Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le faʻamalama: vaega

Anonim

Ina ia mafai ona faʻamalieina, o 'au e masani ona amata toe faʻafou o latou fale. Laititi faamalama e le o maua lava le malamalama i totonu o le potu, ma o lea la e tatau ai ona sui i latou i ni fuafuaga tau le aso nei. I luma o e na te au ona fale, o le fesili e taua le faia o le faitotoa mai le faamalama. I le fausiaina, o lenei faʻafitauli ua foʻia i ni auala se lua. O le muamua e matua faigofie ma e le manaʻomia le tele o taumafaiga - pe a faʻapipiʻi le puipui i lalo ole faamalama, ma se mamanu fou e faʻapipiʻi i lona tulaga. I le tulaga lona lua, o le a tele nisi tomai ma faʻamalosia: pe a faʻapipiʻi le faitotoʻa e manaʻomia e faʻalauteleina ai le tele o le amataga. Ona e manaʻo lea e suia le jumper, lea e nafa ma le malosi ma le mautu.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le faʻamalama: vaega

Afai o le pa ma faamalama o le feʻaveaʻi, ona pe a faʻapipiʻi faitotoʻa, o le a manaʻomia Jumpers.

O le a se mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi amataina le galuega?

E aoga le mafaufau i le mataupu o le toe tatalaina o le laʻeʻe, pe a fai o le pito i lalo o le faʻamalama matala. I fafo, e tatau ona e faʻapipiʻi le faʻamalama ma faʻalelei le paluta i le faigofie lomiga. Afai e sili atu le faigata, o le a tatau ona e tipi le puipui. I le gaioiga o le ae faʻaogaina meaaʻoga nei:

  1. Toaga o le gaoi i se tulimanu o 90 tikeri ina ia mafai ai ona faia se gutu.
  2. Schellers.
  3. Utupoto mai le faʻamalosia sima, taimi e aunoa ma se fale fou fou e le mafai ona faia.
  4. Uafu.
  5. Laina.
  6. Bulgarian.
  7. Stoned Hammer i le le fiafia.
  8. Mineral fulufulu.
  9. Faapipiiina o Aam.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le faʻamalama: vaega

Mea faigaluega mo le faʻapipiʻi faitotoa.

Afai o le pa o le pamu, ona ova atu lea o fausaga e tatau ona faʻasaʻoina e ala i le faʻaaogaina o mea uumi i luga o le atoa fale atoa. E tele ina faia le faitotoʻa o loʻo faia i le taʻavale vaega o loʻo taofia ai ni fasi mamafa. Mo se mataupu faapea, e tatau ai ona faaaoga umu mo le faʻatumauina o fale o le lumanaʻi. Afai o loʻo e nofo i totonu o se fale mautotogi, ona tatau lea ona e vaʻaia lelei le le fiafia o tagata nofoia ma faʻapitoa faʻatagaina.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ma fai ni togafiti faʻataʻavale i totonu o le faletaavale

Muamua, ae uma loa ona e aveese le faʻamalama, e tatau ona e aveese le vasega laititi. Afai e faia i piliki, e talepe se tadgethadhammer. Afai o loʻo avea ma tagata uamea o loʻo auai i ai, o loʻo aveʻesea ai i se ata. O oloa na faia o Mymwall o loʻo 'alo i vaega, o le fao e taunuʻu muamua.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se jumper e ala i le suia o tapulaʻa o le amataga?

E masani lava o mataʻupu laiti o loʻo faʻaalu mai i le itu laititi e oʻo mai i le isi itu, lea e sili atu ona faʻalauteleina. O nisi taimi ina ia mafai ai ona fai le faitotoʻa, e tatau ona gagau le puipui o le tele o vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, piliki. Ona tupu lea o le faʻamalosia i tulaga e lua: i le lagolago o galuega ma piliki. E faigata tele ona faatino lenei galuega oe lava, e masani lava ona faatau e ulu ulu. Ae mafai ona faia i o latou lava lima.

E tele ituaiga o jumpenties:

  1. Pusa i luga o le lagolago masani.
  2. Oti i luga o loʻo i luga o le faʻapitoa o le masoa mai luga.
  3. Potu fesoasoani boundwught.
  4. Nofoaga faʻapitoa i totonu o fata mo le tele o avega, faʻasino atu o le ola.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le faʻamalama: vaega

Ata o le faʻapipiʻiina o utupoto ma jumpers mo le punitia i le puipui.

E faalagolago i le potu o le ai ai se faitotoʻa o lumanaʻi, ma e aoga le amata. Mo le feagai, o le mauga e tupu e ala i se tulimanu. E tatau ona sili atu nai lo 80 mm. Faʻalelei ina ia e le o vaʻaia i le faʻatatauina o le ex-faamalama tatalaina. Pe a faʻaletonu, ia mautinoa e tumau le faʻatusatusaina o le tapulaʻa ma sili atu pei ona iai. O le tulimanu e tatau ona faʻapipiʻi malosi e tusa ai ma le itu o le 1/4 faamalama o 50 mm.

E i ai 2 ituaiga oloa, fuafua i le latou faʻapipiʻiina i le muamua tatalaina o le faamalama. O nisi taimi o le jumper ua liligi ifo i luga, ma e tupu lona mea e pipii mulimuli ane mulimuli ane. E sili atu ona faigofie i le fausiaina o le muamua ituaiga, e taugofie foi. Lenei o le a mafai ai ona ulufale i le tau o le faitotoʻa i le paketi e aunoa ma le tau, aua e le manaʻomia le faʻaoʻomiaʻi o le mamanu.

Ia faia nei se mea faigaluega e faʻaaoga ai le 20 mm laʻau pa i le mafiafia. Faʻafesoʻotaʻi i latou i le faʻaaogaina o fao. E faʻavae le aofaʻi o laupapa faʻapipiʻi i luga o tamai laupapa o le afi o le afi, ma luga - fesoʻotaʻiga. O le vaega lona lua o le tuʻituʻi lea i lalo o le faʻavae o laupapa e le tagata lava ia.

Mataupu i luga o le autu: cross-chroxidery coats: cuts Peretania, o le taualuga, redhead ma uliuli ata, ata o le lupe paie pusi

Faaumaina vaega o galuega

Armature tatau ona fesoʻotaʻi ma filo uaea. I lea tulaga, e mafai e le au malaga ona faia e aunoa ma le una. Ma mo le malosi, faʻaaoga tupou tua, e faʻapea ona latou maua foʻi i le saʻo.

E taua le faʻamautinoaina o le tui o le faitotoʻa i le avanoa o loʻo tuʻua e le tausamiga ma le ita. O le galuega lelei o le a tautua ai minerale wolick mafiafia o le 1 dm. Ma i luga o le a i ai se vaega o sima.

Na alu le faamalama i le auala, o lea o le puipuiga mai le malulu e tatau ona maualuga ma pe a toe ola.

O le Baol vaega o le taʻoto o le piliki, ona vili ai lea o le mauga o le vaʻa ina ia aua le ulufale i le ata i le faitotoʻa. O le asō e mafai ona ave le polysstyrene fom 3 cm mafiafia mo le teʻena.

Le saunia o se simasama i le Faatuina o le Faitotoa, E te manaomiaina le oneone, sima, lulu ma °. Sasaa sima ma le faamalosia. E faia lenei mea, ifo i lalo i le fofo. A uma lena, o le aso e masani ona faʻatalitali, ona aveese lea o le galuega.

Manatua o le tulaga o le faamalama e mafai ona tumau le valiina po o le sili atu o le sipi. Le isi oʻo atu le taimi e faʻapipiʻi ai le totonu o le faitotoʻa nai lo le faʻamalama. Fao ma le ola o le tino. Ae i le taimi muamua, fuaina le tulaga ina ia tutusa mea uma. Uma le le aoga avanoa faatumu i le foam mo le nanaina.

O lea la, afai e te lelava i le tino o se fale mautotogi pe o lona aiga, ona e avea lea ma suiga. Faʻalagolago i le Faʻalapotopotoga, o nisi masini fausiaina e faigofie ona ausia e aunoa ma se fesoasoani.

Faitau atili