faapipii le tasi pito i le tulimanu, pe a uma ona faia le faʻailoga faʻailoga. I lenei faagasologa, teisi fetaomi le plinth fetuutuunai i le puipui ina ia mautinoa le puʻe sili. Ia mautinoa o le lipine o loʻo faʻataʻatia tutusa ma e le suia le vasega filifilia.

O le vai malulu e sili atu le faigofie, ona ua uma ona i ai se fasilaau faʻapipiʻi faʻavae. Na talafeagai ona faaaoga isi oa. Faafetai i lenei tutusa o plinths fola mausali, e avea o mafai e faatotoga ai le potu o so o se configuration ma laveai i mea ma meafaigaluega.

Faitau atili