Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Anonim

Ina ua uma ona faʻapipiʻi faitotoa fou, sa ou le mautonu i se fesili fou, pe faʻapefea ona fai le pa puipui o le faitotoʻa ulufale? Ou te ioe i le manatu o tagata poto faapitoa e uiga i lena e aunoa ma feesuiaiga, o le faitotoʻa, foliga faʻanoanoa ma le faʻanoanoa. Ua ou auai i le toe faʻaleleia o le faʻamalama matala ma sili atu ma le faʻatasi, ae sa sili ona faigata le mea i le faitotoʻa ma faʻavasega filifiliga e mafai ona faʻatinoina i ou lava lima. O le auala e faʻamaeʻaina ai le malifa ma le fesoasoani a le laumua na ou fiafia i ai ma o lea o le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai le lelei faitotoʻa.

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faʻamaeʻaina o le Slope Faʻatoʻi

I luga o uiga o le mea

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faʻamaeʻaina o le slopes i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa laminate

Laminare ua leva na faʻavaeina o ia o se faʻavae lelei, e faʻaaogaina mo le ofisa avanoa ma fale fale ma fale mautotogi. E faigofie ona e galue ma ia, ma o se lautele lanu pale e mafai ai e oe ona e eseese ai manatu eseese. Sa ou auai patino i ni maupuʻele i loʻu fale, ae o le auala e tuuʻese ai le faitotoʻa malitau i le fesoasoani o la lima muamua, na ou le ma e le mama.

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faaumaina o tulaga o le laminae

Laminate o se mdf pepa, o lo o ufiufi i masini teuteu. O le vaega mulimuli o le puipuia o le fetaui lelei i luga o le resin. E tatau ona silafia o meatotino a le mea e faalagolago i ai i lona ituaiga ma uiga lelei. O le lauiloa o le lauiloa e mafua mai i nei tulaga lelei:

  1. Taugofie Tau mo mea e mafai ai ona e mauaina uma le fola ma malifa, ma isi luga.
  2. O se vaaiga manaia e maeʻa faʻatasi ma isi elemene o le mamanu o le potu. E le gata i lea, e mafai ona faʻataʻitaʻia laupapa laupapa, o loʻo maua ai le nofoaga
  3. E eseʻese vasega e talanoa e uiga i le malosi ma le tagofia o le laʻau tele. O le tele o le filifiliga o lanu ma tusitusiga e mafai ai ona e maua le ulufale ulufale i faitotoa
  4. Faʻapipiʻiina o malifa atu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a le tele se taimi ma taumafaiga, o se isi tagata moni e faʻataunuʻuina uma galuega.
  5. Laei lelei le tetee. Mo se taimi umi, e le o le soloia ma le fefe i mea e feololo le mana
  6. Fuafua i le ituaiga o le susu-puipuia, ae e le fiafia lava i se tele o vai

TAUA! O le tautua o le tautua o slopes ma le faʻaaogaina lelei o le faʻaaogaina o le 10-15 tausaga, o se taimi umi, ia manatu o le puipuia o mea i fafo o le vaega o le masini.

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faʻamaeʻaina le faʻapipiʻi o le malifa mo le faitotoʻa faitotoʻa

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faaumaina o malifa

E tele auala e te fetogi ai le malifa mo faitotoa ulufale ma laumua. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e filifilia se sili atu fetaui lelei filifiliga mo oe lava - e taua tele pe a maeʻa le faʻapipiʻi ma ou lima lima. Faʻapipiʻi metotia e mafai:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a kusi, fao fiva poʻo ni fofo tutusa e talafeagai. Ae a o le i uma le ulufale faitotoa o le mea e tatau ai ona ogatasi luga. Mo nei faʻamoemoe, mamago poʻo le sima
  • O le faʻaaogaina o le mauga o loʻo sili ona faigofie o le auala e le manaʻomia ai le maualuga o le maualuga. O mea uma e mou atu pe a makaina le foom
  • O le auala sili ona faigata o le sili ona faigata mo faitotoa faitotoʻa, ae i le taimi e tasi, faʻatasi ai, e mafai ona e aveese le maualuga o le laʻasaga lamolemole. E le gata i lea, e mafai ona e faateʻaina le vevela o le vevela, o nisi taimi e tatau ai mo le faitotoʻa faitotoʻa ma tumau le vevela i totonu o le potu

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻapipiʻiina o se auala faʻatulagaina ma faʻamilo, e faʻalagolago uma lava i ou manaʻoga. Faafetai i le lautele o le filifilia o lanu, e mafai ai ona e filifilia se lapa mo soo se lanu o faitotoʻa, ae e sili le mafaufau i ai i le lanu palepao o le a aʻafia ai le foliga o le potu, faalauaʻitele. Afai e te manaʻo e taia le tulaga ma faia le faitotoʻa faitotoʻa o le tutusa lanu, ma o le isi, ona piki lea o le eseese o le a le mafai ona faʻaalia le tele o le a mafai ai ona sili atu le mafai.

Faʻamaeʻa faʻagasologa

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faaumaina le laminate o slope

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Faauma laumua

A o le i amataina le faʻapipiʻi i ou lava lima, tusa lava poʻo fea le auala e te filifilia ai, e tatau ona e saunia le laualuga. Na ou filifili o aʻu o faʻamaumau i se fofo i se fofo ma le faʻamaloloina o le fofo. O le faia o lenei mea, na ou filifili e fai ai ni maligi o le lamolemole pe a mafai. Ma:

  • Muamua lava, sa ou aau le lumelua, pe a uma ona ou tuuina le vaega o sipuni. E manaʻomia le faia i luga o se faʻailoga faʻapitoa. Ina ua mavae sina taimi, o le a mago atoa le paluga, e manaʻomia le faia o le poloketi, o se isi puipuiga faʻaopoopo i le pefu.
  • O lenei la o le tulaga sili ona taua amata amata i ai e tatau ona matua manatu mamafa i ai. I le taimi lea, tatou te faia ai le faʻailoga o le tane ma faʻasatauroina le igoa. Mo le amataga o le lamella ua tipi i le pito i luga, ona amata ai lea o itu. Mo le togi o le laʻau, o le electrolovka e talafeagai, pe a leai se mea faapena, ona faʻaaoga lea o le hacksaw. E ui lava ou te fautuaina oe e maua lenei mea faigaluega poʻo le le tumau le faʻatagaina mai le masani ai.
  • Talu ai lea sa ou i ai le tamai fafie, sa ou faapea ona ou faapea atu o ia o le a tautuaina o se kulimi mo le faapipiiina Lamellae. A o le i faitauina le Glue, faʻapipiʻi le Steding Spacers. O le a latou faia le matafaioi a tuaoi ma puipuia le gaoioi o le laminate. Ma ina ia mautinoa o le maualuga e sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai le pa i luga o elemene taʻitasi i autafa. Faʻaaoga mea laupapa ma kelu ma kulimi.
  • A o leʻi kopi le muamua lamella, faʻapipiʻi i le pito i luga ma siaki e le o pipii ai le faitotoʻa ulufale. Na o le pau lea o le mauga o le mauga e apalai i totonu o le itu i totonu o le mea, e mafai foi ona e faia le laufanua e fai ai. I le oomiina o le elemene i luga, sa ou faʻasaʻo ai ma le vali lipine - e taofia ai le faʻamamaina. Aua le soona fai le foma ma le talosaga, aua e fufula, ma le tele o le tele e mafai ona suia elemene o le malifa
  • O lea, o itu itu o loʻo faʻapipiʻiina, ma ave i totonu o le faʻailoga faʻailoga i le tulaga faʻapitoa. Lenei o le a taofia ai foliga o avanoa i nofoaga o le 'olo o le maota. Aua neʻi galo e uiga i le faʻaaogaina o le faʻatulagaina tulaga. Ma ia, e mafai ona malamalama pe o iai ni falaoa tele, ma pe o le lamita na suia ona o lona fulafula
  • A faʻapea ona faʻataʻatia uma le au paolo o mea totino, ona e mafai ai lea ona amata le faʻagasologa mulimuli. I le taimi lea, na ou tipi ese mai le sili atu ona leaga o le 'ie ma faʻapipiʻi nei avanoa. O lea, puipuia i latou mai le le lelei o faatosinaga mai fafo. Ae i luga o lenei mea, o le faapipiiina o pou e le gata, o lea la ua matagofie le vaʻaiga o le maliʻau o le folasaga i le leo o le faʻataʻoto. O le a faia le slope ua maeʻa

Tusi i luga o le autu: fetaui lelei mo le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

Faʻaogaina laminae mo le faʻaaogaina faitotoa

Dextting trim mo le faitotoa pito i luma ma laumua

O lea ua manino o le faʻamamaina o le faitotoʻa ulufale mai o le le faigata lea, ae tumau tumau faiga e manaʻomia le saʻo ma le mataala. Saʻo le vaʻai i luga o le lanu, fai le saʻo faʻailoga ma le tipi o lameu, e le mafai ona e popole i le mea e le mafai ona e galue ai. O le mea autu o le galulue ma le lelei lagona ma le mautinoa, ona toe manuia ai lea o mea uma!

Faitau atili