Saogalemu pe a atoa

Anonim

Saogalemu pe a atoa

Soʻo se tele o galuega e fautuaina ai se faʻafitauli mataʻutia, ae le gata o le le talafeagai le tamaʻitaʻi, ae faʻapea foi mo se faʻapolofesa.

Soʻo se tele o galuega, e laʻititi lava pe laiti, e tatau ona o mai ma fesoʻotaʻiga o le a puipuia ai le ola ma le ola maloloina o le tulaga mai lalo o le pulega mai lalo o le pulega.

Mataupu pe a mafua ona o le tausisia ma le saogalemu o Walder maua mai manuaga, faitau afe. O le mea lea, aʻo leʻi mafai ona tatalaina le mataupu o lo i le faʻamama ma agaʻi i le galuega, e manaia le siakiina pe o fua atoa e maitauina.

E ala i le faʻatulagaina o le eletise i ou lima, e te lamatia ai e le gata i lou lava olaga, ae o le ola foʻi o isi, aua o le alu ese o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

O lea, e i ai tulafono o le a puipuia ai oe ma lou siosiomaga.

E le tatau ona e tuʻulafoaʻia i latou, tusa lava pe e te manatu ia te oe lava o se tagata poto masani ma faʻafetaia oe o le masani lea.

Saogalemu i le taimi nei

Saogalemu pe a atoa

E tele ituaiga ituaiga o lamatiaga e iloga pe a mapu. Muamua o mea uma, o loʻo saogalemu le saogalemu, afi, puipuia faʻalavelave faʻafuaseʻi i taimi o faʻagaioiga.

O le eletise eletise o le sili ona taua o le galuega. O se tulafono, o le faʻaaogaina o masini e iai le eletise eletise, ma o le mea lea o le lamatia o le ofi i le taimi nei faʻateleina.

A o le i umia le faaulutalaina, E manaʻomia le tausia o uaea uma ua solia.

E le tatau ona i ai le leaga o le faʻamalosi, pei o lenei e mafai ona oʻo atu ai i se eletise eletise i le Wizard.

O le taimi nei nei - o le faʻalauteleina o sapalaiina - o le faʻavae o le faʻaaogaina o le malosi ole ARC. E manaʻomia foʻi le faʻaesea, ma e sili ona taua, i le eleele. Masani o loʻo i ai i totonu o faʻavae e manatu ai foi le i ai o le faʻatasi o le tuʻufaʻatasia o le arc ma uaea uma.

O le sese o le masini uning e tatau ona aveʻesea aʻo leʻi amataina le galuega, ae le o le taimi.

Sili atu, pe a fai e te faʻafouina ma sui masini ma latou vaega o le a avea ma matai o loʻo avea ma pule.

Mataupu oi luga o le autu: Geardy faia oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (Ata)

Te) puipuia mai faʻalavelave faʻafuaseʻi, e manaʻomia le faʻatinoina o galuega i ofu faʻapitoa fautuaina mo ia gaioiga. I le avea ai o se tulafono, o nei tagata faʻapitoa ma isi na ou maua ni seevae, faʻapea foi ma le fale puipui. I se faʻaopopoga, ia mautinoa o loʻo mama uma "Tonisty".

O le siakiina o le soifua maloloina o 'outou meafaigaluega e tatau ona masani ai, sili atu i luma o galuega uma.

O le saogalemu saogalemu, faaliliuina i se gagana faigofie o le puipuiga o mata.

Soo ei ai Matters e fua mai ai laiti, ma o nisi taimi e tele naua galuega e aunoa ma ni moli e aunoa ma ni matatioata po o tioata. O le mea lea e mafua mai ai i le faʻanoanoa ona: mai le faʻaleagaina o totoga, e faʻatauanau ai le faʻaipoipoga.

Saogalemu i le logoina o galuega tuuina atu faʻapitoa puipui puipuia. Puipuiga, faia e Bricraft, e le mautinoa lou saogalemu.

I le faʻaopopoina o le mea moni o matatioata ma faʻamau o le a puipuia ou mata mai sparks masani, o le a mafai pea ona atagia mai ai le papa uʻamea paʻepaʻe pe a sefe.

'O loʻo' ai i le 'auvae i totonu o mata e lamatia ai le faʻaleagaina o mea matuia, e oʻo lava i le leiloa o se vaaiga mamao.

E le gata mai ma puipuia ma le malosi ma mea e puipuia ai o latou mata, ae ia e maua ai foi se galuega mafanafana: Latou te le tosina le ata ma mafai ona fetuunai le tikeri o le tausaga.

Afi ma le saogalemu faapitoa. I le faʻaaogaina o le masini uldeed e aunoa ma le tausisia o le saogalemu, e te lamatia e le gata i lou soifua maloloina, ae faʻapea foi ma le faʻaolataga o se mea e te faigaluega ai ma le ola o isi tagata.

Tausi lelei le puipuiga mai le mafai ona tupu pe a e galue i se potu tapunia.

Afai e galue i fafo atu o le potu, e aoga le manatu e uiga i lo tatou lava puipuiga, ae e uiga foi puipuiga isi.

Ina ia puipuia le faʻaletonu o le mata poʻo le taia o le vevela vevela, faʻaaoga ni mata faʻapitoa ma talita.

O loʻo i ai foʻi le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o tagata mai fafo i le taimi nei. Ina ia taofia, o loʻo i ai le fale eleele o le aganuu ma le faʻavae o le soifua maloloina o mea o loʻo taʻua i luga.

Mau i luga o le autu: Pows mo pupuni e faia oe lava: O manatu e le masani ai

E aoga foʻi le mafaufau i le auala e lapataʻia ai le foliga mai o le afi. Ina ia mafai ona tupu se faʻalavelave, aveʻese le avanoa e faʻamafanafana ai galuega i luga o le afi afi, ua oumea ai i luga o se laʻau poʻo isi mea ua matautia.

Saogalemu pe a atoa

O le saogalemu faʻapitoa e aofia ai ma le puipuiga o taimi pe a galulue i le maualuga.

Ua fesoasoani le uaea ma inisiua e te aloese ai mai le pau.

O le tele o faalavelave i taimi o le USDection Action e fesoʻotaʻi ma le le talafeagai o le Matai lava ia, ma na o sina vaega o latou e tupu ona o mea e leʻi fuafuaina.

Afai o le tulagalua o le saogalemu o tulafono, o le galuega o loʻo faia i se suti faʻapitoa ma mask, o loʻo i ai nei vailaau o loʻo i lalo ma faʻaesea, o le ono aʻafia ai o manua.

Faitau atili