O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Anonim

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Faʻafefea ona piki i luga meafale mo se tama talavou? A oʻo mai le faʻaliliuga lona matua, o tamaiti e aliali mai i la latou lava avanoa.

Ma le isi, latou suia o latou tofo i luga o le faafeagai. Faʻalauiloa ma mea e fiafia iai e pasia le toe mafaufau. Ma o le mea na ou fiafia i ai, ua amata ona faalumaina. E ui i lea, talu ai latou manatu ia i latou lava o tagata matutua atoatoa!

E talitonu o le matua talavou e amata i 14-15 tausaga le matua pe a tupu le paolo. E le tatau ona malamalama e leʻo se tamaititi lea, ae o loʻu talavou, toetoe o talavou, ma o lea ua tatau ai ona suia sima i lona potu. E tutusa le fuainumera i le potu, ae o le, lea, e moni lava, meaafale.

Faʻafefea ona agaʻi atu i le mamanu o se tama talavou?

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Tatou talanoa e uiga i le auala e puʻe ai le meaafale mo se potu o le tama talavou e le gata i le mafanafana ma le paie, ae lelei foi. O lea na sopoia e lau tama le isi taimi, na avea ai o ia ma tagata matua.

E toatele ua suia galuega ma mea fiafia. Talanoa amata ona faafouina atoa le meaafale i totonu o latou potu. E tusa o le mea lea ua tatou talanoa.

Ina ia mafai ona teu le potu pe a maeʻa le faʻaleleia o meaafale, ua sili atu le sili atu ona aoga, e manaʻomia le iloa o manaʻoga o lau tama.

Aua le taumafai mo suʻesuʻega eseese ma ni mea muamua o loʻo fuafuaina. Mo se tamaititi e laitiiti, e le manaia i taimi uma lenei. Taumafai e filifili lau tama e pei o lau tama, ae le o oe lava ia.

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

E aoga le fai atu o le toʻatele o talavou ua manatu o se mea atofaina masani, pe a iai le tele o malutaga ma loka:

  • o le mea e mafai ona e nana ai ou tisiketi, tuu se komepiuta po o se komepiuta, tuu le telefoni;
  • lea e mafai ona e aveese au mea totino ma lavalava ina ia le maua ai le mata;
  • Ma e le masiasi ai i le aumai uo, malolo ma fai lau mea e te fiafia iai ma aʻoaʻo lesona.

Ina ia mafai ona filifili mai le filifiliga o meaafale mo le potu o lau tama, aua le faia se mea sese, faitau lelei le fiafia o le tamaititi o lona fiafia ma lona fiafia tele.

Mataupu i luga o le autu: Patent Patterns ma le Bloding Manao: ma le faʻamatalaga, polokalame ma vitio

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fiafia i le taʻaloga, e tatau ona e faʻaalia le nofoaga mo le simulator poʻo le itiiti ifo mo le taʻaloga taʻaloga. O le a le sili atu le poto, aua o tama e sili atu feaveaʻi ma latou manaʻomia le faʻaaluina o le sami o le malosi o le malosi, ma o le mea lea e faʻamalosia ai le i le va o lesona poʻo taʻaloga.

Fuafua i le tele ma o mea e manaʻomia e te manaʻomia e pikiina ma moe meaʻai mo le tama tama tama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se laʻititi fua eria o le potu, pe pe i ai lava o soʻo se kamupani o uo, e le aoga le faʻatauina o se moega. E mafai ona e gauai atu i totonu o ia potu moe o le lautele, pei o se sofa moe, nofoa moe pe sofa. O le filifiliga lelei e mafai ona avea ma meafale modular poʻo, pe a fai o le ogatotonu o le umi e mafai ai e se moega.

Isi taimi

I le tulaga o loʻo le tatau ona e faʻamalamalamaina se potu ese, e mafai ona e fatuina se tasi tulimanu e faʻaaoga ai meaafale mo lenei. Aemaise lava talu mai aso taua meafale e mafai ai ona e faia. O loʻo maua mai i fafo le uluaʻi mamanu, lea e fetaui ma le aotelega i totonu.

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Manatua o le filifiliga o meaafale mo se talavou laititi o se mea taua tele ma le tali mai lana sitepu. Muamua, ua e faʻaalia lou mautinoa i lou ataliʻi, faʻamanino e taua lona manatu ia te oe.

Lona lua, na te maua le avanoa e faʻaali ai o ia lava, ma sili ona taua - o le a fesoasoani e fausia le fesoʻotaʻiga ma le tamaititi i se vaitau e sili atu.

Manatua o talavou talavou e le gata o lagona le mautonu. E le faʻapea foi o musika masani masani, ata, saili mo lagona fou.

Faʻafesoʻotaʻiga ma tupulaga, muamua alofa ma poto masani, e le taʻua le fiafia ma suʻesuʻe. Mo se talavou, e matua lava moomia le i ai o se nofoaga na mafai ona tuuina atu ia te Ia lava, mafaufau ma miti.

E taua tele le manatuaina e i ai le tulaga o le tamaʻitaʻi e vave lava ona alualu i luma, faʻatasi ma ia ma mea e fiafia ai. Atonu e tatau ona e suia meaafale, ma o lea, o loʻo mamanuina o le potu, e taua tele ona alaala i tulaga lautele.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i luga o le Eglomiz i le metotia o decoputige ma ata ma vitio

Matou te gaosia le potu o le zoming mo le tamaititi talavou ma meaafale

Filifili e faʻafou le potu poʻo le tulimanu, e aoga sau mai le tulaga o le mamanu poloketi. Faʻaaogaina meafale mo le potu talavou tama, e mafai ona e faia ni sone atoa, o isi o le a faʻaaoga e tusa ai ma lau faʻatonuga fuafuaina. O le a faʻatagaina oe e le gata ia te oe, ae faʻapea foʻi ona faʻaalia ai se meafaitino i le tamaititi. O ia teteʻa o le a fesoasoani i le faʻaaogaina le faʻaaogaina atoa avanoa avanoa avanoa.

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Mafaufau pe faʻapefea ona mafai ona tufa atu le potu potu. Ina ia mafai ona faʻatulaga lelei mea uma, e tatau ona e iloa tapulaʻa o lau tama talavou tama, lona maualuga ma le mamafa. Mafaufau poʻo fea o le a nofo lelei ai le moe, amanauaʻi le tele o le potu.

O le moega o le fasi meaaʻo lea o meaafale, o loʻo manatu o le faʻavae o le faʻavaeina o le ata o moe o le potu poʻo le tulimanu. Nai lo le moega, e mafai ona e faʻaogaina se ie moe, o le nofoa moega poʻo sofa.

Afai na e tu i luga o le moega, ona e mauaina lea o se masini orthopedic Hoodars, faʻafetai ia o le a mafai e le tuputupu aʻe o le a malolo o le a malolo. O le moega o manu e tele, mai le sapatic, e povi. E mafai ona e faʻaogaina le poto masani, mauaina le lata mai ma le mafanafana o tagata.

A o se nofoaga faigaluega, o se nofoaga e latalata i ai, e mafai ai ona faia ni tulaga e sili ona fiafia iai i le tama talavou.

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

Afai e iai se avanoa se tamaititi, e mafai ai ona faʻaosofia nei maʻa poʻo mautotogi, e mafai ai ona e tuʻuina ipu ipu, tautau pe tuu se faʻavaʻa ma palapala. Afai o le tama o loʻo galue i le faʻataʻitaʻiga, ona e mafai ai lea ona e faʻapipiʻiina ana sauni e faia-faia.

E mafai ona e faʻaogaina se tusi tusitusi poʻo se komipiuta komipiuta i totonu o le potu. A iai se avanoa, ona e i ai pea i le latalata i le faamalama ina ia tele ai le malamalamaʻaga. I lea ma le mataupu, e tatau ai ona mafaufau totoʻa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e le tamaititi le laptop, ona e le aoga foʻi foi sona aoga o se laulau. Ua lava le laulau tusitusi. Ma afai e i ai se komipiuta a le tagata lava ia, e mafai ona faʻatau se laulau komipiuta o le a suia ai le tusia. Mo le faigofie o le teuina o tusi suʻesuʻe, tisiki ma tusi, tusi tusi e mafai ona e faʻatauina se ofutino poʻo se fata.

Tusitusiga i luga o le autu: O mea e fai ma ata o loʻo i ai ma ni mea faʻapitoa: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Pei o le tele o tamaiti, ae le o talavou uma e fiafia e fai le mama ma le poloaiga. Ma o lenei e mafai ona fesoasoani i le tele o kapuneta uma. Mo le teuina o aitema a le tagata lava ia, o le Kapeneta ma faitotoʻa o loʻo fetaui lelei. E mafai ona teuteu ma se uluai talavou mamanu mo le filifiliga o le talavou e laititi lava o ia.

O le a le meaafale e manaʻomia i se tamaititi talavou laititi?

O le kapeneta e tatau ona i ai le 'auʻai ma tele tele mo le faia o se toʻatele o mea eseese. Afai o foliga o le potu o le a faʻatagaina oe e tuu se kapoti i se nichh, ona sefe lea o le avanoa avanoa.

Afai e le tele sikuea, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina le tele o le puipui o le puipui o se metotia talafeagai. E mafai ona latou faʻapupulaina ma tulimanu.

O le filifiliga o fata i luga aʻe o le faitotoʻa pito i luma e talafeagai. Ma le teuina o mea laiti i totonu o le totonu, o le potu o le a fetaui ma le fatafata.

O le faʻamafanafanaga i totonu o le potu e fausia e faʻaaoga ai le nofoa o loʻo ufiufi i se tulimanu o loʻo aofia ai. Nofoa faaonaponei mo se taimi umi na alu ai le au masani. O nei mea e mafai ona faʻamaloloina, cuvid, malie pole pole o taimi poʻo nofoa.

Suiga i le masani ai

O le faʻateleina o le tino e manaʻomia ai le meaafale fetaui lelei ma tapulaʻa, o lona uiga o meaafau, e mafai ona sui le modular tasi. O le a se mea e tali ese mai le masani ai? Faafetai i ona uiga tetele, e faigofie ona faatinoina, ma fetuunai i le tuputupu ae o le tamaititi.

O meafale mo le moramiaina e aofia ai le tele o vaega, lea e tutusa ma se foliga tele. O ona vaega e faigofie ona faʻaopopo i se ituaiga foliga ma tele o meaafale. E mafai ona e filifilia se faʻatonuga talafeagai mo faʻatonuga poʻo le feutagai ma pule i le faleoloa.

O le tau gafatia o le tau o le a faʻatagaina e liliu se potu poʻo se tulimanu a le tagata lava ia i le fale ma faʻalelei, ma o le a faʻatupuina le tele o le potu. O le lanu Gamma o le a maua ai le avanoa e ulufale ai ma le faaeteete i ai mea i le mamanu o le potu.

O meaafale mo se tamaititi o le talavou e tatau ona mafanafana ma aoga.

Filifili naʻo le Multiffanonal, faʻataga e faʻaaoga ma maeʻa le iʻuga o le talavou. Masalo mo lenei mafuaʻaga o le sili sili ona lelei o le modular, faigofie ona faʻaliliuina meafale.

E le gata i lea, e ese mai i le uluaʻi foliga, e le gata ua naʻo le mea, ae o lau tupe.

Faitau atili