Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le Plaque ma le Rust

Anonim

O se tagata lelei e i ai le faletaele e maua ai e le mama. Peitai, e ui i taumafaiga uma, o le pito i totonu o le faleuila e mafai ona ufiufi i taimi tele e pisia ma le leaga o siva.

Aisea ua tupu ai lenei mea? E masani lava o le mafuaʻaga o uamea o uʻamea vaega o le suavai system, o le faʻaiuga o le mea o loʻo nofo ai itupa o le kiona i luga ole faleuila. Ma o le mea e tupu ina ia fou galuega, ae o le itu e pei o vai.

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le sasa? O le a se numera gembling gel po o le powder e faaaoga? Mata e mafai ona foia le faʻafitauli ma le fesoasoani o le soifua maloloina o lona uiga? Faʻafefea ona aveʻese le faʻamalosiʻau? O tali i nei fesili o le a faʻaalia i lalo.

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le lepela i le fale

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le Plaque ma le Rust

Faʻafefea ona aveese le totini ma le 'aʻai papala? E tusa lava poʻo a mea o le a e faʻaaogaina, e tatau ona e mulimulitaʻi i tulafono o le faʻamamaina:

  • Ae e te lei amataina galuega, aveese le vai o lo latou falefale ane. E mafai lava ona tapeina, ma o mea o totoe o le oso i totonu o le ato.
  • Tutusa tuʻu i luga le mama o le eleele i luga, tuʻuina atu o le totogiina o vaega o faʻafitauli.
  • Aua le faʻaaogaina le vaituloto o loʻo faʻamamago 8-10 itula e faʻatagaina ai vailaʻau e faʻateʻa ai le filogia.
  • Lelei solo solo e aveese e le taʻaloga ma le paʻu oona ma le toa.
  • E tele taimi e tuʻu ai le vai ina ia leai se faʻailoga e aveese le eletise eletise mai luga.

Matau se tulafono faigofie: fufulu le faletaele mai le malosi e tatau ona faia e masani ona faia seiloga na "ulufale" i totonu o mea.

Nai lo le le mautonu le malosi i le faleuila

Faʻafefea i le tagamea faʻapipiʻi i le falevae i le fale i le fale? Ia Taʻitaʻi Mama i le faletaele, e mafai ona e faʻaogaina se numera o tupe maualalo tau tupe o loʻo iai uma le tagata. O metotia o tagata e le faʻatauvaʻa i luga o le lelei o le faʻasalalauga o lona uiga o vailaʻau o aiga, ma e saogalemu.

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le Plaque ma le Rust

Hydrogen peroxide ma Ammiona ava malosi

O le metotia e aoga ma se teisi teisi. O le a e manaʻomia se fofo mai le AMANA ma poroxicIde ua saunia i le vaega o 1: 5. O le iʻuga o le sui o loʻo faʻaaogaina i le pisia ma faʻapipiʻi mo le afa itula, pe a manaʻomia e aveese le tofa i le faleuila. Ona e tatau ona e tosoina vai i le tele o taimi.

Vili

O lenei metotia e talafeagai mo le "manatu" Faʻafefea ona fufulu le faleuila i lenei auala? Mock i le vineta i se fasi fulufulu vaivai i le vinega ma tuu se fusi i luga o le pisia. Ina ua mavae 1-2 itula, pe a o le acid o le faia o le vevesi, aveese tagata o le afaina o le tupuaga e le yershik ma tuutuu ai le vai.

O le ascititi o le aano o le amo poo le lemon acid

Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia mea faigaluega, e mafai ona e faamamaina lelei le faleuila, ma aveese le la le la le la le filogia tele. O le faʻamama o le laualuga o le faleuila i luga o le esoa poʻo le citric acid fofo (2 afifi i le 1 lita o le vai). Ina ua uma 2-3 itula, aveese Rusty Rusty Dousy Drums ma fufulu tele taimi ma le Pan ma le tane ma le vai.

Soda ma le vineta

O le faʻamamaina o lenei auala e sili atu le faʻaalu i le po ina ia o loʻo i lalo o le vevesi i lalo o le malosi o le faʻamamaina o sui o loʻo umi. Saunia le fofo i se fua faatatau o le 1 tioata o le vineta i luga o le 1 sipuni tele o soda, ma le palapala efuefu luga. I le taeao, aveese toega o le sasaina ma le Razkik ma tapuni le vai tele taimi.

I le tutusa auala, e mafai ona e tuʻuina atu i le palepao i lalo o le faleuila, o le faga o le po "paʻepaʻe".

"Coca-Cola" pe "Sprite"

O nei meainu na inu uma e mafai ona mafai ona fetaui ma se tamai osofaʻi, faʻapea foʻi ma le aveʻeseina o tupe teu.

Tele o le galugalu o le laga o le soda, ma alu ese mo le 10-12 itula. Ina ua maeʻa lena mea, mama le pulumu ma fufulu le faleuila i le vaitusi.

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le Plaque ma le Rust

Electrolyte mo maa

Faʻaaoga lenei mea faigaluega e tatau ona puipuia, o se faʻafitauli matuia. E mafai ona faʻaaogaina le eletise i fale o fale poʻo fale mautotogi ma palasitika vai.

Liligi le electrolyte i le faleuila, tutusa tufatufa e faaaoga ai le toa. O le a soloia le Rist i luma o mata i luma o mata, pe a talafeagai ai ona tosina atu maulalo o le au pisia ma fufulu ma pipili.

Oxalic acid

Leai le aoga tele ma vave mafai ona taulimaina ma pisia ma matutu oxalic acid. Liligi le fofo mo se ie susu po o se vai suamalie po o se vai suamalie, ma faaalu le filogia. O le faʻamamaina o le pipili, aua neʻi galo le totigilima, a leai e te ono afaina ai se mu.

Hydrochloric acid

Mo mauoa filogia, faaaoga le hydrochloric acid. Liligi le auala i le le talipalau, alu mo le 3-5 minute, ona alu lea i le malosi o le fufuluina o le pulumu.

Ina ia aveese le acid, o le a talafeagai e faʻapipiʻi ai le vai 3-4 taimi.

Tupe mai le malosi i le faleuila (kemisi)

Faʻafefea ona fufulu le faleuila mai le Plaque ma le Rust

I faleoloa e mafai ona e faʻatauina ni mea faigaluega-faia ni mea faigaluega. E i ai la latou gaioiga malosi ma le cope e oʻo i le faʻafitauli faigata i se taimi puʻupuʻu. Vailaau o ni ituaiga:

A faʻaaoga ni vailaʻau, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga ina ia aua neʻi afaina lou lava soifua maloloina ma lelei le tosoina o le tusilima.

I totonu o le tane e le itiiti ifo nai lo le "Bowl" o le faleuila e faʻaputuputu ma risty tupe teu faʻaputuputu. A e le faʻamamaina le tane, e le o toe fufuluina i le faleuila, aua o le faleuila o le a fufulu pea i le vaipuna.

Faʻafefea ona faʻamama le faletaele tak? Aveesea o le saua e manaʻomia ai le maingothm:

  • Aveese le vai mai le tane.
  • Faʻaoga le mea faigaluega filifilia, tutusa faʻatasi ma luga o le totonu.
  • Uu le mama o le mea e sili ona talafeagai le taimi manaomia o le tele o le taimi.
  • Aveese le toe vaega o tagata leaga.
  • Fufulu le tane ma le vai.

Ina ia mafai ona aveese le toʻilalo mai le tane, e mafai ona e faʻaogaina le auala mai le tele o vailaʻau o fale, pe faʻaaoga lelei o le fusuaga. I lea tulaga, o le a fesoasoani e feagai ma le faʻafitauli o le tutusa auala, ma o loʻo faʻatinoina le faʻamamaina o le 'ai i le vaipuna o le "Bowl".

Faʻafefea ona puipuia le foliga o le ape

Aveese le manaʻoga e faamama le faleuila mai le sasaina pe a fai o ofu uʻamea tuai o loʻo i totonu o le fale, e le aoga. Ae e mafai lava ona faʻaititia le tele o tupe teu e ala i le faʻaaogaina o nei tamaʻi togafiti:

Afai e te usitaia nei fautuaga, e mafai ona e aofia ai lau faleuila i le atoatoa tulaga.

Mataupu i luga o le autu: tautaliga - tuutuuga e faia oe lava

Faitau atili