Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

Anonim

O se taimi taua e pei ona faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o faʻamalama fou i le fale e le o le vaega mulimuli i le fesoasoani a fale. A maeʻa ona faʻapipiʻi le poloka faʻamalama, ua fausia foʻi le Deckcking Stock, e faia e felelei ai le nanaina o Aasa. Peitai, ina ua maeʻa le mea e tatau ai ona tuʻu atu i le faʻatulagaga i totonu ma fafo. Na ou filifili ou te amata i fafo, a o le le puipuia mai i le siosiomaga tuina faalemafaufau. O le a ou alu e vavae ese line, o lea sa ou filifili ai o ou luma, o le a mea e faaaoga.

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

Faaumaina faamalama faamalama

Aisea e te manaʻomia ai se faʻamaeaina, ma o le a le mea e sili atu le faʻaaogaina

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

Faaumaina faamalama faamalama ma sivine

O le faʻailoga e tusa ai ma le faʻafanoga, ua ou fefe i aafiaga o timuga, sun ma le kiona, o le a amata ona vavaeʻese mai taimi, Mo lenei mafuaaga, na ou filifili e le tolopoina le faamalama o looimea i fafo atu o le fale. E le gata i lea, o foliga vaaia o fale e le manaia ma tuulafoaia pe a fai o le pito i fafo.

Ua leva ona latou masani i le sima, ua leva ona faaaoga mo se taimi umi. Faatasi ai ma lea, ua faʻaaogaina le faʻaaogaina o solo i fafo mo faamalama palasitika, e mafai ona faʻaaogaina mo fausaga laupapa. Ae leai se tasi o le a finau mai o aʻu o se galuega faigata ma taimi e alu ai-o le masani ai, lea, e ui lava i ou lava lima, e le sili ona lelei.

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

I fafo o le teuteuina o faamalama o faamalama

O le isi mea o se mea e maua mai i fafo mai palasitika. O le mea o loʻo ofuina-o loʻo teteʻe ma tumau, ae le o le fefe i le vevela o le vevela ma le soifuaga. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻateleina le faʻamalama i eleele palasitika, ma faʻamautinoaga e mafai ai ma ona lava lima. Faamanuiaga:

  1. Palasitika panels foliga pei o le tasi atoa ma palasitika faamalama
  2. Faʻateʻa pei o fafo ma totonu o le fale e mafai ma ou lava lima.
  3. Ona o le tetee i le leai o se faʻamanuiaga, o laufanua faʻapenei o le a faʻamanuia tele lava.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuga o le laau i totonu - 75 ata o filifiliga filifiliga

Na vaʻaia le faʻalavelaveina o loʻu fale e ala i lodide, o lea, o le filifiliga e faʻaaogaina ai ni vaipuna suʻi na foliga tufia. O le mea moni, o le palasitika, ae peitaʻi o loʻo faʻatusatusaina foʻi mea e le o se lamolemole, ae faʻamalosi se foliga.

Tulaga lelei ma le auala o le maualuga o le siving

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

I fafo o le teuteuina o faamalama o faamalama

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

Olddoor decoation o slope mo se fale tumaoti

O le mea o loʻo i ai se faʻamalosi tino, o loʻo maua ai se foliga manaia ma faʻatagaina o ia e fetaui lelei ma le fogafale o le fale. Mo le pito i fafo o le faamalama, vineko ma mama o loʻo faʻaaogaina, e mafai foi ona faʻaaogaina uili mai uamea, ae sili atu tau taugata ma e tele mea e manaʻomia. O le faigofie o le faʻaaogaina o le sivisi, faʻapea foi ma le palasitika masani i le mea moni o le mea moni e mafai ona tausini ma lana faʻapipiʻi e mafai ma o latou lava lima. I se faʻaopopoga, e faigofie ona ou tausiaina ia Slicpel ma latou te le faʻaputuputu le palapala ma le efuefu. O le lautele filifiliga o lanu ma ata e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma filifili le mea i totonu o le leo o le auala.

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

Faaumaina faamalama faamalama sivine

E ui i le tele o tulaga lelei, e aofia ai faʻalavelave faʻapitoa ma meaafale e nofo ai, o loʻo iai pea ni mea sese:

  • Vevela faalauteleina - e ui lava e matua laʻititi lava ma faʻatapulaʻaina i le tele o millimeters, a o le mea sese e faʻatagaina i le faʻapipiʻi, o le a siving o le a alu pe gagau
  • E ui i le teteʻe atu, e matamuli i avega malolosi, ae afai na e maeʻa le liʻeega o le fale ma lenei mea, ua uma ona e iloa o lenei minus o le a le o se faʻafitauli
  • Afai e te manaʻo e faʻaalia le mafai ona tu i luga, o le a tatau ona e faʻaaluina tupe i mea taugata. Faʻatau atu se taugofie filifiliga, e le tatau ona e faʻamoemoe tele mai ia te ia

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

I fafo o le teuteuina o le faamalama o faamalama sivine

A o le i amataina le mamanu o fafo i fafo ma ou lava lima, e tatau ona e faʻatauina mea ma ona vaega uma.

TAUA! E le tatau ona amata ona e fiafia i fafo leo i fafo pe a uma ona faʻapipiʻi faamalama palasitika. Faatali mo sina taimi, a o le itiiti ifo o le 24 itula, ona amata loa lea o le tini. I le taimi o le faʻapipiʻiina o laupepa, e ao ona latou tipiina, mo lenei auala e mafai ai ona faʻaogaina selefiti mo uamea, ani poto.

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

I fafo o le teuteuina o le malifa

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pa mamago mo link ma ou lava lima

O laʻu fautuaga ia te oe, aua neʻi e faʻatau mea ma vaega o elemene mai isi fale gaosi, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina muamua o faʻapipiʻi. Ina ia aua neʻi ova mai le luʻitau, lolomi muamua muamua muamua le faʻaaogaina o le ata.

  • E pei o le tele o galuega, o le mea muamua e tatau ona e setiina le amataga. O lenei faiga e ese mai le puipui o le mea moni o le mea moni o le pito i fafo tilotilo i lalo.
  • Ina ua uma lena, sivii o loʻo tumau ma le tasi ma le isi e ala i le faʻapipiʻiina o le pito i lalo, lalo o le muamua. Afai e le ofi le vaega masani, e tatau ona e faia le manaʻomia o le manaʻomia. Aua neʻi galo o mea uma e tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻasologa - e fuaina ai le pito saʻo o le oti e le aoga.
  • A faʻapipiʻi uma panels, ona e tatau lea ona faʻatumuina ni fetuʻutuʻunaʻi i fafo e faʻaaogaina le eseese o tulimanu, faʻaumaina o faʻamatalaga poʻo platbabs.

Mo nisi faʻaopoopo o le vevela o le faʻamalama matala, e mafai ona e tuʻu i lalo o le fale o le faʻalumaina. O lenei mea e faia ma i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le ventising stress.

Fafo atu o fafo ma sivine - anapogi, matagofie ma talitonuina

O le teuteuga mai fafo o slope

E i ai le isi filifiliga e tele mea e maua ai le tele o lelei - o se uamea uamea slope. Talu ai o le Slivanzed Steel e faʻaaoga e faʻaogaina ai ia vaega, o loʻo faʻaaoga pe a uma le polymer. O ia mea e puipuia mai le faʻaleaga o le a leaga ma mo le umi o tausaga, o le malifa mai fafo, e leʻo liua ma le le leiloa ni foliga lelei. E i ai ni lanu e lua o uʻamea malifa - paʻepaʻe ma enaena, e tusa ma le palasitika faʻavae ma filifilia i lalo o le fafie. Afai e te manaʻo, e mafai ona e valiina le pito i fafo i le lanu e talafeagai mo oe. Ae aua nei galo o se auala e feagai ai ma le faʻamalama matala e sili ona taugata.

Faitau atili