Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa "Kanata"

Anonim

O faitotoʻa i totonu o loʻo faia ni galuega: poloka fua avanoa i totonu o le potu, maua ai le vevela ma faʻasolosolo foʻi ma le malosi i se potu tapunia. Ae faapea ia mea uma, o i latou o se vaega o le fale mauto, ma, o lona uiga, e tatau ona tausisi i ai nisi o tulafono faapitoa.

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Faitotoʻa faitotoʻa

O faitotoʻa i totonu o Mevas e faʻatino ai galuega uma o loʻo lisiina ma, i le isi lava, e taugofie.

Ata mamanu

O le salu o sea fuafuaga na mauaina lona igoa ona o lona gaosiga. Mo le taimi muamua, na fausia ai le mamanuina ma tuuina atu e le Kamupani Kanata Kamupani Manite i le 1980. O le tekonolosi o le oloa e faigofie tele, e le manaʻomia le tau o lenei ituaiga .

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

O le faʻavae o le steash o le faʻavaʻa o le sili atu o le tau o le tele o fafie o le taimi - Pine, o se tulafono. O le faʻavaʻa o loʻo feagai ma le MDF panels, ma le avanoa i le va o laupepa ua faʻatumuina i se sela sela. O le mea e gata ai ona o lona faʻafaigofie fausaga o loʻo maua ai le vevela ma le leo o le pe a faʻapipiʻi i le faitotoʻa. O le tele o le oloa e tutusa ma le faʻaaogaina o taimi.

O le tufuga o loʻo feagai ma le laʻau o se lanu - pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faitotoʻa o le faitotoʻa, paʻepaʻe paepae i le 8/70 i le ata. Ae e mafai foʻi ona aliali mai faʻapitoa. E le o se mea e manaʻomia ai le valiina o le potu suesue, ae, e pei o le tulafono, aua le faʻatalaʻia lenei metotia: O le lanu e mafai ona puipuia tele.

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Tulaga lelei ma le le fiafia o faitotoa i totonu o Kanata Kanata

Pei lava o soʻo seisi fuafuaga, se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai pea le avanoa ma faʻaletonu. O tulaga lelei o le oloa e aofia ai uiga nei:

  • sili atu nai lo le tau gafatia faʻafetai i le uiga o le gaosiga o le gaosiga faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga laupapa laupapa;

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

  • maitauina le itiiti ifo le mamafa - toetoe o 5 taimi i lalo ifo o se laupapa laupapa, o le faʻafaigofie lea, ma faʻatagaina oe e faʻaaoga le mama ma le taugofie)
  • Faʻapipiʻi Canadian e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le potu atoa vaega;
  • O loʻo faia le Vaega o MDF i luga o le gaosiga o le ata i lalo o le atavali, Dyeing o Kanata faitotoʻa e mafai ona toetoe lava o soʻo se faʻavae;
  • E faigofie ona toe faʻaleleia le fale, e tusa lava ma malosi le faʻaleagaina e lava le mea na o le suia o le laulau i luma;
  • Faʻafetai i le Cellur Bueleler, o le oloa e lelei le vevela o le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Sosoi e matagofie ma faigofie mo amataga: polokalame ma mamanu, platchorks meafaigaluega, ata vitio, ata ata ma ata vali

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

O le faaletonu o Kanata o mea nei o lo o tusia i lalo:

  • Faigata i le faʻapipiʻiina o le loka: Naʻo le faʻavaʻa o loʻo iai le mataʻaga, o lea e manaʻomia le faʻaeteete ma le filifiliga o le faʻapipiʻiina o nofoaga;
  • O le mamanu maaleale e le o se pou laupapa, po o se eletise eletise eletise i ai;
  • Faitotoʻa e iloa ai le faʻanoanoa i fefaʻatauaiga.
  • O nei oloa e masani. Ole a lava le filifiliga taʻitoʻatasi, e tusa ai ma iloiloga, e mafai ona e maua i le vali.

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i Kanata

O le ata autu e paʻepaʻe lanu. Nai lo o le tautala, ufitia i eleele paepae, ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le vali e matua manaʻomia. Soʻo se ata o loʻo faʻaogaina e faʻamaeʻa ai fale e talafeagai. O le tele o mea uma, vai-emulsion ma le acrylic e talafeagai mo le vali.

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Ae o le a e valiina le faitotoʻa i Kanata soʻo se tele, e tatau ona e gauai atu i le teuteuga o le mea teuteu. O vaega nei ua iloga:

  • Glossy - saunia se pupula lanu ma se malosi pupula o le oloa. O le valiina Kanata na le talafeagai le ata e le masani ai ona tutusa le tutusa i luga o le glossy luga, o mea laiti uma ma ni faaletonu uma e vaaia.
  • Matte vali po o le varnish e aoga vali le faitotoa i le potu susulu. Valeloga atonu o loʻo i ai se mea, ma o le matua o le lelei o le unaʻi o le a lalafi i ni faʻaletonu. Ae afai o le ogatotonu e ono faia ai se malamalamaaga, e sili le faʻaaogaina o le isi tuʻufaʻatasiga o le isi.
  • Tyldher vali - filifiliga sili. O sea totogi e iai le faʻamalosi tino o le malamalama lelei, ae i le taimi e tasi e le tuʻufaʻatasia o se Matte. Faʻamasino e le toe iloiloina pe a tupu le fesili nai lo le valiina Kanata, e masani ona filifilia lenei fofo. I le ata - valiina o le faitotoa o Kanata.

Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Faapipiiina o le faitotoa o le faitotoa

E ui lava ina le faigofie o le SAS, tusa lava pe o le a e manaʻomia se fesoasoani. O le tekonolosi o le faʻapipiʻi e matua faigofie lava.

  1. Muamua, latou te faʻatupuina le mea tuai: aveese mai le matasele, vaʻai ma aveese le faitotoʻa faitotoʻa, ma e oʻo atu ile faʻasologa o tolopo pe afai latou te manaʻomia.
  2. Fesootai elemene o le Frame Fouge: Faʻatutusa ma mea e fesoʻotaʻi ai i le pito i luga o le pito i luga o le itu ma nonoa i le au taʻitoʻatasi.
  3. O le aoina o le potu e fetaui ma le tele o loʻo faʻapipiʻiina i le amataga. Faʻatonutonu lona tulaga ma laupapa laupapa, o loʻo faʻamau i le pusa i le va o le pusa ma si pa.
  4. E naʻo le faʻavasegaina o le faʻavaʻa e fetaui lelei i le faʻaupuga, na latou nonoa lona matasele ma le fao.
  5. O le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le ie, ma o la latou vaega lua ua faʻapipiʻi i le faitotoʻa faitotoʻa.
  6. O le Tauvis o loʻo tafafao ma fetuʻunaʻi le tulaga o le atigipusa ma le asi pe a manino lelei fuafuaga i gaioiga, ma o le a le faigofie le sī.
  7. O le tapoleni ua aveʻesea, faʻasaʻo le itu lona lua o le pusa ma fao.
  8. Faapipii luga o le Initaneti ma Faʻavaʻa Buck Meafaigaluega - Loka, mo se faʻataʻitaʻiga, ma tuu le ie i luga o le matasele.
  9. O le king o fulafula tumu i le va o le faavaa ma le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o pallets o taʻele o le taʻele o le taʻele e faia oe lava

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le oloa - e oʻo i le 8/70, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vali faʻatasi ma le pusa i soʻo se lanu.

Faitau atili