Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Anonim

I loʻu tagata lava ia, o aʻu, faʻatasi ai ma fausaga o mdf, sa fetaui mo le umi lava o taimi, i na aso na "faapaiaina ona amanaʻia le ata o lenei faʻapuʻupuʻu. Talu mai lena taimi, e leai se mea ua faia se mea mo le toe fausiaina, ma o lenei mea ou te l ¯ e lē fiafia lava.

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faitotoa Fafo

Na oo mai foʻi i le taimi foʻi na oʻo atu ai le manatu i le 'oloa o tali atu, o le manatu muamua e tusa ma MDF panels.

Aisea MDF

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

I fafo o faitotoa

E i ai le tolu tulaga autu e filifilia ma faʻatatauga o mea lilo i totonu o mea, ma o leneigaiga popolega, ae le naʻo le faitotoʻa, ae faʻapea foʻi ma le fausiaina lautele.

  1. Tau-lelei fua faatatau.
  2. Faigofie ma faigofie i le faʻapipiʻiina.
  3. Oorior Andethetics.

E tali uma panee MDF i uiga uma o ata o loʻo auiliili ai, e faʻafiafiaina ia i latou faʻapitoa ma tagata faʻatau.

I le aua neʻi galo, o le a ou avatua ni lisi laiti ma le lelei o lagona e le lelei i totonu o lenei mea.

Faaopoopoga o le MDF.

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faauma le faitotoa faitotoa faitotoa

  • O le tau maualalo e le gata ia i latou lava, ae o le toe faaleleia uma o tulaga latou te faaaogaina e tala ai uma vaega.
  • Faigofie le faʻapipiʻiina, o le mea e mafai ona gaosia i ni auala se lua, o le talanoaga o le a alu i lalo ifo.
  • Foliga mai ai. O le MDF e gaosia ai ma le faʻataʻitaʻiga o laʻau masani o ituaiga eseese. O le ata lanu e sili ona lanu e mafai ona filifilia mo soo se potu mamanu.
  • O le mafiafia o le fausaga o mea e fausia ai le tele o le vevela ma le pisa, lea e sili atu ona talafeagai e faʻauma ai solo o le fola o le faitotoʻa.
  • Atoatoa siosiomaga agalelei. O le faavae o le MDF o se laupapa laupapa, e leai se leaga e le afaina ai e pei o le polysimers o loʻo faʻaaogaina o se vaega o pane.

Ae e le tatau ona e tamoe vave i le faleoloa ma faʻatau MDF Panels mo le toe faʻaleleia atoa o le fale atoa, pei o isi mea, e i ai a latou numera o latou mea ua tupu.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o loʻo coupe ma ata lolomi mo le potu lavalava

Leiloa mdf.

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faauma o le MDF discrage

  • Maualalo maualalo le tetee atu i mea leaga. Soʻo se malosi poʻo se mea mautu o loʻo tuua ai le pa puipui i luga o le vaega e le mafai ona faʻapipiʻi pe toe faʻafouina.
  • Naʻo le tasi le maosia, e ono taʻitaʻi ai i le suiga o mea uma.
  • E le fiafia le MDF i se vaega tele o le vai, ma pe a fufulu le faʻamamaina o le a tafia ai na ponaivi e aunoa ma ni faʻafitauli, ona oʻo ai lea o le seleselega atoa i lo latou faʻaumatiaga.

E pei ona vaʻaia, o le fua faatatau o uiga lelei o uiga e tutusa lava, ina ia faʻaalia le faitotoʻa mai le MDF mai le MDF, ae ou te fia fai atu - E leai ni mea lelei Lava lisi o miscuses, e masani ona sili atu nai lo le lisi o tulaga lelei.

O le fesili ua foʻia, ma o lea, e manaʻomia le manatu pe faʻafefea ona faia le maualuga-tulaga maualuga o le a le foliga "o se nofoa i luga o le povi"

Masani muamua

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Suns mo faitotoa mai le MDF

Faapipiiina i luga o le tipi. Mo lenei tatou te manaʻomia:

  • Ave le 'au ma sikulu.
  • O oe lava-tipping spews ma liwels.
  • Laupapa laupapa laupapa.
  • Roulette ma penitala.
  • O le magese naifi pe jigsaw.
  • MDF panels ma teuteu vaega i le ituaiga o tulimanu e talafeagai i lanu.
  • Olo mo puipui ma le afaina ai mo se pa laupapa.

I le taimi muamua, matou tapena faiga ma pa, ma faataunuu i latou ma le aioi, ma le tasi. E moni lava, e mafai ona oso faapipiiina lenei tulaga, ae oi ai le avanoa o loʻo amata faʻaputuputu ai i lalo o le laau, inoino amio, i le sulisuʻi lava.

Fautuaga! Ae le i faʻatauina se pa, e tatau ona e fuaina le mamao mai le faitotoʻa i le puipui. Mai lenei tele e tatau ona e toese ai le 7 mm, o le le mafiafia o le pa. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, o le "spike" vaega e mafai ona amata mo le pusa, o le a foliga lelei ma e le manaʻomia ona kelu, o le tulimanu ua faʻaopopo.

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faʻamaeʻa le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale mautotogi

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le laumua

I luga o paoa uma, e lua pa. O loʻo faʻapipiʻiina i le faletalimalo, saʻo i le puipui i le faʻateleina o le 50 cm. O le muamua timber o loʻo latalata i le faitotoʻa o le puipui ma le tulimanu o le puipui. O le avanoa i le va o taiala e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le faʻatumuina o le faʻapipiʻi o le foala.

Ina ia mafai ona faia se malifa, atonu e tatau ona e tipiina le vaega i luga, o le mea autu e le o se mea ua leva ona maligi.

O le MDF o loʻo faʻaseʻe i le maualuga ma ua faʻapipiʻi i le pu e taʻitaʻia ai ma le fesoasoani o le le-lipine pulou, o le a "malemo"

Le isi, e naʻo le faʻasaʻoina o tulimanu ma le fesoasoani a kelu ma le teuteuina o le malifa o le slopes mafai ona mafaufau atoatoa.

Manaia! O le pa lona lua, alu i le puipui ma le puipui, atonu e manifinifi muamua. I lea la, o le a alu le vaega i se tulimanu ma fausia se faʻalauteleina o le va o le aso.

Metotia o le lona lua

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faauma o le MDF discrage

Faapipiiina o panels i luga o le pito i luga. E sili atu ona faigata ona faia ni malifataʻiga, ae peitaʻi, talu ai malulu sone e masani ona toe fausia i le vaega o le faitotoʻa o ulufale mai, o lenei metotia o le a faʻalavelavea ma le faatusatusaina o le pa.

Mo ia tino, o le ai ai se tele tele o mea faigaluega ma mea, faʻapea foʻi ma se tomai i le sipuni.

Meafaigaluega

  1. Tulafono.
  2. Sparala poʻo le tiʻetiʻe.
  3. Pistol i lalo o fao fao.

Mea

  1. Faʻapipiʻi paluga.
  2. Suavai fao.
  3. Temphoge, lua fasi i luga o le solo.
  4. MDF Planels ma mea teuteu fale.

Faapipiiina

E pei o le muamua lomiga, muamua o se puipui i le tino, e le mafai ona sili atu. Le isi, matou te faʻapipiʻi ni suka o le a faʻatusatusaina le ogalaau. O lenei mafai ona faia i le suavai fao pe perlabaster fofo.

O le avanoa i le va o moli moli ma o le au faipule o latou o loʻo avea ma faʻaputuga o le vaega o le faʻapipiʻi paluga, ma le sili atu ona aveese le tulafono e fatu ai le lamolemole.

TAUA! O le vaega o Plaster e tatau ona pe tusa o le 7 mm itiiti ifo nai lo le pusa o le fale i le ogatotonu. O le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le laupepa i le pusa ma le pusa.

Faʻafefea ona fai ni malifa i totonu o le faitotoʻa mai le MDF

Faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale mautotogi

Tusitusiga i luga o le autu: samasama puipui i le umukuka

O lenei, e tatau ona faʻatagaina le pagalo ina ia faʻamatuʻu ma le matuituvale ma ua maeʻa foi e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o panela.

O loʻo faapipiiina laupapa faʻaaogaina o vai vai, o loʻo faʻaaogaina uma i luga o le alaloa lava ia ma luga o puipui. O loʻo faasala atili le vaega faʻaleaga faasaga i le laufanua ma tuu i luga o lenei tulaga mo sina taimi, pei o se tulafono, ua na o ni nai minute.

Ua sauni susu, ma e mafai ona e faʻapipiʻiina tulimanu. Uma tutusa o fulufulu manu e talafeagai pe o se isi kusi mafai ona tuʻufaʻatasia palasitika ma se pepa luga o le vaega.

Faaiuga

Pei ona vaaia, e le faigata tele ona faalelei solo. Tele filifiliga, ma MDT e naʻo se tasi o ia.

Faitau atili