Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Anonim

O loʻo ofoina atu e tagata faʻavae nei matata mea e faia ai le tele o aso i aso uma e le gata i le fesoasoani a le tele o faiga faʻapitoa ma totonu o totonu, e tatau ona i ai i ni vaega o loʻo iai. Faʻaaogaina metotia faʻapitoa ma meatotino o nisi mea e faʻaalia ai lanu i lalo o le aʻafiaga o le vevela, na maua ai se fou foliga fou o le potu e faʻalagolago i le moli o le potu. Tekonolosi le faʻatinoina o ia manatu e ese lava, ae o lagona o sea vavega o lona afaina i manatu faʻapea.

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

O fugalaʻau i luga o le thermobeares faʻaalia i le taimi o le faʻamafanafana

Thermobi.

O le tagata solitulafono, o ai na mafai ona iloa le manatu o le themopolewer, o se tagata Saina mamanuina ma se fatufatu vaai i mea masani o le shi yuan o le shi yuan o shi yuan o le shi yuan o le shi yuan O ia lea na tulai ma puipui o lo o tali atu i le vevela.

O le mea lilo atoa o loʻo taoto i le faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa. O nei urmochessies o loʻo tali atu ma le faʻamalosia o lanu pe a faʻateleina le vevela.

E lava le faigofie le paʻi o alofilima, susulu o le la poʻo le foliga mai o le ea mafanafana ina ia faʻasusu ai i luga o fugalaʻau matagofie. O le paolo o loʻo maua ai le faʻamamaina o le vevela e faʻateleina ai le vevela. O le faʻina o le faleʻai o le SCI Yuan e sili lona matagofie i soʻo se aʻoaʻoga, pe faapefea.

I aso nei, o le vai mafanafana o le fale moe o loʻo avanoa mo le faʻateleina o le taumafaina. Ae le o tagata uma e mafai ona latou mauaina lenei mea na faʻatulafonoina, aua o le tau o le fou e maualuga lava. O le ulufafo mai le tulaga e mafai ona avea o latou tulaga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fusifusia faʻapitoa i nofoaga ma le lelei sulugatiti o Sunny Rays poʻo ni meaʻai latalata ane. O le a mafai ai ona faʻaalia e le au lisi a latou agavaʻa.

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Le malulu potu, leai ni lanu

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

O le maa e faamama ai le ea, o fugalaau foliga mai

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Potu mafanafana, puipui puipui ma fugalaau

E ao ona matauina o le tamaʻitaʻi o loʻo talitonu e mafai ona televave pe leiloa a latou meatotino matagofie i nai masina. Peitaʻi, o le tagata faʻatau, e manaʻomia le lelei o mea teuteu lelei e tele, e ui lava i tau tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina se masini fufulu pe a fai o se 'au ua taʻe?

E leʻi uma le mea na ausia ai Shi Yaun, ae na ia fiafia lava i mea fou, faʻaalia se poloketi fou - o se kalena e mou atu. Aso i luga o le kalena e masani ona suia le tasi i le isi. I le taeao, o se ata pupula o loo faʻaalia, lea i taimi o le afiafi o le afiafi, ma i le po ua mou atu tagata uma. O le taeao na sosoo ai o loo toe faafoi mai mea uma.

Glowing vali

O le faʻaaogaina o le lumunos wallpaper poʻo ni valivali ma le faʻaleleia o le alualu i luma e tau atu i se lanu suia mai le moli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se gaioiga e faʻaaoga ai le manatu o le spory sky po o le simeo o taʻavale i potu o tamaiti faʻaaoga neon ma le 3D aafiaga.

I le aso, o tuugamau o papa fetu fetu toto, ma i le afiafi ma i le po ma le po ua faʻaalia. O le fluoreppint weepaper o se auala lelei e faailoa ai le tagata taʻitoʻatasi i totonu. I se faʻaopopoga, o le FloP-Power sa faʻaaogaina i le Greatiaina o Glowing Wallpaper e faia mai le masani o le floomorescent maa. E le afaina ma le tautino atu e saili i totonu.

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Glowing Wallpapers i luga o le puipui i le vasega pepe

Toetoe lava o meaʻai uma o meli o loʻo iai ni filifiliga tutusa i pepa poʻo le vinyl mamanu. Tele taimi o loʻo i ai se ata o le le faʻaaloalo le mautonu lagi lagi. Afai e te fiafia i ai, aua e te paie, savali ma vaai ia i latou o nonofo ai.

Suiga ata o Italia tagata faigaluega

Leai se mea e sili ona manaia i le Italia Deligner Tandem mai Milan Carnovsky. O Francesco Ruka ma Silvia Quartillalla sa faatinoina se manatu ofoofogia o le pepa puipui mo puipui. Fuafua i le lanu o le moli moli, eseʻese ata o loʻo faʻaalia i luga o puipui.

O le faʻavae o lenei maua le masani ai maua o le sili ona faigofie tulafono faʻaletino. I mea uma, o lanu e ese ai le mata o se tagata e maua le avanoa e maua ai pe a fesoʻotaʻi mumu, lanumeamata ma lanumoana. O tagata tolauapi na atiae ni ata e pei o chameleons, e faʻaalia ai i latou lava pe a faʻaalia le taua o lanu taʻitasi. O le igoa o le Upper Wallpaper Collings CGGB na fai ma mataitusi lapopoa o le lanu ata.

O le aotelega o mamanu e faia e ala i le faʻataʻotoina o ata tusia i le mumu, lanumeamata ma lanumoana. E le mafai ona suia le ata i aso uma o le taeao. Naʻo se mea e toe foʻi mai ai o loʻo faʻaalia ai le palasi

Mataupu Faaaloalo: Pepa Laupapa: Ata mo pa o le potu, laititi, O le faʻaeloga ua matagofie, faʻapefea ona faʻatulagaina, 3D, manatu, vineg, vineg, vineg, vine, vineg, vineg, vine, vineg, vine!

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Uluai puipui

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Potu lanumoana

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Potu lanumeamata

Wallpaper Suiga lanu, ituaiga o mea faʻapitoa faʻaumaina mea

Potu mumu

O faigata faapena e le faʻatagaina ai le faʻaliliuina o se manatu i aso uma o le olaga. E sili lea o se tulafono taʻitoʻatasi mo le gaosiga o pepa puipui, lea e le mafai ona faʻatauvaʻa e aunoa ma se masalosalo.

Electiniction Bedpaper

O le manatu o le faaeletonika puipui o le suia o lanu i le talosaga a le tagata faaaoga e tatau ona i ai. Ua taua i latou "e Ink Priss" ma na tuʻuina atu mo tagata uma e iloilo i le 2019.

E leai se eseesega i fafo atu o le Digitisi. E leai se eseesega i fafo atu o ofu puipui, ae o le faʻafetai i le vaega faʻapolokiki o loʻo iai meatotino a Chameleon. Fuafua i le tagata faʻaoga a le tagata faʻaoga, e mafai ona e suia e le gata i le lanu, ae faʻapea foi ma le faʻatusa atoa.

E le gata i lea, e se mafai ona faʻatino i se tulaga faʻapitoa le fesuiaiga o le ata, pei o se faʻataʻitaʻiga, mai le gaioiga a tagata pe mai le suiga o le vevela o loʻo i totonu o le vevela. O sea avanoa e mafai ai ona faigofie ona e sui le Brade Washpaper ma se ata fou, mamanu, Boovace lava ia e aunoa ma le pasvas lava.

E le aoga ma le matauina o se ituaiga tutusa o mea faaeletoroni e aofia ai le maualalo o le eletise. O mea moni, Eletise e tafe e tupu i le taimi na suia ai le ata. I se faʻaopopoga, o le lata mai o le atinaʻeina o le Iunivesite o Princeton (USA) o loʻo i ai ni maapuna, o lea o le a tutupu ai meaʻai mai le tamaititi. O loʻo tuʻuina atu foʻi mo le avanoa e aoina mai ai faʻamaumauga o le siosiomaga.

Pepa faʻapipiʻi, suia lanu mai le moli poʻo le gaoioi, ua uma ona mausali aofia i nei fuafuaga faʻaonapo nei. Tekonolosi, atinae ma matala e tatau ona faʻaaogaina lelei. Iloa o latou ituaiga, e mafai ona e fausiaina se galuega a le tagata lava ia mo oe lava. O sea ituaiga o le a le tutusa ma isi, o le a avea ma patino.

Faitau atili