Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Anonim

O le taualuga o le bimenanous vaivai fafie e faigofie ona faʻagaioia, tumau ma le lelei. O lona tele ma o le tagata lava ia-faʻapipiʻi e mafai ona mafai. O le tekonolosi e le o le sili ona faigata, o le mamafa o le fasi falaoa e laʻititi lava, faʻapipiʻi i le faʻavae o faʻavae, e faʻaopoopo e le taualuga. O lea o le faʻapipiʻiina o le faʻafilemu o le fusi e mafai ona faia naʻo ia lava.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Fetuʻutuʻutuʻu paʻu paʻu e mafai ona faʻaaogaina i luga o le taualuga o soʻo se ituaiga

Feololo pi mo fafie vaivai

O le laualuga i lalo o le taualuga e mafai ona mafanafana pe malulu, fuafua i luga o lenei o le faʻavaeina o le taualuga keke suiga. Ae o lona vaega o le ofe ma luga atu e masani ona tumau pea e le suia:
  • I tulaga o ruters, e tatau ai ona viia le suavaivai;
  • i ai - pa ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 30 mm;
  • mautu fola.

O mea ia ma le sili atu - mai le mea ma pe faʻapefea ona e faia, o a foliga oi latou taʻitasi ia i latou taʻitasi.

Suavai

Callprooting membranes e tasi, lua ma le tolu-vaega. Tasi-Layer Membranes o le faigofie ma le taugofie, faia na o se lua galuega - aua le misia le susu i le potu ma tatala se paga. I se auala faigofie, ae le gata i le osofaʻiga poʻo le tupua mai le tui o le mafaufau poʻo le faʻasaʻo, faʻafuaseʻi, pei o le ea e sili atu lona susu. Nofofua-vaega membranes o loʻo faʻamatalaina o le tuʻuina atu i luga o le maketi. Toetoe lava e tasi le kamupani - Tyvek.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le membraotuting membrane o loo taoto i luga o le rafter

Lua ma le tolu-sapalai membranes e sili ona tumau. I le faʻaopopoina i le vaega susu, o loʻo ia i latou se vaega e maua ai se malosi tele tele. O le vaega lona tolu pe a fai o le, o se faʻasalalauga vaega. O lona uiga, tusa lava pe matamuli le maʻi o le membrane, o lenei vaega na toso ese atu o ia i ona lagona, ae le o loʻo faʻatagaina i lona mata. Na i ai foi le ea, o le le lelei mai le susu lenei, o le lelei mai lenei vaega ua faasolosolo malie ai ma aveʻesea e vaitafe o mafaufauga.

Tolu-Layer Mymbranes (mo se faʻataʻitaʻiga, Eurotop N35, Rannka, Yutakton) e manaʻomia pe afai o le fale o le fale o loʻo taofia ma mineral fulufulu e faʻaaogaina. E fefe i le susu ma le faateleina o le susu i le 10% leiloa afa o lona vevela vevela.

Afai ei ai se faʻamaʻi malulu i lalo o le malulu tele, e manaʻomia le faʻaaogaina o le lua-vaega o le faʻasupogiina membrane. Mo le malosi, e sili atu nai lo le tasi-vaega, ma mo le tau sa sili taugata taugata.

Oeekhet

I luga o le susuga vali, tutusa i le vaaiga, o le a lofituina Slats. E manaʻomia e fausia se avanoa o le Ventaila. O le a faʻatagaina le faʻatumauina o le tau suamalie o le taualuga o mea taua.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le Crate na faia le laupapa tipi ma le mafiafia o le 30 mm

O le Crate e faia laupapa o auala o le aufa o le a masani (tele o pai). Laupapa mafiafia - e le itiiti ifo i le 30 mm. O le mea lea e sili atu le kiliaina o le a maua ai le masani ai le ea i le vanimonimo. A o lei ootuʻi ni laupapa, e manaʻomia le sailia o le maʻi o loʻo puipuia mai le presses, fungi, pe a uma ona faʻamamaina o lenei vaega o loʻo togafitia pea, lea e faʻaititia ai le lauʻeleʻele o fafie.

Le umi o le umi o laupapa mo le crate - tusa o le lua spans o le rafter. O loʻo faʻapipiʻiina ma o loʻo fesoʻotaʻi i luga o le tele o vae. E le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i latou i se isi mea.

Fola

Fola i lalo o se pa vaivai ua fausiaina. Mea e filifilia e faʻavae i luga o le mea moni o fao e tatau ona leiloa, aua e masani ona faʻaaoga:

  • O Fale 3;
  • Susu-faʻafefeteina le tagata foʻie;
  • Chinked poʻo le pito o le laupapa o le tutusa mafiafia (25 mm) faʻanoanoa le sili atu nai lo le 20%.

A tuʻu o le fola i lalo o se malu malu, e manaʻomia le tuʻua avanoa i le va o elemene - e taui ai mo le vevela o le. A faʻaaoga le Plywood poʻo le Osp, o le gata o le 3 mm, i le va o le au laupapa o 1-5 mm. Pepa mea ua mautu i suavai o le faʻaletonu, o lona uiga foʻi, o le a le mautu le soʻo. ACS e faʻamau faʻaaogaina oe lava-faʻataʻitaʻiga poʻo solofanua-i fafo o fao.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Tele taimi, o le fola o loʻo faia i lalo o se paʻu vaivai.

Faʻaaogaina le fola laupapa e pei o le fola, e alagatatau le mautinoa o mama o meaola taʻitasi o fafie na tuʻu i lalo. Faatasi ai ma le faafanua faafeagai, latou te teuina ia latou, o le paʻu vaivai o le a ola, o le malosi o le kopiina e mafai ona atuatuvale. E i ai le isi togafiti o le a faʻatagaina ai oe ona o le teuina o le laupapa laupapa tusa lava pe o le le maga o le suauʻu o loʻo i luga ole 20%. O pito o le au laupapa pe a faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina i le lua fao poʻo le tagata lava ia-tusi, ua pupuni latalata i le pito. O lenei isi isi moliuila o le a le tuʻuina atu laupapa pe a sili ona suamalie.

O le filifiliga o le mafiafia o mea mo le fola i lalo o le malu malu faalagolago i luga o le paolo o le fusi. O le tele o sitepu, o le mafiafia e te manaʻomia le fola. O le filifiliga sili ona lelei o se laasaga masani ma manifinifi. I lea tulaga, e aliali mai i fafo se malamalama, ae fufusi foi.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o loʻo vaʻaia mai le faʻamalama ma ituaiga uma o filifiliga mo latou faʻaaogaina i totonu

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Le mafiafia o le apaau ma le fola

O le isi mea e fuafua ai le masini foloa i lalo o se malu malu i luga o le paipa paipa. Faatasi ai ma se piliki faagaau, o le lautele o le sili atu nai lo le 50 cm, latou faia se lemu-i lalo (i le ata). O lenei mamanu e pei o le taualuga-taualuga. E faasoaina mai timuga, latou te taamilomilo i autafa o le paipa, ae le o saua i le aufaatoaga.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Saoasaoa, o loʻo faʻapipiʻi i tua o se lautele piliki paipa

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le fola, o lona geometry ua siakiina. O le umi e fuaina ai, o le lautele o le skate i le pito i luga ma lalo, o le maualuga o le malifa i itu uma e lua, lafo le diagonal. Ma o le siaki mulimuli o le siaki lea o le vaalele - O le atoa slope e tatau ona pepelo atoa i le vaalele lava e tasi.

O le masini o le taualuga mai le tauofoga o lo o faamatalaina iinei.

Tekonolosi fola o taualuga mai fusi vaivai

A faʻatau, e te ono sapalaiina le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le a tusia i le laʻasaga i le laʻasaga ma auiliiliga, faʻailoa uma luga o lenei gaosiga e manaʻomia. O nei fautuaga e tatau ona mulimulisi atu i ai. Peitaʻi, e taʻua - i le faiga mo galuega ma o latou voluma e faʻamasani e faʻamasani ai - ina ia malamalama lelei i le gaʻo ma le aoga o mea.

Sei o tatou fai mai e tatau ona e taulimaina se paʻu vaivai pe a taoto ai - na te le fiafia pe a le pei o ia. O le mea lea, taumafai e aunoa ma le manaʻomia ona le punou ae le o le magoto (o le tasi fasi vaega e aofia ai le vaaia ma fono vaega).

Faamalolosia o pasi.

O le muamua o le prip bar. O le m-foliga o lau uʻamea pepa ufiufi i vali po o polymer faʻavae. Polymter Cuting e sili ona taugata, ae sili atu le faʻatuatuaina. Valivali filifilia latalata i le lanu o le bitgonaus pale.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le drip Bar o loʻo faʻapipiʻiina i le susulu o le taualuga

O le galuega o le faʻapipiʻi fasi pepa e puipui ai le fusi, tipiina o rafters ma fola mai le susu. O le tasi pito, ua faʻapipiʻi le 'au pupu i luga o le fola, o le lona lua o le ote. Fufuga e fao mai le faʻaputuga (stanless steel), o loʻo faʻamauina i totonu o le checker order (tasi latalata i le koma, o le lua ua toetoe lava o le koma, e toetoe lava o le sipuni tele. Faapipiiina faapipiiina laasaga - 20-25 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Ua feoai le au fuafuaga

O se puri ur bar o loʻo faʻatau atu ma lua-mita fasi. Faʻatulaga le elemene muamua, o le lona lua na nonoa i se le malamalama i le itiiti ifo i le 3 cm. Afai e manaʻomia, o le avanoa, faʻatumu i le faʻaputuga fatuga. I le tulaga tutusa, o loʻo faʻaalu le Polokalame o le vai, i soʻo se mea na faoa ai ona mata, o le a taofia le tafega o le a sasaa.

Tagi o le kapeta kapeta

Tusa lava poo le a le tulimanu o le taualuga, i le toe suʻesuʻeina ma le malifa, o le kapeti o kapeta o kapeta e tatau ona fusifusia. O loʻo faʻatau atu i le laina o le mita le lautele. I le itu i lalo o se faʻaputuga faʻapipiʻi, tapuni ma se ata puipuia poʻo se pepa. A o leʻi maeʻa pepa, aveese le kapeta Rope i le fola.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Tusa lava poʻo le a le pamu, o le kapeta o le kapeta o loʻo faaputu mai i le uati, i le faʻaiʻuga ma luga o le skate

Faapipiiina o le Canprooft kapeta e amata i le teuteuina i le itu. O loʻo faʻaliliuina mea o le mita le lautele e ala i le tufatufaina atu o 50 cm mai itu uma e lua mai le nofoaga o le faʻaputuputu. E fautuaina e le faia e aunoa ma ana mea taua, ae, pe afai e tatau ai, o le pito i tua o le lua mafai ona le itiiti ifo ma le 15 cm. O le taotoga o le bitsumen, o le mea oona o loo i ai.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O soʻoga e leiloa e le mastic ma e le tatau ona i lalo ifo o le 10-15 cm

Le isi, o le kapeta gaosi i lalo o le palepatu ua faataatia i luga o le ua sa o sapo. O le lautele lautele o le kapeta i luga o le sapone o le sana o le lautele o le magoto o ia, ma le 60 cm. O le pito i luga o le pito i luga o le ivilima. Muamua, ua faʻavaivai le kapeta, pe a tatau - fufui, ona aveese lea o le ata puipuia mai totonu ma faʻapipiʻi i le mea e suia. Faaopopoga faʻasaʻo i luga o pito o Stainless Steel poʻo Palu o Galvation ma se pulou mafolafola (laʻasaga 20-25 cm).

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faʻafefea ona fuafua le lautele o le kapeta i le sana fana

I nofoaga o le faʻaupuga o le lautele o le aofaʻi o ie e lua pe a ma le 10 cm, i totonu o le faʻatonutonuina, i le 15 cm. Uma le faʻaoʻoina o binumen mas.

O le kapeta le kapeta

O le kapeta mulimuli, faʻapea foi ona faʻatau atu i le Meter roll, o le pito i tua o loʻo ufitia i le faʻaputuputu. O le faʻasologa o metotia faʻalagolago i luga o le taualuga o le taualuga ma mai le faʻamatalaga o le filifilia binumen Tilemen.

  • Afai o le malulu o le tumutumu o taualuga tolopoina mai i le 12 ° i le 18 °, o kapeta kapeta ua faaputuputu i le taualuga o le taualuga. Ole mea faʻapipiʻi e amata i lalo, mai le gaoa 'kapeta o le kapeta. O le overheated vaega o cm 15-20. O le ua faaigoaina o le gata i sooga ma mastic bitumen, o le ua faatulaga pito pito i luga ma fao (galvanized po o se uamea stainless) ma se pulou mafolafola.

    Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

    Faatasi ai ma se tamai slope slope lipine kapeta malosi

  • Faatasi ai ma le faaituau o le taualuga o le sili atu nai lo le 18 °, o le kapeta lipe pape na o i nofoaga o nofoaga taua. I le itu o le skati, ivi, ua papa le kamuta atoa ai le atoa o mita a le mita, tufatufa atu mea o 50 cm mai le laina maualalo. I luma o pito i luma ma tolotoni i puipui, o loʻo faʻaaoga le lisi i le afa o le lisi - o se pepa 50 cm.

    Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

    A o mis, sili atu ma le 18 ° Carpet na o ese i le taualuga

A faʻaaogaina bitsumen tiles ma tipiina (pei o jazz, trio, beaver sipela), tusa lava poʻo le a le malu o le kapeta atoa o le taualuga.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faʻafefea ona tiʻiina le kapeta i luga o le taualuga

Faapipiiina o se kapeta o le kapeta e masani ona manaʻomia se subti itu. Fai ma le fesoasoani a se maʻai matagā. Ina ia mafai ona le faia le tulaga o le nofoaga i lalo ifo o mea i lalo ifo, o le tui o le plywood po o le opm ua tuu.

Lumao (Fantasy) Fuafuaga

Upweton placks e faʻapipiʻi i luga o le tulaga o loʻo tipiina. Nei o uʻamea pito i luga o le ituaiga o le mataitusi "G", i luga o le laulau pepa o se tamaʻi foliga. Sa latou tapunia le taualuga o maa mai le matagi avega, mai le susu. O le pito i luma o loʻo faaputu i luga o le fola i luga o le fola i luga o le laina o le laina poʻo le kapeta o le kapeta, o loʻo taofia ma faʻaseʻe (stanelen steel poʻo le kapeti

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faapipiiina o se pito i luma

O nei ata o loʻo oʻo atu foi ia fasiga o le 2 m, faʻaputuputu ma se ova le itiiti ifo i le 3 cm.

Masani Sku faga.

Ina ia faamisua ai le faaputuga vaivai sa faigofie, makamu i le ituaiga o le mesh e apalai i le kapeta o le tapuni po o le fola. Fai ma le fesoasoani o se ata vali ata. O laina i luga o le EAves e faʻaaogaina i se mamao tutusa i le 5 laupapa laina, i le itu - e ala i le mita (o le umi o le tasi o le tasi sleingle O lenei faʻailoga ua faigofie ona tuu le pito, e faigofie ai ona suʻe mamao.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le mauga o le fafaga vaivai e faigofie tele, fai le makaina i le ituaiga o se grid

Kapeta malosi

I luga ua uma ona tuu le kapeta kapeta, o le isi Olemna mea ua faaputuputu. O se lautele lautele, tautua o se isi faamaoniga mautinoa o le leai o se mea. E aunoa ma le aveesea o le ata puipuia mai le pito i lalo, ua tuu i lalo, tipi i lalo i le vaega o le sump, faʻailoga tuaoi. O le solomuli mai le faʻailoga o le 4-5 cm, o se mea faʻapitoa o le faʻateleina o le faʻateleina o le fixtation fixt o loʻo faʻaaogaina. O loʻo faʻaoga mai le tui, faʻaseʻe, ona faʻatupuina lea o le aptola i se fasi pepa ia te ia e tusa ma le 10 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O Mastic e apalai

O le mastic e tatalaina ai se kapeta o le Oman, na o le papeti na ofi ai, Tau mai le pito o le 3 cm, ua teuteuina i fao i le 20 cm atinae.

Brick paipa latalata atu

E tolotolo paipa ma le ea, faia mamanu, faia mamanu mai omendom kapeta po o gatete uamea, vali i le lanu talafeagai. O le laualuga o le paipa ua faʻapipiʻi, faʻagaioia e le Primer.

A faʻaaogaina se kapeta faʻatutu, o le mamanu ua faia ina ia mafai ona i luga o le paipa le itiiti ifo i le 30 cm, e tatau ona tumau i le 20 cm i luga o le taualuga.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faaulufale mai i luga o le pito i luma o le paipa

O le mamanu e misi e bitsumen mastic, faapugata i le nofoaga. O le vaega muamua o loʻo faʻapipiʻiina, o le taumatau ma le agavale.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O luma o le auala e amata ai ona amata i itu

Itu o le itu itu e liliu i le pito i luma. O le puipui pito i tua o lo o faapipiiina mulimuli. O ona vaega e sau i le itu.

Faatasi ai ma le faʻapipiʻi saʻo i luga o le fola i luga o le paipa i le paipa, o le tulaga ua maua, o se malosi o le kapeta omepa. A o le i faʻataua le fafie i lenei nofoaga, o le laualuga e faʻailogaina ai ma bitsumen mastic.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le laualuga o le laina o le kapeta e misi e bitsumen mastic

Tile mai le tolu itu e ulufale ai i le kapeta o le kapeta, ae le o le alu atu i puipui o le paipa 8 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faataamilo le paipa e tumau pea le tele mai le Olemagna carpet lautele 8 cm

O le vaega pito i luga o le ABRUNCCTS ua faʻamaufaʻailogaina ma se uʻamea komipiuta lea ua faʻapipiʻi i le faletalimalo.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faapipiiina le laupapa i le pito i tua o le paipa

Ua tumu avanoa uma i le vevela-tetee.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O soʻoga uma o le paʻu

Faʻaiʻu o laina lapotopoto

Mo le aluga o le venti totonu paipa ei ai ni masini pupuu. E tofu lava ma le pito i lalo o le elemene o le elemene ulufale i le mati i le 2 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faataatia le tui o le 2 cm i lalo o le pito o le nonoa

E ala i le tuu o le mau elemene i le taualuga, o le a faʻaititia i le pu i totonu. E tusa ai ma le lolomiina Clictie, o se pu ua tipi i le mea e sili ona taua.

O le pito i tua o le sakete o le paneta o le elemene o loʻo faʻaigoaina ma Bitnumen Mastics, ua setiina i le tulaga manaʻomia, e faʻaopoopoina i le tulaga lautele o fao. A faapipiiina le fulufulu vaivai, o le sili atu le fiafia o le sakete ua faailogaina e le mastic.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le sakete ua leiloa mastic

Gonf tipiina i luga e mafai ona latalata mai i le proprusion, o le avanoa o loʻo tumu i le mastic, o loʻo ufiufi i se tagata faʻapitoa o loʻo puipuia mai le ultraviolet.

Amata le fasi

Faʻapipiʻiina o ni fafie vaivai e amata i le styling amata. E masani lava o se samoa-gototene pale pe masani ai i fualaau matamata. O le elemene muamua o loʻo faaputuputu e se tasi o pito o le skate, o le pito i le ulufale i le pito i luma o le pa. O le pito i lalo o le amataga band ua taoto i luga o le pu i luga o le pu i luga, solomuli mai lana lafu o 1.5 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faailogaina mo le amataina o le fasi pepa

A o le i tataina, o le ata puipuia e aveese mai i tua, o le shingle ua fesoʻotaʻi ma gauai. O le vaega o Bitsumen o loʻo nonoa ai le fa fao - i tulimanu o vaega taʻitasi, solomuli mai le pito o le 2-3 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faapipiiina amata

Afai o le tipiina mai le pale masani o loʻo faʻaaogaina o se laina amata, o le a leai se sili atu i se vaega. I nei nofoaga, o le mea na suia ai le matauina e Bronamen Mastic.

Montage o le vaivai masani tule

E i ai le faʻafefeteina ma se fusi saisai e faʻaaoga ma le faʻapipiʻiina, ma e i ai se tuʻufaʻatasiga e le manaʻomia ai se puipuiga puipuia, e ui lava o loʻo sosoʻo foʻi i le taualuga. A faʻaaoga le mea muamua o le muamua ituaiga, o le ata ua aveʻesea i le taimi ae leʻi faʻapipiʻiina.

O le laina muamua o le vaivai o billemen tilime ua tuu i le solomuli mai le amataga spp 10 mm

A o le i talepeina le tumutumu o tumutumu i le taualuga, tatala ni fusi - 5-6 fasi. O le maso e tau mai i luga o fasi uma i le taimi e tasi, ave o se isi auala e faʻaali mai ai se tasi. A leai, i luga o le taualuga o le a faʻaalia manino ai ni tagata e eseese lanu i le lanu.

O le uluaʻi faʻamatalaga e teu ai ina ia le oʻo atu lona pito i lalo o le pito o le amataga o le 1 cm. Faʻaopopo i le faʻaputuputu o fao. O le aofaʻi o faʻamau o loʻo faʻalagolago i le tulimanu o le laina:

  • A o mis mai le 12 ° i le 45 °, o le susulu o manu o loo pupuu e 4 fao. O fao fao i luga mai i luga mai le vaega vaaia o le lile o le 2.5 cm. O le sili atu le saoasaoa o le a 2.5 cm mai le 'ai o le "taele". E aliali mai o le tasi fao "taofi" lua pou.

    Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

    Malu malu faapipiiina polokalame

  • Afai o le faʻaituau e ova atu i le 45 °, na fao o loʻo tulia i totonu taʻitasi. O le nofoaga tonu o le fusi e faalagolago i le ituaiga o le tipi.

    Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

    Nofoaga o fusi i luga o le malu uliuli

A faʻapipiʻiina pou vaivai, e taua le saʻo lelei pesi. O pulou e tatau ona fetaomi atu i le shelle, ae aua le alu ese atu i luga.

Faamauina o Prepanda

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata vali i le toe i ai le sone o loʻo fuafuaina lea e le mafai ona aveina fao - o le 30 cm mai le ogatotonu o le iʻuga o le iʻuga. Ona faailoga tuaoi o le vai. E mafai ona latou mai le 5 i le 15 cm i itu uma e lua.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Pito i luga, o lo o liliu agai i le tumau, vevesi

A o le faʻataʻapeʻaina o le paʻu masani, na teuina i luga o le paʻu e mafai ona latalata i le laina, fafo e le mafai ona lavea, ma o le tumutumu o le gatete ua tipiina o le suavai ua tipiina o le manava ua tipiina o le manava ua tipiina o le pulu o lo o tipi ai le gatete Ina ia le resitalaina e le vai i lalo o le mea, o le pito i luga o le laupapa ua tipi i le vali, tipi i le 4-5 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

O le a le mea e tatau ona tupu

Mamanuina o luma

I luga o le skate itu, o le faaputuga o loʻo tipi ese ina ia tumau le faʻaiuga o le ipu 1 cm i le pito i luga o le shingle o le shingle. O le igoa o le mastic e le itiiti ifo i le 10 cm. Ona toe malosi lea ma fao, pei o isi elemene.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Tipi luga o le pito i luma o ese, toe togi le 1 cm mai le proprusions o le tuaoi pito i luma

Faatulaga le skate

Afai o le tulaga i le vaega o le sikae ua mautu, o se pu o loʻo tipi i luga o le skate, e le tatau ona oʻo i le pito o le pito o le orsid, ina ua maeʻa le taʻele. Faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina ma le ventilation pu.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faatulaga le skate

Ua teuteuina i le tele o le taualuga o fao. E tele elemene e mafai ona faʻaaogaina i luga o se umi aisa aisa, latou te fesoʻotaʻi. O le uamea uamea mataupu ua ufitia i tumutumu o laupapa. O se ata puipuia ua aveese mai ai, ona toe lelei lea o le vaega ma fa fao (lua i itu uma). Faʻapipiʻiina o se paʻu vaivai i luga o le skate alu agai i le matagi malosi, o le tasi fasi e sau i le isi e le 3-5 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faapipiiina o SKI FOFOGA FUA

O le faasee faasee ua vaevaeina i ni vaega se tolu o le skate-aaves. Ua uma ona faʻaaoga i luga, o se fasi vaega o loʻo ave ese (muamua punou, fetaomi le falaoa, ona toe foʻi lea).

O elemene lava ia e mafai ona tipi ese mai le pale masani. E vaevaeina i ni vaega se tolu, ae le o le mafaufau i ai i le ata. O le iʻuga o loʻo tipiina se tulimanu - tusa ma le 2-3 cm i itu uma. O le ogatotonu o vaega na oʻo ai le fau o lauolaola i itu uma e lua, tuʻu i le ogatotonu o le Bar ma, o loʻo fusiua lemu, punou.

Ivi ma kia

Ua tapunia le ivi o le lapisi. I le va o le faʻatele i le mamao mamao, o le vali vali ua tumu i se laina. E tuu le pito o le laupapa. O le lalagaina o faʻapipiʻi pito i luga o le pito e alu mai le pito i lalo, o fasi fasi fasi, ona toe foʻi mai lea mai le pito i luga o le 2 cm, o loʻo tumau i fao - lua i itu uma. O vaega nei o loʻo ulufale mai i le fola i le 3-5 cm.

Faʻafefea ona tuʻu le paʻu vaivai

Faamauina o pito o le taualuga o maa vaivai

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa faia o le tioata uliuli i totonu

Faitau atili