Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

Anonim

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

O le faʻagaioiga o le fanua o le fanua o le a faigofie tele pe a fai e te faia se '' 'aʻai o le fale-+ 4) o ou lava lima ma le afi mai le mata mai le mata mai le mata. O le gaosiga o se tagata lava e faia o le a sili atu le taugofie nai lo le faʻatauina o se oloa ua maeʻa ona faia. Peitai, ina ia fausia se pauna ma a latou lava lima, malamalama masani o masini masini ma meafaigaluega faʻapitoa o le a manaʻomia.

Homemade Trouctor-teena 4 + 4

O le lelei lelei o mea na faia o oe lava-faia mo le gaosiga o le fanua o le fanua e taua tele. O vaega autu e manaʻomia mo le Fono Aoao e mafai ona nonoina mai i taʻavale e le galulue pe faʻatau atu i tau maualalo.

E le gata i lea, o le mini-pactor o loʻo faʻaalia ai le lelei e sili atu le malosi nai lo le sili atu le malosi o fale gaosi, i luga o ni pa laiti, o le a le maua o le avanoa avanoa.

O le faaletonu e tatau ona maitauina le manaʻoga ina ia uuina tomai ma tomai o le galulue ma ata. O le fausiaina o se patu-tagata e faia, faʻaopopo meafaigaluega ma mea e te ono manaʻomia foi.

O le filifiliga sili ona fetaui mo le togafitia o fanua laiti, togalaau ma lanumeamata ma lanumeamata o le a avea ma palau ma fafie. O le faʻaliliuga e lua o le lua semoramps, fusia i latou i le va o latou o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi. E lelei le lelei o mea sese a na masini:

  • Faateleina le maualuga. E mafai e le palau ona faia se tulaga atoa i le toetoe lava o le tasi nofoaga.
  • Faateleina le fetuutuunai. Ona o uiga uiga ese o le faalauteleina o le faavaa, o le uu i luga o vaega lavelave o le eleele ua faateleina ma le faateleina.
  • Faateleina le Malosiaga. O se kamupani fiafia avega e fesoasoani ia maua ai le maualuga maualuga le malosi tau o le metotia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata lava ia-faia o le tagata lava ia, 4 + Frackres ma se avetaavale atoa mafai ona faia o ia galuega:

  • Seleselega.
  • Vao.
  • Fausiaina o moega i luga o le malae.
  • Galueaina ma eleele gaosi.
  • Lulu togalaau mataga.
  • Feʻaveaʻiga o le aotelega o uta.

Sauniuniga o ata ma faamatalaga

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

O le Fono Aoao o Femala Malancnisms e amata i le gaosiga o ata. Faalagolago i lona malamalama o tekonolosi, e manaʻomia le faʻataʻotoina o ona manatu auiliili, pe faʻaoga le fofo sauni e lafoina i luga ole Initaneti.

Mataupu e uiga i le autu: saogalemu o lona uiga mo le faamamaina tioata i le ogaumu

TAUA! Leai se aoga talafeagai, e le fautuaina le fausiaina o se ata o le paoa. Faʻaletonu le fuafuaina o le a iʻu ai i le vave o le ofuina o vaega ma le vave o le gau.

O le i ai o le ata sauni, o le a faigofie tele ona saunia uma faʻamatalaga, ma i le lumanaʻi o le aoina o mea uma i totonu o le masini e tasi.

Faapotopotoina le tagata lava ia

Faapipii le Solofanua, Saunia vaega nei:
  • Faavaa.
  • Afi.
  • Faasalaina.
  • Faia.
  • Ala laupapa.
  • Uili.

E tele ni auiliiliga atonu e le avanoa, o lea o le taʻavale maketi e tatau ona asia pe okaina le tupe leiloa i luga o le initaneti. O la latou tau e tatau ona laititi.

Auivi

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

Mo le gaosia o le semiracy, e fautuaina le faʻaaogaina o sweller No. 10 e tusa ma le tost. Ua lava lona malosi mo nei faʻamoemoe. Afai e te faʻaogaina se auala laʻititi, e tatau ona e faʻamalosia vaega ma transvere utupoto. Vaega o le semiraplays e faʻamaufaʻailogaina faʻatasi ma le tasi ma le isi tane.

Lautele o le semirases e pipii atu ma se hinge fesoʻotaʻi masini. O le maeʻa o le fofo, ua fuafuaina e faʻaaoga le taʻavale taʻavale mai le Kaz -2 taʻavale.

Afi

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

I luga o le TIMI TRACTCtor Stake, e mafai ona tuu le afi mai soʻo se taʻavale ua i ai le malosi manaʻomia. O le sili sili ona lelei mo le faʻatinoga o le faʻatoʻaga o le 40 solofanua. O Bigre na gaosia e na o ia lava, o le fale e faia ai le fale 4 + 4 fusia ma se afi mai le ocA o le a mafai ona feagai ma le autu faifaatoaga.

E tatau ona saunia le afi afi, talu ai o le avega o le a maualuga. E laveaʻiina afi, aemaise lava i le vevela vevela, ono mafua ai le faʻagaioiga o lau masini faʻatoʻaga.

Faasalalauga

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

O le lafoina vaega e mafai ona nono mai le Geaz-53 taavale. Ia mautinoa le atoatoa fegalegaleaiga o le faʻapotopotoga ma le afi, e tele ni aʻoaʻoga o le a faia.

E manaʻomia le faia o se ato fou o loʻo avea ma mea e manaʻomia i lalo o le manaʻomia itu. Faasaʻoga foʻi o le afi afi. O gaioiga uma e mafai ona faia i luga o le lathe, o lea tatou te fautuaina ai le faʻafesoʻotaʻi o tagata poto faapitoa.

Ala laupapa

O le pito i luma o le axle o loʻo faʻaaogaina e le suia. E mafai ona e faʻaogaina ni vaega talafeagai mai le uta poʻo le pasese felauaiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toese le matafaga o le matafaga mai chiffton ma o latou lava lima: mamanu mo le suisui

Mo le itu pito i tua e tatau ona e faʻaaluina ai nisi teuteuga. Igoa - e faapuupuuina ai le semi-axes.

I le leai o se alalaupapa ua maeʻa, e mafai ona e aoina e faʻaaoga ai vaega o le Spare mai taʻavale eseese. O le a faigofie tele i luma o tomai talafeagai. A leai, ua uma ona aoina ni fanua.

Uili uili

Filifili uili mo le tagata lava ia-faia paoa-faʻatauva, e manaʻomia le amanaia o le latou lapoa. Fuafua i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o le taʻavale, o le moega uili o le a suia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le taavale atu o oloa, aveina ma se lapoa o le 16 inisi ua faʻaaogaina. O le faʻatinoga o faʻatoʻaga gaioiga i le fanua o le a manaʻomia le faʻapipiʻi o uili e oʻo atu i le 24 inisi.

Faʻasolo ma le Hydrauic system

O vaega ole Hydraulic e toetoe lava a le mafai ona faia tutoatasi, i le fale. O le mea lea, pe a aoina se tagata lava ia-faia se tagata lava ia, o le palau o le 4 + 4 ma o latou lava lima e tatau ona faapipiiina se ua leva ona saunia-lotoa. O le fua gaosi mo le suauʻu sapalai suauʻu e tatau foi ona aofia ai.

Ole filifiliga sili ona manuia o le a faʻatonutonuina e le uili taʻitasi o le drive shaft e ala i kusi pusa.

Maea o le Fono Aoao

  • O le boky system ua aveʻesea mai le pasese taʻavale poʻo alakiticles ma ua faʻapipiʻiina le suia.
  • Ua filifilia le Tank Tank e faia ni galuega faapitoa. I le averesi, o le a lava le tane mo 10 lita o suauu. Afai e tatau, o le telē o le koneteina mafai ona tupu.
  • Afai e te fuafua e galue i le fanua i le pogisa, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga o le fale o le fale. Mo lenei, o moli moli, ua fiu, ma uaea mai le tama tane.
  • O le nofoa o le avetaavale e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻamatalaina o le faʻamalologa o le faʻamalologa, a leai o le a lagona le avetaavale uma faaletonu o le fanua.
  • O le a fesoasoani le fale i le tuʻuina atu o se ituaiga o aoina o le aoina o masini, faʻapea foi ma le puipuia ma le avetaavale mai le tau. O le maeʻa o loʻo faia e faʻavae e faʻavae i lona lava tofo ma mea e fiafia iai.

O le faʻaaogaina o se paoloa ia faʻatagaina ua faʻatagaina ona maeʻa lona suʻega atoa i tulaga eseese. A leai, o loʻo i ai lea faʻaaliga o faʻasalaga i le taimi sili ona fuafuaina taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: lalaga mo le umukuka. Manaia atigi

Fale o le fale puipui 4 + 4 ma ou lima ma le afi mai le OKI

O le tosina o le tagata lava ia-faia patupatu e fai mai le oka e faigata ona sili atu. O le tau o vaega o avanoa ma vaega talafeagai mo le gaosiga o le palau e sili atu le maualalo. Tau masani e mafai ona totogi mo le tasi vaitau aoga. O sea tali e talafeagai mo le faifaatoaga faifaatoaga e le o ni auala mo le mauaina o mea tau pisinisi o fale gaosi oloa.

Faitau atili