Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Anonim

I tausaga talu ai nei, e foliga mai, ua matua mautu le lalolagi atoa ma na ogatusa ma uma fagu vai. Masalo o loʻo taumafai tagata mo le natura ma taumafai e taʻitaʻia le soifua maloloina olaga. Vailaau vai, pe o le palasitika, tioata poʻo uʻamea, loloʻuina o fata o supamumu ma faleoloa. E lelei tele, o matou o 100% lagolago tagata saili se olaga maloloina. O nisi taimi, alu ai e savali i le vevela vevela, ou te fia alu i le malamalama, ae le mafai ona e alu ese mai le mea sao - fagu vai. Ae i lona lima o loʻo siʻoleʻole e matua le mautonu, o lea matou te ofoina atu ia te oe se manatu pe faʻapefea ona suʻi se lapu i luga o le fagu. O se maota malie o le a faʻatagaina oe e avea oe ma ou te fiafia i ai le vai inu e aunoa ma ni faʻafitauli, ma foliga manaia ma manaia.

Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Ipu fagu pele o meainu;
  • Taanoa po o lino pavale, Jeans Sasbcs talafeagai foi;
  • Filo (filifili se lanu pupula);
  • seleulu;
  • laina;
  • fuataga fua;
  • leiloa o ni suega;
  • Sue masini ma ni laina zigzag.

Fuafua le lapoa, tipi ese

A o luma o le suiina o se tulaga lelei i luga o le fagu, e tatau ona e iloa le maualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se centimeter lipimita, fuaina le maualuga (matou fautuaina oe e fuaina le lautele vaega o le fagu, ae le o le ua; o le a le vaega 3 cm. o le faavaa. Oti se faatafafa mai le ie talafeagai.

Matou te suʻiina le vaega autu o le mataupu

Muamua matou te taulimaina vaega, punou o pito o le pito o le pito i luga ma lalo itu o le fagu i le mea matou te faʻaopopo ai le 8 cm (4 cm i le itu). Ma matou teuina le laina, o le lautele o le faʻailoga i le taimi uma e tusa ma le 2 cm. O lenei ua i ai o matou i le itu o le anm i le itu o le afu e tusa o le 1.5 cm. O le vaega autu o le ufiufi ua sauni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le maosia mai mea palasitika

Matou te faia Donyshko Czech

Oti ese le fasi tapoleni ma le tele o 10x15 cm. Mai le a matou gaosia se DYSHKO faavaa. Matou te suʻi o se tafatafa o le itu i le itu umi, fuli le paʻu o le paipa. E ese ina ua avea ma mea e tupu ai i luga o le faatafafa. Faʻaofi le laupepa i totonu o le vaega autu o le faavaa, ma faia e le tagata faʻatuatuaina faʻamalosi i le laina, 4 cm lautele (vaʻai i le ata i lalo).

Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Matou te faia se 'au

Fuafua le umi o le 'au i lona pule, ma matou te ofoina atu le lautele e faia le 4 cm. Matou te faaluaina le umi o le itu. Na aliali mai i fafo o se laupepa uumi. Auina atu i le lima i le Seam o le vaega autu o le faavaa (sili atu i le ata).

Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Talafeagai

Ua sauni le matou oloa. Na e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se mea manaia i luga o le fagu. O lenei e mafai ona e ave i taimi uma le fagu i lau mea e te fiafia iai ma felauaiga i totonu o se mea lelei ma sili ona lelei lima. E mafai foi ona e sau ma se vaevaega eseese i lau mataupu, pei o filo mai filo pe faʻapipiʻi, o le a foliga mai o nei mea uma ma teuteu le oloa. Laei ma ofuvae ma fagu fagu, i le taulaga ma i le matafaga. Ia maua ai e Ia le fiafia.

Faʻafefea ona suʻi se atigi fagu

Faitau atili