Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Anonim

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

E latiina le filifilia o fale o manu ma fale o fale ma fale o manu felelei o le nofoaga malupuipuia, ma oso i le fola.

Tuuina atu o le eco-faauo fola avea ma sili ona lauiloa, o le fesili o le faʻapipiʻiina o se fola mafanafana i lalo o le laupapa i luga o le laupapa laupapa e sili ona aoga.

O le a tatou malamalama i mea faʻapitoa o le faʻagaioiga o le gatete o le gaoia o le vevela ma mafaufau poʻo le a le ituaiga o vevela e sili atu le mauga i luga o le laupapa laupapa.

Laʻau Faʻapitoa

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Afai o le mafanafana o fola o loʻo faaputuputu i luga o le laupapa laupapa, o le faʻauma o le tatau ona lalagaina

O loʻo i ai se laupapa laupapa o se faʻavae i lalo o le malosi o le fola fola, e aoga i le mafaufauina o meatotino a lenei mea: fesoʻotaʻi, o se tamaʻi o le pa.

I le taimi lava e tasi, o le tala fou o le laupapa fola e taʻalo e le gata ona o suiga o le ulaula poʻo le vevela, peitaʻi ona mafua ai le faʻagasologa o le agafesootai.

I se tulaga ma se laupapa laupapa, o le filifilia o le faʻamanatuina o faiga faʻatapulaʻaina. I lea tulaga, e faigata ona faʻaaoga fuafuaga, pe a faʻapipiʻi ia se mea sili ona manaʻomia mo se sima o loʻo iai. A faʻapipiʻi folanu mafanafana i luga o se laupapa laupapa, masalo naʻo le komiti faʻataʻitaʻi o le a talafeagai lelei o le maeʻa o le fetaui.

O le maʻitaga paʻu mai le vevela, mo Linoleum, e manaʻomia tele le faʻavae, ma le taʻe e tatau ona taulaʻi atu i luga o le sima kelu. O le faʻagasologa o le lalaga o le laʻau o le ata e matua ese lava mai le faʻapipiʻi i luga o le sima o le sima.

Fanua faavae o le fafie

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

O le faʻamafanafana o elemene e faʻapipiʻiina na o nofoaga na e leai ni meaafale

A galulue ma mea masani e tupu, e masani lava ona tatau ona amanaia itu nei:

  • Le tulaga o le le fiafia i totonu o le potu;
  • Tulaga tulaga;
  • Uiga o tagata uma o le faaumaina o mea.

A uma ona siaki le tulaga o le laupapa laupapa ma ia mautinoa e sologa lelei, ae leai ni suiga i tausaga o le vaitausaga, e aoga le tusia o se ata o le vevela tele. Lenei ua faia ina ia mafai ai ona faʻaaoga le fola o le fola o le tino e mafai ai:

  1. O elemene o le faʻatulagaina e le tatau ona amataina meaafale, o tagata fautuaina faʻapitoa i le va o le popo ma meaafale o le 0.1 m.
  2. O le Pule Faatonu o le Feusuaiga Seating System e tatau ona alu ese mai masini mu.
  3. I le tulaga o se ata i le ata, o le ata o le a fesoasoani ia faʻasaʻoina saʻo le aofaʻi o mea e manaʻomia e faʻatau ai.

Mataupu i luga o le autu: shrubs mo fale ola

Tekonolosi Sauniga Tekinolosi

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Afai o le lags lig, ona e tatau lea ona e taoto fou

Saunia le fola laupapa ma ou lava lima, e aoga tele ile faiga ma mea o le susu mo le milotoga.

Ina ia puipuia le faʻavae o le parocondentete i totonu o le keke o le fola, e fautuaina le faʻaaogaina o ata tifaga o le ituaiga membrane.

Afai o laupapa o le fale tuai o loʻo vete, e tatau ona le suia. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le siakiina o le tafailagi o le fola. Afai o le tulaga o fetuʻutuʻu, o le faʻavae autu ua fautuaina e siitia pe sui ni mea fou. Fou o fusi mo le fola e tatau ona togafitia ma le puipuiga puipuiga, Priving Seaprotud ma le togi o afi.

A o le i faia laupapa, i le itiiti ifo i le vaiaso o le itiiti ifo i le vaiaso e tatau ona faʻaaogaina. O le lelei o le lelei o mea i luma o le fola e le tatau ona sili atu ile 18%.

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

I luga o le laupapa, e manaʻomia i le mea o le Hydro ma le Hermal Custores, Medinezed i luga. O le a fesoasoani lea ia aloese mai le vevela sulugatiti ma le siʻitia o le vevela fesiitai.

O ata tifaga ua tuʻuina mai i luga o le moli, o loʻo fusi ai le au ma le fauina o sikola. O le Laminan fola e tatau ona feaveaʻi, o loʻo felelei i luga o le puipui i luga o le puipui, lea e taofia ai e le lipine libbon.

O le faʻavae ua saunia e faʻaputuputu e ala i le faiga o feusuaʻiga I le taimi e iai 3 ituaiga o faiga:

  • vai;
  • eletise;
  • maualalo.

Ia amanaia le mea moni o le a i lalo o le faʻatulagaina o le faʻamaliega, lea e aofia ai le faʻalauteleina pe a vevela, o le folasaga, e manaʻomia le tuua o le foloa i le va o le fola ma le puipui i le va o le fola ma le puipui i le va o le fola ma le puipui e tapunia ai le fola i le va o le fola ma le puipui i le va o le fola ma le puipui i le va o le fola ma le puipui i le va o le fola.

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Tusa lava poʻo le a le filifiliga o le faiga o faiga, e aloese ai mai isi laminare o loʻo tafe mai, o ata uma o loʻo tuʻuina i le atoa itu o le potu, ae le gata i le fola o le fola mafanafana.

O le fola o le fola e faaputuputu i luga o le ata o le ata. Faʻamolemole ia matau o le lauiloa faʻailoga e tatau ona avea ma se aikona faʻailoa le avanoa o se masini o fola sili.

Faatusatusa le lelei ma le le fiafia o faiga uma

Ituaiga o mafanafana folaMamalule atoatoa
Vaisaogalemu;

Le Fiafia;

Paketi faʻaoga.

lavelave o le faapipiiina;

le manaʻomia mo se sima faʻapipiʻi masini;

Le lavelave ma tau o le toe faaleleia i le taimi o le faaleagaina o le paipa.

Eletisetumau; faigofie o le faʻapipiʻiina ma le tausiga; Le mafai ona faʻapipiʻi ma pulea le vevela i totonu.maualuga tau;

O le ono mafai ona tupu, mafua ai le itiiti ifo, puʻupuʻu matagaluega.

IR atale faamaoni ma le tumau;

faigofie ma faigofie o le faʻapipiʻiina;

Faaitiitia le puleaina o le mana.

maualuga tau;

le fiafia o le susu;

Le manaʻomia mo se masini o le atoatoa tulaga faʻavae faʻavae pe a faʻapipiʻiina.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o panels mo faitotoa mai le MDF: penefiti ma foliga

Ina ua uma ona filifilia le system, le fola mafanafana i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o le galuega sauniuni i Hydro ma le malosi o le vevela o ia lava. O le tekonolosi o galuega e fuafua i le ituaiga o faiga filifilia.

Masini i le ata tifaga

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Tuu ata tifaga i lalo o le apamemea apamemea

A o le i amataina le galuega i le fola o le fola o le ata tifaga, tusi se fuafuaga mo le tipiina o mea e ala i le taulimaina o le nofoaga ma le faʻapipiʻi o le hermostat.

Faʻasalalau le ata i luga o le vevela o le maualuga o le 'apamemea paʻu i lalo, faʻafesoʻotaʻi le pads agai i le hermomot. Faʻafesoʻotaʻi uma fesoʻotaʻiga ma teu i latou uma e Herptut, o loʻo faʻataʻitaʻi le faiga.

I le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le siaki o soʻo se nofoaga taʻitasi. Sailia o se faʻafitauli, e tatau ona e faia le fesoʻotaʻiga pe sui le ata.

O le faʻaaogaina o itupa o le itupa o loʻo fautuaina i le eleele: Metalling Scotch ma Diagonal o loʻo ata lea, o le iʻuga o loʻo fesoʻotaʻi i le uaea o le eleele.

O lenei faʻafaigofie taualumaga e mafai ona sefeina lau meatotino i le faʻaititia o le lamatia o le afi i le itiiti ifo.

Masini eletise

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

A o le uafu fola o le mea faigaluega, o le faʻamafanafana o elemene ua tuu i luga o le mauga grid

E i ai le tekonolosi e mafai ai ona e pa o le eletise mafanafana i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa e aunoa ma le sima.

Ina ua uma ona faʻataʻaia le fale talimalo ma le faʻapipiʻiina o le lag i luga o le ata o le fola e faʻasaʻo ai le mauga uamea mesh, lea ua faʻasaʻo ai le uaea.

E tuu i le aupito i luga o le lag, o loʻo vaʻaia ai nofoaga o le mea taua. Ona faia lea o pu i totonu o le laupapa i totonu o le uaea o le uaea. E le gata i lea, o le uaea o loʻo faʻapipiʻi i le grid ma le fesoasoani o palasitika. O le vevela o le vevela o loʻo faʻapipiʻiina i le avanoa i le va o laina, ma o le faʻamoe o loʻo alu i luga o le puipui.

Pe a fai o se faiga, e tatau ona faʻapipiʻi le lasi i le laʻasaga laititi. O le maualuga o le pa e tatau ona le itiiti ifo i le 4 cm o le mamao i le va o le cable ma le laminate o le itiiti ifo ma le 3 cm.

E taua le matauina o nei faapipiiina o se taimi-aluga o se gaioiga, ma le lelei o le system ma se masini e maualalo tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau se ata e aunoa ma se faʻatafunaina o le puipui

Vai fufulu i lalo o le laumua

Mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

O le tulaga faʻapitoa o le faʻamafanafana o le vai, o le ata maimoa lea e puʻeina i luga o le fola folasaga, ona tagofia lea o le au vaʻa, o loʻo tapunia le auvaa i le va o mea faʻatau. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o le fola mafanafana i lalo o le laminate pulou, vaʻai lenei vitio:

O potu 'aina i lalo o le ogalaau o lo o tuliloaina i laina. Ae o loʻo tuʻuina atu i le mamao o le 2 cm mai le tasi ma le isi. I luga o le pito tumau foi se avanoa mo le liliu le paipa. O avanoa i le va o au apoapoaiga o loʻo faataape ma le faʻapitoa talaaga, i totonu o tina o loʻo tuʻuina atu ai paipa o le vai. Nai lo le faʻaalia, e mafai ona e faʻaogaina le Alumininum mo se mafiafia o le itiiti ifo i le 5 mm, faʻamautuina i luga o laupapa faʻaaogaina o le fau fale. Ina ua maeʻa ona faʻataʻitaʻi le fesoʻotaʻiga o le System.

Faitau atili