Suavai mafanafana fola vevela

Anonim

Suavai mafanafana fola vevela

Fetuunai le vevela o le vai faʻamafanafana o le fola o loʻo faia ina ia mautinoa le faʻamaonia o le Heating System mo le atoa fuafuaina o gaioiga, o le a le soʻoga e maua ai le vevela o le vevela, lea e sili ona lelei ai .

Faʻatulagaina o se fola mafanafana e tusa ai ma le manaʻomia tapulaʻa ae le i faia le faʻatulagaina ma lagolagoina nei tulaga taua i le gasologa o lenei faiga.

Le mataupu o le faʻatonutonuina o le vai foloa

Suavai mafanafana fola vevela

Fetuunai le vevela o le vai faʻamafanafana fola o le galuega ma le tausiga o ia tapulaʻa o le a fausia ai le microclite o le a faia i totonu o le potu.

O nei tulaga e tatau ona faia ina ia o le maualuga-lelei ma le tatau ona faagaoioia o le system ma le vevela-faia le vevela ua faʻatulaga i totonu o le fale, fale poʻo le potu ua faia.

Fetuunaiga e mafai ona faia:

  • i luga o le palu o node;
  • i luga o punavai o le vevela sapalai o le tamaoaiga o le tamaoaiga;
  • Pe a tausia se vevela o le vevela.

O mea o loʻo i ai o loʻo i ai le faʻatonutonu o le faʻatonutonu o le vevela o loʻo faʻaaogaina e tusa ai ma le tulaga o loʻo faʻatino i fafo, ma o fea le faʻatulagaina o loʻo faʻatino i fafo.

Metotia mo le faia o le faasologa

Suavai mafanafana fola vevela

Fetuunai le vevela o le vai vevela o le vevela e mafai ona faia i le tele o auala, lea e faʻalagolago i mea faigaluega faʻaaogaina i le faʻaaogaina o faʻamatalaga:

  • Tusi lesona Faatonutoa;
  • Vaega o vaega;
  • tagata taitoatasi;
  • Faigata fetuunaiga.

O nei auala uma, ma le faʻapitoa o le tusi lesona, faʻataga oe e te faʻatulagaina le polokalama e faʻaaoga otometi tau ma masini.

Mo faʻalelei saʻo le faʻamafanafana i totonu o le fale, e tatau ona e taʻitaʻia e ala i tulafono faʻatonutonu.

PotuSili ona lelei t, cAloaia t, c
Potu malolo20-22.18-24
Umukuka19-2118-26
Ala karitoti18-20.16-22.
Faletaele24-26.18-26
Sanosel19-2118-26

Faʻatagaina le susu i nofoaga e nofo ai le 60%, ae o le tau o le 40-50% ua manatu o le sili ona sili ona lelei.

A faʻatino se fetuunaiga, e manaʻomia tele e faʻasaa ai le tafe i tafatafa o le fola mafanafana lea e pulea le tafe o le vai, faʻaititia ma le faʻateleina o lona sapalai i na taimi e manaʻomia ai.

Mataupu i luga o le autu: 6 aitia o ni amioga a le au fai mea leaga e fai ai oe lava

Tusi Lesona Vailaau Vailaau Pule

O le fetuunaiga ole faiga e matua i le tusi lesona faiga, ma faaiuga uma o loʻo auiliiliina i luga o le faʻavae o lagona totino. I le tulaga lea, o le aʻafia o le mauaina o se faʻafitauli o le faʻafitauli na faʻateleina ai.

Suavai mafanafana fola vevela

Mafanafana vai fola laupapa

O le mea lea, o le faʻatinoga o galuega tekonolosi i le taimi o le faiga faʻatulagaina e tatau ona faia e tusa ma le lisi o loʻo i lalo:

  1. A faʻaaogaina le vevela o le vai vevela, ua faʻaaogaina ulu o le tino i lalo o le fola o le maʻi ma le laminate. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fafaga ma toe foʻi i luga o le pa. Aua neʻi manaʻomia e faʻatonutonu otometi, o mea uma e faia ma le faʻamalosi: o se faʻaopopo poʻo le faʻaititia o le tatalaina o le tatalaina.

    Suavai mafanafana fola vevela

    O le faiga e faʻatonutonuina e ala i le liliu o alatoto i le iʻuga manaʻomia.

  2. O le vevela o le vai mafanafana o le fola ua amata ona faʻatulaga pe a uma ona tumu le mataseleina, ma e le mafai ona faʻatagaina le ea e nofo ai iina.
  3. A o le i faʻatumuina i paipa vai i lalo o le itupa, e tatau ona faʻatumuina le toalimatu o le sterving, e tatau ona tatalaina ia Toten i vaega uma o le polokalama. Ona tatalaina lea o le tuʻusaʻo ma toe tuʻu i luga o le mata o le tasi o le tasi o le matasele seʻi vagana ua tumu atoa. I le taimi o lenei, e tatau ona e pulea le ea o le ea mai le matasele e ala i le ea.
  4. Le isi, o le pamu ua amata ona valaʻaulia le siʻitia o le vevela taʻavale i totonu o paipa. Ina ua mavae ni nai minute, o le vevela i le flet ma fafo ua siakiina. Paipa i le auala e tatau ona mafanafana. O le fata vevela e fuafuaina i lima. Ua tapunia le matasele.
  5. O le mea lea, o le tauleva o matasela taitasi ua tumu.
  6. Ina ua faʻatumuina uma matamuli, latou te tatalaina uma o vae ma amata e fetuunai le tafe o le vai i latou pe a e aʻoga i le paʻi atu o matatitu.
  7. Talu ai o le lops e faia o paipa homogeneous ma le malulu i mataʻaga uma e tutusa lava, o lona umi o le a aʻafia ai le vevela taʻitasi o latou taʻitasi. O le mea lea, e tatau ona e taumafai e fai le mata o le tele o le tele.

Fetuunai vai mafanafana o loʻo tupu ai i taimi uma, ma se vaega o gaioiga e oʻo i le 2 itula, ona o lenei taimi o le mafuaʻaga malamalama.

Tulafono Tulafono Laugatasi

Suavai mafanafana fola vevela

O le vaega faʻatonutonu o le kulupu o le faʻaititia pe faʻateleina le aofaʻi o le collant na tuʻuina atu, i le faʻateleina o le tau o le tino, e faʻatinoina

Fetuunaiga o loʻo tupu e tusa ai ma polokalame o leoleo ma le tau.

E tusa ai ma le tumau polokalame, o le tulafono faatonutonu e faia e faʻaaoga ai le vevela o ulu o ulu o alatoto i luga o alia. O se auala faigofie e fetuunai ai le fola mafanafana, vaai lenei vitio:

Afai e manaʻomia le faʻateleina pe faʻaititia le tau o le tau i le taimi o le faʻagaioiga o le pito i lalo, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le paʻu o loʻo faʻavaeina.

Faʻafefea ona faʻatonutonu le polokalame tau o le tau, o otometi lava lava ia iloa. E tusa ai ma le sili atu o le vevela o le ea vevela, o le system otometi fuafuaina o le a le vevela e te manaʻomia e maua ai, ma aua o lenei mea e tapunia ai pe tatalaina le alatoto.

Tagata taʻitoʻatasi ma le faigata fetuunaiga

Suavai mafanafana fola vevela

O le tulafono a le tagata lava o le au ogatasi i luga o sone poʻo potu o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o lagona o le faʻapipiʻi e faia i potu taʻitasi.

Fetuunaiga o kulupu e le suia tagata taʻitoʻatasi, talu ai ma le faʻamatalaga mulimuli i potu taʻitasi na faʻapipiʻi lona microclicte, ma i le muamua, o le atoa faiga e galue i le tasi vevela mo le sili o le vevela.

Faʻatasiga tuʻufaʻatasia o se auala e tuʻufaʻatasia ai vaega ma taʻitasi fetuutuunai auala ma faʻataga oe e fetuunai ai le vevela ma potu potu uma.

Mataupu i luga o le autu: fata mo afa afa, sima, palasitika, faapipiiina, tau

Faitau atili