Lauiloa umukuka mamanu

Anonim

Lauiloa umukuka mamanu

Umukuka mamanu i le masani masani o se filifiliga manumalo-manumalo. O le a fiafia i tagata uma, talu ai o se fuafuaga patino e talafeagai, le mafaufau, mafaufau i ai. Ae peitai, o le mea moni, o tagata sili ona faifai pea o le a talisapaia i sili o mea uma e alofa i le mafanafana, mafanafana ma le toaaga malosi. E tatau foi ona matauina e le o le matauina foi o le masani i le umukuka o se faʻailoga maualuga o tau ma taugata, ae o mea taugata e matua faʻamaoni, e le talafeagai ma le le aoga.

Foliga iloga

E i ai ni faʻapitoa foliga o lona tuʻufaʻatasia o le a malamalama o le totonu o lenei umukuka potu o loʻo teuteuina i se masani masani faiga. O nei foliga:

  1. O le lanu o le potu o le potu e tatalia i lanu malamalama. O lanu pito sili ona taua o le ogatotonu e paʻepaʻe, enaena, pi.
  2. I totonu o loʻo i ai le tele o fafie.
  3. Mea uma i le masani ai styllastics o le masani ona faʻaaoga e naʻo le faʻaaogaina o na masani. Afai e te filifili e faʻataʻitaʻi mea masani, filifili ni filifiliga sili ona lelei.
  4. Tele le mafaufau e moli. O le ogatotonu o le moli e tatau ona avea ma se moli tele o mea taugata, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Crystal.
  5. I le avea ai ma teuteuga, o le vaneina o laʻau, tina o Perl, o loʻo faʻaaogaina le apa apalaiʻa.
  6. Lua upu e mafai ona faʻamatalaina i le umukuka umukuka - faʻalelei ma matagofie.

Lauiloa umukuka mamanu

Leaga o le Clusic Cuisine

Afai e te filifili e fai le totonu o le umukuka ukuki, e tatau ona e manatua o loʻo ia i ai ni mea pepelo. Pei ona latou fai mai, lapatai mai, o lona uiga na faaputuputuina. I le iloaina e uiga i nei mea sese, e mafai lava ona e aloese mai ai.
  1. O le pupula pito i le potu umukuka e ala i le taimi nei. Sauni mo le mea moni e faapea o le a e tatau i le tausiga tausiga.
  2. E manaʻomia mea faʻanatutele mo le faʻamutaina ma meaafale e taugata.
  3. O le togavao i totonu o le umukuka e manaʻomia le lelei ma le faʻaeteete mafutaga.
  4. O nisi tagata o loʻo foliga mai e foliga mai e le faʻaaloalo ma monononous.

Mau i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le masini tuai?

Faaumaina o le potu

Fausia se umukuka i totonu o le sitaili o loʻo manaʻomia mai le saʻo o le teuteuina o le potu. O puipui o le potu e mafai ona tuueseeseina e le pepa puipui pe ufiufi i pa puipui. E pei ona taua i luga, o leo o ofu ufiufi e tatau ona poloka, ae mafai ona e faʻaopopoina i latou i matagofie masani masani ata. Ioe, e le o ituaiga pepa uma e talafeagai mo le umumu a le umukuka, ma faʻataʻitaʻiga, o le a talafeagai ai i puipui o le potu malolo o lenei sitaili, e matua le talafeagai ai ma le umukuka. Lenei o le a e manaʻomia se filifiliga aoga, faʻailoa ai le pepa puipui.

Lauiloa umukuka mamanu

E tatau ona foliga o le fola e ufitia i le maa po o fafie. Talu ai e le sili ona manuia mea ia e sili ona manuia le potu o le umukuma o se taulaga, suia i se laumua poʻo se laupapa faʻataʻitaʻi i maʻa poʻo le fafie. Afai o oe filifili e tuʻuina atu le faʻafeagaiga e le faʻafefeteina, ae ia mautinoa, ia mautinoa o le maualuga-lelei, susu-le-faʻamalosi tino mo le faʻaaogaina i le umukuka.

Lauiloa umukuka mamanu

Ma le mea mulimuli, o le taualuga. E tatau ona faigofie, paʻepaʻe, lamolemole. O le maualuga o le pule o sea taualuga o le stucco i luga o le lautele. Aua le faia se mea moni o le stucco. Atonu e nonoa i fusiua o fasimoco, o loʻo faʻatau atu i faleʻitaʻi nei o fale.

Lauiloa umukuka mamanu

Filifilia o le talafeagai meaafale

O le umukuka seti mo le umukuka umukuka e sili ona lelei na faia e okaina. Lea e faigofie ai ona fetaui i le tele o le potu ma e masani ona aofia ai i soo se avanoa avanoa. Na ia faia se ki autu e tatau ona faia i laupapa malamalama. O mea faigaluega i luga o le ulutala e tatau ona avea ma sui autu, o lona lanu e siliva pe auro. E mafai foi ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le faitotoʻa faitotoʻa i luga o le headset.

Lauiloa umukuka mamanu

O le laulau 'ai, e le pei o le pulou, e sili atu le faʻatau mai le pogisa laupapa laupapa laupapa. O sea laulau e tatau ona lava ma le tele, faʻatasi ma faʻatasi ma tagata o le aiga ma malo. Afai e le ofi le laulau i le tele o lau umukuka potu, mafaufau e aveese le 'ai i se isi potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻaeliaga atoatoa?

I le faʻaopopo atu i le laulau, e manaʻomia ona e filifili nofoa laupapa laupapa o le a fiafia ai o ia. O faʻataʻitaʻiga masani a nofoa i le masani o le sitaili e maualuga le pito i tua, o nofoa lautele, matagofie o vae.

Lauiloa umukuka mamanu

Faitau atili