DIY laulau mai le Dirt

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Laulau mai peleue
  • Laupapa laupapa i luga o le vaneina vae
    • O loʻo maeʻa le faʻaiuga mulimuli

O le maeʻa o fale meafale e le masani ona iloga i se ituaiga, ma o le tau o le le masani ai ma maualuga-faʻailoga faʻataʻitaʻiga o nisi taimi sili. Aisea e te le taumafai ai e fai meaafale ma ou lava lima? Afai e leai se talitonuina ia te ia lava, ona mafai lea ona e amata i se laulau faigofie kofe. Fai se laulau ma lou lava lima e le faigata tele, e mafai ona e faʻaaogaina le na o le laʻau masani, ae o atigipusa pusa laupapa. O le mamanu e mafai ai ona togafitia ma ni suiga poo ni fuaiupu. E aliali mai se faʻataʻitaʻiga le masani ai ma le aoga.

DIY laulau mai le Dirt

Ina ia faia se laulau manaia, e le manaʻomia le faʻatauina o mea taugata ia te oe lava, e mafai ona e faia mai pusa masani.

Laulau mai peleue

Faʻafefea ona fai se laulau o pusa laupapa na totoe pe a maeʻa fualaʻau pe uaina? Mo le gaosiga, o le a e manaʻomia 4 pusa, o uili uili, faapipiiina uʻamea tulimanu, sipili fao, o se lanu filifilia, o le vanimonimo.

Ua maeʻa ona faʻapipiʻiina e pusa pusa galuega, e pei ona leai se manaʻomia e aoina vaega eseese o le laulau mai laupapa.

O le mea moni, o le galuega e aofia ai i le puleaina o elemene taʻitasi faʻatasi ma i latou lava, ona faʻapipiʻi lea o uili.

DIY laulau mai le Dirt

Afai o le totonu o loʻo susulu i totonu o le potu, ona mafai ai lea ona valivali se laulau i le acrylic lanu mumu, samasama poʻo le isi lanu.

O le laulau e fautuaina e aoina i se faasologa o se faasologa:

  • Muamua, o le faʻavae o loʻo faia mo le laulau i luma o le kofe, ma uili o le a faʻapipiʻi i ai. Mo le gaosiga o se faʻavaʻa o loʻo avea ma laupapa masani ma faʻavae o 40 * 100 mm. O foliga o le laulau o le a sikuea, o lona uiga e tatau ona iai le tulaga e tasi. O laupapa o loʻo tuʻituʻi ma le tasi ma le isi, fao ma le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi. I le ogatotonu o le mamanu, e tatau ona e faapipii le lima laupapa, o le a ia faatinoina le galuega o le faamalosia o;
  • O lea ua mafai ona amata faʻapipiʻi i luga o atigipusa i luga o le faʻavaʻa, o le a fesoʻotaʻi e le tagata lava ia. O faʻamau faʻapipiʻi o loʻo faʻamauina i lalo ma i le pito i luga, e le gata ina na o le mauga i le faʻavaʻa, ae faʻapea foi ia i latou, ina ia avea ai ma faʻamalosi tino. Muamua, o loʻo fautuaina muamua ai le fesoʻotaʻiga i le tasi ma le isi, pe a uma ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻavaʻa;
  • I le isi laasaga, o le faʻapipiʻiina o meaafale na faia. E le mafai ona tele sina taimi o le tele, pei ona latou le teteʻe atu i le mamafa, e sili le fetaui i le paʻu o vaitusi poʻo se palasitika malosi i luga o le fola;
  • O le faaumaina o le tulaga o le faʻauma o loʻo faʻaititia i luga o le olo. E mafai ona faia i tagata taʻitoʻatasi, o le tele o oneone o loʻo faʻaogaina e faʻapipiʻi ai. Ina ua maeʻa tapenaina o le lanu filifilia, o le faʻavae atoa o loʻo ufiufi, ona sosaiete. O nei galuega o le a le mafua ai faigata pe a fai o le mamao i le va o le au papeta ua lava ina ia mafai ai le avanoa i totonu pe a uma le fono. A paʻu le simulator, e mafai ona tuʻufaʻatasia le mamanu ma le tele o vaega o va eseese. Ae a pe a le avanoa i le va o laupapa e laiti tele? Ma o loʻo i ai le pito i luga o atigipusa e tatau ona vali i luma o le faʻapipiʻiina, tusa lava ma le taimi e tasi o loʻo fautuaina e ufiufi le laʻau ma le va eseese. Ole mea lea ole le mafai ona aloese mai faigata pe a potopoto uma, ma e faigata tele ona oʻo i totonu.

Afai o le totonu o loʻo pupula pe manaʻomia le faia o se nofoaga pupula i totonu, o le laulau e mafai ona valivali ma le acrylic lanu mumu, salati, samasama. Luga o le luga e mafai ona e faʻailoa ai ni ata tusia, geometric mamanu. Ina ua uma ona mago, o le vali i luga o le pito i luma e mafai ona malupuipuia e se tioata countertap e mafai ona mautu pe aofia ai 4 vaega.

Toe foi i le vaega

Laupapa laupapa i luga o le vaneina vae

DIY laulau mai le Dirt

Ata o le laulau kofe.

Afai e iai le la ma tomai e galulue ai, ona mafai ai lea ona e agaʻi i le fale kofe matagofie, lea o le a tu i luga o le taʻele taʻele.

Mo galuega, vagana ai o le late, e manaʻomia le saunia o le misi, ogatasi, grinding masini. Mea na faaaoga:

  • Woodtenin Timber 50 * 50 MM;
  • laupapa ma le mafiafia o le 25 mm, lautele o 45 mm, 10-15 mm;
  • Carper Carpentry Glue.

Muamua e tatau ona e amata faia ni vae mo le laulaufaiva i le lumanai. I lea tulaga, o le vaitafe faataamilo o le a le lapoa, o le a tasi le lagolago e tasi o le a lava. Mo le gaosi o vae, o le pa ua faʻaaogaina, 2 o ona itu ua faʻaaogaina faʻatasi. Aisea e 2 pa? Faʻaaoga naʻo le tagata e le tuʻuina atu le malosi e manaʻomia mo le laulau pito i luga. O le lumanaʻi foliga o le vae o le a tutusa ma le fuʻa mo le faasitepu. Mo le gaosia o fafie, o le la e faʻaaoga. I le gaosi atu o vae, e manaʻomia i le pito i lalo o le faia o mafiafia, o le manifinifi foʻi foliga e le tatau ona iai. A maeʻa le galuega e maua ai le galuega manaʻomia, e manaʻomia e vali ai lona laufanua.

O lenei e tatau ona e sauni se vae ogatotonu mo fusiua le itu lagolago, e 4 fasi. O le faʻavae o loʻo tipi i mata o mata, o le loloto o taʻitasi - 1 cm. Oti lagolagoina e tatau ona naʻo le puʻeina o le mafaufau ma le lautele. I le fafie laʻau, o Blimats tuʻuina atu i ni foliga faʻalauteleina, ona latou te tosoina lea.

I le pito i luga o le ogatotonu o le vae, e tatau ona i ai le tipi o le tipi i se tipi-esset pu mo le satauro. E faia i le paʻepaʻe ma le 45 mm lautele ma ma le mafiafia o le 19 mm. O le umi i lenei tulaga e fuafua lava o le a iai se laulau o loʻo iai se laulau. O pito uma o le crossbars o le a malolo i le faapaologa, fausia se talitonuina faavae. O le sopoia ua tuu i le pu ua saunia ma faapipii.

O lenei e mafai ona e faia se ata fosi mo le laulau i le lumanaʻi. E i ai laupapa ma le mafiafia o le 20 mm, i le 45 mm lautele. Ua tū i vaega tutusa, pe a uma ona aoina i le hexakol foliga. Ina ua maeʻa 'olo, o le galuega e tatau ona faʻamama ai le fiafia i le Jelunery, o ese mai mo le faʻamago. Mo se malosi, e fautuaina ai le faia o se faʻatonutonuina o saito, ua lava lea e faʻapupula ai le laʻau laupapa laupapa i luga o le 'ai. Faʻalumuina i le koluse, le faʻaaogaina o le tagata sauniuni e tatau ona tosoina ma le umi o le 65 mm.

O le laulau o le a lapotopoto, e mafai ona e faʻaaogaina se talita meafale. E sili le ave o 2 ia talita ma le mafiafia o le 300 mm, e tatau ona faʻavasega faʻatasi, ona tuʻu faʻatasi lea o faʻailoga i le lumanaʻi. O le mea e polesi, pe a uma ona gaosia le pito o le masini milling. Mo le faʻapipiʻiina o le laulau pito i luga o le vae e tatau ona faʻaaoga le saʻo o le crackers. O le a latou fao i le counterttop e le tagata lava ia.

Toe foi i le vaega

O loʻo maeʻa le faʻaiuga mulimuli

Ina ia faia se laulau ma lau lima foliga matagofie, e alagatatau ona vavaeʻese le faʻaesea o le fausaga. E mafai ona e faʻaogaina ni metotia sili ona eseese, ae o se tasi o le faigofie o mea nei:

  • Muamua, o le laulau e ufiufi e le filifilia lanu, mo le mea o loʻo faʻaaoga ai le pulumu mo faigata-i-aapa atu i luga ma le faʻaseʻe mo lautele;
  • A o le veli o le veli, e mafai ona e amata suia le laufanua. Atonu e manaʻomia le faʻaaogaina 2-3 faʻamau o va eseese. I luga o lenei laulau kofe ma se lanu manaia o le vae ua saunia.

Ina ia faia se laulau le masani ai ma le masani ai, e le talafeagai uma le faʻatauina o mea taugata pe iai foi se poto masani. E masani ona maua ni manatu sili ona manaia mai mea faigofie, pei o pusa o mea masani mo fualaau faisua.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu Faavae o le taotoga ma masini o le puleaina o tagata tauaso

Faitau atili