Galue malosi o le taele

Anonim

Ata

O le taʻele tapika o le afi mai i itu uma e taʻele. O le taina o le vai i fafo o le vai o loʻo faia ai le māmā, ua matou laina i le fola laupapa. O le laufanua i lalo o le masini mo le taʻele e tatau ona lamolemole, e aunoa ma ni tuaoi ma tuaoi.

Galue malosi o le taele

Ata o le masini o le fale tapo.

O galuega fausiaina uma i le taimi o le faʻapipiʻi e tatau ona maeʻa, e aofia ai paipa ma eletise eletise, faʻapea foi ma le puipui puipui ma le nofoa o le tapu o ai.

Faʻapipiʻi mulimuli mai e ala i se tusi lesona mo le taʻele fale ma tulafono mo ana faʻatasiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele

Mo nisi faʻagaioiga o le faʻagaioiga ma toe faʻaleleia o le fale taʻele, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le oloa i se mamao o le 30-50 cm mai puipui lata ane ma isi pa. Mai le taualuga i le taualuga o le fale o le taeao, cm o avanoa avanoa. E le tatau ona i ai ni masini eletise, pei o faatinoga, fusuaga, uaea, latalata i le 60 cm i le pa puipui.

O le a le taimi e saunia ai le nofoaga mo le taʻele o le taʻele, o le masini e le faʻapipiʻiina, e mafai ona e agaʻi atu i lona faʻapipiʻiina. Mo lenei, o le ae manaʻomia ni mea faigaluega nei:

  • Flat wally crawwodvever;
  • apalai mo 8 mm ma le 10 mm;
  • Fesuiaiga ki;
  • O le tulaga o le vai o le vai;
  • sikulukalaiva;
  • Fale faitaaga.

Galue malosi o le taele

Pallet ata mai le Tile.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o le taʻele, o mea nei o loʻo faʻaogaina:

  • tuagane tumama silika o le sami;
  • Suavai sapalai fetu fetuunai i se uʻamea uamea;
  • Pato apamemea;
  • pulumu;
  • Fm lipi mo vai.

A o le i faʻapipiʻi le oloa, ina ia mafai ai ona aloese mai le ono mafai ona faʻaleleia ona o gaioiga faʻamalieina, o le vai sapalai fesoʻotaʻiga e tatau ona teuina mo le faʻamamaina o vai. O le tikeri o le faʻatuai o le faʻanoanoa e tatau ona i lalo ifo o le 100 microns. I le tulaga o le sili atu o le mamafa o le vai i le system o le 5 ATM, o le faʻaititia o le suavai o le suavai o loʻo faʻaitiitia. Maualalo le faʻamalosi i paipa - 2 ATM.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Manatu mo musumusuga: Ata, Thatthes o Pitck Profick Suelo ma le Quiltings, o manatu o le Tausaga Fou mo le fale ma o latou lava lima, vitio faatonuga

Mo le taʻele fale, o faʻaiuga mo le vevela ma le malulu vai o loʻo tuu i totonu o filo i totonu, o le lautele o 0.5 inisi. Sewer Tube talafeagai mo le taotoga i le taele e tatau ona o le 50 mm. O le uaea i fafo o loʻo fesoʻotaʻi i se isi mea i fafo ma le paʻu.

Tuutuuga o le faʻaaogaina fale mo le agaga

O le faʻaaogaina o le taʻele o kapeti ua amata pe a uma ona faʻapipiʻi le masini: fesoʻotaʻi atoa i le vai sapalai ma tuʻutuʻuga, o le uaea eletise e fesoʻotaʻi, e pei ona manaʻomia le faʻatonuga, pei o le fesoasoani. Ina ua uma ona siaki le faatinoga o le taʻele o le taʻele, o le mauga o loʻo faʻagaioia ma le silika o le sipuni tele e puipuia ai le suavai.

O le oloa e totoe mo le 24 itula i le matutu simani sami, pe a uma ona faʻaaogaina, ma maitauina tulafono nei:

Galue malosi o le taele

Le polokalame o le fausaga o le taʻele.

  • A o le i amataina le faʻagaioiga, e te manaʻomia e mautinoa e leai se timuga ma le voltage;
  • E le mafai ona faʻaleagaina le faʻaleagaina o le taʻele o le taʻele i le taimi o le latou faʻagaioiga;
  • Masini kapeti kiliki soft e aunoa ma se taumafaiga;
  • O le Cab e tatau ona i ai le lelei o le ea, pe a maeʻa le faʻaaogaina, o le oloa e tatau ona mago: i le va o aau o le taʻele e tatau ona mama;
  • E faasa ona tipi ese le uaea eletise, ma fesuiaʻi pe suia le vaega faʻatonutonu;
  • Ina ia faʻamamaina luga, e le mafai ona faʻaaogaina sui o loʻo iai vailaʻau o kulupu, o Acemone ma Amomia;
  • Mo tamaiti ma matutua, o le taotoga o povi tafa e tatau ona i lalo o le pulega a tagata matutua.

Faapipiiina o se fale taʻele, o le faʻapipiʻiina o le suavai alavai ma eletise eletise e naʻo le mafai ona saunia polofesa. O le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina o le taʻele o le o le a oʻo mai ai le tele o le tau o le a oʻo atu i se malologa o le masini ma manuʻa i isi gaioiga.

Faʻafefea ona faʻatumauina le fufulu

O le le faʻaleaogaina, o le taʻele a le tau o le taʻele e le gata ua faʻagaioi le saʻo, e pei ona manaʻomia e le aʻoaʻoga. Mo le gaosiga o kapela taʻele, eseʻese ni meaʻai i vaipanoa o vai ma faʻaputuga faʻaaogaina. O le kapeti tapunia e faia i tioata ma polystyrene, o le pallet e masani lava acrylic, o fefiloi o chrome steel, ma faʻavaʻa e gaosia mai le vali ata.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise ma le pule malosi

Tatala Caibins, lea e tasi pe lua pa ua faʻapipiʻi ma nonoa poʻo isi susu-teteʻe i le taina o le mama. O le tausia o le laualuga ma fusi o loʻo faia i le auala lava e tasi e pei o le faʻalavelave o isi pa i le faletaele.

Soʻo se mea e le mafai ona taofia ai le talafeagai ma le faʻamanino e ala i le faʻaaogaina o le uʻamea pulupulu. Powder palugalu mafai ona gagau le laualuga o pallet ma pa o fale taele, o le a mulimuli ane, ma o foliga foliga o le masini o le a vete.

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le oloa e taua tele, matamuli o loʻo totoe i luga o puipui o le pa puipui, paʻu mai le fasimoli osam. Afai e te le masani ona aveese mai le spique, paʻu tupe teu e mafai ona fausia, o le a faigata ona taua tele.

Ina ia 'ave ni vailaʻau, e fautuaina ai le faʻaaogaina o mea faigaluega:

  • scraper mai le paʻu poʻo polysurethane;
  • vaivai malulu mai microfiber;
  • Synthentic;
  • Steam mama mo le taele.

Faamamaina e vaevaeina i totonu:

  1. Taimi nei: A maeʻa ona taliaina le agaga o le agaga, e tatau ona e fufulu le vai o le vai i luga ma puipui o le taʻele.
  2. O le mea autu o loʻo faʻatinoina faʻalagolago i le taimi o le mea faigaluega. Ole taimi e mafai ai mai le 1 taimi i le vaiaso i le 1 taimi i le masina.
  3. O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le masini atoa poʻo ni vaega taʻitasi o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga ai vailaʻau malosi, pe a aliali mai se tasi o le paʻu poʻo se tetee o le paʻu o Lime Blowom.

Ae ou te leʻi faʻaaogaina le fale taʻele, e tatau ona e faamasani i le tusi lesona. O loʻo e mauaina faʻamatalaga faʻapitoa o le Pusa o le Pusa, o loʻo faʻatagaina i le tuʻufaʻatasia. O le faʻamatalaga o le ai ai faʻamatalaga e uiga i le mafuaʻaga o faʻamau taʻitasi, o loʻo taua uma ai o ia galuega. O le suʻesuʻeina o le pulega e tatau ona mo le faʻaaogaina atili o le masini.

Galue malosi o le taele
Galue malosi o le taele
Galue malosi o le taele

Faitau atili