Cockdham: Muamua Iapani "Green" Manatu Togafiti Fale

Anonim

Le malulu tele ma le sili atu o le sima o le jorrete jungle megapopolis ua tulaʻi mai i tagata e aumai se mea e maua ai o latou olaga, o mea masani, o laʻau masani e masani ona faʻaaogaina i le tulaga o nofoaga. Peitaʻi, o se ulo faigofie o le fugalaʻau i luga o le faamalama e le lava, i se tulaga masani i totonu e tatau ai i se mea e le o se tulaga, le-sterotypepe. O sea tali e mafai ona "cockdham" - o le uluai Iapani polo polo o loʻu mug, suia ai se palasitika poʻo le ulo omea.

Cockdham: Muamua Iapani

I le faʻaliliuga moni, kuka o se lalolagi mai le mch ("coke" - moss ", ma le" fafine "o le" Sorth "o ituaiga, o le ituaiga o Iapani. fetaui lelei.

Cockdham: Muamua Iapani

E mafai ona faʻatau le cockut i le maeʻa o le pepa pe faia ou lima. I le tulaga lona lua, o se palasitika eleele paluga e manaʻomia, ia maua ai le eseʻese vaega e ave ai le acoama (omea le palapala mo bonsi) Ua faʻafefiloi le eleele o le susu ma moss, faʻaputuputu mai i laʻau i le vaomatua poʻo le faʻatau i le vasega pepe ma taamilo i totonu o se tamai polo. Ma o le aganuu i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaoʻo atu i totonu o le taunuʻuga o le protherore ma ua faʻapipiʻiina i totonu o le koneteina ma tuu i luga o le faamalama, fata po o luga o le laulau. E mafai foi ona e aoina le Cotectam ma lautele filo ma tautau i lalo o le taualuga. O lenei teuteuga o le a faʻamafanafana ai le totonu o le a faʻamafanafana ai, ave i ai se faauo ma tulaga ese.

Cockdham: Muamua Iapani

Cocking o se tuʻufaʻatasiga sili o le faigofie, masani ma foliga muamua. A o tupuga ma tuputupu aʻe, i se kopi e tasi, e fiafia tele i ou mata, ma afai e te filifili e faʻaaoga se togalaʻau mataina.

Ioe, i totonu o le ephee ma loss, e mafai ona e totoina pe peitai, o le filifiliga e lautele. O nei mea e mafai ona vaʻavaʻa, Phytonnessian, Aloe Vera, Asparagus, Ivyragus, o Ivy ma isi auvai, ma le tuusaunoaga o tagata. O taimi o le suavai e faʻalagolago i le ituaiga o eleele paluga, o le tele o le tauʻalua, nofoaga o le faʻapipiʻiina, faʻapea foʻi ma le ituaiga o laʻau. Ae, o se tulafono, o sea tuʻufaʻatasiga e manaʻomia ai le vai i aso uma ma taʻele i le vai. I le taimi lava lea, e le faʻatagaina e faʻapipiʻiina le vai vevela i le la televave nofoaga, o se filifiliga lelei o le afa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai i luga o le puipui o le digwall pusa?

Cockdham: Muamua Iapani

O le olaga o le olaga o le "Shaggy" Bowl ma se laʻau masani e faʻalagolago i le ituaiga laʻau lava ia, faʻapea foi ma tuutuuga mo le anotusi (vevela, vevela, vevela, vevela. I le averesi, o le taimi e teu ai le vaitaimi o le fausaga e tusa ma le lua tausaga, e ui lava o nisi o laau i le vaueli e mafai ona ola i le fa.

Faitau atili