Ituaiga o le faʻauma i fafo

Anonim

Talu ai nei, o le faʻaumaina o le fale o le fale na faʻaliliuina i le fiafia. O lenei E leai ni faʻafitauli i le filifiliga o le fola o le fola, tagofia le taualuga ma pa puipui. O faʻaiuga sili ona lelei e mafai ona ofi ma le mafaufau i le mea e maua ai se mea teuteu faʻapitoa oloa.

O le faʻaumaina o feusuaiga o loʻo faʻatinoina pe a maeʻa galuega i luga o puipui ma faʻamalama ua uma ona maeʻa. O le faʻaiuga o le fola ua tuʻuina e tusa ai ma le lautele o totonu ma le mamanu. O mea o folaina o le fola e le gata i mea e le gata i le lanu fofoa o potu, ae sili ona lelei e masani ona alu i le mafuaʻaga o nofoaga. Faaauuga fofoga o le Vauga o le taulimaina o nei mea manaomia uma.

Ituaiga o le faʻauma i fafo

Ma le isi, e faigofie lava ona faigofie le Mauga, e oʻo foʻi i le uta i le fasia o loʻo fausia ai ma teuteu teuteu. Ae peitai, o nisi taimi, o le tele o mea mafai ona i ai i se iuga iuga. E toʻatele ua leiloloa i le tele o oloa i fafo. Ina ia mafai ona iloa manino lelei le mea e manaʻomia i le fale o le fale, e manaʻomia le i ai o le manatu o le fola o le fola.

I le lautele, o ituaiga o le fola o le fola e mafai ona vaevaeina i ni vaega o le faʻapipiʻi metotia:

  1. O le vaega muamua o le a aofia ai mea faʻapipiʻi. E faigofie tele ona latou mu. O le rolls ua laʻei ma faʻapipiʻi ma le faʻaulu.
  2. O le vaega lona lua o le a tuʻuina atu faʻaiuga muamua. O ni fale na tusia, o ana komipiuta ua faʻapipiʻiina i le fesoasoani a loka faʻapitoa.
  3. Ma mulimuli ane, o le vaega lona lua e aofia ai mea o loʻo tuʻuina atu mo se taimi umi. Faʻatoega manaʻomia le faʻaaogaina o kelu poʻo sima sima.

Fuafua tonu e le fola mo le fale, o le a fesoasoani foi ile mafuaʻaga o potu ma ou uiga o le meafaitino o mea. Faʻataʻitaʻiga, i le umukuka leai se pule lelei o le a faʻaofi ai se kapeta faʻamau, aʻo iloa o lenei potu e manaʻomia mea talafeagai mostiture-solia mea. O le liʻo o fola o fola ua uma ona faʻavaeina ona o le faʻapitoa o le potu.

Laina Mea

Ituaiga o le faʻauma i fafo

O lenei oloa gaosi e faamatalaina e le faigofie. O le failauga o loʻo tafe i luga o le faʻavae, e ogatasi ma sina taimi ma faapipiiina i le planthits poʻo le faʻaluaina o le lipine o loʻo faʻalagolago i le ituaiga o lisi o mea. I lenei vaega, o ituaiga nei o fola o loʻo iloga:

  • Linosum
  • Kapeta
  • O le ark mea

Mataupu i luga o le autu: Fuataga, faapipiiina ma faapipiiina o potu malolo ma ulufale faitotoa

Ituaiga o le faʻauma i fafo

Linoleom sa fai se tulaga malosi i le maketi maketi. O lona democratic tau faʻavae ma le ofuina o le tetee ua avea ma mea e filifili ai pe a filifilia se inisiua i le sili ona fiafia i ai. O le tele o le lanu lanu, o loʻo faʻatagaina ai oe e alavai i le oloa i soʻo se potu ma le sili ona le masani ai mamanu.

Peitaʻi, e le o ituaiga uma o linoleum e iloga i le maualuga o laei o laei. E faigofie ma taugofie ituaiga o Linoleum e le sili atu le maualuga o uiga, latou te le sili atu ma le tausaga.

E talitonu o le linoleum e na ona faia mai le fibthetic fibers. Ae o loʻo i ai se masani foliga o linosum. E seasea ona feiloai, aua o tulaga o le tau e sili atu lona taua i le laumua. O le tele o taumafaina e lauiloa ma ituaiga ituaiga. Ioe, talanoa e uiga i le Ecology iinei e le talafeagai.

Ituaiga o le faʻauma i fafo

Kapeta muamua lona lua pe a uma linouum i ana ituaiga vaega. O se fetaui lelei ma le mafanafana. E talia i potumoe poʻo potu o tamaiti. O le oloa e vavaeeseina i luga o le natura ma le fitthetic fiber.

O le kapeta e leai se faaletonuga vagana ai le tasi. E matua faigata tele le faamamaina. Uma le pefu ma le nutimomoia o sina mea i le mataga, pei o le faavae. E oo lava i le sili ona malosi o le slanum claner e le mafai ona maua le palapala mai le faavae.

O le oona o le omea o se mea e sili ona malu ai fafie. E lelei le savali o le Brerefoot, o le oloa e mafanafana ma manaia i le tago atu. I le tulaga o foliga o se foliga malie, e manumalo ai, pei ona manaia tele ma le masani ai. Ae ui i lea, o mea e sili atu ona faigofie i se aoga. E faigofie tele ona malepe.

Fuafuaina fuafuaga

O lenei vaega o le fola o le lua ituaiga o oloa. O a latou fuatia e aofia ai kolisi o fola, e tupu i le fesoasoani a loka system.

E aofia ai:

  • Laminate.
  • Fale laupapa.

Laminate ELIODIDS lelei lauiloa. O le sili ona taliaina o le tau ma lelei uiga tosina le tagata faatau sili atu ma sili atu. Gaosia mai otaota fafie, ua nonoa i le tasi ma le isi e le isi e resin ma fetaomi. E tusa ma le 80% mea e aofia ai le efuefu laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laulau komepiuta mai se faʻasologa o fafie?

O mea e mafai ona filifilia e tusa ma le vasega o le ofuina. O le vasega maualuluga, o le umi o le a fiafia tele i lana tele tele o foliga. O le mea sili ona lelei mo le fale o le a 32 vasega vasega. E vaeluaina talafeagai, le-mama-e tetee ma alroproprof vercroom.

O le ituaiga mulimuli o le tauina o le taʻotoga e mafai ona teuina i totonu o le faletaele, susu-malosi-teteʻe i totonu o le umukuka i le fale. I le toe vaega o fale, o le masani masani o le laumua o loo faaulu. O le mauoa lanu paleti, e mafai ai ona e mauaina le tausisia o soʻo se vailaʻau teuteu.

Fale Komitiitita - O se mea moni lea o le mea moni, e aofia ai pe sili ona fana, pe mai le tele o togavao. O le mulimuli metotia o gaosi oloa o lona uiga o se sili sili ona manaia mafiafia.

Pau lava le leai o se mea o lona fefe i le susu. Ae ui i lea, ua maua uma e tagata gaosi oloa se fofo - O le Komiti o le Komiti Faʻamalolo ma Faʻapitoa Mustiesture-Sturance. O lenei ua le maua e le Komiti Faʻapamuina nofoaga leaga ma le saʻo ona nofoia se tulaga taua i le lelei ma le tele o foliga.

Mea atoa i fafo

O lenei vaega e aofia ai mea, taʻoto i le mea ua faʻaalia lelei ma mo se vaitaimi umi. I le avea ai ma tulafono, faʻapipiʻi e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina poʻo le lelei fofo.

E masani lava, o se faʻaputuga faʻapitoa o loʻo sasaa i luga o le faʻavae o se tasi o le ogaumu i le fale. O nei mea, tagata atamamai e faʻamalosia ai a latou maʻaiua tele.

O ituaiga o lenei vaega o mea e aofia ai:

  • CEMARIC TILE.
  • Tele polymer fola.
  • Fasioti fausaga.

Ceramic Tile ma ona vaega tulaga ese e masani ona tosina ai lava le tagata faatau. O se mea taua lea o le umukuka ma le faletaele ma le faletaele. E i ai le numera o ituaiga tulaga o le tumama, malosi, vai le tumau ma le tele o ou lanu talimalo.

Tele tagata gaosi ua faaopoopoina i mea o poletini maa ma le tuuina atu e sili atu ona malosi tele. I totonu, teuteuina o laupapa, folder pe fungis o le a foliga mai.

O le agalelei ma le siʻosiʻomaga faauo o le oloa na taʻitaʻia ai i le tulaga o le sili ona lauiloa ma talitonuina fola. E masani lava, o fusi o loʻo faʻaogaina e fai ma faʻauma i luga o le "faʻamafanafana mafanafana" faiga. O loʻo lelei le lalagaina ma le faʻaeteete tausiga faʻamaonia o se umi auaunaga olaga o le taloina.

Mataupu i luga o le autu: Filifili le fealofani o le lanu o le taualuga ma i le fale

Tele polymer fola O se fefiloi o vaega e aofia ai epoxy resilins. Ma lenei le masani ai ituaiga o fola, e mafai ona e galue i mea ofoofogia ma le faavae. Tagata tomai faapitoa liligifolauti le fofo i fomu, ma o se vaega faapitoa o loʻo faʻatagaina e te faʻalauiloa ai teuteuga, ata ma ata. E faia lenei mea i le faʻatinoina o le mea e manaʻomia ai i lalo o le sili ona manino polymer base. O se lagona o le leo ma le moni o le ata na faia.

O le malosi o le fola e i ai le tele o nei tulaga lelei ma le maualuga o le ofu o le ono, malosi, vai teteʻe ma le ola umi. Peitaʻi, o le siosiomaga siosiomaga o le vaega o loʻo finau pea lava. E ma le tele, o le tele o le feusuaʻi o le tuʻufaʻatasia o vailaʻau o mea e le ono avea ma lamatiaga i le soifua maloloina, e faʻapea e faʻailoa mai tagata gaosi.

Fasioti fausaga fai ma sui o se faʻamatalaga manino i tuʻufaʻatasiga ma isi mea i fafo. O se tasi e manaia e taoto ai lenei manatu le masani ai o le taina i totonu o faletaele. Ae, o se tulafono, o tagata mamanu o tuʻufaʻatasia vaega o falaoa o fola ma isi sili atu le faʻamalieina mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le fesoasoani i tioata, e mafai ona e faʻatulagaina le ogatotonu o le potu malolo, lea e vave ona e tosina mai ai le fofo o malo.

Tusa lava pe o le a le aʻoaʻoga o potu o le fale, e alagatatau ai lava, muamua, ia amanaia ia uiga lelei o mea. O le faʻamoemoe o fale o loʻo i le fale e tele foi le saofaga pe a tatou filifilia. Taumafai e seʻi le faʻaeteete le lanu e le gata i le toe tali mai o mea, ae o le ala foʻi lea ma luga o le oloa gaosi gaosiga, ituaiga o vaega ma le latou talafeagai mo le faʻaaogaina i nofoaga e nofo ai. O le i ai o tusi pasi ma fale gaosi igoa i luga o le oloa e manaʻomia.

Afai ua latou misia, o mea e le fautuaina. Tuuina atu uma nei alauni ma le iloa o le aotelega o le vaega o le fola o fola, e mafai ona e filifilia saogalemu ma o le fola le fetaui.

Faitau atili