Faʻafefea ona fai se ofutino i lalo o le sitepu?

Anonim

Faʻafefea ona fai se ofutino i lalo o le sitepu?

O se nofoaga talafeagai mo le teuina o mea eseese e mafai ona avea ma fausia-i totonu o le fale puipui i lalo o le sitepu. Mafaufau i lona lautele o le 1 M, o le avanoa i lalo o laʻasaga e ono tele tele ma faʻataga e nonofo ai le tele o mea na manaʻomia iina.

O le kapeneta e supslated i lalo o le tulaga e mafai ona i ai se isi mafuaʻaga ma teuteu e tusa ai ma le: tatala fata poʻo le faʻaseʻe o faitotoʻa i totonu o le fale.

Auala e Filifili ai le Pubeat Kapeneta Fuafuaga

O le ituaiga meaafale e le faʻaaogaina i le numera o le numera o tulaga, ma fale taʻitasi o le a aoina se pusaaiʻi i lalo o le sitepu ma o latou lava lima.

O lea la, o Fuafuaga o le Tusi Toʻoleni e mafai ona tele pei o oe: Mo teuteuga faʻafaigofie, mo le teuina poʻo isi manaʻoga pisinisi. Fuafua i luga o lenei, e taua le fuafuaina pe o le avanoa i lalo o le sitepu o le a tapunia pe tautua o se racke mo le sologa. Ata tasi.

Faʻafefea ona fai se ofutino i lalo o le sitepu?

Ata 1. O filifiliga a le Kapeneta i lalo o le faasitepu.

I se tamai alatele poʻo le potu i le atunuʻu e sili ona aoga e tuʻu ai se pusaaipa i lalo o le sitepu. Tapena agai atu i le komiti o loʻo te totogia o le a faʻatagaina o le a le mafai ona faʻapipiʻi le fuaitau i le taimi o le sailiga mo mea talafeagai.

Afai e filifilia se hack rack i luga, malupuipuia mo tusi, o se faʻata poʻo se telefoni o le telefoni i le alatele, o le TV poʻo isi faʻaeletonika i se tamaʻi potu e mafai ona faʻapipiʻiina.

A faʻapea e faʻatagaina le tele o potu i le atunuʻu, e mafai ona tapuni le kapeneta ma taufufu faitotoʻa. O le manaia o le faʻamatalaga ma le auvae o le itu o le itu poʻo le faʻaupuga. I moliaga, e mafai ona e teuina, laei ma lavalava ma seevae, pepa mai pepa.

Tusitusiga i luga o le autu: Mini Kiperity O laau e faia oe lava

O Tusitusiga E Faiafiti Galuega a soʻo se ituaiga o faitotoa e mafai ona filifilia e tusa ai ma le ata o isi meaafale i totonu o le potu, ma avatu ai le kapeta i lalo o le faʻafanua i totonu. Faʻatinoina oi latou e tusa ai ma le faʻavae o le apefai, o tagata e ona o le fale mautotogi o le a mafai ona faʻamamafa o se elemene tutoatasi.

Taulaʻi le mafaufau e le tatau ona faʻamama le starac mai le aotelega o le tulaga o le tulaga. E sili le aogā e tusa ai ma le tasi i le va o faʻamatalaga o le faʻauma ma mea fai mai ai ma le laititi, ma tuuga i totonu o le totonu atoa.

Fausia-i Kapeneta

A o le i faia se pusaaipa i lalo o faasitepu, e tatau ona e fuaina avanoa i lalo ma iloa e fia lala, o le maualuga o latou taʻitasi, o le ituaiga pusa ma fata.

O faʻamatalaga uma e sili atu e faʻaalia ai i luga o pepa i le ituaiga o se polokalame ma le faʻaaogaina o faʻailoga e faʻapipiʻi ai ni vaega ma se faitotoʻa.

Faʻafefea ona fai se ofutino i lalo o le sitepu?

Ata 2. Faʻatulaga polokalame mo kapeneta i lalo o le faasitepu.

Mo le mea e teu ai le masini i lalo o le faasitepu o le a manaomia:

  • Barbed Wooden 5x5 cm;
  • Fiberboard, plywood, plasterboard poʻo isi pepa mea;
  • Meafale faatatau i luga o le fanua laupapa ma le isi mo le faitotoʻa poʻo le panels;
  • O mea lelei mo le faʻapipiʻi o le papala, tekos, inisinia mo faitotoʻa ma faʻailogaina;
  • O au nunumi ma le poto;
  • 'Au, sikulukalaiva;
  • POLOKALAME MA LE LOTO, FAAFETAI FUA.

O le faʻavaʻa mo fata ma o le a faia ni vaega o le a faia i le 5x5 cm pa. Ata 2. Faapipiiina le Brucks latalata i le puipui e fua ai i luga o le faletalimalo i se piliki poʻo se sima, ma fao poʻo le faʻaofuina o tagata e talafeagai mo le laupapa. O vaega o totonu o le taulaga, faʻapipiʻi se pa i le pito i lalo o sitepu i le pito i luga ma le foloa i le pito i lalo.

Faʻafefea ona fai se ofutino i lalo o le sitepu?

Ata 3. AʻOAʻOGA AʻOAʻOGA.

Tusitusiga i luga o le autu: Paʻepaʻe Paʻepaʻe Sweater: Fafine ma Tamaʻitaʻi Filifiliga ma ata ma vitio

I luga o le faʻapipiʻiina tulaga lagolago e faʻapipiʻi ai le siʻomaga o loʻo iai vaega o le pa. O lo latou umi e tutusa ma le loloto o le malutaga poʻo vavaeʻese o le kapeneta. O nisi oi latou e masani lava ona faia le faʻavae mo le nonoa o fata poʻo meafai o lupe, ina ia mafai ai le va o pa e faʻatatau i le maualuga o tagata taʻitasi.

Ua saunia le faʻavaʻa e suʻi mai i totonu o le pepa faʻapipiʻi mea (Plywood, Plasterboard, ma isi mea), toe fausia ni vaega. Afai e fuafuaina le fausiaina o se pulou, ona mafai ai lea ona e alu i le faaumaina o le laupepa i totonu o le kapeneta ma le faʻapipiʻiina o fata.

Afai e tatau ona iai le faitotoʻa o le fale gaosi i le loka O le ofutino i lalo o le stircase o le a manaʻomia le faʻavasegaina o gaioiga i luga o le faʻapipiʻi o se masini mo faitotoʻa o le maualuga maualuga. Mo se agavaa faʻagaioia o ia galuega, o le sili sili ona lelei e avea ma valaaulia a se polofesa faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa o faitotoʻa poʻo atigipusa

Faatasi ai ma lenei galuega i lalo o le malosi e copa ma le fale faa-fale. I luga o le pito i luma lagolago o le faʻavaʻa ma le pito i lalo o le sitepu e faʻasaʻo ai pa mo le faitotoʻa. I lalo o le faʻafitauli o le ituvala, o le atigipusa o le a i ai se faigata o se faʻavae, ina ia e manaʻomia le vave faʻatinoina o le srokes o tulimanu o le a mapuna o le a faʻaalia. Na maeʻa ona faʻataunuʻuina tulaga talafeagai o ni vaega, e manaʻomia le fausia o latou i le va o fao ma faʻapipiʻi le pusa i lalo ole fagu.

A e tautau le faitotoʻa, e taua le faʻapipiʻi o le teas ina ia aua le popole i le tulaga tapunia. O le faalava o le hitch i luga o le pito i luga e faigata ona siaki, o lea e tatau ona e taulai atu i le vaaiga vaʻaia o le pito i luga ma le faitotoʻa faitotoʻa.

O le ituaiga pusa faʻapipiʻi e faia ma se mea e faʻatatau i ai, ina ia iai se avanoa o le 5 mm i le va o latou autafa ma le faʻavaʻa. E manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o meaaoga ma le saoloto e feaveai i totonu o le loka.

Ina ua maeʻa uma atigipusa o loʻo faia ma le faʻataʻitaʻiga, o le auala o gaioiga o loʻo tuʻuina atu, e mafai ona e alu i le faʻamau o le faʻaaogaina o mea teuteu i latou. E tatau ona manatua o le maualuga o vaega pito i fafo e tatau ona filifilia ina ia aua neʻi faʻalavelave i pusa tuaoi, ae aua le tuua foi le tele o le ola.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina o le sweater mo le teine ​​ma nini o nila: filifiliga mo le teine ​​2 tausaga, o loʻo faia e le brown

O le fusiina o le stad e tatau ona gaosia e ala i le puipui pito i luma o le kapoti, faʻapipiʻi i le fao i totonu o le muamua-tiaʻiina pu. O le umi o le fusi e tatau ona 2-3 mm itiiti ifo nai lo le faʻaputuga mafiafia o le pito i luma o le puipui o le puipui mea ma le foloina ina ia le o mai le pito o le tagata.

O le auvae o le tulaga o le itu o le itu o le itu o loʻo vaʻai i le faʻavae lava. Ata 3. E le pei o loʻo siʻomia mo i latou, e le manaʻomia se au faʻasese, ona o le gaioiga e tupu ona o ata faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pusa. O lea la, a fuafua ma faʻaeleia le vaega o totonu o atigipusa, e alagatatau le taʻitaʻia naʻo le faigofie ona faia se feeseeseaiga o nei elemene.

O le vaega pito i fafo e tatau ona sili atu le lautele nai lo le pito i luma o le kapoti e faʻaalu le gaoa le galugalu i le va o elefaao, ae aua le faʻalavelaveina i le gaioiga.

E masani lava, o le paʻu o le tino ua fuafuaina e pei o le ½ lautele o le manaʻomia o le va i le va o pusa, minus 1 MM. Faatasi ai ma le pitonuu o 2 panels i lenei tulaga, o se vaʻaiga vaʻaia o le a maua ai le 2 MM o le a mauaina, ma o le a le paʻi atu i le fetu o le tasi.

Peni i luga o le tele, faʻataina i luga o le potu atofaina ma isi ua maeʻa ona faia se faʻaiuga.

O nei elemene e mafai ona toe fai le sitaili fetaui i le vaega o totoe o meafale i totonu o le potu, e i ai ma le maina.

Faitau atili