Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Anonim

Na e faia ni mea faʻaiʻu o faʻamalama faʻamalama ma ou lima lima? Ou, ioe, ma ou te fia fai atu, ou te le fiafia i le teteeina. E le o le foliga mataga, na o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se umi ma sili atu. Ou te manaʻo e faʻaaoga vave filifiliga, lea e mafai ona faia i ou lava lima. Na fautuaina aʻu e le uo e fai ni mea ma sanuisi. E tusa ai ma ia, o le faigofie ma faigofie le auala e le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa poʻo ni tomai. I le taimi atoa lena, sa amata ona ou vaai ia te aʻu o faʻamatalaga e te manaʻomia, lea ua ou manaʻo ai e faʻasoa mai ia te oe.

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Faaumaina o malifa

Lenei le Tekinolosi e le tumau ma e sili atu ona manuia. O se tasi o nei mea fou o loʻo faʻatulaga e Sanundwichnels. I le lava lona agavaʻa, o moli ua atili faʻateleina ona taʻutaʻua ma o aso uma lava, ma o la latou faʻapipiʻi o le soʻona faʻaalu lea e le masani ai.

Meatotino o mea

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Palasitika slopes mai sanuisi potu

O le masini o le tulaga masani e pei o se laupepa, o le pito i fafo o le tulaga iloga PVC, totonu - pepa poto o totonu o le unauina. O le mafuaaga lena na taʻua ai lenei filifiliga o le American Child - o se sanuisi vaega. Latou te ese mai i mea o le feagai ai, ma faʻapipiʻi tutusa mo soʻo se ituaiga ituaiga.

TAUA! I tagata o le slopes o le sanuisi call - mafanafana malifa. O lenei ona o le tulaupapa, o loo i ai i le komiti.

Ina ua uma ona e tuʻuina atu mo oe lava o le a lona uiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i la latou sao:

  • E ui lava i lona lauiloa, latou te tumau i avanoa mo tagata uma ona o le latou tau talafeagai.
  • E le naʻo se fale o loʻo fausia, o loʻo avea pea o se tagata tutoʻatasi meafaigaluega e iai ana lava afifi.
  • O le nofoaga i totonu e tumu i le fulufulu fulufulu po o le polystyrene - o le faʻailoaina mai o le le faʻamalosi tino.
  • O ni faʻailoga sili a le sili ona lelei o le tamaʻitaʻi, faʻapea foʻi ona ausia ai ma le faʻaopopoina o sigutu ma le la fesoasoani.
  • O lenei metotia o le faʻaumaina e tumau ma tumau.
  • Afai e te faia le faʻapipiʻiina i ou lava lima, ona e tatau loa ona e mulimuli i le faʻapipiʻi o tekonolosi. I lea ma le tulaga, o le teteʻe i le faʻamaufaʻailogaina ma le soifua ese o le a avea ma sui mo le soifua maloloina.

Mataupu i luga o le autu: palasitika pupuni: ituaiga ma latou faaaogaina

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Sandwich panels mo teuteuga

Mo i latou na filifili e sui faamalama i lo latou fale po o fale mautotogi, ma seti solo ma o latou lava lima, ou te tuuina atu le fautuaga ma le sanuisi. O le lelei o le faʻapipiʻiina o se sanuisi i luma o le plaster o loʻo i le faʻapipiʻiina o lima e le manaʻomia atavali tomai ma o se auala manino.

O le mea taua e le gata le saʻo faʻapipiʻi o tomeu, ae faʻapea foi ma se mea e faʻataʻitaʻia ai le pane. Palasitika elemene e sili atu le tipiina ma se lapotopoto foliga mai o palasitika po o Aluminim. I le taimi lava lea, o le tamaʻi laʻititi o nifo e mafai ona feagai ma le galuega. E le gata i lea, e manaʻomia le tipiina o mea i le vevela o le +5 tikeri Celsius - pe a fai e te le usitaʻia le vevela o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le vio o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata. Afai e i ai se teuteuga o sanuisi PVC Ponels, e mafai ona e tipiina le tele o mea faigaluega. Ae o le mea sili ona silisili i le tauagavale o le uamea ua totoe, e mafai i luga o se laau. Oti e manaʻomia foliga o loʻo foliga i luga ma ma se tamaʻi laʻau a le atunuʻu. E mafai ona e tipiina i lou lava fefe ma faʻafitauli ma le olo, ae laʻititi tele o le mamafa, o le vaega e mafai ona gagau.

Alu e faʻapipiʻi

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Faʻamaeʻaina o le malifa o faamalama sanuisi

Suntes ma Sounwwich Panels o le a faigofie tele pe a fai e te tausisi i tulafono ma faasologa o gaioiga. Tusa lava pe leai se poto masani i le faʻamaeʻaina o maluola ma o latou lava lima, ona e le tatau ona e fefe ile galuega lea. Aʻo le i amataina le faʻapipiʻiina, oe manaʻomia e saunia mea faigaluega ma mea, o le ae manaʻomia:

  1. Sounwich Panel - Mai lea mea e maua ai, e te filifilia oe lava
  2. Amataina o talaaga
  3. O le tala
  4. Suavai palasitika o loʻo faʻaaogaina e pei ona manaʻomia
  5. Roulette ma naifi
  6. Faʻavasega ma le tusi o le tagata lava ia, o le ata tusi, sikulukalaiva ma taʻavale - o le mea e gata ai o le taimi nei i fale uma.

Mataupu i luga o le autu: masini mo le magoto i le umukuka

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Malifa mai sanuisi potu i totonu o le fale fale

Ua uma ona ou fai mai e tatau ona faia le faʻapipiʻiina o le itiiti ifo i le tasi le aso pe a uma ona faʻapipiʻi faamalama fou. Faʻaaogaina roulette, e manaʻomia le faia o le fuaina ma tipi le panels mo le itu ma luga o luga. O le le le aoga vaega o le sambing fuʻa o loʻo faamamaina ma le naifi ma le faʻapipiʻi o le amataga o le amataga-luga faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e textsus. Fao i latou ma le avanoa o le 10-15 cm. Aua neʻi galo o le pito i luga o le pito i luga o le pito sili ona nonoa, ona tatau lea ona sasaina i le pito i luga. Le isi, agai atu i le faʻapipiʻiina o malifa o le sanuisi, ua faʻaofi i totonu o le talaaga. I le tutusa o le polokalame amata mai le pito i luga.

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Faaumaina palasitika papala

Le isi e lua filifiliga:

  • O le muamua - i luga ma lalo vaega o le amata talaaga i le pa puipui, ona ulufale ai lea i nei potu i totonu o le itu itu.
  • O le lona lua e na ona faʻapipiʻi i le jack ma le faʻamalama sill ma le pito i luga o le slope, pe a maeʻa le avanoa o le vai.

I le taimi lea ua maeʻa lenei vaega, o loʻo tumau pea le tuʻuina atu o le mauaina o foliga. Mo lenei, faʻaaoga faʻamatalaga, e tatau ona faʻasaʻo i pito o le anufe o Sanula. Mo nisi faʻaopoopo o le vevela o le gaogao o le inter-profich, o le tapoleni ma le puipui e faʻatumu i le mauga foma - leai se faʻafitauli e le aumaia ai lenei gaioiga. Ina ua maeʻa faʻatumuina o leoleo, ua toe foi le pa i le nofoaga.

Vave faapipiiina o slopes mai sanuisi potu fai oe lava

Palasitika slopes mai sanuisi potu i luga o le 'ai le' au

Se isi fautuaga! Oti le F o le SICT e sili atu le faʻapipiʻiina - Mo lenei, e faʻapipiʻi i le ofi ma o le laina tipi ua fuafuaina e faʻaaoga ai se penitala. O le mea lea, e mafai ona e mauaina le sili atu tipitipi tipitipi.

Faitau atili