Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

Anonim

Mo le numera tele o tausaga mai le aso o lona fausiaina, na mafai ai e le malosi ona tuʻufaʻatasia o ia i mata o tagata tomai faʻatino. O mea uma ia ona o le tele o meatotino tulaga ese o le sima. Ole mafuaaga lena i la tatou taimi talafeagai talafeagai o pa mai le sima lanu samasama, faʻataga e faʻatupu le malosi o taimi i se taimi puʻupuʻu.

Tulaga lelei ma le le manuia o puipui mai le sima sima

E mafai ona ou fai atu o le omea o puipui mai le sima sima e tele lava aoga. Sei o tatou amata i se auala lona tolu o le nuu nai lo le piliki puipui. O le mea moni o se tau maualalo o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le kesi potu nai lo le piliki poʻo le maʻa. O isi teuga tupe o mea e mafai ona maua ai le mamafa ma foliga ma fua o le sima sima. Ua faaitiitia le avega i luga o le faavae ona o le mea moni o pa o le a matua faigofie.

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

O le mea moni o le fausiaina o le fale e sili atu le umi lava, o se tasi o ituaiga sili ona taua ma taugata ua maeʻa le faavaeina o se faavae. O le mea e faʻafaigofie ai ona tusia le mea puʻeʻoti, e le tele se fesoʻotaʻiga o le a faia ile faiga ole faavae lea, lea e aʻafia tele i tau tautupe.

O le isi taua ma le tele o puipui taʻitasi o le fale e faia i le lelei sima, o le leai o le le lava o le manaʻomia mo le faʻapipiʻiina, talu ai o le mea na amata ai le lamolemole ma lamolemole.

I totonu o isi mea, o le sima faʻapipiʻi o loʻo i ai i meatotino maualuga o le vevela vevela ona o le mea moni o le ivasefulu pasene e aofia ai le ea, faʻapitoa, o loʻo iai se faʻateleina o le soifua maloloina. Afai e ola lelei i puipui o le fale mai lenei mea, e mafai e se tasi ona toe faʻamamaina se vaega saogalemu vevela, ae i le taimi e tasi e le leaga le sefeina o le nofo ai.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e sili atu e tausi ai se fale tausi malo?

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

Lenei e aoga foi e faʻaopopo le mea moni o le kesi-sima o le atoa ma le atoatoa o le afaina atoatoa ma le mamafa-manogi-manogi lelei, lea e tutusa ai ma le laʻau ma le laʻau. Ona o le fausaga tulaga ese, o mea ia e mafai ona "manava", ina ia mafai ai ona taofia le faʻaputuputu o le faʻamaligiina o le molisu, ma atiaʻe o le gaosia ma le atinaʻeina o le gaosia ma le atinae o le gaosia ma le atinae o le gaosia ma le atinae o le gaosia ma le atinae o le tino.

I totonu o le Leai se tasi ma le mama a latou fanua o le vaifofo, e manaʻomia le tuʻuina atu o latou tetee i le maualuluga atu i tumutumu. O le mea moni o le omea o puipui mai le faʻapipiʻi sima e maua ai le maualuga maualuga o le saogalemu i totonu o le fale, talu ai o lenei mea e le malamalama. E le mafai foʻi ona taʻua se foliga tulaga ese o leo ua feteʻenaʻi ma tagata e taumafai mai aai tetele o loʻo taumafai e lalafi mai le leo o ala i o latou fale.

E ui lava i sea tele o itu lelei, o le faʻaaogaina o le sima faʻapipiʻi o loʻo i ai pea ni sikola, o le tulaga autu lea o le sili maualalo o le malosi. O lenei taimi e le mafai ai ona fausia fale 'aiga o le fale teu oloa faʻaaogaina le sima faʻapitoa.

Tekonolosi ua faaee

Sa ou fesoasoani ia te oe ia e iloa le mea moni o le cellalarte o se nofoaga tulaga ese e tele i le tele o mea e fausia ai mea - maa, sima ma isi. Sei o tatou feagai nei ma foliga o le fausiaina e faʻaaoga ai le sima.

Sauniuniga o Tanu

O le gaosiga o poloka sima o loʻo faʻaalia ai le ono mafai ona i ai se mea sese e oʻo i le lua milimita, o loʻo tupu ona o le fofo i le fofo. I le fatu o le talimalo tali atu, le fale gaosi MULIMAUGA FAʻAFAIGALUEGA, AUALA aofia, Saloa, oneone, autafa o le vai.

O le masony e mafai ona manatu i le maualuga-lelei pe a le sili atu le mafiafia o le mafiafia e sefulu. A oʻo mai i le maso i luga o le siusiu-oneone fofo, o le averesi o le mafiafia o le mafiafia ua taliaina mo le sefulu ma le lua galu.

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

E manaʻomia ona auai i le tapenaina o le fofo i luma o le fausiaina o le fausiaina, i se manino e tusa ai ma faʻatonuga ua faʻaalia i luga o le afifi. O le toʻotoʻo o le kelu, ou te fautuaina le faʻaaogaina o se palasitika pakete.

Mataupu i luga o le autu: luma o le taualuga: ituaiga ma filifiliga

Aua neʻi galo e faʻaosofia pea le faʻaliliuga i le iʻuga na tupu i le iʻuga na maua ai se mea e tasi. Afai e tupu le fausiaina i le vaitau o le malulu, tusa ai ma le snip, o se paluga ma le antiorrosal protives e tatau ona faaaogaina.

O le muamua vaega o poloka

O le faʻaiuga o le faʻamamaina o le fofo e tatau ona tufatufa atu i le umi atoa o le puipui e faʻaaoga ai sela, faia o loʻo faia ai ma se pito i tua. O le kesi-sima iunite o loʻo faʻapipiʻiina i luga o galue mai luga. Ile taimi lea, e manaʻomia oe e aloese mai soʻo se gaioiga silatuaʻi e sili atu nai lo le lima militeri.

Na tatagi le faamesinaga i soo se matata i le scraper, ona o lea o poloka o loo i ai ma le ruber chimer. Ou te fautuaina oe ia mautinoa o le au ee o loʻo tumu i le kulimi, faʻafetai i le fetusiaiga i lenei tulafono, o le valea o le a tumau ma fou.

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

O le galuega i le fausiaina o le puipui o le pamu o loʻo mafai ona faʻafaigofieina faʻaaoga masini eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻiina papupuni i tulimanu o le lumanaʻi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona faʻailoa manino ai tulimanu o le pule o le poto, faʻapea foʻi ma le maualuga o fola nei.

Faapitoa tulaga i le fausiaina faiga e mafai ona fatufatu i luga o poloka. E aoga le taliaina o ia fautuaga mo lea tulaga: peʻa o loʻo fuafua pa o pa i luga o itu uma, pei ona faʻamalosia ai le toniga i le suauʻu. I le mea na tupu, ia le itiiti o se tasi o itu o le a le faʻapipiʻiina o le a le faʻapipiʻiina, ona faigofie ai lea ona tumu i kusi.

Faamalosia le masonry

Le i ai o Masony faamalosia, faʻapea foi ma le nofoaga tonu o le faamalosia i poloka, e tatau ona e faʻamaoti i le fale gaosi fale. Afai o ia faʻamatalaga i totonu o le poloketi e le o iai, e manaʻomia le mafaufau i le faʻasologa o le masini o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le vaalele o le mason. I totonu o lenei tulaga, o le puipui e mafai ona faaaogaina e Armoomas i le tulaga o laina maualalo.

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

Mafaufau i le mea moni o le faamautu i fale o le fale e tatau ona faatinoina i le tulaga lautele o le tua mai fafo ma vaitusi faaaoga ai se laina sili ona lelei. O isi faʻamalosia i le sone o le faʻamalama sill.

Afai tatou te manatu i lenei filifiliga, o lea tulaga, ua faia atoa le tuʻuina atu o le faamalosiauga i le Manus, lea e tatau ona faaeeina atoa ai le fofo.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le fetaui i laina filifilia o Masonry, ia sauniuni mo le faʻaogaina o sysroltal sverokes sysrows, lea, o le a avea ma gaioiga, e tatau ona faʻatumuina. O le armature i lenei tulaga o loʻo faʻasauā i se auala e le leiloa ai e le puipui lona foliga, ma e le tautala le fofo i luga o le poloka.

Mataupu i luga o le autu: lanumeamata lanumeamata mo umukuka

Laina puipui i poloka e lua

Tekonolosi ma fautuaga i luga o puipui puipui mai i luga o poloka

Pa mantory polokalame ma lua poloka

Soʻo se pa afi-sima o loʻo faʻatumuina i poloka e lua. Mo lenei, o le faʻapaologa o fuʻa o vettic uma o loʻo faʻaogaina ma le loloto o le itiiti ifo i le sefulu taʻitaʻi. A oʻo mai i le puipui puipui o loʻo i ai ni itu eseese, o le faʻapuva e na o le fesoasoani o le vaʻai i tulaga faʻavasega, o le laʻei o le umi e sefulu ma le lua taʻitaʻi. Matau o le itupa o loʻo i ai i lenei tulaga e le aoga. O lenei tulafono e aoga i le 'olo ma totonu puipui ma vaega.

Vitio "Faʻamalosia o Manuzy mai le AEDED CAMERME poloka"

Vitio ma se faʻamatalaga o se tasi o sitepu o faʻapipiʻi puipui mai le sima faʻapitoa. Faʻafefea ona tuʻu faʻatauaina le faʻamalosi tino, ma aisea e manaʻomia ai.

Faitau atili