Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Anonim

Toe faaleleia toetoe o soʻo se potu aofia ai le faʻapipiʻiina o se ili. E aunoa ma le o le a vaaia le le mafai ona vaaia. Aʻu i le taimi, e ui lava e leʻo le vaega autu lea o le mamanu, ae o mea sese pe a filifilia ma faʻapipiʻi vave ona iloa. O lenei oloa e tatau ona fetaui ma le aotelega o le potu ma eseese i uiga lelei. O se tasi o mea sili ona lelei o le taualuga o le polyrethhane.

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Ituaiga o upu o le lautele lautele ma ma le eseese mamanu.

Fautuaga mo le Sauniuniga mo Faapipiiina

Muamua o mea uma, saunia mea faigaluega o loʻo faia ai le faʻapipiʻiina o Polyarethane MFylian o loʻo faia, igoa:

  • Agavaʻa (paket) mo le sauniuniga o le fasiotia;
  • manai.
  • tagi naifi;
  • fana mo kusi;
  • Lima mo le uamea.

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Polokalame Fuafuaina o le Aofaiga o le Aofaiga o le Taualo.

Muamua filifili i luga o le ituaiga polyrethane upu. Ia amanaia le mea moni o le a faʻalauteleina oloa o le a faʻaalia ai le umi o le potu, o le tele o le vaʻai o mea e sili ona fetaui ma potu. Ae le i alu i le faleoloa, faitau le tele o mea o le a manaʻomia e faʻauma ai lou potu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻailoa lona tulaga lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le umi o le potu o le 5 m, ma o le lautele o 4 m, o le tulaga faigata o le 18 m. E fuafua ai le umi o le 2 m. Potu mo le Firenn Umi. I le faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga e iloa ai o le a manaʻomia e faʻatau 9 oloa. Ia mautinoa e faʻaopopo le itiiti ifo 1 oloa oloa.

Ia faaeteete i le faiga o le felauaiga o le le tusa o le polyrethane. Luga o luga o le oloa e tatau ona i ai ni putane, nifo ma isi ni atoatoa.

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o oloa, tuu i totonu o le potu, o le a faia le latou faʻapipiʻi e uiga i le aso.

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Mo timming faʻapipiʻi i luga o le taualuga poʻo le pa, faʻaaoga le naifi ma spatrala.

Lenei o le a faʻatagaina ai le mea e fetuʻunaʻi i tulaga o loʻo siʻosiʻomaga.

Faapipiiina o le pronth e mafai ona faia i luga o le mafolafola, mago ma muamua-faamamaina luga. I lenei taimi e tatau ai ona e faʻatumuina atoa le teuteuina o puipui, faʻaaloalo ma le taualuga. E masani lava, o le pepa puipui o le a le toese i le taualuga. O le mea lea o le a fesoasoani ai e nana ai le mea.

Mataupu i luga o le autu: Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Ina ua maeʻa le tapenapeleni o loʻo iai le faʻapipiʻiina o le prelin o le AMNOL, o mea e tatau ona faʻatinoina. Muamua, ave le preyan, tuu i luga o le puipui, fua ma se rouleti ma faia ni faʻailoga e manaʻomia e faapuupuuina. Ina ia taofia mea sese i le taimi o le faʻailoga, ave se fasi polyarethane e faʻalilolilo ma faʻapipiʻi i le puipui ma le faʻaliliuina.

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

O le matagaluega tiʻetiʻe matagaluega mo tulimanu.

Ona ave lea o se penitala ma tusi se laina latalata i le tulimanu o le taualuga ma le puipui ina ia ofi o lenei laina ma uiga mai le latalata i lalo o le itu o le ponaivi. O se tulafono, o lenei tulimanu o 90 °.

Le isi, o le a manaʻomia ona e ave se naifi pe, afai e leai, penitala ma faia oloa mo le vaʻaia mo le vaʻai manaʻo. Tuʻu le faʻailoga i le faʻasologa e tusa ai ma le muamua ua maeʻa ona puʻeina. Faia latou mai lalo ma luga o le oloa, a leai o le le mautonu o le a le tutusa.

Faafefea le pron tupu?

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Vaega o le fasia o le taualuga polytarthane upu.

I ni isi potu e le gata i totonu, ae faapea foi nai tulimanu foʻi. O i latou o loʻo tuʻuina atu le faʻalavelave tele ma faigata i le faʻapipiʻiina o le faʻasologa o le faʻaupuga. E mafai ona e faʻatauina ni maa faʻapitoa e tumau i tulimanu o le potu. O lenei mea faapipiiina o le sili sili ona faigofie, ona O le a ia tuʻu atu ia te oe mai le manaʻoga ia vaʻai i tulimanu.

Afai e te le sailia ni fofo faigofie, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le i ai o le tipiina o le taualuga o le igoa. O le faia lea o lenei mea, e fautuaina le faʻaaogaina o se pefu ua vaʻaia e maua ai le lamolemole ma matagofie tipi. Afai e leai se vaʻai, faʻaaoga se kapeta ma se seti o fasikeni.

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Vaega o le fasia o le sulugatiti polytarethane lua (faaauau).

O le isi o le a e manaʻomia e ave le plth ma faʻapipiʻi i totonu o le stib. Faʻaofi tonu pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le oloa i luga o le puipui, ona filifili lea o le vaʻai manaʻomia i luga o faʻailoga muamua. I le tulaga o le faʻaaogaina o le mea o se tulaga faigata, o le a sili atu ona faigofie e galulue ai ma le lua-leai se paʻu. Sa sefe le vaega o le eria tipi le oneone lelei muamua.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faʻamalama matala i totonu o se piliki ma laupapa laupapa

O tagata faigaluega e le mafai ona faʻatagaina e masani ona faʻatagaina se tasi masani o le sese - e le saʻo le umi o le umi, o le umi o le umi o le polythhane, ma pe a maeʻa le tulimanu. O le iʻuga, o le umi o le faʻaiuga o le iʻuga o le a le lava. Ina ia 'aua neʻi e manatua lenei tulafono faigofie: "E muamua ona e tipiina le tulimanu, ma na o le umi.

Laʻasaga i Laʻasaga i Laʻasaga Faʻavae mo le Sticking Polyarethane Tylth

Faapipiiina o polyarethane ptenth: sitepu-i-sitepu metotia

Mo le tipiina o le faailo o le vaega o le stublog.

A maeʻa ona tipiina oloa i ni fasi mea e mafai ona e amata ai le latou faʻapipiʻiina. O le pltainn ua ​​pipii i le taualuga ma kelu. Faʻaaoga se paluga faapena, luga o le afifi o le lanu ua paʻepaʻe paʻepaʻe. O na fefiloi masoa, o se vaega o iai se solvent, e le talafeagai. Ina ia mafai ona puipuia le faʻatulagaina o taʻe, faʻagaioiga o soʻoga o soʻoga e faʻaaogaina ai se faʻapitoa docucking glue. E fausia ai le afaina o le liusuavai ma faʻatagaina oe e faʻamautinoa ai se toniga o le avega o le avega i luga o le polytarthane i le soli. O lenei mea e mafai ai ona faʻaititia le ono mafai ona motusia fesoʻotaʻiga i luga o soʻoga.

Faapipiiina amata mai le tulimanu o le potu. O le itu pito i tua o le polyrethane ptenth ei ai ni pisinisi faapitoa (faletalimalo) i lalo o le kelu. Vavae le fata ma soʻoga ma le kelu, ona faʻamaumau ai lea o le promon. Faʻatumauina seiloga e tatagi le kalama kelu (masani i le 20 minute). Ua maeʻa ona faʻasolo le kulimi i le aso. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le polyrethane i se taimi vave, pe a mafai, fetaomi atu i se mea mamafa. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le igoa, o le mea moni lea, faʻafitauli, ae a o le faʻapipiʻiina o le fola e mafai.

Afai o le laualuga ei ai le faʻafitauli, o le a latou maua i latou lava i slots ua fausia i le va o le pronth ma le laualuga lava. Ina ia faaleleia lenei faaletonu, aumai le oloa i le puipui ma mea faigata, ae le o le taofi. Ina ua maeʻa le fatufatu paluga, e manaʻomia ona toso ma le faaeteete ona o le paʻu. O pu o loʻo faʻafetaui ma le lelei-kati E le gata i lea, e mafai ona e fao le pito i luga o le pito i luga. O le a faʻaleleia le faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: Latttistis i luga o faamalama ma ou lava lima: faʻafefea ona faia ma faʻapipiʻi i le fale

O le tele o kusi ua aveʻesea e faʻaaoga ai se lelei spatula poʻo le susu susu. Ia e mautinoa i le faʻagasologa o le aveeseina o le sili le pisa, o le spalala e le fesoʻotaʻi ma le taualuga poʻo le puipui, a leai o le ata o le a aliali mai. Ina ua uma ona nana uma laupapa, e mafai ona e maitauina laiti taimi uma i le va oi latou. E tatau ona latou faʻamau e faʻaaogaina le sipeleni sipela paʻepaʻe. Faʻasaʻo le faʻatulagaina o soʻotaga uma e faʻaaogaina ai le prorylic comty.

Faʻafefea ona e vavaeʻese le upu?

Polyarethane upu e mafai ona vali. E sili le faia o lenei mea a o le i faapipiiina. I lea tulaga, o le a sili atu atavali atu, ma o puipui o le a tumau mama. Mo le valiina o vai talafeagai vai-emulsion ma le amo vali. E mafai ona e faʻaogaina ni faʻamatalaga eseese mo le ata vali ata. E matua talafeagai le faʻamalosi - o nei totino mataupu, faʻatagaina le tele o faʻafitauli i ai - maa, fafie, etc, etc.

E eseese teuteu teuteu i le ituaiga o le AErool o loʻo avanoa e faʻatau atu. E matua talafeagai i le talosaga. A filifili le valivali lanu, mafaufau e tatau ona tutusa lanu pei o le taualuga, po o le 1 leo o loo pouliuli. Mafaufau i le lanu o platbands ma le lau faitotoa ina ia mafai ai ona gatete le maaleale i totonu o le potu. I le mea na tupu o pa puipui e faʻamau i mea teuteu eseese, e sili le faʻaaogaina o le faʻalēaogā e aunoa ma ni ata.

E mafai foʻi ona valiina le faʻailoga o le mea e fai ai, ae ui i lea, ae leʻi manaʻomia le faʻatali le itiiti ifo i le 24 itula. Ae le i faia se lanu teuteu teuteu pulou, ufiufi le mea e faʻapipiʻi ai le suavai vali vali vali i le 1 tone lima.

A o le i osofaʻia le atavali o le ua uma ona faʻatumauina le faʻaaogaina i totonu, ave le avanoa o loʻo i ai ma le aveeseina o le pepa poʻo le vali vali pe tusa o le 30-40 cm o le a le faia le 30-40 cm o le a le vela ai le 30-40 cm o le a le vela ai le 30-40 cm o le a le faaleagaina puipui. E faigofie ona faʻaaoga se fana a le fana mo se galuega faapena. E mafai ona faʻaaoga le taupulega i le tasi pe sili atu foʻi. E fuafua lava ile manaʻoga o le kamupani a le tagata gaosi oloa, aʻo leʻi amataina le vali, ia mautinoa e faitau le faʻatonuga. Malo!

Faitau atili