O le taualuga o mea natia

Anonim

O le fola atu o le taualuga o le taualuga ei ai le ola e tusa ma le 25-30 tausaga - o mea o loʻo i ai nei o loʻo puipuia a latou meatotino mo se taimi o le taimi. Ae o lea e noatia e faʻamalosi ai faʻapipiʻi o vaega taʻitasi. E le faʻatagaina mea sese, ona e le mafai e faʻasaʻo ai ona tomai. E tatau ona tatou lafoaia se fasi taualuga, pe a fai o mea sese o le lotoifale pe atoa, pe a fai o le lalolagi. Masalo o le mafuaʻaga lea, e tele le toʻatele o le tauaiga o aiga na tutuli solo, sa faapea ona ia faia, o le le aoga.

Fatu mea mo le fola

Mea mo le fola o le taualuga o loʻo i ai le fale tele tele. O se fusi saito e faʻaaoga i luga o le faavae o itu uma e lua, ma o le pulea o le puipuiga ua faʻaee atu i ai. O nei mea uma o fasi mea e i ai ni filifiliga. Latou tuʻufaʻatasiga ma tuʻuina atu ni meatotino eseese ma uiga.

O le taualuga o mea natia

Fatu mea mo le fola

Ituaiga o faavae

O se vaega taua o meatotino o loʻo tuʻuina mai ai le faʻavae o loʻo faʻaaoga ai le fusi. Afai e mafai ona viliina, ona le mafai lea o le fola i le fale gaosi, O loo i ai mea nei mo le fola o le taualuga:

  • Taualuga pepa laupapa. E sili le malosi ma le sili ona tau le lelei, lauiloa ona o lona tau maualalo. Faavae i luga o le taualuga pepa laupapa faia uma CRRBUBROD PRIVIEES. O le mea lea, pe a faaigoaina i le tulaga muamua, na latou tuuina le mataitusi "P", o lona uiga o mea ia. O le lelei filifiliga lea mo le masini o le taualuga o le taualuga - o le tautua o le tautua o le rubbroid - luga i le 5 tausaga. Ae o le vaega o le talosaga a le Runneroid e matua faatapulaaina - e amata ona pa ma nutimomoia i le vevela luga + 40 ° C ma le itiiti -20 ° C. Ma o lona taua taua o le minus.
  • Asbestos pepa. O lenei faavae na faia hydromize. E faʻaaogaina tele i le laina o le laina o le taualuga o le taualuga o se laʻau gaosi. E i ai se tau maualalo, ae o lona olaga foi o le olaga - e oo i le 5 tausaga.

    O le taualuga o mea natia

    Faatulagaina o mea masani

  • Ipu. O se faavae mautu e le faigofie lava ona malepe. Mea e faʻavae i luga o le fiberglass i le taimi o taualuga e mafai ona gagau ese mai luga, ae seasea lava ona vave. Faailogaina i le mataitusi "C" (i le tulaga muamua o le nofoaga).
  • Tioata. E le lalagaina mea e le lalaga, o le averesi o le malosi, talafeagai mo nofoaga mautu e le mafai ai ona gaoioi gaioiga. O le tioata o le tioata i le maka o loʻo faʻaalia e le mataitusi "x".
  • Polyester, tumau ma le ie mama. Polyster-faʻavae mea e mafai ona faʻaoʻo atu i le 30% o lo latou tele tele e aunoa ma le faʻaleagaina o le amio saʻo. Le fiafia i le mataitusi "e" i le tulaga muamua i le tofiga.

O mea sili ona tumau e faia i luga o le faavae o polyester. Aua faamatala tagata gaosi faamatalaga o nei mea taofia a latou meatotino mo le 25-30 tausaga. E toʻatele e mafai ona faʻatautaia e le taualuga taualuga e aunoa ma le toe faʻafouina, peitaʻi, ma le tonu faʻapipiʻi. Le le lava o polyester-faʻavae mea faʻavae i luga o le polyester o se tau maualuga i le taimi o le masini. Ae e mafai ona e sefe toe faʻaleleia ma sui.

Ituaiga fusiua

O le noataga o loʻo fuafua foi le faʻasologa o meatotino a le mea o le taualuga mo le fola o le taualuga, ae e le o se mea e ono afaina ai le malosi, ae i le vaipuna mafanafana. E faʻapea foi, o lenei vaega o loʻo nafa ma le tikeri o le faʻapipiʻi (tausisi) ma le faʻavae poʻo le faʻavae o loʻo i lalo. O loo i ai nei ituaiga o noataga:

  • Bimuminius.
  • Faavae i luga o le ta.
  • Bimuminious-degndeva.
  • Paʻu-boominius.
  • O le paʻu o le paʻu.
  • Polymer.

    O le taualuga o mea natia

    Uiga o le fola o mea mo le taualuga o le taualuga i luga o le ituaiga fusi

O le sili ona lelei o le paʻu o le paʻu ma bitsumen-polymemer tuufaatasiga. E tele a latou vevela lea e mafai ona latou faʻatautaia. A filifilia mea mo le folasaga o le taualuga, e tatau ona e gauai atu i lenei tapulaa, aua o le vaega e lelei tolerates maualuga vevela (luga atu i le + 15 ° c). Ma e le mafai ona nunumi.

Faamoemoega

O le foʻetia o le taualuga e masani lava, ma mea eseese o loʻo iai ni uiga eseese. O i latou i le pito i lalo e tatau ona maua ai se suavai, pei o le leo leo, soʻo se taimi e mafai ai ona soʻo le puipuiga o le tagata. O mea ia e taua o le lauina ma ia taʻutaʻua, ua faʻaalia i le mataʻitusi "p" i le tulaga lona tolu i le faʻailoga.

O mea faʻapipiʻi mo le pito i luga o le taualuga o le taualuga e tatau ona i ai maualuga maualuga le teteʻe atu i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina ma le tau o le tau. O nei mea e taua o le "taualuga" ma i faʻapuʻupuʻu o loʻo faʻaalia e le mataitusi "K" i le lona tolu tulaga.

Puipuiga puipuia

Talu ai o le pipii o laina i mea o loʻo faʻamamaina, e manaʻomia le tapunia o se mea. Fai i le fesoasoani a le maa tomumu o foliga eseese ma le palasitika ata. O nisi taimi o le fagota (pholoish) ua faaaogaina o se vaega puipuia. O mea o loʻo faʻaaoga i atunuʻu ma se tau vevela. Manaʻomia se fogaluga e faʻaititia ai le vevela - o le vaega pito i lalo o le vevela o le 15-20 ° C e itiiti ifo nai lo le faʻaaogaina o mea faigofie.

Story Crumb (tamoe) e tupu:

  • Dusty (P) ma le lelei-tausiga (m). Faaaogaina e puipuia ai le pipii o faaputuga i roll.
  • Carde-gured (k) pe scaly-sali (h). O loʻo faʻaaogaina i luga o le taualuga mea mai le pito i luma e puipuia mai le faʻafitauli ma le puipuiga e tau ai ni faatosinaga. E le gata i lea galuega, o galuega teuteu - o le olo o le gutu ua valiina i lanu eseese.

    O le taualuga o mea natia

    Afai o le laualuga ua faʻaseʻe e se coars-kapeta crumb - o le taualuga (faʻaumaina) vaega

Talu ai o le ituaiga o le puipuiga o le puipuia o loʻo i ai se taua tele i luga o uiga ma le lautele o mea (lelei-o loʻo puʻeina ma le pefu o le faʻailoga o mea o loʻo faʻaaoga ai.

O le taimi puʻupuʻu o uiga uma e te manaʻo e iloa pe a filifilia se mea e filifilia. Ae le i faʻatauina, ia mautinoa e faitau le faʻamatalaga, suʻesuʻe le lautele ma faʻataʻitaʻiga.

O le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o le malulu o le taualuga e aunoa ma le moli o loʻo faʻamatalaina iinei.

Manaoga mo le faavae

O le Waiving Rolls Rolls e masani ona faia e faʻamalosia sima, o soʻoga i le va o papatusi e tatau ona faʻapipiʻiina ma le M150 ma sili ona maualuga. Ma le isi mea, e mafai ona:

  • Miranera Wool Candid Wanded (Faʻamalosi tapulaʻa o le itiiti ifo 0.06 MPA
  • Vevela Faʻasolo mai Monolithic Malamalama lelei sima ma faʻaputuputu o ituaiga ituaiga penite, vermimite. O le saeia mai le sima-oneone fofo o le ituaiga o le a itiiti ifo m150.
  • Vavaeina le polystyrene o le ausa.

    O le taualuga o mea natia

    O le faʻavae i lalo o fola e mafai ona avea ma faʻamalosi tino o minerale fulufulu po o le maualuga o le polyyrene

  • O le pito i lalo o le osphalt, faʻamalosi malosi o le le itiiti ifo 0.8 mpa.
  • Valivali lanu o le mafolafola atbo-chined ma tioata tioata, cpre (chere-chippo cambia). O le mea itiiti o le mafiafia o papatusi o le 8 mm, ua punou i le 2 faaputuga ma le lafoaia o vavae. O le tasi em mai leisi avanoa i le 50 cm. Faʻamau o fasi fasi i latou lava - i le ogatotonu ma le ogatotonu, e mafai ai ona faʻaaogaina le fusi. A o le faʻapipiʻiina i luga o le faʻauiga o le faʻauiga, o le uluaʻi faʻaloaloa o le pu e manaʻomia, o le lapoa o le 1-2 mm itiiti ifo nai lo le sili atu le sili atu o le spedtener. Mo le tasi pepa 300 * 150 cm, a itiiti mai 14 nonoa faʻapipiʻi.
  • Toilalo mai perite ma cerardzit, i luga o le pito i luga o le sima-oneone naliina ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 50 mm ua faamalieina. E tatau ona faʻamalosia e le ua o le faʻauiga o le auala.

    O le taualuga o mea natia

    O se tasi o auala e fausia ai se slope - omea

Afai o le fola o le taualuga e mafolafola, e manaʻomia le fausia o se faʻailo agai i le alavai poʻo le tagi o le tausiga o le sili atu 1.7%. E masani ona faia i le fesoasoani o le ita. Gaosi oloa o le lisi o mea e maua ai le faʻaʻaisa o le pupuga ma se faʻafanua faʻapitoa. E faigofie ona faataatia, ma matau le itu.

O le taualuga o mea natia

O le isi auala e fai ai se slope o le setiina o taiala aʻo leʻi faʻatumu le faʻapipiʻiina o le laʻei ma lamolemole sima

O le taualuga togafiti mai bitnumen tiles o le a maua iinei.

O le tuʻufaʻatasiga o le taualuga pai

A faʻaaoga se ata poʻo se mafolafola folasaga o le taualuga, o le keke e tutusa - ma pe leai foi ma le faʻamalosi, ae e tatau ona i ai i le arpar parter vaega. O le mea e filifilia mo le VAPAZAZANATH i lalo o le taualuga masani, faʻapea foʻi ona o le kapeteni o le kapeta e filifilia i lalo. O mea uma e uiga i le talafeagai o uiga ma uiga, aua e manaʻomia le faʻaaogaina o elemene uma o le tasi tagata gaosi oloa i luga o le taualuga. O loʻo iai ni nofoaga faʻapitoa e tutusa ai ni laulau e mafai ai ona e filifilia le pai manaʻomia. O se tasi o tagata sili ona lauiloa i Rusia o le kamupani turhnonool, la latou laulau ma o loʻo faʻaalia i lalo.

O le taualuga o mea natia

Tapulaʻa o mea o loʻo faʻaaogaina ai se taualuga fou

VAPORIZOVERS puipuia le tumutumu o vaega o le faʻamalosia o le susu o le susu, lea e taua tele pe a faʻaaogaina o se papa papa o loʻo unaʻia. Ua fefe o ia i le susu. I le televave o le fuaina o le sueina o mea, o meatotino o loʻo faʻaitiitia ai meatotino, ma afai e faʻaʻea malosi le vaega o susu, a o le a malulu i totonu o le dulk ma o lou taualuga o le a malulu. O le mea lea, a taʻoto le filogia, ua e totogi foi ile faʻamaumau o sooga, o le saʻo maaataina o le fuaitau.

O le taualuga o mea natia

O le taualuga o le taualuga mafanafana taualuga ma le fola o le taualuga

Ina ua tuʻufaʻatasia le taualuga, e manaʻomia le manatuaina o le manaʻoga e fai se tolopolu i le alavai poʻo le mauaina o ni malie (ia le itiiti ifo 1.5%). O le slope ua tausia i le sasaina o le lalaga. O lona itiiti ifo mafiafia o le 5 cm, o le sima crand e le maualalo nai lo M150. Faʻavasega malosi (le itiiti ifo 28 aso mai le taimi o le faʻatumu), o le bitmosius pribe ua faʻaigoaina, e maua ai se fesoʻotaʻiga masani o le taualuga ma le tosoina.

I luga o papalagi ua maua ai papaʻe papaʻe, o mea e faʻatagaina e aunoa ma le faʻataʻavaleina. Ona taʻe ai lea o le phym i luga o le pito i luga o le ufaʻiga, ma o laʻau o le fola o le taualuga o loʻo tagofia i luga.

Ae e le o taimi uma e tatau ai ona faamafanafana le taualuga. I lea tulaga, e laiti laiti (vaʻai i ata).

O le taualuga o mea natia

Mafolafola fola i luga o le taualuga e aunoa ma le feololo

I le masini o le scary kyszy po o le palu fusi (mai papatusi ma pepa), o le taualuga o le a tutusa, e na o le vaprator parter o loo foliga i le va o le lag, ma ie o O le 'au o loʻo puʻeina o loʻo faʻatulaga i luga o le lags (le faʻapipiʻi mafiafia o le itiiti ifo o le 8 mm, o loʻo taoto i le lua vaega ma le paʻu o tupe ma teuga o loʻo i ai.

Masini o le fola o le taualuga

O le folasaga o le fale fetomi e tautua mo se umi umi pe a fai o ana meataʻalo o le a tuʻuina i tulafono uma. O le galuega e tele, o loʻo i ai i le tusitusiga latou te o loʻo i ai i le faʻasologa o le faʻamuamua.

Sauniuniga o le Faavae.

  • Mai le pito i luga o le taualuga uma lapisi ma le pefu ua aveese.
  • Ua aveʻese e le Rust ma isi soʻotaga tino gaʻo e faʻaaoga.
  • Afai e iai ni meaʻai gaʻo, o le fofo o le fofo ua aveʻesea, femalagaaʻi le taunuuga faʻamalieina e le pato mai le siʻosiʻomaga-oneone fofo.
  • Afai o le lamolemole e sili atu le lamolemole (o le eseʻesega e le sili atu nai lo le 5 mm / sq. M. m i luga o le taualuga faʻatonuga), faʻaputuga ua tapunia i le sifi i le sima. Afai o le slab luga e le tutusa, o loʻo sasaa ma se vaʻaiga naliina. Mo le faʻatumu, o le sima o le faʻailoga e le maualalo nai lo le m150, o le mea itiiti o le mafiafia o le sioa o le 30 mm.

    O le taualuga o mea natia

    Faʻateʻa mo le amata ona faʻalautele, ona faʻatumu lea o se fofo

  • O luga o le pito i luga e tatau ona faʻapipiʻiina pe o ufiufi i le chest papatusi, mafolafola asbestos. Afai latou te taʻela ma taʻela, ua faʻamaumaina i latou i se fagu poʻo le sima-oneone fofo.
  • A o le i amataina le taotoga, o le laualuga o le taualuga ma tuʻuga o loʻo togafitia ai ma le bitsumen primar (Primer Consusition).

I nofoaga o fetuunaiga o taualuga i luga o le pito i luga o le fola e amata ai le fola o le taulaga i le maualuga o le 10-15 cm (pe a leai ni fautuaga faapitoa). I nofoaga o le latalata i le fola o le taʻele o loʻo i totonu o pa o nofoaga vevela (chimney paipa ma venivistives e aofia ai le puipui o le keke i le 25 cm.

Taming Vapfazoing

O le bitummis steamer vipa o mea e mafai ona faʻataʻatia e le auala o le susunuina ma e mafai ona e tuu fua, ae ia mautinoa e faanatinati uma tagata.

  • O le mea o loʻo faʻapopoleina i luga o le taualuga ina ia o le itu a le itu o le a tuua 80-100 mm, le iʻuga (manatu o soʻoga o le lua taamilosaga i le tasi vaega) - le itiiti ifo i le 150 mm.

    O le taualuga o mea natia

    Tulafono mo le lalagaina o pou o le fola

  • O le faʻaiuga o le faʻaiuga i luga o le 'au e tatau ona tuueseeseina le itiiti ifo i le 500 mm.
  • Ina ua amata le fale o le 'aina o le taualuga, VAPORIZOVERS i luga o le puipui i luga aʻe o le vevela o le vaega o le fiva e 10 cm.
  • O nofoaga o le tolopoina i luga o loʻo faʻateleina ai le pito i luga o le laina o le laina o le laina, o le a amata i le seipi e 250 mm ma le tele o le taualuga.

    O le taualuga o mea natia

    Ina ua uma ona tapaa

Vaega o le vevela vevela

O le ogatasi o le HerrmAL Cress o loʻo faia i luga o le fou-faia le faʻamalosiʻau o le vaseina. O le laualuga e tatau ona matutu ma mama. Tulafono o:

  • O papatusi e faaputuputu e aunoa ma se va, fufusi fetaui lelei i le tasi ma le isi. Afai e sili atu slots e sili atu nai lo le 5 mm, ua faʻatumuina i latou i fasi vevela vevela.
  • A faʻaletonu upu e lua, o mafaufauga o loʻo teuina e le voonawary.
  • Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻaputuga, e i ai auala mai le ipu mea (Plywood, OSP, ma isi mea) luga.
  • O loʻo faʻapipiʻiina i latou e ala i le tele o le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma le palasitika vaomago nai lo le faʻamalu.

    O le taualuga o mea natia

    O le ogatasi o le vevela vevela i le tele o vaega e tupu ma le tau o le ie

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le vevela o le vevela, o se milo e fausia i le alavai.

Nonoa masini

E ala i le aufea na sasaa ai se ata. A faʻaaoga ia Papatusi Laʻau mai Miranera Baoli (Faʻafitauli mo le faʻamalosia o le sili atu o le 0.06 MPA), o le fola e mafai ona faia saʻo i le user o le fale. Ae mo sili atu le faʻatuatuaina, e sili le le faʻaseʻe i lenei tulaga. O le poloaiga o le galuega o le:

  • O le vavaeʻese vaega o loʻo tuʻuina i luga o le aʻa o aʻa poʻo le polystyrene - crubloroid poʻo le pegamine.
  • Ua tuua le uamea le uamea le uʻamea i le itiiti ifo i le 3 mm mafiafia ma le 150 * 150 mm faaopoopoga.
  • O fasi mea o loʻo faaputuputu ma se tumutumu o le tasi sela (150 mm). I nofoaga o le Allen, latou te fusifusia i le Binating uaea ma se laasaga o le 300 mm.

    O le taualuga o mea natia

    Masini na toso i lalo o le taualuga mai le mea na pueina

  • O nofoaafi nofoaafi e faʻapipiʻiina, ia amanaia le faʻavae o le malifa.
  • Sima sasaa i le va o auala. O lo o alu i le tulafono, malolo i luga o le nofoaafi.
  • I totonu o le lua aso talu ona faʻatumu, ua aveʻesea nofoa, e mafai ona siʻitia le malosi o le gaogao i le siʻosiʻomaga-oneone.

O le sae e tuua le malosi. E i ai le averesi o 28 aso. Ina ia faʻasaoina le manaʻomia o le faʻanoanoa, vave ina ua uma ona taoto, o le scred ua tapunia ma polythylene ata, tapoulo, burlap. I le vaiaso muamua, o le lauʻeleʻele e masani ona susu i taimi: i le vevela vevela i le tele o taimi i le aso, ma le maualalo.

O le malosi o le malosi o le malosi o loʻo avea ma primer (ma le faʻatamala foi), faʻatali seʻia oʻo i le taimi (taimi e faʻamoemoe i le ituaiga ma le tau). Fetaomi le taualuga mea mo le le-mago sili primer system e faasa.

Adregaction i le pito i luga: o le masini o le itu, talavou

I nofoaga o le taualuga e oʻo i le itu i luga o le itu i luga e mautinoa ai le fufusi, e fautuaina ai le faia o se itu ma le lima o le 45 °. E mafai ona e faia:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le Sounds-Sandy Fofo (Mark M 150, Fua o le 100 * 100 MM)
  • I le faʻapipiʻiina o ata faʻapitoa, o loʻo gaosia e ni tagata faʻamasino e lava e gaosia mea mo le fola o le taualuga.

O ata o loʻo faapipiiina i luga o bitsumen mastic, o le sternic mai le fofo pe a uma ona faʻailogaina le sipai i le pristar.

O le taualuga o mea natia

Fagota masini i luga o le fola o le taualuga

O loʻo tapunia le taʻavale i se isi vaega o le tekonolosi eppy. Mai le lisi, o le 'olo ua tipi ese ma se lautele, ina ia le itiiti ifo i le 100 mm o mea o loʻo tumau i le faʻavae o le taualuga ma le itiiti ifo 25 MM na amata i le faʻavae o le taualuga. Itu pito i tua i tua i tua - e le itiiti ifo i le 80 mm. O loʻo tusia i le tulaga o le tau o se taʻavale taʻavale i luga o vaalele o loʻo teuina i le lautele lautele.

O le taualuga o mea natia

Galueaina o tulimanu o le fola o le fola - fafo ma totonu

A gaoa mea nei (luga o le laʻau ma le taualuga), o le faʻatumu o le muamua na faʻamaufaʻailogaina foʻi, o le kapeta autu e faʻatumuina ma aveese, aumai i luga o le itu o 80 mm luga. O le bandwidth o le suavai faaopoopo faalagolago i le vaega.

O le taualuga o mea natia

O le folauga o le foloa le taualuga i luga o luga o luga

Uaea ma Konk

Afai ua faʻamalieina le aotelega o le taualuga, i le tulaga o le faʻateleina o le taualuga - o le isi laina o loʻo faapuʻuina i luga o le skite. O lona lautele - 250 mm i itu uma. I luga o taualuga i le fanua o le pito i lalo, o le laina faʻapipiʻi e tatau ona le itiiti ifo i le 500 mm i itu uma e lua o le mataina.

O le taualuga o mea natia

Faʻatulaga le mea o loʻo i ai i le toe faʻamatalaina (i lalo o le isi vaega o loʻo faataatia pea

A o taoto i luga o se skate, o soʻoga e tuu i le itu o matagi malosi. O le le fiafia o le uati o le le itiiti ifo 80 mm, o soʻoga e manaʻomia tele. E le mafai, afai e mafai, o le kapeta e tuu i totonu o se fasi tasi. Afai e le lava le uumi, o le lipine amata mai lalo ifo, agai i luga. O le nofoaga o le soʻoga e manaʻomia foi.

Tau mai o le taualuga: O mea o loʻo faʻatulaga tulafono

Muamua mea uma, e manaʻomia le fuafuaina o le itu o loʻo lisi mai ai le taʻavale. I luga o taualuga taualuga, e faia lea i le itu umi o le taualuga. I luga o le taualuga ma le malifa, o le taʻiala e faʻalagolago i le lautele o le tulimanu:

  • i lalo ifo o le 15 ° - Lisi i luga o le solo (i luga o le skate);
  • Sili atu le 15 ° - i luga o le malifa.

Manatua! Faʻatulagaina vaega eseese i le masani masani faʻatonuga e le taliaina. O mea uma o le taulaiga mea mo le taualuga o loo faaputu i le tasi itu.

Afai e tele ni vaega, o le uumi o fusi o mea o loʻo suia e le itiiti ifo i le 300 mm. A tuʻu faʻatasi, alavai o loʻo tuʻuina atu foi: itu - 80-100 mm, faʻaiʻu 150 mm.

O le taualuga o mea natia

O le sui o le pito i luga o le mea faigaluega

Poloaiga faʻatapulaʻa

Amata le faʻapipiʻi o mea o le fola o le fola mai le pito sili ona maualalo. Muai-Roll e faʻasolo atoa, saunia ni faʻailoga mo mea faʻapipiʻi (palu, paipa, ma isi mea). E manaʻomia le lalagaina e aunoa ma galu. Ina ia mafai ona suia le mea, ma le vaeluaina o le tasi itu o lofia ai se mea mamafa (e mafai ona e faia se fesoasoani). I le faatafunaina, o le umi na matauina, ua tele naua.

O le taualuga o mea natia

Muamua rolls "taumafai i luga"

O luga o le taualuga taualuga o le taʻele o loʻo taʻe ese mai pito i le ogatotonu. Mo le faʻafaigofie, e mafai ona e faʻaaogaina le paipa uʻamea. Ma se malifa o sili atu nai lo le 8%, o lenei filifiliga e le pasi. I lenei tulaga, e amata le faʻamalosi mai luga, alu ai i lalo. O se fasi o le 1.5-2 mita umi e le suia. O loʻo faagaoioia pe a maeʻa le fasi atoa.

Ina ia tuʻutuʻuga le taamilosaga ma taavale, sa i ai ni nai galu, o ni nai aso aʻo le i amataina le faʻapipiʻiina, latou ua setiina e le "pipii". O lea latou te uuina se ata faataamilo, o mea e pa'ū ai foi.

Aau aau Tekonolosi

Tusa lava pe o le a le fua o mea, o loʻo lafoaʻi ese mai le "ia te oe lava". O lea e mafai ona e pulea le tikeri o le vevela o le bimumonius a le bimumonius vaega: o ata uma na i ai i luma o ou mata. Afai e te tuleia le lisi "mai ia te oe lava", o le tulaga lelei o le taualuga o le a maualalo tele ma o le a vave ona malulu le taualuga.

O le taualuga o mea natia

E manaʻomia le laa "ia te oe lava"

Lafo le burner lamolemole ma toniga. A o le nofoaga o le nofoaga o le allen mafanafana. I lea tulaga, o le burner e alu i luga o le ala i le ituaiga o le mataitusi "g". O le tagata mativa ua tuu ina ia vevela foʻi le faavae o le taualuga, ma o le fusi saito i luga o le laulau. Faatasi ai ma le mafanafana talafeagai, o se tamai solofanua mai le isumu suamalie o le a faia i luma o le lisi.

A e mauaina e manaʻomia le mataituina o le bitsumemen i taimi uma, e leai se "malulu" sone poʻo sone o le overā o le lotoifale o loʻo ufiufi. O nisi tagata gaosi (Tehnonick) i le pito i lalo o le fola o mea mo le taualuga o mea. E faigofie atu le pulea o le tikeri o le faʻamafanafana o binumen - i le taimi lava e pei o le ata "opeopea", e mafai ona lafo le lisi ma agaʻi i luga. Afai o Bitnumen ua faʻamafanafana saʻo, e mulimulitaʻi i pito o le papa, tuua se fusi i le tele o le 25 mm. O lona uiga, i luga o le pito e aliali mai ai e oo lava i luga o le lanu uliuli lanu.

O le taualuga o mea natia

Faʻafefea ona faʻatonutonu le tikeri o le faʻamafanafana o le fola o le fola mo le taualuga

Manatua! E le mafai ona savali e tusa ma le tumutumu o le taualuga o le taualuga. O le sprankver o loʻo i totonu o le vevela o binumen, e alalaga ai ona foliga vaʻaia ma puipuiga puipuia.

A faʻaoʻo le fola o le taualuga i le faʻaititia o nofoaga, o le au faigaluega o taavale i le sooga ua tipi i le 45 °. O lenei mea e faʻamatalaina ai le saʻo itu o le vai gaioiga.

O le taualuga o mea natia

Tagi o mea o mea i vaega maualalo (Jaldewes)

O nisi taimi pe a faʻataʻapeʻapeina le vaega o le fola o le fola, o le taualuga e i ai le manaʻoga e fai mai o mea i luga o le pito i luga o le fagu fagu pe faʻapipiʻi. Afai e te vevela i le mea ma kelu i le amoina, o le ono o le lelea o le mataga e sili. I lea tulaga, e manaʻomia le siomia le solo i luga o mea ma le sprunkler, malemo ai i se spalala i le bumamen. A uma lena, ua mafai ona e toe mafanafana ma kelu.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o sofas

Faitau atili