Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

Anonim

E mafai ona taʻotoina se linoleum i luga o le sili e aunoa ma le tele o taumafaiga, ae o le laufanua o le fola e tatau ona faʻapea foi ma le taimi e le malaia ai. E mafai ona e fesoʻotaʻi i le laupapa laupapa faʻaaoga i le palu poʻo le maualuga o le tino, ae o lenei metotia o le a tele taimi ma faʻafitauli o le a maua ai le maualuga-lelei luga.

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

Linoleum o loʻo ia faʻaaogaina polokalame i luga o le funeula.

Vave ma e masani ona le mafai ona ofi atu i le fola laupapa ma le fesoasoani a masani plywood. E mafai ona faataatia le anoa i le sima o tagi, ma luga o peni. O lenei metotia o le a faʻatagaina e maua ai se atoatoa mafolafola ma le maualuga-lelei luga, o le lumanaʻi mafai ona faigofie ona faʻaoʻo pe o se isi fola.

O meatotino autu o Plywood

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

O le mafiafia o Plywood i lalo o Linoleum e tatau ona le itiiti ifo ile 12 mm.

O le Plywood o loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi le tele o vaega o laʻau manifinifi. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e avea e le gata le fola, ae o isi foi ituu. O se mea masani siosiomaga e faauo e mafai ona tautua mo se taimi umi. O le laufanua o Plywood e lamolemole ma lamolemole, mafai ona faʻamanuiaina i le vevela o le vevela i totonu o le potu.

A faʻaaoga le fola Plywood, o le avega e pa'ū i luga o le laupepa atoa, e taofia ai le spration o le laualuga. Plywood laupepa latalata le tasi ma le isi, e le faʻatagaina ai rodents poʻo le iniseti e tuiina. Afai e tatau ai, o laupepa palu e mafai ona faigofie ona suia. Plywood i lalo o le linoleum o le a faʻateleina ai le vevela ma le faʻamalosi o le fola.

Filifilia ma Saunia o Pitwood

E manaʻomia e le BAneur mo Linisum e tatau ona filifilia e le sili atu e le maua ni mea le lelei o tagata. Plywood mafiafia e tatau ona le itiiti ifo i le 20 mm. E manaʻomia tele le laumei o Plywood o le Gisture - Dinisty ma togafitia ma le Antifoung Antistotics. Afai na e mauaina ni mea mataina, ia mautinoa ia maua le vevela o ie i la latou lava olitfa poʻo le susu-faʻasaʻi o le veso.

Mataupu oi luga o le autu: laufanua o le ata o se tamai taumafanafana fale (20 ata)

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

Plywood card stiveting stacme.

Mo le faigofie, pe a taoto, plywood pepa ua tipiina i sikuea faavae e faavae i luga o le tele o lou potu. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa pe faʻatau ni sikuea. Ona tuʻuina lea o sikuea i luga o le fola e aunoa ma le faʻasaʻoina e ofi i le lapoʻa ma numera. I luma o lena mea, matou te aveesea le tuai o le augutu ma lapisi i luga o le fola. Faigofie ma se fetuʻutuʻu e faʻaaoga se piliki pa tuʻutuʻuga faʻavae e faʻateleina ai le malosi o le malosi. Ia mautinoa e tuʻua le avanoa faʻapitoa i lalo o puipui o le 2 cm ma i le va o sikuea e oʻo i le 0.5 cm ina ia le o le faʻalauteleina i le va o le plywode.

Faʻafefea ona faʻauia se foliga i luga o le sima faʻafefe?

Muamua e tatau ona e siaki le afa afa. O le maualuga o le pagatasi mafai ona sili atu 2 mm. Ona o lea o le aogā i lo ma sauniaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uila moli, o lapisi uma ma le pefu ua aveese, ua malosi le potu, ma o lo o fufuluina ma vai mafanafana. Ina ua maeʻa mago, e te manaʻomia se sima faʻapipiʻi ufiufi i se manifinifi manifinifi o binumen varnish poʻo le punou.

I le lelei atoatoa e tatau ai, pe a uma le mago, e manaʻomia le tuʻuina o se ata manifinifi. O lo o paʻia ma sina vevesi, o loʻo iai i luga o le pito ma faʻailoga faʻapitoa. Ina ua uma ona faʻaosofia le faʻapipiʻi, e mafai ona e amata amataina plywood.

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

Ata 1. O pepa fetaui uma e faitau numera e tusa ai ma le polokalame o le latou nofoaga.

Muamua saunia le sikuea tutusa. A maeʻa lena, e tatau ona e tuʻuina le palu i le ata tusiata. O le mea lena, e le o le muina i luga o le fola, ae na o le ala e te manaʻo e vaʻai i ai i le lumanaʻi (Ata 1). I le taimi lava e tasi, aua le galo o le sikuea e tatau ona faʻataʻavaleina ma le auvae i luga.

Ina ua uma ona numera, e mafai ona e faia le taimi mulimuli. O le filifiliga sili ona lelei o le fusiina o le plywod ma le fesoasoani o le "faogi uila" poʻo se faʻailoga faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe. E mafai ona e faʻaaogaina le le fiafia. Ae o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tagata lava ia i lenei mataupu e le manaʻomia. Ina ua uma ona saito le fola i lalo o le linoleum ua sauni!

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia le ea i totonu o le uamea faletaavale

Faʻafefea ona tuʻu se foliga i luga o le laupapa laupapa?

O le taoto o Plywood i luga o le pito o le laupapa laupapa i lalo o le linouum e tutusa lava ma le faiga o le taoto i luga o le sima. Ae o lea e iai ni maaleale e manaʻomia le matauina o loʻo i ai i le lumanaʻi e le o le mautonu le ta piano ma malamalama mo se taimi umi. Ae le i galue, ia mautinoa e def decinging le potu.

Muamua e tatau ona e suia na laupapa laupapa ua le talafeagai. Ina ua maeʻa, ua siaki le laualuga ma ala i luga o le samala i le plattums. Faatasi ai ma le fesoasoani a le moli o moli moli, ua tatala mai le fola mai le efuefu, ma fufulu lelei.

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le foloa i lalo o le lunoleum fauna?

Tapunia e taʻoto Plywood i luga o le sima faʻafefe.

E taua tele le faʻatali mo se faʻamagoina atoa o le fola. O lea la, e fautuaina i le ovalaloina o le ata mo se aso e siaki ai le maualuga o le le sului. I le leai o se faʻamalologa, pe a maeʻa le aveʻesea, e mafai ona e amata i le isi laasaga o galuega, o loʻo ufitia ai le laualuga i le amataga. Afai e i ai se faamaʻimau, e tatau ona e mago le fola i le taimi nei. Mo lenei faamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina le masani masani ai pe tuu le vevela i totonu o le potu. Ae aua le tuua le masini aofia ai i le taimi o lou le aiga. Ina ua maeʻa uma, mago le laʻau e matua manaia lava.

I le tusa o le lua aso talu ona maeʻa le faʻaaogaina o le Primer ma le faʻaiuga o le faʻamago o le laufanua, e mafai ona e amata faʻavaveina le Plywood. Mo lenei, o laupepa ua toe tipiina i sikuea, faʻapea foi ma le taimi o loʻo latou faʻataʻapeʻape ai sima, pe a uma ona saisaitia i le ata tusia. Ia mautinoa lelei le fua e faʻaaloalogia avanoa.

O le Mauga o loʻo faia i luga o le Bustide pe o loʻo i luga o le faʻaoʻoina o le tagata. E sili atu le tuʻufaʻatasia o nei auala e lua. O pulou o tagata lava ia-fetu e tatau ona saogalemu. Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le faʻatinoga o le plywood o loʻo faʻamamaina o le pefu ma ua ufiufi i se manifinifi vaega o varnish mo fafie. O lenei e mafai ona e faia le saogalemu le linoum i luga o Fana!

O lea, o lenei ua e masani i le faʻavae o le Plywood ma le sili atu o lona faʻaemu i lalo o linouum i luga o le sima faʻapipiʻi, ma luga o le laupapa laupapa.

Afai e te mulimuli i nei tulafono faavae, ona afea lea o le faʻataotoina o se fola linoum, o le fola o le a le aumaia ai sau faʻafitauli. Ma o le potu e foliga o le a aliali mai i se lagona matauina o le mafanafana ma le mafanafana.

Mataupu i luga o le autu: The Writt TIPS - O le a le mea e sili ona filifilia Linoleum

Faitau atili