Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Anonim

I aso nei, o faamalama palasitika e le gata i fale maualuluga tau - ae faapea foi i le ofisa o le laau. Ia faʻaletonu ona o se mamanu faʻapitoa e mafai ai ona e faʻaoʻo atu ni ave ese vave ma le maua le vevela o o latou fale mautotogi. Faʻapea foʻi, o faʻamalama ua faʻailoainaina poʻo le siʻitia e faʻateleina ai le pisapisao.

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Aisea o le palasitika faamalama i le fale

O le isi faʻaopoopo i le fiafia o le PVC Windows o le faigofie. O le palasitika faalua-glazed Windows e le o mafaufau ma e le manaʻomia le pipisi.

O mea tau faʻateʻiaina o matala o mea nei o loʻo faʻaalia ai le laulau i lalo.

IgoaTagata gaosiVevela Transfer Travexing (M2K / W)Cloy Credio (DB)
PVC faamalama ma Swel faamalosia faamalosiRuckwig (Siamani)0.66-0.77732.
Ozfus (Siamani)0.7137-41
Soyuzstroytrist kve.0.7131.

O le taimi lava na toe faʻaleleia ai, atonu e te manatu ua maeʻa mea uma ma e fiafia ou mata mai le kiona paʻepaʻe. Ae, tasi le aso, fafagu i luga o le taeao ma tilotilo atu i fafo o le faamalama, tou te le iloa se isi mea e ese mai i le swolled tioata - e le o se ata fiafia tele, a ea?

E le toe iai i le tusitusiga, o le a matou faʻailoa pe aisea ma le a le palasitika o loʻo taʻele totonu o le fale mautotogi, ma faʻafefea ona aveesea se faʻafitauli, ma faʻafefea ona aveesea se faʻafitauli.

O le a le uiga o Windows o lona uiga "afu"?

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Palasitika faamalama

A e faʻalogo i le faʻaupuga o le "alaga" o le tagi o lona uiga na faia ai le vai mataʻapu i luga o le tioata. O sea mea na taua o le le atoatoa. Ua faʻamalosia le aulia e le gata i le puaʻa o le tioata, ae faʻapea foi i le mea moni e faʻamaluluina tele i luga o le ata faʻatapulaʻaina ma ua amata ona lafu i lalo.

O faʻamalama palasitika e flated i totonu o le fale ma le taunuu mai o le malulu o le tau, o loʻo liliu mo tagata e fale ma fale e sili le le fiafia. A fuafua le aiga e sui tulaga o tupe tuai tuai o fafie, e leai seisi ei ai ni manatu e ono aliali mai i le ala.

Tusitusiga i luga o le autu: tupua mo le fola: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

A o faʻataʻitaʻiga e faʻaalia, e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona pule le Windows, ma e le taʻu maia le inosia ". O le iʻuga, o le tuʻufaʻatasia o faʻapitoa i luga o le tioata, tafe i le faamalama, ona luga lea o puipui ma le itupa. Tumau tumau i le fale mautotogi e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o fungi ma goto, e faʻatoʻilaloina ai e matua faigata.

Aisea e fai ai le faamalama o le faamalama?

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Palasitika Windows afu

Mo le feagai ai ma fugalaʻau palasitika i totonu o le potu e tafe ai, o le a manaʻomia le gaoioi o manatua mo le kesi a le aʻoga. A o aʻoaʻoina o matou i le aʻoga, i totonu o le potu, o loʻo tumau pea vai i se atunuʻu lautele, ma liliu i se vai ma le eseesega o le vevela o le faʻailo ma luga o le auala.

E pei ona e vaʻai i ai, o faʻamatalaga o loʻo faia i totonu o se mafuaʻaga atoatoa. A malulu le vevela ma tioata i fafo atu o le faamalama, o se ulugalii e fausia i ai i soo se mataupu - o lona uiga, vai mata. Afai latou te le aveeseina le ea, ma le lotovaivai o le a faaauau pea i luma o le mafanafana.

Mafai e le faʻamalama o loʻo sailia mai le sese faʻapipiʻi?

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Uamea palasitika con

E le o fua i tagata, ua faapea mai o soo se faafitauli e sili atu le lapataia, nai lo le taulimaina o ia, i le tulaga o le tuusaunoa: e le o se tuusaunoaga mai lea:

  • Faʻatau ni faʻamalama-sifi i luga o faamalama mai se mea faʻamaonia gaosi e leai ni iloiloga le lelei;
  • Siaki lelei le oloa mo taʻe ma ituaiga uma o mea leaga;
  • Aua neʻi e taumafai e laveaʻi, aua e tele mea tau faʻatau e mafai ona puipuia oe mai ia faʻafitauli.

Faʻamolemole ia matau o tagata faʻatau oloa o uamea-palasitika Windows Faʻatumu a latou tioata faʻamalama ma se faʻapitoa faʻapitoa, pe a maeʻa lo latou fufusi i le fale gaosi. O le mea moni, o sea tala faʻasoasoaina o le a taugata tele, ae e tau ma faʻafefe sili ona leaga.

E masani lava ona faʻapipiʻi ai lea o le taimi o le tausaga, na maeʻa le ono ono aʻafia ai. O le sili faʻapipiʻiina o le PVC Faʻamatalaga o loʻo taliaina mo le taumafanafana - e le gata e talafeagai mo le Wizard, ae sili atu foʻi mo le tagata faʻatau. O le tulafono, i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o tagata o le fale mautotogi e ola ai nisi o faʻalavelave, ona o le nofoaga o le lumanaʻi faʻamalama, o le mea o le a maua ai le malulu o le taimi, o le a i ai e liligiina teisi.

Mataupu i luga o le autu: afifiina meafaigaluega

E sili le faia o le faʻapipiʻi i aso mafanafana e aunoa ma le manuia, i se vevela o le itiiti ifo 15 ° C, aua e le mafai ona avea le sili ona vevela le malosi, o se tasi o mafuaʻaga e sili ona masani ai palasitika faamalama afu.

E le o se mea taua le faia o le faʻapipiʻiina o le tioata afifi afifi, aua e le ose faʻatino faigofie, peitaʻi o mataupu e manaʻomia ai le tomai.

Faʻafefea ona foia le faʻafitauli?

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia

O le faigata autu e te manaʻo e manumalo ai i le fou faʻapipiʻiina o faamalama - taumalulu. Ina ua faʻateʻa faʻamalama palasitika i totonu o le fale, aemaise isi anoanoai o lenei gaosi oloa o le aliʻi tuleia o le fale laʻititi. 'Ina ia tali le Windows mai le Microclite o le fale gaosi oloa.

O le siʻitia o le susu o le fale mautotogi o le mafuaʻaga sili lea ona masani ai o le faʻamalosia o faʻavae i totonu o le lotoifale, o le a foʻi fofo soʻotaga. E ui i le mea moni o loʻo i totonu o le palasitika o loʻo i ai le olo e le o mauaina, e mafai ona faʻatagaina ona o loʻo fuafuaina i le vaega o loʻo tatalaina. O le mea moni, i ni nai minute e le o manuia le potu, ae mafai ona "malo malosi" o le tele o le susu.

E tatau foi:

  • Taofi ina ia faia e le aiga o le au paotele o le ogaumu, ma ipu tapuni tapuni i totonu tapunia, ma faatau sili atu - faatau se ufi;
  • Aua le faʻamamaina lavalava i luga o pa ma aua le taoto i lalo pupuni i luga o le faamalama;
  • Ma se tamai faamalama, alu ese ni pu i totonu ia, ina ia o le vevela mai le pala e aunoa ma ni fetuunaiga e aunoa ma le faamalama;
  • Afai e tele lanu i luga o le faamalama, e tatau ona latou aveesea, a o latou faʻateleina le maualuga o le faʻanoanoa;
  • Faʻatau se masini faʻapitoa mo le faʻamamaina o le ea;
  • Aua le faʻaliliuina mai faʻamalama matala mai ni maa e le faʻalavelaveina ai le ea ea;
  • Aua neʻi faʻatagaina ni mea ua taʻe.

Aisea e le aloese ai mai le puao?

Aisea la e agi mai ai le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faʻafefea ona 'aloese ai?

Salu ipu tioata

Oe o le afu o le palasitika lipine o le mea e fai i ai ma e te le iloa? Atonu e sili atu ona iai le faʻamalama o loʻo i ai se fale gaosi le fale gaosi poʻo le latou faʻapipiʻi na faia le lelei. E pei ona e le o faʻanoanoa, ae o lenei tulaga e sili ona faigata ma filifiliga e le faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le saʻo o le tulle i le pupuni i totonu o le potu: O tagata atamamai na fautuaina

E i ai tulaga o loʻo faʻamalosia ai le faʻaputuputu i totonu o le faʻamalama. Ina ia aveʻesea, e tatau ona e aveese ma suia le paʻu paʻu ma le tioata lava ia. I le taimi muamua, e le mafua ai faigata, peitaʻi o le faiga e le faigofie pei ona foliga mai. Uma le poto masani iloa naʻo tagata faʻapitoa ma faia lenei galuega lava ia e matua le manaʻomia lava.

Ae, e le na o le pau lea o le mafuaʻaga e te matua mataʻutia tele e mafua ai ona faʻamalosia. O le faafitauli e mafai foi ona i ai:

  • Le Igilisi leaga;
  • Le saʻo le faʻapipiʻiina.

E matua lelei lava pe a fai o le gaosi oloa ma o le a tuuina atu e le tagata faʻapipiʻi poloaiga mo oloa ma tautua na saunia, a o latou faʻamalosia e faʻaumatia uma mea ua tupu ma ni faʻaletonu. Ae, e le o tagata uma o le faʻamaonia lea o le lelei, o lea o le pito i luma o le sui o le faʻamalama i lou lava faʻatauga.

E malaia faia i luga o le taugata faaluaina-glazed Windows? Afai o le faʻamatalaga na faia i luga o tulaga uma i le fale gaosi tulaga, o le sao saʻo ma faʻapipiʻi, ma o le faʻaaogaina, o le a e auauna atu ai ia te outou, faʻamafanafana ma faʻamafanafanaina, mafanafana ma le mafanafana ma le mafanafana ma le mafanafana.

Faitau atili